O Ηλίας Κιαζόλι «πέταξε» τον καινούριο έξω και πήρε την θέση του

#MasterChefGR: Δεν πρόλαβε να επιστρέψει και τον «σταύρωσε»- «Θυμάμαι το αγγούρι που έφαγε στο τέλος» 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Στο επεισόδιο, παρακολουθήσαμε μια άκρως απαιτητική δοκιμασία αποχώρησης, με ένα πιάτο αντιγραφής, που δυσκόλεψε και τους τρεις προτεινόμενους.

Το ριάλιτι μαγειρικής έχει επιστρέψει για τα καλά, με τους παίκτες να δίνουν σε κάθε δοκιμασία το εκατό τοις εκατό των δυνατοτήτων τους, προκειμένου να φτιάξουν ένα πολύ ωραίο πιάτο, το οποίο και θα εντυπωσιάσει.

To ιδιαίτερο τεστ δημιουργικότητας, το οποίο και ανέδειξε τους τρεις υποψήφιους προς αποχώρηση.

O Παύλος Λούλης, ο Χρήστος Πολιτάκης και ο Σταύρος Παπαδόπουλος δεν κατάφεραν να ικανοποιήσουν, με τους γαστρονομικούς τους συνδυασμούς, τους τρεις chef κριτές, Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλο και καλούνται σήμερα (7-2) να διεκδικήσουν την παραμονή τους στο διαγωνισμό στη Δοκιμασία Αποχώρησης.

Οι τρεις κριτές παρουσιάσαν το πιάτο που θα ήταν για αντιγραφή, του οποίου το βασικό υλικό ήταν το Ορτύκι.

 

 

Ο Σταύρος Παπαδόπουλος, σε κάποια στιγμή είχε μια μεγάλη αστοχία, μιας και το ένα ορτύκι που έψησε, δεν είχε το κατάλληλο ψήσιμο και για αυτόν τον λόγο αποφάσισε να το κάνει από την αρχή, για να μην σερβίρει κάτι μέτριο στους κριτές.

 

 

Οι τρεις κριτές αξιολόγησαν τις προσπάθειές τους κι αποφάσισαν πως ο Σταύρος είχε το χειρότερο πιάτο, μιας και περιείχε πολλές αστοχίες.

 

 

 

Με τις νέες διαδικασίες, ο Σταύρος θα έχει την δυνατότητα να διεκδικήσει ξανά την παραμονή του στο MasterChef, αντιμετωπίζοντας έναν παλιότερο παίκτη που έχει περάσει από τον διαγωνισμό και διεκδικεί κι ο ίδιος την θέση.

Αυτός ήταν ο Ηλίας Κιαζόλι, ο οποίος ήρθε με φόρα στον διαγωνισμό. Με την εμφάνισή του αρκετοί πάγωσαν καθώς ήταν από τους πιο δυνατούς παίκτες του MasterChef κι είχε προκαλέσει πολλές ταραχές.

 

 

Ο Δημήτρης χάρισε μερικές μοναδικές ατάκες για τον Ηλία: «MasterChef 4 Ηλίας. Εντάξει, όλοι τον έχουμε δει, ξέρουμε ποιος είναι πολύ καλά. Θυμάμαι τις κοντρίτσες που είχε με την ομάδα Σταύρος, Σταυρής και γενικά όλο το παρεάκι εκεί πέρα και τους θεωρούσε ότι είναι η κλίκα και τους βαρούσαν τους υπόλοιπους. Θυμάμαι και το αγγούρι που έφαγε στο τέλος».

 

 

 

Τελικά ο Ηλίας ήταν αυτός που πήρε την νίκη και κατοχύρωσε την επιστροφή του στον διαγωνισμό.

 

 

Το... άβολο καλωσόρισμα στον Ηλία!

 

 

To trailer 13ου επεισοδίου - Πέμπτη 9.2.2023

 

 

Την είσοδο του Ηλία Καζιόλι από τον 4ο κύκλο είχαμε χθες το βράδυ και επιτέλους ο παίκτης μετά από πολλές προσπάθειες στο παρελθόν να ξαναμπεί στον διαγωνισμό, πήρε ρεβάνς. Μέχρι και η Κατερίνα Λένη του έστειλε ευχές.

H Κατερίνα Λένη, άφησε πίσω το παρελθόν και ευχήθηκε καλή επιτυχία στον Ηλία μόλις νίκησε, με ένα «Ηλία ρίχτο. Πολύ χάρηκα. Αλήθεια το λέω». Πάντα η Κατερίνα βέβαια αναγνώριζε ότι ήταν καλός μάγειρας, ανεξάρτητα από τις κόντρες τους για τον χαρακτήρα του.

 

 

Ήρθε η στιγμή για νέα μονομαχία Ηλία και Μαρίας Μπέη

Και εδώ σου έχουμε την δεύτερη μεγάλη έκπληξη του φετινού MasterChef. Μία άλλη συμπαίκτρια του Ηλία, αλλά και της Κατερίνας είναι ήδη μέσα στον διαγωνισμό.

Για την Μαρία που προσπάθησε να την κοντράρει ο Ηλίας τότε (με το γνωστό του ύφος που το Twitter ποτέ δεν ξέχασε) και πήρε την θέση της ο Δημήτρης Μπέλλος (ρισκάροντας την δική του θέση) και τον έβγαλε τελικά από τον διαγωνισμό. Υπήρξε μία από τις πιο memorable στιγμές του MasterChef, αυτή η μονομαχία.

 

 

Η Μαρία Μπέη υπήρξε μία υπερταλαντούχα σεφ, ήταν η μόνη γυναίκα που έφτασε τότε στην πεντάδα και ξαναμπαίνει ολοταχώς για να πάρει τον τίτλο. Αντίθετα, ο σύντροφός της Δημήτρης Μπέλλος θα μείνει εκτός MasterChef για να καμαρώνει την αγαπημένη του.

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

Ξέσπασε ο Λιάγκας μετά την απόφαση για Πισπιρίγκου: «Είναι ντροπή να λέμε ότι βγάζει η τηλεόραση αποφάσεις»
Το viral βίντεο με το σιδέρωμα του Χρήστου Μάστορα: «Όταν σου λέει ότι της αρέσουν οι τακτικοί»
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι τραγούδησε σε live τους στίχους με τις ψηλές νότες του #Zari και έγινε viral
Άγρια επίθεση με μπουνιές από αγνώστους δέχθηκε ο Sin Boy την ώρα που έκανε live σε κομμωτήριο
Ο Νίκος Μουρατίδης κράζει τον... Χριστόφορο Παπακαλιάτη - Η Κλέλια Ανδριολάτου απάντησε επικά
Γιάννης Πλούταρχος: «Όχι και να μου πάρει και το όνομα του καλύτερου παιδιού ο Γρηγόρης Αρναούτογλου»
Οι μάχες για την επικοινωνία και την παραμονή στο #SurvivorGR - Αποχώρησε στην τρίτη και φαρμακερή
#MasterchefGR: Τον καθαίρεσαν από αρχηγό & δεν θέλει ούτε τον Θεό για αντίπαλο - Οι υποψήφιοι αποχώρησης
#DEFACTO: Πρεμιέρα Κυριακή 7 Απριλίου στις 21:10 με την δολοφονία του Γιαννάκη Στεφανίδη
Μαριάντα Πιερίδη: «Μου αρέσει που προκαλώ ενδιαφέρον και με φωτογραφίζουν με τον σύντροφό μου»