Σταμούλης, Χάρος, Μαριαλένα & Παπαδόπουλος. Ποιος αποχωρεί από το #SurvivorGR;

#SurvivorGR All Star: Η κούφια ψήφος, ο «πεταλουδίτσας», η «ρουφιανιά», η έκκληση του Βασάλου και η μάχη για την 3η ασυλία

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Kαζάνι που βράζει είναι η καλύβα των Μαχητών στο Survivor All Star, μετά το χθεσινό συμβούλιο του νησιού.

Ένας μεγάλο καβγάς ακολούθησε τη διαδικασία ψηφοφορίας, με πρωταγωνιστή τον Τάκη Καραγκούνια.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Την αρχή έκανε η Στέλλα, η οποία φάνηκε να έχει βγει εκτός εαυτού με τον συμπαίκτη της και τη συμπεριφορά του. «Αν έρθεις να μου πεις κάτι και μου ζητήσεις να μην το πω σε κανέναν, δεν θα το πω σε κανέναν. Ρουφιάνα δεν είμαι» λέει στον Τάκη και εκείνος απάντησε: «Δηλαδή με βγάζει φάουλ τώρα».

«Τον ρουφιάνο δεν τον αγάπησε κανείς, τη ρουφιανιά ναι» του είπε μετά η Στέλλα και οι τόνοι ανέβηκαν.

«Με λες εμένα ρουφιάνο» ρωτά ο Τάκης βάζοντας τις φωνές και απείλησε ότι θα αποκαλύψει κι άλλες συζητήσεις που έχουν κάνει μεταξύ τους.

Στην πορεία της έντονης συζήτησης η Ρία διέκοψε και του είπε: «Σκέφτεσαι μόνο την εικόνα σου, εδώ λες να μην τραγουδάμε για τον Σώζων και να τον ανεβάσουμε».

Την ώρα του φαγητού, ο Τάκης δεν έφαγε τίποτα, παρά τα όσα ακούγεται να του λένε οι συμπαίκτες του.

 

 

Στο αντίπαλο στρατόπεδο οι Στάθης Σχίζας, Σπύρος Μαρτίκας, Νίκος Μπάρτζης, Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης και Κώστας Παπαδόπουλος «έκραζαν» τους Μαχητές τόσο για τις ήττες τους οσο και για την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά τους και συμφώνησαν πως οι αντίπαλοι τους ειναι εκτός τόπου και χρόνου.

 

 

Στον δικό του κόσμο βρισκόταν ο Σάκης Κατσούλης, ο οποίος έδειχνε αρκετά αγχωμένος με την υποψηφιότητα προς αποχώρηση της αγαπημένης τους Μαριαλένας που κινδυνεύει να φύγει από τον Άγιο Δομίνικο. «Θα είναι πολύ άδικο να αποχωρήσει η Μαριαλένα» είπε μεταξύ άλλων ο παίκτης της Kόκκινης ομάδας.

 

 

Από την πλευρά της η Μαριαλένα θεωρεί πως το ότι βρίσκεται στον τάκο είναι καθαρά δική της ευθύνη, σε αντίθεση με τον άλλον υποψήφιο ο οποίος βλέπει ότι είναι ο εύκολος στόχος επειδή είναι ο εμβόλιμος παίκτης.

 

 

Οι καυγάδες στην Mπλε καλύβα δεν έχουν τελειωμό και στους περισσότερους από αυτούς πρωταγωνιστής είναι ο Τάκης Καραγκούνιας. Η κόντρα που είχε με τη Ρία Κολοβού από το βράδυ συνεχίστηκε και το πρωί, όταν η 33χρονη επιχειρηματίας τον χαρακτήρισε «πεταλουδίτσα» που μεταφέρει από εδώ και από εκεί πράγματα. Ο Τάκης μπορεί να πήρε πίσω τον χαρακτηρισμό «ρουφιάνα», όμως η Ρία έγινε έξαλλη μαζί του και του είπε ότι δεν θέλει να της απευθύνει ξανά τον λόγο. Ο Ηλίας Γκότσης έσπευσε να βάλει τον Τάκη στη θέση του, θεωρώντας τον υπεύθυνο για τα κλάματα της Ρίας που ήταν εκτός εαυτού.

Την αντίδραση του Γκότση σχολίασε ο Κωνσταντίνος Βασάλος, ο οποίος έκρινε ότι ο συμπαίκτης του προσπάθησε να δημιουργήσει εντυπώσεις για τον Τάκη.

Ο Τάκης, ο οποίος ένιωσε προσβεβλημένος που η Ρία τον αποκάλεσε «πεταλουδίτσα, ανισόρροπο κι αντιδραστικό», ανέφερε ότι «δεν μπορείς να λες έναν άνθρωπο μεγαλύτερό σου ανισόρροπο, επειδή προσπαθεί να πει την αλήθεια».

Η Ρια Κολοβού εξήγησε στους συμπαίκτες της σχετικά με τα.... μαγειρέματα, ότι η Μαριαλένα της είπε να ρίξει μια κούφια ψήφο είτε στον Ηλία Γκότση είτε στον Ηλία Μπόγδανο.

«Δεν μπορώ να ακούω το έριξα κούφια ψήφο, επειδή δεν ήξερα που να την δώσω. Δεν υπάρχει στους έξι χαμένους αγώνες. Το κάνεις για την ομάδα σου. Πες μου ότι με ψηφίζεις για αγωνιστικούς λόγους, δεν με γουστάρεις, αλλά μην μου λες ότι πίστευες πως οι άλλοι θα ψηφίσουν αυτόν, οπότε ρίχνω ψήφο σε εσένα επειδή πίστευα ότι δεν θα πάρεις. Είναι σαν να υποτιμάς την νοημοσύνη μου και δεν είμαι ηλίθια» ήταν η απάντηση της Μαριαλένας Ρουμελιώτη στις κατηγορίες της Ρίας Κολοβού.

Τα απόνερα του έντονου καυγά του με την Ρία Κολοβού σχολίασε ο Τάκης Καρασγκούνιας νιώθοντας προσβεβλημένος με όσα του είπε.

«Το πιο ανησυχητικό στην Ρία, που με στενοχώρησε και με προβλημάτισε, είναι που γύρισε να προβάλει την γυναικεία της φύση, λέγοντάς μου το πως φέρομαι έτσι σε μια γυναίκα, την στιγμή που μια γυναίκα μου φέρεται πολύ άδικα κι άσχημα, λέγοντάς με πεταλουδίτσα, ανισόρροπο κι αντιδραστικό. Με είπε ανισόρροπο, που δείχνει άσχημο έξω.

Δεν μπορείς να λες έναν άνθρωπο μεγαλύτερό σου ανισόρροπο, επειδή προσπαθεί να πει την αλήθεια» ανέφερε ο Τάκης Καραγκούνιας εκνευρισμένος.

 

 

 

«Δεν ξέρω τι λέει η Μαριαλένα. Εγώ την είχα πιάσει και της είπα ότι για αγωνιστικούς λόγους θα την ψηφίσω, αν και την πιστεύω για το μέλλον. Βέβαια μου είπε η Μαριαλένα να ρίξω μια κούφια ψήφο είτε στον Μπόγδανο είτε στον Γκότση και της είπα ότι δεν μπορώ. Δεν κοιμήθηκα καθόλου ωραία. Δεν μου αρέσουν οι εντάσεις. Το λέω με στενοχώρια… Δεν σκέφτομαι στρατηγικά» είπε η Ρία με την σειρά της με την Μαριαλένα να το αρνείται.

 

 

«Δεν μπορώ να ακούω το έριξα κούφια ψήφο, επειδή δεν ήξερα που να την δώσω. Δεν υπάρχει στους έξι χαμένους αγώνες. Το κάνεις για την ομάδα σου. Πες μου ότι με ψηφίζεις για αγωνιστικούς λόγους, δεν με γουστάρεις, αλλά μην μου λες ότι πίστευες πως οι άλλοι θα ψηφίσουν αυτόν, οπότε ρίχνω ψήφο σε εσένα επειδή πίστευα ότι δεν θα πάρεις. Είναι σαν να υποτιμάς την νοημοσύνη μου και δεν είμαι ηλίθια» δήλωσε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη για την Ρία Κολοβού 

«Δεν ξέρω τι λέει η Μαριαλένα. Εγώ την είχα πιάσει και της είπα ότι για αγωνιστικούς λόγους θα την ψηφίσω, αν και την πιστεύω για το μέλλον. Βέβαια μου είπε η Μαριαλένα να ρίξω μια κούφια ψήφο είτε στον Μπόγδανο είτε στον Γκότση και της είπα ότι δεν μπορώ. Δεν κοιμήθηκα καθόλου ωραία. Δεν μου αρέσουν οι εντάσεις. Το λέω με στενοχώρια… Δεν σκέφτομαι στρατηγικά» είπε η Ρία με την σειρά της με την Μαριαλένα να το αρνείται.

«Μαριαλένα γιατί λες ψέματα; Ψεύδεσαι» απόρησε η Ρία στο Survivor και κάπου εκεί επενέβη ο Τάκης Καραγκούνιας.

 

 

 

Ο Σάκης Κατσούλης, κλήθηκε να σχολιάσει την υποψηφιότητα της Μαριαλένας για αποχώρηση, ενώ αναφέρθηκε και στη δική του ομάδα.

Πιο συγκεκριμένα, ο πρώην νικητής του ριάλιτι επιβίωσης δήλωσε στον Γιώργο Λιανό: «Γιώργο όπως σου είπα και χθες, δεν νομίζω ότι από χθες μέχρι σήμερα άλλαξε κάτι. Η Μαριαλένα δεν νομίζω ότι βγάζει κάτι από το μυαλό της, είναι δίκαιη και με προσωπική άποψη, δεν θέλω να μειώσω κανέναν. Αποδέχτηκε την υποψηφιότητα της αγωνιστικά και μόνο. Όπως σου είπα και χθες εύχομαι να παραμείνει στο παιχνίδι και να αποδείξει ποια πραγματικά είναι».

Στη συνέχεια ο Σάκης Κατσούλης πρόσθεσε: «Πηγαίνοντας τώρα στη δική μου ομάδα θεωρώ ότι πρέπει να κοιτάξουμε την κόκκινη ομάδα, την κόκκινη καλύβα και τις νίκες γιατί μόνο αυτό θα μας πάει παρακάτω. Εννοείται ότι οι χαμένες ασυλίες φέρνουν προβλήματα, μπορεί να ήμασταν κι εμείς σε χειρότερη θέση αν είχαμε χάσει πέντε ασυλίες, οπότε ας κοιτάξουμε τον αγώνα σήμερα σαν να είναι ένας καινούριος αγώνας, σαν να είμαστε 0-0 και να φέρουμε άλλη μία νίκη στην καλύβα μας».

 

 

Το αγώνισμα εκτός από ασυλία είχε και έπαθλο φαγητού με το νικητή να απολαμβάνει καγιανά, ένα φαγητό που ο Κρις Σταμούλης δεν το είχε ξανακούσει.

Οι Mπλε άφησαν πίσω τους καυγάδες και έβγαλαν την ένταση τους στο στίβο μάχης με αποτέλεσμα να προηγηθούν με 3-0, με το σερί τους να το «σπάει» ο Μάριος.

 

 

Οι Μαχητές συνέχισαν με πείσμα και έκαναν το 7-2 με την Χαμπέρη να καταφέρνει να φέρει τη 2η νίκη για τους Διάσημους.

 

 

 

Ο Στάθης μείωσε σε 7-3 και κάπου εκεί οι Κόκκινοι άρχισαν να ανεβάζουν ρυθμούς και πήγαν το ματς στο 7-7.

Η Μαριαλένα έβαλε ξανά μπροστά τους Μπλε και ο Ηλίας τους έφτασε μια ανάσα από τη νίκη, όμως Σταυρούλα και Μαρτίκας αποφάσισαν να στείλουν τη μάχη σε flag race.

 

 

Στον τελικό Ηλίας και Μελίνα έδειξαν πως το... ξεμάτιασμα λειτούργησε και επικράτησαν των Σταυρούλα και Μάριου χαρίζοντας την νίκη με 10-9, την πρώτη μετά από 7 σερί ήττες από τους κόκκινους, ενώ αφιέρωσαν τη νίκη τους στη θεία που... αρρώστησαν.

Οι Μπλε μετά από πολύ καιρό έκατσαν όλοι μαζί να απολαύσουν φαγητό και επέστρεψαν στην καλύβα τους με γεμάτα στομάχια για να ξεκινήσουν τα προγνωστικά τους για το ποιον θα βγάλουν στον τάκο οι Κόκκινοι.

 

 

Όσο οι Mπλε συζητούσαν ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος κατάφερε να τους αποσπάσει την προσοχή γεμίζοντας νερά την καλύβα, ενώ ο Κωνσταντίνος Βασάλος απηύθυνε έκκληση στο τηλεοπτικό κοινό να κάνει αυτό που πρέπει γιατί δεν αντέχει άλλο τον συμπαίκτη του που αφοδεύει δίπλα στην καλύβα.

 

 

Φυσικά οι ίντριγκες συνεχίστηκαν στους Μαχητές, με τις Στέλλα και Ρία να ξεδιπλώνουν το πλάνο Μαριαλένας και Τάκη.

 

Την ίδια ώρα στην Κόκκινη καλύβα επικράτησε αναταραχή ενόψει της ψηφοφορίας με τον Σπύρο Μαρτίκα να βάζει σε εφαρμογή το σχέδιο του που θέλει στον τάκο τον Κώστα Παπαδόπουλο, έτσι ώστε να μην βρεθεί ο ίδιος.

 

 

Στο Συμβούλιο του νησιού ο Γιώργος Λιανός πριν στείλει τους Κόκκινους στην κάλπη ρώτησε τους Μπλε πως ένιωσαν που μετά από τόσο καιρό έφαγαν, με τους περισσότερους να λένε στον παρουσιαστή του Survivor All Star πως περισσότερο χάρηκαν με τη νίκη, παρά με τον καγιανά.

 

 

 

Όταν ήρθε η ώρα της κάλπης οι Διάσημοι, οι οποίοι δεν μπορούσαν να ψηφίσουν γυναίκα της ομάδας τους λόγω του κανόνα των τριών, έριξαν... μαύρο παμψηφεί (10-1) στον Κώστα Παπαδόπουλο, ο οποίος στεναχωρήθηκε με την απόφαση της ομάδας του.

 

 

 
 
 
Κρις Σταμούλης, Σώζων Παλαίστρος Χάρος, Μαριαλένα Ρουμελιώτη και Κώστας Παπαδόπουλος. Ποιος θα αποχωρήσει τελικά από το Survivor;
 
 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

Τα κορίτσια του Scorpios Music Bar, ΠΑΜ! σε κοινή συνέντευξη: «Οι Έλληνες άντρες είναι μαμάκηδες κάργα»
Άννα Βίσση: Το prive party στην Λεμέσο και το ζεϊμπέκικο της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου
Σύννεφα στη συνεργασία της Έλενας Παπαρίζου με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη - Ακυρώνουν τις συναυλίες τους;
Η σοκαριστική αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τον θάνατο του πατέρα του: «Tους είπα αφήστε τον να φύγει»
Συγκινεί η Κωνσταντίνα: «Έχουν περάσει πλέον 50 χρόνια, χάθηκαν όλες οι ελπίδες για τον πατέρα μου»
Όλα τα νεότερα για τoν Δημήτρη Κόκοτα: «Οι γιατροί του μίλησαν και ανταποκρίθηκε, αποκτά συνείδηση»
Λάκης Γαβαλάς: «Στη φυλακή είχα μηδέν λίμπιντο, δεν ξέρω αν βάζουν κάτι στο φαγητό. 15 μήνες, τίποτα»
H Διαμαντένια Ελένη Φουρέιρα στην απονομή του album της με τον Αλμπέρτο Μποτία στο πλευρό της
Ηλίας Βρεττός: «Έσκασα με την σπονδυλική στήλη. Αν είχα σκάσει με το κεφάλι στην άσφαλτο δεν θα ήμουν εδώ»
Πέθανε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου - Το συγκλονιστικό ξέσπασμα του, οι αντιδράσεις & σειρά δηλώσεων