5 ψέματα των Celebrities που αποκαλύφθηκαν

Μερικές φορές, διαβάζουμε διάσημες δηλώσεις και πραγματικά απορούμε αν μας θεωρούν χαζές. Είναι δυνατόν να έχουν την εντύπωση ότι θα τους πιστέψουμε, αναρωτιόμαστε φωναχτά - ή και όχι. Άλλες φορές, απλά διαβάζουμε, πιστεύουμε και τελικά με τον καιρό μαθαίνουμε ότι μερικοί διάσημοι μας πουλάνε φούμαρα. Στη συνέχεια, μπορείς να θυμηθείς 5 τέτοιες περιπτώσεις.

Beyonce
Για το κομμάτι "Irreplaceable" η Beyonce έχει πει δημόσια ένα ψεματάκι. Συγκεκριμένα, άφησε να εννοηθεί ότι το έχει γράψει η ίδια ενώ μετά από λίγα χρόνια αποκαλύφθηκε ότι έχει γραφτεί από τον Ne - Yo. Το είπε ο ίδιος σε συνέντευξη του.

Tyga
Από που κρατάει η σκούφια του ακόμα δεν έχουμε μάθει. Τη μια έλεγε ότι είναι από Compton, την άλλη από Valley. Ακόμα δεν είναι τίποτα σίγουρο εκτός από το ότι η μια από τις δύο δηλώσεις είναι ψέμα.

Kylie Jenner
Για αρκετό καιρό, η Kylie Jenner υποστήριζε ότι τα χείλη της είχαν φουσκώσει με τη βοήθεια του βαψίματος και μόνο που έκανε. Τελικά, τον Μάιο του 2015 αποκάλυψε ότι είχε βάλει fillers.

Nicki Minaj
H Νicki Minaj γεννήθηκε τον Δεκέμβριο του 1982. Αυτό λέει η ταυτότητα της δηλαδή. Η ίδια, έχει πει ψέματα για την ηλικία της σε διάφορες συνεντεύξεις. Εντάξει, δεν αφαιρούσε πολλά χρόνια αλλά το ψέμα της το έλεγε.

Britney Spears
Στις αρχές των της δεύτερης χιλιετίας, η Britney Spears ζούσε τον απόλυτο έρωτα στο πλευρό του Justin Timberlake και την ίδια ώρα υποστήριζε ότι θα κάνει σεξ μετά το γάμο. Με λίγα λόγια, ότι η σχέση της με τον Justin δεν εμπεριείχε σεξουαλική επαφή. Το 2003 και αφού οι δυο τους είχαν χωρίσει παραδέχτηκαν σε συνεντεύξεις τους ότι κάτι τέτοιο δεν ίσχυε. Μάλιστα, η Britney είχε δηλώσει στο V: "Ήταν στα 2 χρόνια της σχέσης μου με τον Justin. Και νόμιζα ότι ήταν ο ένας. Αλλά έκανα λάθος".  

Δειτε Επισης

«Special πράγματα»: Το καυτό φιλί στο στόμα Σταμάτη Γονίδη – Ζαφείρη Μελά σαν Madonna - Britney Spears
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη μετά το τέλος από το Mega
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι ξεσήκωσε τους fans της #Eurovision 2024 - Για πρώτη φορά Live το #Zari
Η σοβαρή περιπέτεια υγείας του Αλέξανδρου Αντωνόπουλου: «Είπα ήρθε και μένα η ώρα μου!»
Μιχάλης Ρακιντζής: Οι αποκαλύψεις για την #Eurovision και το Playback - Αινιγματικός και για τη Σοφία Αρβανίτη
#MasterChefGR: Από συμπαίκτες... αντίπαλοι! Πέντε μάγειρες για την τελική 10άδα και τρεις για αποχώρηση!
#SurvivorGR: O James εγκατέλειψε τη μονομαχία και αποχώρησε - Oι μάχες για την 4η ασυλία & το Coco Bongo
Η απάντηση του Δημήτρη Παπανώτα μετά τις αντιδράσεις στις δηλώσεις του για τις κακοποιημένες γυναίκες
Ιωάννα Μαλέσκου: «Θεωρώ “Περρη-ττό” να απαντάω σε καθετί που λέγεται για μένα»
Το ‘πε και το ‘κανε ο Lavadom! Ο Ισπανός youtuber συνάντησε τη Μαρίνα Σάττι!