Η ζωή και ο φόνος του Gianni Versace στην μικρή οθόνη με τον Banderas πρωταγωνιστή!

Το σκοτεινό προσωπείο της μόδας στην μικρή οθόνη καθώς ο τρίτος κύκλος της αμερικανικής σειράς American Crime Story θα αφηγηθεί την ιστορία που πλήγωσε το Μιλάνο, τη δολοφονία του διάσημου μόδιστρου Gianni Versace.
 
Μετά τον δεύτερο κύκλο της θεματικής σειράς που υπενθύμισε σε όλους την την υπόθεση του Ο. J. Simpson, η σειρά, των δέκα επεισοδίων, θα έχει τίτλο Versace/Cunanan (Βερσάτσε/Κανανάν) και θα επιχειρήσει να δει σε βάθος τα γεγονότα της 15ης Ιουλίου του 1997, όταν ο Ιταλός σχεδιαστής μόδας πυροβολήθηκε στα σκαλιά του σπιτιού του από τον κατά συρροή δολοφόνο Άντριου Κιουνανάν, ο οποίος μετά από οκτώ μέρες αυτοκτόνησε.
 
Το σενάριο της σειράς θα βασίζεται στο βιβλίο της Μουρίν Ορθ, Vulgar Favors, που κυκλοφόρησε το 2000, ενώ το καστ των ηθοποιών δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ιστοσελίδας Deadline η παραγωγή του σήριαλ βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με ηθοποιούς πρώτης γραμμής για να παίξουν την αδελφή του Gianni, Donatella. Ο Gianni Versace που επένδυσε στην έκλυτη πολυτέλεια και σχεδόν ρωμαϊκή αίγλη ήταν ανάμεσα σε άλλα ο επινοητής των top model στα 90s.
 
Η τηλεοπτική σειρά έρχεται λίγους μήνες μετά την κινηματογραφική αφήγηση της ιστορίας που ανακοινώθηκε τον Ιούλιο. Ο πολυτελής οίκος μόδας δεν έχει επιβεβαιώσει κάποια ανάμειξη στα project όπως εξάλλου δεν είχε πάρει έγκριση και η ταινία The House of Versace, του 2013, που αναφέρονταν στη ζωή της Donatella. 

Περιμένοντας τον "Gianni" Banderas

Με τον Ισπανό ηθοποιό να έχει ήδη ολοκληρώσει τα ταχύρυθμα μαθήματα σχεδίου μόδας στο Central Saint Martins του Λονδίνου ο σταρ που ανέδειξε ο Pedro Almodovar μοιάζει ιδανικός για να υποδυθεί την άνοδο και το τραγικό τέλος του δολοφονημένου Versace στην αυτοβιογραφική ταινία που θα σκηνοθετήσει ο Βillie August. 
Με τον οίκο μόδας Versace να έχει κρατήσεις τις αποστάσεις του από την παραγωγή, πολλοί αμφισβητούν την ακρίβεια του σεναρίου. Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας WWD εκπρόσωπος του οίκου ξεκαθάρισε πως, η ιστορία, πρόκειται “να είναι ένα προϊόν μυθοπλασίας, όχι βασισμένη στα πραγματικά γεγονότα”.
 
Aυτό είναι το δεύτερο φλερτ του Ισπανού σταρ με το σύμπαν της μόδας. Ένα χρόνο πριν ο Banderas συνεργάστηκε με τη σκανδιναβική εταιρία Selected για την πρώτη του σειρά ρούχων που υπέγραψε ο ίδιος. Θαυμαστής του Versace ο ίδιος, οAntonio Banderas, που κάποτε φωτογραφήθηκε φορώντας τον σχεδιαστή από τον Helmut Newton, θέλει να φέρει το μεγαλείο του Versace στην οθόνη με τα γυρίσματα να είναι προγραμματισμένα για τον Δεκέμβριο του 2016 στο Μιλάνο, την Καλαβρία (πατρίδα του σχεδιαστή) και το Μαϊάμι όπου η ζωή του είχε τραγικό επίλογο.

Έγκλημα στη μόδα

Ο Gianni Versace δολοφονήθηκε στις 15 Ιουλίου του 1997 έξω από έπαυλη του στο Miami από τον Άντριου Φίλιπ Κιουνάναν, έναν μικροαπατεώνα play boy από το San Diego, που βάσει των αρχών αποτέλεσε, το μοναδικό ύποπτο της δολοφονίας του Ιταλού σχεδιαστή.
 

 

Δειτε Επισης

Ο λόγος που η Silia Kapsis ενώ είναι στην Ελλάδα δεν βρέθηκε στο πάρτι της #Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι
«Special πράγματα»: Το καυτό φιλί στο στόμα Σταμάτη Γονίδη – Ζαφείρη Μελά σαν Madonna - Britney Spears
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη μετά το τέλος από το Mega
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι ξεσήκωσε τους fans της #Eurovision 2024 - Για πρώτη φορά Live το #Zari
Η σοβαρή περιπέτεια υγείας του Αλέξανδρου Αντωνόπουλου: «Είπα ήρθε και μένα η ώρα μου!»
Μιχάλης Ρακιντζής: Οι αποκαλύψεις για την #Eurovision και το Playback - Αινιγματικός και για τη Σοφία Αρβανίτη
#MasterChefGR: Από συμπαίκτες... αντίπαλοι! Πέντε μάγειρες για την τελική 10άδα και τρεις για αποχώρηση!
#SurvivorGR: O James εγκατέλειψε τη μονομαχία και αποχώρησε - Oι μάχες για την 4η ασυλία & το Coco Bongo
Η απάντηση του Δημήτρη Παπανώτα μετά τις αντιδράσεις στις δηλώσεις του για τις κακοποιημένες γυναίκες
Ιωάννα Μαλέσκου: «Θεωρώ “Περρη-ττό” να απαντάω σε καθετί που λέγεται για μένα»