«Έχασε ο πρωταθλητής από τον κομμωτή»! Ο Ζαμπίδης αποχαιρέτησε το Nοmads!

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής του Kick Boxing έχασε με 2-0 στη μονομαχία από τον Λευτέρη Παρασκευά και το «ταξίδι» του στο Palawan ολοκληρώθηκε! Όλα όσα έγιναν στο χθεσινό επεισόδιο!

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News

Η ομάδα της Φωτιάς κέρδισε χθες το έπαθλο που ήταν διπλό.
 
Οι παίκτες ντύθηκαν με τα αποκριάτικα τους και πήγανε σε πάρτι που πρωταγωνιστές ήταν για άλλη μια φορά τα μικρά παιδιά της περιοχής, ενώ είχαν και επικοινωνία με τους δικούς τους ανθρώπους, κάτι που τους έδωσε δύναμη.
 
Στο σημερινό επεισόδιο, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου τους ρώτησε πως τα πέρασαν και ποιες ήταν οι εντυπώσεις τους, ενώ η Χριστίνα Κολέτσα δεν παρέλειψε να κάνει τα παράπονα της για το φαγητό.
 
Δείτε το video:


 Ο Μιχάλης Ζαμπίδης ψηφίστηκε από τους συμπαίκτες του για να είναι ο πρώτος μονομάχος.
 
Αυτό ήταν κάτι που τον ενόχλησε, αφού δεν είχαν όλοι επιχειρήματα και στη συζήτηση με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου εξήγησε τους λόγους για τους οποίους δεν μίλησε με την Βασιλική Μιλλούση και τον Μάνο Πίντζη.
 
Ο Μιχάλης Ζαμπίδης αποκάλυψε ότι το κλίμα στη βίλα έφτιαξε τις τελευταίες μέρες, αφού τους απασχολούσε περισσότερο το γεγονός ότι έχουν διάφορα θέματα με την υγεία τους όπως οι πόνοι στο στομάχι και ότι πήγαιναν συχνά στην τουαλέτα.
 
Δείτε όλα όσα είπε στο video:
 


Η Μαντώ Γαστεράτου πήγε στο νοσοκομείο έπειτα από ενόχληση που ένοιωσε στο γόνατο της.

Η παίκτρια επέστρεψε στην ομάδα της και τους είπε όλα όσα έγιναν εκεί και τόνισε ότι δεν ξέρει ακόμα τα αποτελέσματα της μαγνητικής που έκανε.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ανέλαβε να της πει τα άσχημα νέα. Ο παρουσιαστής είπε ότι τα πρώτα δείγματα της εξέτασης δεν είναι καλά, καθώς η μαγνητική έδειξε πρόβλημα στους χιαστούς και στον μηνίσκο και ότι ίσως το ταξίδι της στο Nomads φτάσει στο τέλος του, αφού τον τελευταίο λόγο έχουν οι γιατροί έτσι ώστε ν’ αποφύγει το ενδεχόμενο μιας επέμβασης.

Η Μαντώ Γαστεράτου άκουγε τα όσα έλεγα ο Γρηγόρης φανερά σοκαρισμένη, αφού αυτό ήταν το τελευταίο που φανταζόταν.

Δείτε το video:

Είδε την πλάτη του Μιχάλη Ζαμπίδη και δεν το πίστευε.

«Αυτή είναι η πλάτη του Μιχάλη; Γιατί έβγαλε την μπλούζα του» μονολογούσε η Δήμητρα Φραντζή κρατώντας το πρόσωπο της.

Κατά την διάρκεια της μονομαχίας με τον Λευτέρη, ο Μιχάλης αποφάσισε να βγάλει την μπλούζα του, αλλά όταν έπεσε με φόρα πάνω στο δίχτυ, η πλάτη του γέμισε γρατζουνιές. Στον επόμενο γύρο ο Μιχάλης Ζαμπίδης έπειτα από την παρότρυνση τον συμπαικτών του έβαλε την μπλούζα του για ν' αποφύγει τα χειρότερα. 

 
Οι δυο τους έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, αλλά στο δεύτερο παιχνίδι που είχε ταχύτητα και βολές, ο Μιχάλης δεν κατάφερε να κερδίσει με αποτέλεσμα να είναι αυτός που θα επιστρέψει στην Ελλάδα.
 
Ο παγκόσμιος πρωταθλητής του Kick Boxing έχασε με 2-0 στη μονομαχία από τον Λευτέρη Παρασκευά και το «ταξίδι» του στο Palawan ολοκληρώθηκε! 
 

Η Δήμητρα Φρατζή έβαλε τα κλάματα καθώς είχαν έρθει πολύ κοντά, ενώ η Βασιλική Μιλλούση έσπευσε να τον αγκαλιάσει φανερά στεναχωρημένη που τον ψήφισε.

Δείτε το video:


Η ομάδα του Πρωινού σχολίασε τις εξελίξεις του Nomads και την αποχώρηση του Μιχάλη Ζαμπίδη.

Ο Μιχάλης Ζαμπίδης έχασε από τον Λευτέρη Παρασκευά και η ομάδα του πρωινού σχολίασε την αποχώρησή του από το ριάλιτι. Ο Θέμης Γεωργαντάς είπε: «Έχασε ο πρωταθλητής από τον κομμωτή…Μη το δω πουθενά αυτό γραμμένο»! Η δε Φαίη Σκορδά έπαθε πλάκα, που έχασε ο Μιχάλης: «Μπράβο στον Λευτέρη, αλλά στεναχωριέσαι που έχασε ο Μιχάλης» και η υπόλοιπη ομάδα τόνισε «respect στον Μιχάλη»! 

Δείτε το σχετικό βίντεο!

 

Ο Μάνος Πίντζης, ο οποίος ανήκει στην ομάδα των Ωκεανών, λίγο πριν φύγει από το ριάλιτι είπε: «Σέβομαι αυτά που έχει κάνει και έχει χτίσει και πραγματικά του βγάζω το καπέλο…». Όμως μετά ο ηθοποιός έλεγε άλλα στην κάμερα: «Μέσα του έχει έπαρση, ότι είναι ο Μιχάλης Ζαμπίδης και δε θα με ψηφίσουν για να φύγω… Σ έβομαι τον Μιχάλη σέβομαι και το Λευτέρη (δεύτερο μονομάχο και νικητή του χθεσινού αγωνίσματος). Σέβομαι τον ταπεινό…και θα πω ότι είμαι ικανοποιημένος που κέρδισε ο ταπεινός»! 

Δείτε το βίντεο που «καίει» τον Μάνο!

Η Βασιλική Μιλλούση και ο Κωνσταντίνος Οροκλός κατά την διάρκεια του αγωνίσματος για το ποιος θα παραμείνει στο Nomads έπιασαν κουβέντα και αναφέρθηκαν στις κλίκες του Nomads.

Η Βασιλική Μιλλούση έφτιαχνε κοτσιδάκια στον Κωνσταντίνο και τότε έγινε η αναφορά στην συμπεριφορά των παικτών και μάλιστα η Βασιλική είπε πως σε αυτό το σημείο που έχει φτάσει το παιχνίδι είναι ο «θάνατος σου η ζωή μου» και είπε ότι είναι υπέρ της ευγενούς άμιλλας, αλλά όταν βλέπει τους άλλους ν’ αλλάζουν, αλλάζει και εκείνη.

Δείτε το video:

Η Ζώη ξεκαθαρίζει: «Απομακρυνθήκαμε με τον Μαυρίδη, γιατί…»!

Στο τελευταίο επεισόδιο του Nomads, όπως σας είχαμε ενημερώσει, μία τηλεθεάτρια έγραψε στην Αποστολία Ζώη: «Μην πας τόση κόντρα κι εσύ, αλλά και η Χριστίνα στον Γιώργο. Στεναχωριέται κι αυτός και με το δίκιο του».

Η τραγουδίστρια απάντησε: «Για να μου λες ότι ο Γιώργος στεναχωριέται, σε εμένα δεν το έχει δείξει, μου έχει μιλήσει πολύ λίγες φορές, οπότε το συζητάει μάλλον στις συνεντεύξεις του». Και συνέχισε όπως είδαμε στο τελευταίο επεισόδιο λέγοντας: «Με χαρά θα συζητούσα μαζί του αν ήθελε και εκείνος αλλά τις τελευταίες εβδομάδες έχουμε απομακρυνθεί γιατί εγώ ένιωθα περισσότερα πράματα για τον Γιώργο απ’ ότι εκείνος για εμένα και αποφάσισα αφού μπορεί να αποχωριστεί εύκολα την δική μου παρέα να απομακρυνθώ γιατί με ενδιαφέρει να κάνω παρέα με ανθρώπους που αγαπάω και με αγαπούν»!

Όλο καρφιά πετά η Αποστολία για τον Γιώργο στο Nomads!

Δείτε το απόσπασμα!

Μία αποκάλυψη έκανε η Φαίη Σκορδά για τα επόμενα επεισόδια του Nomads!

Ενδέχεται να αποχωρήσει η Μαντώ Γαστεράτου μετά τον τραυματισμό στο γόνατό της και γι’ αυτό η παρουσιάστρια είπε: 

«Μας άφησε ο Γρηγόρης να εννοηθεί ότι υπάρχουν πολλές πιθανότητες ότι λόγω του γόνατού της και ότι δεν είναι καλά οι εξετάσεις, θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες, αν θα μπορεί να φύγει ή μπορεί να μείνει. Υπάρχουν πολλές πιθανότητες να επιστρέψει στην Ελλάδα».

Ενώ η ομάδα της εκπομπής δεν δίστασε να πει ότι μήπως δούμε να εξελίσσεται η ίδια σκηνή όταν αποχώρησε ο Μάνος και λίγα λεπτά μετά έφυγε και η Όλγα Πηλιάκη και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έτρεχε για να τον προλάβει! 

Συγκεκριμένα ο Κώστας Τσουρός είπε: «Μην τρέχει πάλι ο Γρηγόρης με το τζιπ»!

Δείτε το βίντεο!

 

Δειτε Επισης

Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια, Mandisa-Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της
Ο λόγος που η Silia Kapsis ενώ είναι στην Ελλάδα δεν βρέθηκε στο πάρτι της #Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού η αδελφή της Χριστίνας Μηλιού, από τον σύντροφό της - Η κατάθεση της
«Special πράγματα»: Το καυτό φιλί στο στόμα Σταμάτη Γονίδη – Ζαφείρη Μελά σαν Madonna - Britney Spears
Η αντίδραση της Ιωάννας Τούνη για τον έλεγχο παραπλάνησης των «influencers»: «Δεν κατάλαβα, τι ακριβώς;»
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη μετά το τέλος από το Mega
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι ξεσήκωσε τους fans της #Eurovision 2024 - Για πρώτη φορά Live το #Zari
Έλλη Κοκκίνου: «Δεν έχω κάνει πλαστικές. Βλέπω πράγματα που με ενοχλούν στο πρόσωπό μου στα 54 μου!»
Έλλη Στάη: «Πέρασαν χρόνια για να ισορροπήσω. Ήμουν πάρα πολύ αγριωπή, σκληρή και αυστηρή»
Παναγιώτα Βλαντή: «Μου έλεγαν: έλα μωρέ, το μουτράκι σου έχεις να δείξεις & με έκαναν να νιώθω άσχημα»