Σάββατο, 8 Μαΐου, 2021 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

O Αlpha διχάζει με την κάθοδό του τον κόσμο των ΜΜE

  03/02/2016 15:49
O Αlpha διχάζει με την κάθοδό του τον κόσμο των ΜΜE

O Αlpha διχάζει με την κάθοδό του τον κόσμο των ΜΜE

  03/02/2016 15:49

  Με την κάθοδο του καναλιού Alpha στην Κύπρο τους τελευταίους μήνες, επικρατεί ένας μικρός πανικός στον κόσμο των ΜΜΕ και συγκεκριμένα της τηλεόρασης. Ψίθυροι ακούγονται συνέχεια για μεγάλα ονόματα δημοσιογράφων που συζητούν "κρυφά" μία τυχόν συνεργασία με το νέο κανάλι που από ό,τι φαίνεται θέλει να μαζέψει τους καλύτερους για να κάνει το μεγάλο μπαμ. Κατά καιρούς ακούστηκαν διάφορα ονόματα ανάμεσά τους η Γωγώ Αλεξανδρινού, η Γιώτα Κουφαλίδου, η Χριστιάνα Αριστοτέλους, ο Λουκάς Φουρλάς κλπ. 
Κάποιοι μιλούν για αποδεκατισμό των άλλων καναλιών όπως του ΡΙΚ και του MEGA, ενώ άλλοι λένε ότι ο Alpha εκμεταλλεύεται τις αδυναμίες άλλων καναλιών να κρατήσουν τους τηλεθεατές στους δέκτες τους, καθώς και την οικονομική κρίση που συνέβαλε και στη μείωση μισθών των δημοσιογράφων. 

Η απάντηση για τον αποδεκατισμό του MEGA έρχεται βέβαια από το ίδιο το κανάλι και τον μέσα από τον επίσημο πίνακα της Nielsen που υποδεικνύει ότι οι 10 πρώτες σε τηλεθέαση εκπομπές της κυπριακής τηλεόρασης είναι προϊόν του καναλιού, ενώ 17 συνολικά από τις 20 πρώτες εκπομπές είναι δικές του.

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας