Το μήνυμα τηλεθεάτριας στην Αποστολία για τον Μαυρίδη! «Στήνουν στον τοίχο» τον Ζαμπίδη! Όλα όσα θα δεις στο Nomads!

Όλα όσα έγιναν και όλα όσα θα γίνουν στο νέο επεισόδιο του Nomads!
 
Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News
 
Η ομάδα των Ωκεανών μένει στη βίλα, αλλά τα προβλήματα είναι μεγάλα.
 
Ο Γιώργος Κατσινόπουλος είναι αρκετά εξαντλημένος και αυτό γιατί τις περισσότερες ώρες της ημέρας βρίσκεται στην τουαλέτα εξαιτίας των στομαχικών διαταραχών.
 
Στην ίδια κατάσταση είναι και άλλοι παίκτες και η Δήμητρα Φρατζή είπε στον Λευτέρη Παρασκευά ότι είναι στη βίλα και δεν την έχουν χαρεί.

Ωστόσο, είναι έτοιμοι να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό στο αγώνισμα που έχει ως έπαθλο την επικοινωνία με βίντεο κλήση, αλλά και την επίσκεψη τους σε τοπικό αποκριάτικο πάρτι.
 
Δείτε το video:
 

 

 
Ο Γιώργος Μαυρίδης επικοινώνησε με ένα φίλο του, τον Ηλία Τζαβέλλα και εκείνος του επεφύλαξε μία έκπληξη.
 
Λίγα λεπτά πριν τελειώσει η συνομιλία τους, του είπε «Κάποιος θέλει να σε δει πολύ. Θέλει να σου πει ένα «γεια»» και τότε εμφανίστηκε το «φιλαράκι» του, η «κολλητούλα» του η Μόλυ!
 
Ο Γιώργος Μαυρίδης δεν άντεξε και λύγισε όταν την είδε! Μάλιστα, όπως είπε ο Γιώργος θα τον λένε «Μάρθα Βούρτση»! «Τι θα γίνει με το κλάμα μου ρε φίλε, έχω ξεφτιλιστεί, το πάω σερί ρε φίλε, Μάρθα Βούρτση… Με έχουν πάρει όλοι χαμπάρι… Αααα σκληρός πάρε μία Μόλυ, πάρε μία μάνα, με έχουν καταλάβει όλοι και να σου το κλάμα… κλαίω… έχω γίνει ρόμπα ρε φίλε» είπε ο Γιώργος στον φίλο του!
 
Δείτε το συγκινητικό στιγμιότυπο όταν ο Γιώργος Μαυρίδης είδε τον τετράποδο φίλο του!

 

Στο πλαίσιο των ερωτήσεων που κάνουν οι χρήστες του twitter στους παίκτες του Nomads, ένας εξ αυτών ρώτησε τον Μάνο Πίντζη πώς ένιωσε όταν έφυγε από την Φωτιά και πήγε στους Ωκεανούς.

«Δεν υπάρχει χειρότερο, μα χειρότερο αίσθημα από το να σε ψηφίζουν άτομα τα οποία έχεις περάσει πάρα πολλά μαζί. Άτομα τα οποία εμπιστεύεσαι, νομίζεις ότι εμπιστεύεσαι, άτομα τα οποία τους έχεις προσφέρει αρκετά, ήσουν εκεί, τους έχεις μαγειρέψει, τους έχεις ανάψει φωτιά, τους έχεις ζεστάνει, τους έχεις πάρει αγκαλιά και να αποφασίζουν να σε στείλουν σε κάποια άλλη ομάδα. Δεν υπάρχει χειρότερο συναίσθημα», είπε ο Μάνος Πίντζης.

Δείτε όσα είπε ο Μάνος Πίντζης…

 

Στο νέο επεισόδιο του Nomads, η ομάδα της Φωτιάς θα διαβάσει τις ερωτήσεις των τηλεθεατών και θα γίνει χαμός με τις αποκαλύψεις!


 
Από την άλλη, η ατμόσφαιρα είναι ηλεκτρισμένη στην ομάδα των Ωκεανών μιας και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θα πει την ψηφοφορία του Ωκεανού και θα δούμε ποιος είναι ο δεύτερος μονομάχος, αφού ο πρώτος είναι ο… Μιχάλης Ζαμπίδης, τον οποίο θα «στήσουν στον τοίχο».
 
Η Βασιλική Μιλλούση δηλώνει «Τον ψήφισα με μεγάλο σεβασμό. Είμαστε σε ένα παιχνίδι, δεν είναι εδώ παγκόσμιο πρωτάθλημα, ούτε Ολυμπιακοί Αγώνες, οπότε ψήφισα με βάση αυτό που βλέπω στο παιχνίδι!»!

Τι θα πει ο Μιχάλης Ζαμπίδης; Με ποιους θα έρθει σε αντιπαράθεση; Ποιος θα είναι ο δεύτερος μονομάχος;

Μία τηλεθεάτρια έγραψε στην Αποστολία Ζώη: «Μην πας τόση κόντρα κι εσύ, αλλά και η Χριστίνα στον Γιώργο. Στεναχωριέται κι αυτός και με το δίκιο του».

Η τραγουδίστρια απάντησε: «Για να μου λες ότι ο Γιώργος στεναχωριέται, σε εμένα δεν το έχει δείξει, μου έχει μιλήσει πολύ λίγες φορές, οπότε το συζητάει μάλλον στις συνεντεύξεις του»
 
Όμως ο Γιώργος όπως έχουμε δει σε προηγούμενα επεισόδια έχει δείξει τη στεναχώρια του και την δυσαρέσκειά του στην Αποστολία και της το έχει πει! Άρα αυτή της η δήλωση δεν είναι σωστή!

Από τη σημερινή μονομαχία, νικητής θα είναι αυτός που θα κερδίσει και στις 2 δοκιμασίες, ώστε να πάρει τις 2 νίκες. Η πρώτη δοκιμασία θα είναι το “DA VINCI” και ο παίκτης που θα αντέξει περισσότερο παίρνει την πρώτη νίκη.

Στη δεύτερη δοκιμασία θα πρέπει οι παίκτες να περάσουν με μια μπάλα μια σειρά από εμπόδια και στο τέλος να βάλουν καλάθι. Ο νικητής αναδεικνύεται όταν σημειώσει 5 καλάθια. Ο παίκτης που θα χάσει στη σημερινή μονομαχία, θα αποχωρήσει από το NOMADS, επιλέγοντας τους αρχηγούς της επόμενης εβδομάδας.

 
Δείτε το αποκαλυπτικό τρέιλερ του Νοmads!

 

 

Δειτε Επισης

Ξέσπασε on air η Μπέττυ Μαγγίρα για τον Δημήτρη Παπανώτα: «Δεν βγήκα τότε να μιλήσω»
Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: «Η Παναγιά και ο Ταξιάρχης μου κράταγαν το χέρι και με ξαναγύρισαν…»
Αντώνης Ρέμος: «Δεν έχω τις καλύτερες σχέσεις με τη Νατάσα Θεοδωρίδου…» - Το beef με τον Νότη Σφακιανάκη
Συγκινεί η Γλυκερία για τον θάνατο της μητέρας της: «Είναι ξεριζωμός. Είναι ορφάνια. Kόβονται οι ρίζες σου»
Σπαράζει η Ελένη Βιτάλη στο «αντίο» για τον αδελφό της: «Πέρναγες τα πάθη του Χριστού, ματάκια μου»
#MasterChefGR: Αυτή είναι η τελική 10άδα του φετινού διαγωνισμού!
Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια, Mandisa-Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της
Ο λόγος που η Silia Kapsis ενώ είναι στην Ελλάδα δεν βρέθηκε στο πάρτι της #Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού η αδελφή της Χριστίνας Μηλιού, από τον σύντροφό της - Η κατάθεση της
«Special πράγματα»: Το καυτό φιλί στο στόμα Σταμάτη Γονίδη – Ζαφείρη Μελά σαν Madonna - Britney Spears