Eντυπωσιακή η πρεμιέρα του Star Wars στο Λος Άντζελες

Με το σκηνικό στο κόκκινο χαλί να θυμίζει περισσότερο Disneyland παρά Hollywood Boulevard, η χθεσινή πρεμιέρα στης ταινίας «Star Wars: The Force Awakens» ήταν αναμφίβολα η πιο φιλόδοξη από όσες έχουν γίνει στο Λος Άντζελες.  
 
 
 
Παρόλο που υπάρχει περιορισμός στις κριτικές μέχρι την Τετάρτη, η αίσθηση από όσους βρέθηκαν σε μία από τις τρεις συνολικά αίθουσες που προβλήθηκε σε παγκόσμια πρώτη η νέα ταινία ήταν κοινή- το Star Wars επέστρεψε.  
 
 
 
Η Disney και η Lucasfilm είχαν στήσει μια σκηνή μήκους σχεδόν 25 χμ., που συνέδεε τις αίθουσες Dolby Theatre, TCL Chinese Theatre και El Capitan Theater, γεμάτη με διαδραστικές εγκαταστάσεις για τους προσκεκλημένους, πολλοί εκ των οποίων είχαν ντυθεί και αναλόγως με αξεσουάρ ή κοστούμια από την ταινία.   Να σημειωθεί πως όσοι είχαν την τύχη να παρακολουθήσουν σε παγκόσμια αποκλειστικότητα τη νέα ταινία –συνολικά περίπου 6.000 άτομα- δεν γνώριζαν σε ποια από τις τρεις αίθουσες θα πρέπει να πάνε, μέχρι την τελευταία στιγμή που τους έδωσαν ειδικές ταυτότητες εισόδου.  

 

 
Μέσα στη σκηνή, το θέαμα ήταν αν μη τι άλλο εντυπωσιακό, καθώς από το κρύο πεζοδρόμιο έμπαινες στο κόσμο του Star Wars, με μέλη του καστ να περιφέρονται, διασημότητες από κάθε χώρο να κάνουν βόλτες, δημοσιογράφους να βρίσκονται εκεί για να καλύψουν το event και ένα σωρό ανθρώπους από κάθε μήκος και πλάτος του Γαλαξία. Ο Bob Iger, CEO της Disney, που γενικά δεν πολυεμφανίζεται στις πρεμιέρες της εταιρίας, ήταν εκείνος που έκανε και τα εισαγωγικά σχόλια πριν ξεκινήσει η προβολή. «Νομίζω, πως υπάρχει λίγος ενθουσιασμός παραπάνω απόψε» είπε ο ακριβοθώρητος Iger. «Στέκομαι εδώ απόψε ταπεινός και απίστευτα ευγνώμων αλλά και ενθουσιασμένος πέρα από κάθε φαντασία» κατέληξε.
 
 
 
Πηγή: www.lifo.gr
 

Δειτε Επισης

#MasterChefGR: Αυτή είναι η τελική 10άδα του φετινού διαγωνισμού!
Ο λόγος που η Silia Kapsis ενώ είναι στην Ελλάδα δεν βρέθηκε στο πάρτι της #Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι
«Special πράγματα»: Το καυτό φιλί στο στόμα Σταμάτη Γονίδη – Ζαφείρη Μελά σαν Madonna - Britney Spears
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη μετά το τέλος από το Mega
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι ξεσήκωσε τους fans της #Eurovision 2024 - Για πρώτη φορά Live το #Zari
Η σοβαρή περιπέτεια υγείας του Αλέξανδρου Αντωνόπουλου: «Είπα ήρθε και μένα η ώρα μου!»
Μιχάλης Ρακιντζής: Οι αποκαλύψεις για την #Eurovision και το Playback - Αινιγματικός και για τη Σοφία Αρβανίτη
#MasterChefGR: Από συμπαίκτες... αντίπαλοι! Πέντε μάγειρες για την τελική 10άδα και τρεις για αποχώρηση!
#SurvivorGR: O James εγκατέλειψε τη μονομαχία και αποχώρησε - Oι μάχες για την 4η ασυλία & το Coco Bongo
Η απάντηση του Δημήτρη Παπανώτα μετά τις αντιδράσεις στις δηλώσεις του για τις κακοποιημένες γυναίκες