Άγριο χώσιμο στην εκπομπή της Κατερίνα Καινούργιου, «Λόγω TiVis».

  Άγριο χώσιμο στην εκπομπή της Κατερίνα Καινούργιου, «Λόγω TiVis». «Η εκπομπή δεν βλέπεται»…
 «Λόγω Tivis η Κατερίνα Καινούργιου επέστρεψε. Μία είδηση που μπορείτε να την πάρετε όπως θέλετε. Αλλοι σαν προειδοποίηση και άλλοι σαν απειλή! Σας το λέω αυτό, γιατί αν κρίνω από τις τηλεθεάσεις, μάλλον δεν έχει πέσει στην αντίληψή σας ότι η παρουσιάστρια βρίσκεται και πάλι κοντά μας. Λόγω Tivis η Κατερίνα επέστρεψε και μάλιστα ως κεντρικιά, όπως δήλωσε και η ίδια περιχαρής!

Από το «Πακέτο» στο... τούνελ
Λόγω Tivis η Κατερίνα με δόξα και τιμή έκανε το ντεμπούτο της στους δέκτες μας κι επειδή θέλω να είμαι ακριβοδίκαιη, πραγματικά έχει σημειώσει θεαματική τηλεοπτική βελτίωση. Πώς το λένε; Έχει ρίξει... μελέτη όλο το καλοκαίρι. Δεν πήγε μόνο γι’ απλωτές, φρόντισε να προετοιμαστεί όσο το δυνατόν καλύτερα γι’ αυτό το σημαντικό βήμα στην τηλεοπτική της πορεία, γιατί μάλλον ξέρει καλά πως αυτή είναι η πολύτιμη ευκαιρία που περίμενε εδώ και καιρό.  Να αποδείξει πως το ΄χει το χάρισμα της κεντρικιάς. Διαφορετικά; Θα πάθει... Μαρία Ηλιάκη! Λόγω Tivis στα φάουλ της πρώτης εβδομάδας αναμφισβήτητα συμπεριλαμβάνεται η αναφορά της στη Μαρία Ηλιάκη (όλο αυτό το σίριαλ της... άσπονδης φιλίας έχει γίνει πια τόοοσο ντεμοντέ), όπως επίσης και η τάση της να εξισορροπεί τα σχόλια που ακούγονται στην εκπομπή, ενώ η ίδια αίφνης αποφεύγει να παίρνει θέση ή να το κάνει με... θεαματικό τρόπο.
Λόγω Tivis κατά τα άλλα, η εκπομπή δεν βλέπεται.
Το... γλυκό ανάμεσα στην ομάδα δεν έχει δέσει με αποτέλεσμα να επικρατεί ένα χάος, στο οποίο κυριαρχούν πολλές και ιδιαίτερα ενοχλητικές στιγμές τηλεοπτικής αμηχανίας.

Οι επιδόσεις της παρέας
Λόγω Tivis αν κρίνουμε εκ του αποτελέσματος η σύνθεση της παρέας είναι για κλάματα. Ο Αντώνης Βλοντάκης εκτός από... φωτογενής πολίστας δεν είναι τίποτα παραπάνω. Όσο και για τους δύο διπλανούς του, ώρες ώρες είναι τόσο στον κόσμο τους, που μοιάζει σαν να έχουν προσγειωθεί στο πλατό από άλλο πλανήτη και πιο συγκεκριμένα από τον πλανήτη... κόμικς. Ακούστε τους και θα καταλάβετε. Λόγω Tivis μακράν η καλύτερη είναι η Φωτεινή Πετρόγιαννη που έχει πάντα ένα ουσιαστικό κι εύστοχο σχόλιο, ενώ από τον Νίκο Γεωργιάδη με την εμπειρία που διαθέτει και με τα χιλιόμετρα που έχει στον χώρο, εννοείται πως περίμενα περισσότερα» έγραψε στο TV Έθνος η Νάνσυ Νικολαΐδου.

Δειτε Επισης

Γιώργος Θεοφάνους: «Στενοχωρήθηκα με το δημοσίευμα για την ΕΡΤ, αφήστε την κοπέλα να τραγουδήσει πρώτα»
Ο #SuperFM Φάνης Λαμπρόπουλος: «Φιλοδοξώ να βγάλω 8-10 επεισόδια πριν μου κλείσουν τo #Mymancan!»
Η Μαρία Κίτσου πρωταγωνιστεί στο πρίκουελ της σειράς #Μάγισσα- Κυκλοφόρησε το πρώτο teaser
Η στιγμή που o Αντώνης Ρέμος ζητά συγγνώμη από τους Αλβανούς: «Η Ελλάδα σας πλήγωσε»
Η πρώτη της αντίδραση της Έλενας Παπαρίζου για τις εμφανίσεις στη φετινή #Eurovision
Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας με Πρωθιέρεια την Μαίρη Μηνά & Master of Ceremony τον Νίκο Αλιάγα
Η επική on stage συνάντηση Άννας Βίσση & Λευτέρη Πανταζή μετά από 35 χρόνια και το φιλί στο στόμα
Η πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση της Μαρίνας Σάττι – Η ερώτηση που την έκανε να «λυγίσει»
Τέλος ο James Καφετζής από το #SurvivorGR - Αποχωρεί οικειοθελώς
#SurvivorGR: Μετά την ένωση και την προστασία των γυναικών τον έβγαλαν στον τάκο με συνοπτικές διαδικασίες