Το πρώτο τεύχος Playboy χωρίς γυμνό είναι γεγονός

Κάπου τον Οκτώβριο, το Playboy ανακοίνωσε πως στοχεύει σε πιο νεανικό κοινό. Από το 1953 όταν και ιδρύθηκε από τον Hugh Hefner, ο Μάρτιος του 2016, είναι ο πιο ντυμένος μήνας στα 50 και κάτι χρόνια κυκλοφορίας του. Στο γενικότερο πλαίσιο ανανέωσης του brand, το νέο τεύχος που κυκλοφόρησε μας καλωσορίζει σε μια νέα εποχή για τη φίρμα, η οποία πιθανότατα να ρίξει έξω τον Χιού, αλλά δεν πειράζει.

Στο νέο τεύχος λοιπόν, η Sarah McDaniel δεν είναι τίποτα παραπάνω από μια Ιnternet celebrity 20 ετών, η οποία φυσικά ενεργοποιείται στα social media και ποζάρει στο Snapchat καλωσορίζοντας τον αναγνώστη του περιοδικού με ένα "heyyy". H νέα τάξη πραγμάτων στις σελίδες του πιο αγαπητού και ευπώλητου ανδρικού περιοδικού, έχει διχάσει το κοινό με πολύ κόσμο να ξενερώνει με την πιο "σεμνή" και SFW γραμμή, και τους υπόλοιπους να βρίσκουν ακόμα πιο προκλητικό το νέο ύφος αφού "πλέον ο φεμινισμός πουλάει, οπότε αν δεν το χρησιμοποιήσεις κι εσύ, είσαι πίσω". Το πραγματικό πρόβλημα όμως που εντοπίζουν όσοι ενοχλούνται, είναι η εικόνα μιας "φαινομενικά έφηβης η οποία στέλνει γυμνές φωτογραφίες μέσω snapchat".
 

Καλωσήρθες στην πραγματικότητα του 2016, όπου οι έφηβες όντως γδύνονται online και στέλνουν τις γυμνές τους φωτογραφίες σε αγόρια στα social media.
Πολύ σωστά παρατήρησες, περίπου από τα '70's οι γυναίκες στα εξώφυλλα άρχισαν να γδύνονται, και όχι δεν ήταν και πολύ φυσιολογικές. Καταλαβαίνω ότι στόχος ήταν η τέρψη του ανδρικού, διψασμένου κοινού, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι το 2016 είναι λογικό να κρέμονται στα περίπτερα γυναίκες με τεράστια σιλικονούχα στήθη, εσώρουχα με latex λεπτομέρειες, έντονο μακιγιάζ και πόζες που φωνάζουν όχι απλά σεξ, αλλά πορνό και φτηνό πρόστυχο θέαμα.


Τα τεύχη αυτά κατέβασε από τα περίπτερα ο Cory Jones, υπεύθυνος περιεχομένου του Playboy, ζητώντας από την Sarah να ποζάρει στον φακό του Theo Wenner, σαν να έβγαζε μια φωτογραφία για να στείλει στο αγόρι της. Η ιδέα αυτή δεν άρεσε πολύ στην εφημερίδα Telegraph, όπου και προτιμούν να βλέπουν στο εξώφυλλο την Pamela Anderson, η οποία "έχει τον έλεγχο του κορμιού της".
Η νέα γραμμή του περιοδικού δεν τους αρέσει γιατί "αξιοποιεί την εμμονή της δεκαετίας όπου προβάλλουμε οι ίδιοι το σώμα μας στα social media, αποτινάζει κάθε είδους ιδιοκτησία και επαναπροσδιορίζει το ανδρικό βλέμμα με έναν πιο ύπουλο και κακόβουλο τρόπο". Χαζομάρες. Αν οι γυναίκες είμαστε μια φόρα εύθικτες με τον φεμινισμό, αυτοί οι ισχυρισμοί είναι τουλάχιστον αστείοι.


Η Sarah είναι σέξι χωρίς να χρειάζεται να γδυθεί. Είναι όμορφη μόλις έχει ξυπνήσει, χωρίς απαραίτητα να πρέπει να βαφτεί. Είναι το κορίτσι που πολλά αγόρια θα ήθελαν δίπλα τους, σε αντίθεση με τις φουσκωτές bimbo του περασμένου αιώνα.
Η συνέχεια είναι ακόμα επικότερη με την εγγονή του Ernest Hemingway, Dree, να ποζάρει σε φωτογραφίες που θα μπορούσαμε εύκολα να δούμε σε περιοδικό μόδας ή σε still screens από κάποια ταινία εποχής. Με την αισθητική του περιοδικού να έχει ανέβει τουλάχιστον 10 επίπεδα, η Dree έχει κάτι που δε θα έβλεπε κανείς σε παλιότερα τεύχη: αγγελική ομορφιά, καθαρό βλέμμα και ταλέντο που ξεπερνάει τη φωτογένειά της, αφού έχει κερδίσει το βραβείο Robert Altman για τον ρόλο της στη Starlet του Sean Baker.
Τέλος από το νέο τεύχος ξεχωρίζουμε τη Myla Dalbesio. Το κορίτσι που έγινε γνωστό ως το πιο "ευτραφές" μοντέλο του Calvin Klein, δηλώνει πόσο ελκυστικό βρίσκει το γυναικείο κορμί και ποζάρει για το Playboy σε φωτογραφίες τις οποίες έχει τραβήξει η ίδια για λογαριασμό του περιοδικού. Μια γυναίκα δημοσιεύει φωτογραφίες του σέξι εαυτού της, χωρίς κανείς να έχει επέμβει σε αυτές. Είναι ωμό, είναι αληθινό, είναι φρέσκο και μας αρέσει.
Εν ολίγοις κύριε Χιου, δεν ξέρω αν το νέο περιοδικό θα σας αποφέρει τα έσοδα των χρυσών εποχών του double DD που φιγουράρει ανάμεσα σε λυγισμένους αγκώνες, αλλά πολύ μας αρέσει που ρισκάρατε. Εύγε!
 
Πηγή: ladylike.gr

Δειτε Επισης

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας-Υπέστη έμφραγμα
Μαριάντα Πιερίδη: «Μου αρέσει που προκαλώ ενδιαφέρον και με φωτογραφίζουν με τον σύντροφό μου»
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»
Emilia Vodos: «Έχω 68% αναπηρία στο αίμα. Δεν έπαιρνα τα φάρμακα & έφτασα κοντά στο να πεθάνω»
Μαριάνθη Κάσδαγλη: «Μετά το #SurvivorGR έπεσα θύμα χάκερ και έχασα όλα μου τα χρήματα»
#SATTIsfaction: Το πρώτο βίντεο από τις πρόβες της Μαρίνας Σάττι με το δυναμικό χορευτικό για την #Eurovision
H Δώρα Χρυσικού για τον αφορισμό της από την ταινία του Θόδωρου Αγγελόπουλου: «Ήθελαν να με πνίξουν»
Ηρώ: «Ο γιος μου δέχτηκε επίθεση από συμμορία ανηλίκων και τρόμαξα πολύ»
Ζέτα Μακρυπούλια – Μιχάλης Χατζηγιάννης: H νυχτερινή έξοδος που τους έφερε ξανά κοντά