Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου, 2021 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Εσύ το ήξερες; Ο ένας κριτής του #MasterChefGR παίκτης του Top Chef ...και ο άλλος είχε κάνει δοκιμαστικά για lifestyle εκπομπή!

  11/02/2019 10:26
Εσύ το ήξερες; Ο ένας κριτής του #MasterChefGR παίκτης του Top Chef ...και ο άλλος είχε κάνει δοκιμαστικά για lifestyle εκπομπή!

Εσύ το ήξερες; Ο ένας κριτής του #MasterChefGR παίκτης του Top Chef ...και ο άλλος είχε κάνει δοκιμαστικά για lifestyle εκπομπή!

  11/02/2019 10:26

Ο ένας κριτής του #MasterChefGR παίκτης του Top Chef ...και ο άλλος είχε κάνει δοκιμαστικά για να είναι σε lifestyle εκπομπή!

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Mπορεί σήμερα να τον έχουμε συνηθίσει στο ρόλο του κριτή στο MasterChef. 

Υπήρξε όμως και η στιγμή που ο ίδιος είχε βρεθεί στην θέση του διαγωνιζόμενου σε show μαγειρικής. 

Πίσω στο 2010 Ηλίας Μαμαλάκης, Χριστόφορος Πέσκιας, Απόστολος Τραστέλης και Ερβέ Προνζάτο είχαν αναλάβει να βρουν τον Top Chef ανάμεσα από 16 διαγωνιζόμενους μάγειρες.

Aνάμεσα σε αυτούς και ο πλέον κριτής του MasterChef Πάνος Ιωαννίδης.

Ο Πάνος Ιωαννίδης είχε αποχωρήσει οικειοθελώς να από τον τηλεοπτικό διαγωνισμό που παρουσίαζε η Νάντια Μπουλέ στον ΑΝΤ1, όταν κατάλαβε ότι δεν έβγαιναν οι χρόνοι των υποχρεώσεων του με τα γυρίσματα.

Το τηλεοπτικό παρελθόν του chef μας θύμισε η εκπομπή Happy Day.

Δείτε το απόσπασμα:

Η Τζένη Μπαλατσινού το 2016 είχε περάσει από δοκιμαστικά διάφορους σεφ για τη μαγειρική στήλη στην εκπομπή Jenny Jenny. Ωστόσο ένας από τους κριτές του Masterchef την είχε… κερδίσει!

Η ίδια τον ήθελε πολύ στην εκπομπή της, όμως οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις δεν του άφηναν χρόνο για τα γυρίσματα. Ο λόγος για τον Σωτήρη Κοντιζά που τελικά τότε δεν είπε το «ναι» σε αυτό το τηλεοπτικό βήμα.

Το τηλεοπτικό του βήμα το έκανε άκρως επιτυχημένα λίγο διάστημα πιο μετά. Την αποκάλυψη έκανε η Τίνα Μεσσαροπούλου σήμερα στο Happy Day.

«Ο Σωτήρης Κοντιζάς είχε κάνει πάρα πολλά δοκιμαστικά για να βρεθεί στο πλευρό της Τζένης Μπαλατσινού, όταν το Jenny Jenny πήγε στον ΑΝΤ1, περίοδος 2016. Τότε είχε φύγει ο Γιώργος Τσούλης γιατί είχε βρεθεί στο πλευρό της Ελένης Μενεγάκη και είχε αδειάσει η θέση αυτή και έψαχναν κάποιον chef. Μάλιστα, τότε για να τον πείσει η Τζένη Μπαλατσι νού είχε πάει και πάρα πολλές φορές στο εστιατόριο όπου εργαζόταν ο Σωτήρης Κοντιζάς. Είχε ξετρελαθεί μαζί του. Τον πίστευε πάρα πολύ. Ωστόσο, είχε πάρα πολλές υποχρεώσεις και δεν μπορούσαν να τα βρουν με το χώρο και χρόνο των γυρισμάτων. Έτσι δεν έγινε ποτέ αυτή η συνεργασία και τότε στη θέση του πήρε τον Γιώργο Παπακώστα», ανέφερε η δημοσιογράφος.

Διαβάστε επίσης:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας