Τρίτη, 19 Ιανουαρίου, 2021 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Αναζητείται παρουσιαστής για το νέο «Πάμε Πακέτο»!

  04/08/2019 13:54
Αναζητείται παρουσιαστής για το νέο «Πάμε Πακέτο»!

Αναζητείται παρουσιαστής για το νέο «Πάμε Πακέτο»!

  04/08/2019 13:54

Στο τέλος της συνεργασίας τους μετά από σχεδόν 14 χρόνια "Πάμε Πακέτο" φέρονται να οδηγούνται ο Alpha και η Βίκυ Χατζηβασιλείου. Μετά από αλλεπάλληλες συζητήσεις εδώ και σχεδόν έναν μήνα, πληροφορίες αναφέρουν ότι το ενδεχόμενο να επιτευχθεί συμφωνία πλέον απομακρύνεται.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 
 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Ναταλίας Ανδρικοπούλου στη Reallife, δεν κατέστη δυνατό να βρεθεί η χρυσή τομή ώστε να ανανεωθεί το συμβόλαιο της παρουσιάστριας για το ¨Πάμε Πακέτο", που διαχρονικά έχει χαρίσει μεγάλες τηλεθεάσεις στον Alpha, σε όποια ζώνη και αν δοκιμάστηκε. Η διοίκηση του σταθμού φέρεται αποφασισμένη να μειώσει το κόστος παραγωγής του προγράμματος ανά ώρα, αναζητώντας πιο οικονομικές λύσεις.

Το κανάλι της Κάντζας είναι πρόθυμο να καλύψει το κενό που θα προκύψει στην prime time του Σαββάτου μετά την αποχώρηση της Βίκυς Χατζηβασιλείου με άλλο ψυχαγωγικό πρόγραμμα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ήδη έχει βρεθεί νέο φορμάτ που ανήκει στην ίδια τυπολογία προγράμματος με το Πάμε Πακέτο. Σε εξέλιξη βρίσκονται συζητήσεις και για το πρόσωπο που θα αναλάβει την παρουσίαση της νέας ψυχαγωγικής εκπομπής της κατηγορίας human interest με ιστορίες κοινωνικού ενδιαφέροντος. Οι υπόλοιπες ημέρες της prime time θα μοιραστούν ανάμεσα σε παλιές και νέες σειρές του Alpha.

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας