People & InStyle: Δυο δυνατοί τίτλοι ενισχύουν τον Ρεπόρτερ

Το premium κυριακάτικο πακέτο της εφημερίδας Ρεπόρτερ αναβαθμίζεται περαιτέρω από τον Δεκέμβριο, μετά τη σύναψη συνεργασίας μεταξύ της ΙΜΗ και της Olive Media, βάσει της οποίας τα περιοδικά People & InStyle ενσωματώνονται σ’ αυτό.

Το People θα κυκλοφορεί κάθε βδομάδα με το premium πακέτο του Ρεπόρτερ και το InStyle μια φορά τον μήνα.
Το People είναι το περιοδικό που έφερε την επαναστάση στη lifestyle δημοσιογραφία, με επίκεντρο τα επώνυμα πρόσωπα, και είναι σήμερα το πιο πετυχημένο και δημοφιλές περιοδικό στον κόσμο.
Η Angelina Jolie και ο Brad Pitt φωτογραφήθηκαν για το περιοδικό την ημέρα του γάμου τους, όπως και ο George Clooney με την Amal Alamuddin. Η Jennifer Lopez και η Drew Barrymore φωτογραφήθηκαν με τα παιδιά τους, ενώ η σύζυγος του Robin Williams μίλησε για την άγνωστη ασθένεια που τον ταλαιπωρούσε και τον οδήγησε στην αυτοκτονία. Στην Ελλάδα η Ελένη Μενεγάκη έδωσε την πρώτη της συνέντευξη σε περιοδικό μετά από χρόνια για το λανσάρισμα του People το καλοκαίρι του 2013, ο Σάκης Ρουβάς παραδέχτηκε πως κάνει πρόταση γάμου στην Κάτια Ζυγούλη κάθε χρόνο, η Δέσποινα Βανδή εξήγησε γιατί ο ερχομός των παιδιών της άλλαξε ριζικά την κοσμοθεωρία της, η Κατερίνα Καραβάτου ανακοίνωσε τη δεύτερη εγκυμοσύνη της, αλλά και η Ζέτα Μακρυπούλια μίλησε για την πολυαναμενόμενη επιστροφή της στην τηλεόραση.
 
Το InStyle έχει αναδειχθεί παγκοσμίως ως το πρώτο media brand σε ό,τι αφορά τους επώνυμους, τη μόδα, την ομορφιά και την καλή ζωή. Προσεγγίζει το επώνυμο στιλ σε όλες τις εκδοχές του, με πρωτότυπη και ανάλαφρη διάθεση, ιδίως η αμερικανική έκδοση, η οποία φτάνει στα χέρια 17.6 εκατομμύρια αναγνωστών. Το InStyle αγαπάει την ιδιωτική πλευρά των δημοσίων προσώπων και το προσωπικό lifestyle. Αυτή τη στιγμή κυκλοφορεί με μεγάλη επιτυχία σε 18 χώρες συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας.

Στο premium πακέτο της εφημερίδας Ρεπόρτερ κυκλοφορούν, επίσης, μια φορά τον μήνα και τα περιοδικά ΙN Business και Gold.
H ενσωμάτωση των τίτλων People & InStyle στον premium κυριακάτικο Ρεπόρτερ στοχεύει στην περαιτέρω αναβάθμιση της ποιότητας του πακέτου, παρέχοντας μια πιο πλούσια αναγνωστική εμπειρία στον Κύπριο αναγνώστη.  

Δειτε Επισης

Η απάντηση του Δημήτρη Παπανώτα μετά τις αντιδράσεις στις δηλώσεις του για τις κακοποιημένες γυναίκες
Ιωάννα Μαλέσκου: «Θεωρώ “Περρη-ττό” να απαντάω σε καθετί που λέγεται για μένα»
Το ‘πε και το ‘κανε ο Lavadom! Ο Ισπανός youtuber συνάντησε τη Μαρίνα Σάττι!
Η Τατιάνα Στεφανίδου, έσφαξε on air, περίτεχνα και με το γάντι τον Γιώργο Λιάγκα: «Ξεχνάς, γρήγορα!»
Αιφνίδια αποχώρηση βόμβα της Πρωθιέρειας του Mega - H συνεργασία της Ελένης Μενεγάκη ολοκληρώνεται
Φωκάς Ευαγγελινος: «Θα πω ότι υπάρχουν τρία ευρηματικά λεπτά! Με εμπνέει η αμεσότητά της Μαρίνας Σάττι»
#MasterChefGR: Το μαγειρικό δίδυμο από την Κύπρο μπήκε στην 10άδα! Αποθέωση Χριστίνας & Μάριου!
#SurvivorGR: Aνατροπή στη νέα υποψηφιότητα: «Ζήτησα από όλη την ομάδα να με ψηφίσει»
Eίκοσι Έλληνες αυτοαποκαλούμενoι «influencers», στη λίστα για παραπλάνηση των καταναλωτών
Απασφάλισαν Χατζίδου, Γκουντάρας, Κωνσταντάρας & Τσιμτσιλή για την Super Κική