Σάββατο, 15 Μαΐου, 2021 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

5 ψέματα των Celebrities που αποκαλύφθηκαν

  01/02/2016 09:40
5 ψέματα των Celebrities που αποκαλύφθηκαν

5 ψέματα των Celebrities που αποκαλύφθηκαν

  01/02/2016 09:40
Μερικές φορές, διαβάζουμε διάσημες δηλώσεις και πραγματικά απορούμε αν μας θεωρούν χαζές. Είναι δυνατόν να έχουν την εντύπωση ότι θα τους πιστέψουμε, αναρωτιόμαστε φωναχτά - ή και όχι. Άλλες φορές, απλά διαβάζουμε, πιστεύουμε και τελικά με τον καιρό μαθαίνουμε ότι μερικοί διάσημοι μας πουλάνε φούμαρα. Στη συνέχεια, μπορείς να θυμηθείς 5 τέτοιες περιπτώσεις.

Beyonce
Για το κομμάτι "Irreplaceable" η Beyonce έχει πει δημόσια ένα ψεματάκι. Συγκεκριμένα, άφησε να εννοηθεί ότι το έχει γράψει η ίδια ενώ μετά από λίγα χρόνια αποκαλύφθηκε ότι έχει γραφτεί από τον Ne - Yo. Το είπε ο ίδιος σε συνέντευξη του.

Tyga
Από που κρατάει η σκούφια του ακόμα δεν έχουμε μάθει. Τη μια έλεγε ότι είναι από Compton, την άλλη από Valley. Ακόμα δεν είναι τίποτα σίγουρο εκτός από το ότι η μια από τις δύο δηλώσεις είναι ψέμα.

Kylie Jenner
Για αρκετό καιρό, η Kylie Jenner υποστήριζε ότι τα χείλη της είχαν φουσκώσει με τη βοήθεια του βαψίματος και μόνο που έκανε. Τελικά, τον Μάιο του 2015 αποκάλυψε ότι είχε βάλει fillers.

Nicki Minaj
H Νicki Minaj γεννήθηκε τον Δεκέμβριο του 1982. Αυτό λέει η ταυτότητα της δηλαδή. Η ίδια, έχει πει ψέματα για την ηλικία της σε διάφορες συνεντεύξεις. Εντάξει, δεν αφαιρούσε πολλά χρόνια αλλά το ψέμα της το έλεγε.

Britney Spears
Στις αρχές των της δεύτερης χιλιετίας, η Britney Spears ζούσε τον απόλυτο έρωτα στο πλευρό του Justin Timberlake και την ίδια ώρα υποστήριζε ότι θα κάνει σεξ μετά το γάμο. Με λίγα λόγια, ότι η σχέση της με τον Justin δεν εμπεριείχε σεξουαλική επαφή. Το 2003 και αφού οι δυο τους είχαν χωρίσει παραδέχτηκαν σε συνεντεύξεις τους ότι κάτι τέτοιο δεν ίσχυε. Μάλιστα, η Britney είχε δηλώσει στο V: "Ήταν στα 2 χρόνια της σχέσης μου με τον Justin. Και νόμιζα ότι ήταν ο ένας. Αλλά έκανα λάθος".  
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας