Κυριακή, 20 Ιουνίου, 2021 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

DanSing For You: Οι αποχωρήσεις, οι δυνατές ατάκες και το ατύχημα!

  01/02/2016 10:49
DanSing For You: Οι αποχωρήσεις, οι δυνατές ατάκες και το ατύχημα!

DanSing For You: Οι αποχωρήσεις, οι δυνατές ατάκες και το ατύχημα!

  01/02/2016 10:49
Το Dansing For You 5 τα είχα όλα γι' ακόμη μία βραδιά. Αυτή την Κυριακή αποχώρησαν από την κατηγορία του τραγουδιού οι Κωνσταντίνος Γαβριήλ και Μυρτώ Μελετίου και από το την κατηγορία χορού οι Μαρία Μοράρου και Νικόλας Ιωάννου, οι οποίοι απογοήτευσαν κόσμο και κριτές με την εμφάνισή τους.
 
 
 
 

Από αυτή τη βδομάδα δεν έλειπαν, δυστυχώς, και τα ατύχηματα. Δυσάρεστο γεγονός, ήταν το ατύχημα του Πέτρου Νικολάου που προηγήθηκε του live, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Λευκωσία, καθώς χτύπησε και έσπασε το γόνατό του κατά τη διάρκεια της πρόβας. Αυτό που έγινε ήταν να πέσει ο τηλεφωνικός θάλαμος που κουβαλούσε στη σκήνη, καθώς έχασε την ισορροπία του και έπεσε. Οι γιατροί ανέφεραν ότι θα πρέπει να υποβληθεί σε επέμβαση μέσα της εβδομάδας. Δεν έλειψαν επίσης οι εμφανίσεις που εντυπωσίασαν την κριτική επιτροπή.
 
 
 
 
 
Η Χριστιάνα Αριστοτέλους φόρεσε μια υπέροχη δημιουργία της Αφροδίτης Hera. 
 

Κορυφαία ατάκα της βραδιάς ήταν αυτή του κριτή Τζέηκ Αθανασιάδη που είπε στον Νικόλα Ιωάννου, παρτενέρ της Μαρίας Μοράρου, ότι και οι "κοντοί μπορούν να πηδήξουν". Δείτε πιο κάτω ακριβώς τι έγινε στο βίντεο:
 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας