Τρίτη, 20 Απριλίου, 2021 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Ανατροπή! Αυτός είναι ο πρώτος κριτής του #TalentoGR

  25/04/2019 12:18
 Ανατροπή!  Αυτός είναι ο πρώτος κριτής του #TalentoGR

Ανατροπή! Αυτός είναι ο πρώτος κριτής του #TalentoGR

  25/04/2019 12:18

Το «Ελλάδα έχεις Ταλέντο» θα συνεχιστεί για ακόμα μια σεζόν στο ΣΚΑΙ/Sigma. Αν και αναφορές ήθελαν το show να μπαίνει στον «πάγο» ή να προβάλλεται στο δεύτερο μισό της νέας τηλεοπτικής σεζόν το πράσινο φως δόθηκε για τον ερχόμενο Οκτώβρη.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News  

Ποιοι όμως θα βρίσκονται στην κριτική επιτροπή και ποιος θα το παρουσιάσει;

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ  στο τιμόνι της παρουσίασης θα βρίσκεται και πάλι ο Γιώργος Λιανός.

Όσον αφορά στα μέλη της κριτικής επιτροπής η κατάσταση διαμορφώνεται ως εξής: ο Γιώργος Καπουτζίδης θα καθίσει ξανά στην καρέκλα του Ταλέντου αφήνοντας, για λίγο, πίσω τη μυθοπλασία. Συγκεκριμένα, τόσο ο ΣΚΑΙ όσο και ο Γιώργος Καπουτζίδης βρισκόντουσαν σε συζητήσεις για ένα νέο σίριαλ, το κανάλι θέλει να επενδύσει στη μυθοπλασία, το οποίο όμως πήρε… παράταση λόγω αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων του ηθοποιού.

Η Μαρία Μπακοδήμου και ο Σάκης Τανιμανίδης, οι άλλοι δυο κριτές, βρίσκονται σε συζητήσεις για διάφορα projects με το κανάλι και την Acun Media, αντίστοιχα. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η Μαρία Μπακοδήμου η οποία δε θα συνεχίσει με το Power of Love αλλά έχει πολύ καλές σχέσεις με την εταιρία παραγωγής και το κανάλι, βρίσκεται σε συζητήσεις για δυο εκπομπές, ένα γυναικείο late night show και ένα δικό της concept. Ο Σάκης Τανιμανίδης, επίσης, ο οποίος μάλλον δε θα παρουσιάσει ξανά το Survivor, αφού δε θα υπάρξει επόμενος κύκλος – με μόνη εξαίρεση να γίνει το «Survivor All Stars» που θεωρείται δύσκολο – έχει προτείνει στο κανάλι να κάνει μια ταξιδιωτική εκπομπή.

Μέχρι στιγμής και οι δυο παρουσιαστές βρίσκονται σε συζητήσεις με το κανάλι χωρίς να έχει αποφασιστεί αν θα υλοποιηθούν οι προτάσεις τους και πότε. Το μόνο σίγουρο είναι οι συμβαλλόμενοι έχουν κάθε καλή πρόθεση για να συνεργαστούν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας