Η αποχώρηση της Μαντώς Γαστεράτου φέρνει τα πάνω κάτω! Επιστρέφει ο Ζαμπίδης!

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ανακοίνωσε στην Μαντώ Γαστεράτου πως οι εξετάσεις της έδειξαν πως έχει ένα σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο, ο οποίος δεν θα της επιτρέψει να αγωνιστεί για κάποιες ημέρες.

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News

Με δάκρυα στα μάτια λοιπόν η παρουσιάστρια ανακοίνωσε πως μετά από αυτό δεν θέλει να το ρισκάρει και να διακινδυνεύσει την υγεία της και ούτε να είναι στην ομάδα χωρίς να κάνει κάτι, γι΄αυτό και θα αποχωρήσει.

Οι συμπαίκτες της προσπάθησαν να την μεταπείσουν, ωστόσο η ίδια δεν άλλαξε γνώμη. Τους ευχαρίστησε και πήρε την απόφαση να επιστρέψει πίσω στην Ελλάδα. 

Αφού κάθισε να παρακολουθήσει το αγώνισμα επικράτειας όταν ολοκληρώθηκε το παιχνίδι αποχαιρέτησε τους παίκτες δίνοντάς τους κάποια δωράκια ενώ τους κάλεσε και στον γάμο της που θα γίνει μέσα στο 2018. Η ραδιοφωνική παραγωγός ξεπέρασε τη συγκίνησή της και τη στενοχώρια της και χαμογελαστή και γεμάτη από αυτή την εμπειρία έφυγε από το παιχνίδι δίνοντας ραντεβού με τους συμπαίκτες της στην Ελλάδα.
 

Η οικειοθελής αποχώρηση της Μαντώς Γαστεράτου θα φέρει τα πάνω κάτω! 

Στο τρέιλερ για το νέο επεισόδιο, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ανακοίνωσε στους παίκτες πως μετά την αποχώρηση της Μαντώς η παραγωγή πρότεινε στον Μιχάλη Ζαμπίδη να επιστρέψει στο παιχνίδι και να ενταχθεί στην κόκκινη ομάδα!

Η ομάδα της Φωτιάς λοιπόν θα πρέπει να αποφασίσει αν θα δεχτεί τον Μιχάλη και θα διώξει ένα παίκτη της στην άλλη ομάδα ή αν θα παραμείνει ως έχει! 

Όπως βλέπουμε στο trailer, η ομάδα της Φωτιάς θα κάνει σύσκεψη συζητώντας με τον Λευτέρη Χατζηιωάννου το ενδεχόμενο να αποχωρήσει για να πάρουν τον Μιχάλη Ζαμπίδη.

Τι θα γίνει τελικά; Μάλλον θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι απόψε για να το μάθουμε!

Στο επεισόδιο της Κυριακής πάντως, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έκανε μια ανακοίνωση!

Ο παρουσιαστής ανακοίνωσε στους Νομάδες της Φωτιάς και των Ωκεανών πως αυτή είναι η τελευταία εβδομάδα που αγωνίζονται σαν ομάδες και ότι από την ερχόμενη Κυριακή θα γίνει η ένωση και ο καθένας θα αγωνίζεται για τον εαυτό του!

 
Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου έκανε μια συγκινητική συζήτηση με την Αποστολία Ζώη κατά τη διάρκεια του αποψινού επεισοδίου του Nomads.

 Το μοντέλο έχει αποκαλύψει ότι μεγάλωσε χωρίς να έχει σχέσεις με τον πατέρα του και ρωτούσε την τραγουδίστρια πώς είναι να μεγαλώνει με πατέρα.

«Είναι πολύ άσχημο να μην έχεις πατέρα, δεν το έχω ζήσει αυτό. Ο πατέρας μου θέλω να είναι καλά και να τα ξεπερνάει όλα. Και εσύ τα άφησες όλα πίσω και προχωράς…», του είπε η τραγουδίστρια.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου πριν το αγώνισμα επικράτειας  στο Nomads έστειλε τα συλλυπητήριά του και μήνυμα συμπαράστασης στους πληγέντες της Μάνδρας Αττικής κι άλλων περιοχών της χώρας μας.

 «Πριν ξεκινήσουμε θέλω να αναφερθώ σε κάτι που συμβαίνει στην Ελλάδα, στην κακοκαιρία που έχει πλήξει τη χώρα. Να στείλουμε τη θετική μας ενέργεια και όλη μας τη δύναμη και συλλυπητήρια στις οικογένειες. Είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε. Κι εγώ και η παραγωγή και όσοι εργαζόμαστε στο Nomads ευχόμαστε τα πράγματα να πάνε καλύτερα και τα συλλυπητήρια στις οικογένειες που έφυγαν τόσο άδικα».

Δεν πίστευαν στα αφτιά τους.

Τα συλλυπητήριά του έστειλε στους πληγέντες της κακοκαιρίας στο αποψινό επεισόδιο του Nomads ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Οι παίκτες ακούγοντας τον παρουσιαστή να μιλάει για νεκρούς απόρησαν και ρώτησαν τι συμβαίνει. Όταν ενημερώθηκαν για το τι συνέβη στην Αττική και ότι κηρύχθηκε τριήμερο εθνικό πένθος σοκαρίστηκαν. «Στην Αθήνα νεκροί; 16; Τι λες βρε παιδάκι μου; Χριστός και Παναγία…».

Ενώ διεξαγόταν το αγώνισμα επικράτειας ανάμεσα στις δύο ομάδες του Nomads ο Γρηγόρης Αρναούτογλου παρενέβη και το αγώνισμα διακόπηκε. 

Τι συνέβη; Η βροχή που έπεφτε ήταν αρκετή και η παραγωγή αποφάσισε να διακόψει το αγώνισμα ώστε να μην υπάρξει κάποιος τραυμαστισμός. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου διέκοψε το παιχνίδι και εξήγησε στους παίκτες τι συνέβη και πότε θα συνεχιστεί το αγώνισμα επικράτειας.

«Όπως μας ενημερώνουν θα πρέπει να σταματήσουμε το παιχνίδι σε αυτό το σημείο λόγω καιρού. Βρισκόμαστε στο 1-0 υπέρ της ομάδας της Φωτιάς και θα το λήξουμε εδώ. Θα συνεχίσουμε αύριο το αγώνισμα», είπε ο παρουσιαστής στους παίκτες.

Η παραγωγή του Nomads επιφύλασσε στους παίκτες του ριάλιτι. 

Το αγώνισμα επικράτειας διακόπηκε λόγω κακοκαιρίας και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου τους ανακοίνωσε ότι και οι δύο ομάδες θα πάνε στη βίλα όπου θα τους περίμενε ένας σεφ με στρωμένο το τραπέζι και στη συνέχεια θα διανυκτέρευαν όλοι μαζί στο σπίτι. Η χαρά τους ήταν απερίγραπτη. Όλοι μαζί απόλαυσαν το απολαυστικό γεύμα αφού ευχαρίστησαν το σεφ και στη συνέχεια είχαν την ευκαιρία να έρθουν πιο κοντά και οι δύο ομάδες και να συζητήσουν. Άλλωστε σύντομα οι δύο ομάδες θα γίνουν μια και ο τελικός θα αναδείξει τον νικητή.

Ο τελευταίος ομαδικός αγώνας είχε νικήτρια την ομάδα της Φωτιάς, η οποία επικράτησε με 5-0 των Ωκεανών. 

Η Αποστολία Ζώη μετά από ένα μήνυμα που έλαβε από τηλεθεάτρια του Nomads ένιωσε περίεργα και θέλησε να λύσει τυχόν διαφορές με τον Γιώργο Μαυρίδη.

 Η τηλεθεάτρια της έλεγε ότι τη συμπαθεί αλλά της ζήτησε να μη στενοχωρεί τον παρουσιαστή. Η τραγουδίστρια ζήτησε από τον Γιώργο Μαυρίδη να συζητήσουν και τον ρώτησε αν τον έχει στενοχωρήσει. «Πολλές φορές με στενοχώρησες», της είπε με εκείνη να του λέει για ποιον λόγο δεν της έχει μιλήσει μέχρι τώρα. Ο Γιώργος Μαυρίδης της είπε μάλιστα ότι δεν θα γίνουν ποτέ φίλοι, κάτι που αργότερα ξανασκέφτηκε και θεώρησε πως δεν έπρεπε να το πει. Η Αποστολία Ζώη του είπε ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα μαζί του και θα εκτιμούσε αν είχε οποιοδήποτε παράπονο να την πιάσει και να της μιλήσει γιατί εκείνη έτσι λειτουργεί. Τελικά τα βρήκαν με τον παρουσιαστή να της ζητάει και συγγνώμη.

Η ομάδα του Πρωινού χαρακτήρισε την Αποστολία «πονηρή γυναίκα» γιατί θέλει να αντιστρέψει το κλίμα όπως είπε χαρακτηριστικά και η Σοφία Τουντούρη, ενώ η Φαίη Σκορδά τόνισε πως πρόθεση της Αποστολίας ήταν να τον ξεμπροστιάσει και να φανεί ότι δεν έχει δίκιο. Τι είπε η υπόλοιπη ομάδα;

Δείτε το βίντεο!

Δειτε Επισης

Το «ευχαριστώ» του Χρήστου Μάστορα και η δημόσια υπόσχεση στη Μαρινέλλα
Χριστόφορος Παπακαλιάτης: «Όταν έβγαζα πολλά χρήματα από τη δουλειά μου, τα ξόδευα αμέσως…»
Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: «Η Παναγιά και ο Ταξιάρχης μου κράταγαν το χέρι και με ξαναγύρισαν…»
Αντώνης Ρέμος: «Δεν έχω τις καλύτερες σχέσεις με τη Νατάσα Θεοδωρίδου…» - Το beef με τον Νότη Σφακιανάκη
Συγκινεί η Γλυκερία για τον θάνατο της μητέρας της: «Είναι ξεριζωμός. Είναι ορφάνια. Kόβονται οι ρίζες σου»
#MasterChefGR: Αυτή είναι η τελική 10άδα του φετινού διαγωνισμού!
Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια, Mandisa-Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της
Ο λόγος που η Silia Kapsis ενώ είναι στην Ελλάδα δεν βρέθηκε στο πάρτι της #Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού η αδελφή της Χριστίνας Μηλιού, από τον σύντροφό της - Η κατάθεση της
«Special πράγματα»: Το καυτό φιλί στο στόμα Σταμάτη Γονίδη – Ζαφείρη Μελά σαν Madonna - Britney Spears