Δευτέρα, 4 Ιουλίου, 2022 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Ο Sylvester Stallone στο Guardians of the Galaxy 2;

  05/03/2016 12:32
Ο Sylvester Stallone στο  Guardians of the Galaxy 2;

Ο Sylvester Stallone στο Guardians of the Galaxy 2;

  05/03/2016 12:32
O Guardians of The Galaxy αποτέλεσε μια από τις πιο ευχάριστες εκπλήξεις της Marvel των τελευταίων χρόνων και φυσικά ήταν θέμα χρόνου να γίνει και sequel του. Πλέον όλοι ετοιμάζονται για την συνέχεια και αρχίζουν να υπάρχουν εξελίξεις.
Μετά τον τίτλο για το Guardians Of The Galaxy 2, την «γκάφα» του Bradley Cooper και το γεγονός ότι ο Matthew McConaughey απέρριψε ρόλο για την ταινία και το cast που διαθέτει πολλά ενδιαφέροντα νέα και παλιά ονόματα, έχουμε μια ακόμα επικείμενη προσθήκη.

Όπως κυκλοφόρησε, είναι πολύ πιθανό να δούμε τον Sylvester Stallone στο Guardians Of The Galaxy 2, μιας και όπως λέγεται ο ηθοποιός έχει μπει σε συζητήσεις με τους παραγωγούς χωρίς ακόμα βέβαια να υπάρχουν πολλές λεπτομέρειες.

Το ποιον ρόλο θα έχει (αν φυσικά συμμετάσχει και επιβεβαιωθεί αυτό), θα εξαρτηθεί από το ποιον ρόλο θα έχει παρουσία του Kurt Russell στο sequel και το αν θα υποδυθεί τον πατέρα του Peter Quill. Αν γίνει αυτό τότε ο Stallone θα έχει απλά μια cameo εμφάνιση, αλλιώς η συζήτηση ξεκινάει σε νέες βάσεις.
 
Πηγή: cinemamen.gr
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας