Τρίτη, 20 Απριλίου, 2021 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Νέες φωτογραφίες από τα γυρίσματα στην Ινδία για τα «Αστέρια στην άμμο»

  10/09/2019 09:49
Νέες φωτογραφίες από τα γυρίσματα στην Ινδία για τα «Αστέρια στην άμμο»

Νέες φωτογραφίες από τα γυρίσματα στην Ινδία για τα «Αστέρια στην άμμο»

  10/09/2019 09:49

Την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου στις 21.00 κάνει πρεμιέρα π νέα δραματική σειρά του ΑLΡΗΑ «Αστέρια στην άμμο», ενώ από την επόμενη μέρα θα προβάλλεται καθη­μερινά στις 19.30.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Τη διασκευή του σεναρίου υπογράφει η Ρένα Ρίγγα, τη σκηνοθεσία ο Θο­δωρής Νικολάίδης, ενώ τους πρωταγωνιστι­κούς ρόλους κρατούν οι Μίρκα Παπακωνσταντίνου, Δημοσθένης Παπαδόπουλος, Μυρτώ Αλικάκη, Πέτρος Λαγούτης, Σοφία Βογιατζάκη, Λουκία Πισπόλα, Ρένος Ρώτας, Λαμπρινή Σκρέκα, Θεόφιλος Πασχάλης, Φώτης Καράλης και άλλοι.

Τα γυρίσματα έχουν αρχίσει εδώ και αρκε­τό καιρό στην Κύπρο και στη Ρόδο, ενώ πρόσφατα κάποιοι από τους συντελεστές ταξίδε­ψαν μέχρι την Ινδία για τις ανάγκες του σενα­ρίου. Η υπόθεση έχει να κάνει με τρία αγόρια (Ρένος Ρώτας, Θεόφιλος Πασχάλης, Φώτης Καράλης) και ένα κορίτσι (Λαμπρινή Σκρέκα), τους οποίους συνδέει η ανεμελιά των παιδικών χρόνων καιτους χωρίζει η ζωή. Ένοχα μυστικά από το παρελθόν στοιχειώνουν τις ζωές των ηρώων.

Οι αμαρτίες των παλιών αναγκάζουν τους νέους να παλέψουν με τους προσωπικούς τους δαίμονες προκειμένου να βρουν την ευτυχία και να γνωρίσουν την αγάπη. Η μοίρα, όμως, δεν είναι εύκολη αντίπαλος: θα κάνουν λάθη, θα πληγωθούν και θα έρθουν αντιμέτω­ποι με την απώλεια και τον θάνατο. Συγκεκριμένα, ο πατέρας της Αλεξίας (Λαμπρινή Σκρέ­κα), ο Ιάκωβος (Δημοσθένης Παπαδόπουλος), για να λυτρωθεί από τα λάθη του εξαφανίστηκε από την οικογένεια του, αφήνοντας την Αλεξία δέκα χρόνων. Χάθηκε στην Ινδία και σκηνοθέ­τησε τον θάνατο του.

Η Αλεξία, μεγαλώνοντας, θέλει να πάει σε αυτή τη χώρα για να δει πού έζησε ο πατέρας της τα τελευταία χρόνια της ζωής του, προκειμένου να κλείσει κάποια συναισθηματικά κενά. Έτσι, ζητάει από τον σύ­ντροφο της, τον Μάξιμο, να πάνε μαζί. Εκείνος, φυσικά, δεν της χαλάει το χατίρι. Μόνο που στη συνέχεια θα έρθουν αντιμέτωποι με αναπάντε­χες εξελίξεις...

Ωστόσο, έχουν πραγματοποιηθεί γυρίσματα και στην Ινδία και υπάρχουν φωτογραφίες που υπόσχονται στους τηλεθεατές αρκετά...

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας