Κυριακή, 24 Οκτωβρίου, 2021 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Οι νέοι ρόλοι στις «8 λέξεις» και τα πιο κρυφά τους μυστικά

  12/08/2019 10:32
Οι νέοι ρόλοι στις «8 λέξεις» και τα πιο κρυφά τους μυστικά

Οι νέοι ρόλοι στις «8 λέξεις» και τα πιο κρυφά τους μυστικά

  12/08/2019 10:32

 

Πέμη Ζούνη, Γιώργος Παρτσαλάκης, Απόστολος Γκλέτσος, Θάλεια Ματίκα σε ένα πολιτικό θρίλερ με δραματική εξέλιξη

Μόνο «8 λέξεις» έχουν ειπωθεί και καθεμία από αυτές θέτει τα θεμέλια μιας ιστορίας που ανατρέπει τα γεγονότα που διαδραματίζονται στην ομώνυμη καθημερινή σειρά του ΣΚΑΙ και του Alpha Κύπρου.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

 

Οι «8 λέξεις» που αναμένεται να κρύβουν πρεμιέρα στις αρχές Σεπτεμβρίου στον ΣΚΑΪ και στον Alpha Κύπρου είναι ένα πολιτικό θρίλερ με δραματική εξέλιξη σε σενάριο Βάνας Δημη­τρίου και σκηνοθεσία Αντρέα Γεωργίου - Κώστα Αναγνωστόπουλου.

Σε αυ­τή τη σειρά, το αύριο των χαρακτήρων προδιαγράφεται με αβεβαιότητα, τρόμο, ερωτική έξαψη, πάθος αλλά και όνειρα που δείχνουν ότι μπορούν να πραγματοποιηθούν. Οι ήρωες βλέπουν τη ζωή τους να κινείται σαν μαριονέτα από μοιραία γεγονότα και συ­γκυρίες τη στιγμή που μέχρι χθες ζούσαν ανίδεοι για τα αποτελέσματα των επιλογών τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Τώρα θα σας αποκαλύψουμε για άλλα τέσσερα πρόσωπα που και κουβαλούν τα δικά τους μυστικά...

Ναυσικά Καλλέργη (Πέμη Ζούνη)

Η Ναυσικά είναι η μητέρα του Οδυσσέα και του Μιχαήλ, ενώ είναι από αριστοκρατική οικογένεια της Κέρκυρας και ιδιαίτερα δυναμική ως χαρακτήρας. Η συγκεκριμένη γυναίκα κρύβει πολλά μυστικά, ενώ η μυστηριώδης εξαφάνιση του συζύγου της Μάρκου, πριν από πολλά χρόνια, τη στιγμάτισε.

Αυτό το γεγονός, μάλιστα, τη βασανίζει μέχρι και σήμερα. Ακόμα, φαίνεται ότι η Ναυσικά έχει μεγαλύτερη αδυναμία στον Μιχαήλ, ο οποίος έχει πάρει στοιχεία του χαρακτήρα της.

 

Άκης Αρώνης (Γιώργος Παρτσαλάκης)

Ο Άκης είναι ο πατέρας της Ηλιάνας. Αυτοδημιούργη­τος, σκληρός και «λαϊκός» τύπος. Χήρος εδώ και πολ­λά χρόνια, αγαπάει πολύ τα παιδιά του, ενώ δεν κρύβει την υπερηφάνεια που έχει για τον γα­μπρό του στον οποίο συμπαραστέκεται σε κάθε δύ­σκολη στιγμή. Επιπλέον, ο 'Ακης είναι κρυφός λάτρης των γυναικών και ιδιαίτερα νεαρής ηλικίας.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Σίμος Καρατζάς (Απόστολος Γκλέτσος)

Ο Σίμος είναι ένας πωρωμέ¬νος δημοσιογράφος, ο οποίος έχει τις δικές του αδυναμίες και πάθη. Αν και λατρεύει τη γυναίκα του και την κόρη του, ο ίδιος έχει μεγάλο πάθος για τον τζόγο και αυτό τον οδηγεί συνεχώς σε συγκρούσεις με την πρώτη. Ειδικά όταν κληθούν να αντιμετωπίσουν ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας της κόρης τους. Επιπλέον, ο Σίμος φαίνεται να έχει βάλει στο στόχαστρα του τον Μιχαήλ, τον αρχηγό μικρού κόμματος, και γι’ αυτό ψάχνει να βρει στοιχεία που τον εμπλέκουν σε πολιτικά σκάνδαλα.

 

Εύη Δημοπούλου (Θάλεια Ματίκα)

Η Εύα, σύζυγος του Σίμου, εργάζεται προσωρινά ως καθηγήτρια αγγλικών και δεν κάθεται ούτε μια στιγμή, προκειμένου να τα βγάλει πέρα με τις οικονομικές δυσκολίες. Η Εύα έχει δυναμικό χαρακτήρα αλ­λά είναι και ρεαλίστρια, με το «πρέπει» να παίζει τον πιο σημαντικό ρόλο στη ζωή της. Όταν μαθαίνει για το σοβαρό πρόβλημα υγείας της μικρής της κόρης, χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της και πεισμώνει…

Πηγή: My tv

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας