Κυριακή, 24 Οκτωβρίου, 2021 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

People & InStyle: Δυο δυνατοί τίτλοι ενισχύουν τον Ρεπόρτερ

  01/12/2015 11:48
People & InStyle: Δυο δυνατοί τίτλοι ενισχύουν τον Ρεπόρτερ

People & InStyle: Δυο δυνατοί τίτλοι ενισχύουν τον Ρεπόρτερ

  01/12/2015 11:48
Το premium κυριακάτικο πακέτο της εφημερίδας Ρεπόρτερ αναβαθμίζεται περαιτέρω από τον Δεκέμβριο, μετά τη σύναψη συνεργασίας μεταξύ της ΙΜΗ και της Olive Media, βάσει της οποίας τα περιοδικά People & InStyle ενσωματώνονται σ’ αυτό.

Το People θα κυκλοφορεί κάθε βδομάδα με το premium πακέτο του Ρεπόρτερ και το InStyle μια φορά τον μήνα.
Το People είναι το περιοδικό που έφερε την επαναστάση στη lifestyle δημοσιογραφία, με επίκεντρο τα επώνυμα πρόσωπα, και είναι σήμερα το πιο πετυχημένο και δημοφιλές περιοδικό στον κόσμο.
Η Angelina Jolie και ο Brad Pitt φωτογραφήθηκαν για το περιοδικό την ημέρα του γάμου τους, όπως και ο George Clooney με την Amal Alamuddin. Η Jennifer Lopez και η Drew Barrymore φωτογραφήθηκαν με τα παιδιά τους, ενώ η σύζυγος του Robin Williams μίλησε για την άγνωστη ασθένεια που τον ταλαιπωρούσε και τον οδήγησε στην αυτοκτονία. Στην Ελλάδα η Ελένη Μενεγάκη έδωσε την πρώτη της συνέντευξη σε περιοδικό μετά από χρόνια για το λανσάρισμα του People το καλοκαίρι του 2013, ο Σάκης Ρουβάς παραδέχτηκε πως κάνει πρόταση γάμου στην Κάτια Ζυγούλη κάθε χρόνο, η Δέσποινα Βανδή εξήγησε γιατί ο ερχομός των παιδιών της άλλαξε ριζικά την κοσμοθεωρία της, η Κατερίνα Καραβάτου ανακοίνωσε τη δεύτερη εγκυμοσύνη της, αλλά και η Ζέτα Μακρυπούλια μίλησε για την πολυαναμενόμενη επιστροφή της στην τηλεόραση.
 
Το InStyle έχει αναδειχθεί παγκοσμίως ως το πρώτο media brand σε ό,τι αφορά τους επώνυμους, τη μόδα, την ομορφιά και την καλή ζωή. Προσεγγίζει το επώνυμο στιλ σε όλες τις εκδοχές του, με πρωτότυπη και ανάλαφρη διάθεση, ιδίως η αμερικανική έκδοση, η οποία φτάνει στα χέρια 17.6 εκατομμύρια αναγνωστών. Το InStyle αγαπάει την ιδιωτική πλευρά των δημοσίων προσώπων και το προσωπικό lifestyle. Αυτή τη στιγμή κυκλοφορεί με μεγάλη επιτυχία σε 18 χώρες συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας.

Στο premium πακέτο της εφημερίδας Ρεπόρτερ κυκλοφορούν, επίσης, μια φορά τον μήνα και τα περιοδικά ΙN Business και Gold.
H ενσωμάτωση των τίτλων People & InStyle στον premium κυριακάτικο Ρεπόρτερ στοχεύει στην περαιτέρω αναβάθμιση της ποιότητας του πακέτου, παρέχοντας μια πιο πλούσια αναγνωστική εμπειρία στον Κύπριο αναγνώστη.  
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας