Nτάφυ & Aναγνωστόπουλος «καρφώνoυν» την παραγωγή για Βασάλο – Μαριαλένα

#SurvivorGR All Star:Το πλάνο που «καίει» Κωνσταντίνο Βασάλο και Μαριαλένα Ρουμελιώτη – Χαμός στο Twitter- Η Ευρυδίκη συνεχίζει να εμπιστεύεται το ομορφόπαιδο με τα κοτσιδάκια! - Τι πραγματικά συμβαίνει αποκάλυψαν στην εκπομπή της Σκορδά - Η αποκάλυψη της Μπέττυς Μαγγίρα για Κώστα & Ιλένια Ουίλιαμς 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Ένα πλάνο που θα συζητηθεί προβλήθηκε στο επεισόδιο του #SurvivorGR All Star, ανάμεσα στον Κωνσταντίνο Βασάλο και την Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς επεισοδίου, είδαμε τους παίκτες της μπλε ομάδας να πέφτουν για ύπνο ενώ ξαφνικά ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη έφυγαν κρυφά μέσα τα σκοτάδια και χάθηκαν στο δάσος

Μετά από λίγη ώρα τους είδαμε να ξαναγυρνάνε μαζί και να πέφτουν για ύπνο. Οι δυο τους μάλιστα κοιμήθηκαν αγκαλιά και το πλάνο έγινε viral μέσα σε λίγα μόλις δευτερόλεπτα.

 

 

Οι τηλεθεατές αλλά και οι χρήστες του Twitter που σχολιάζουν φανατικά το ριάλιτι επιβίωσης δεν μπόρεσαν να το αφήσουν ασχολίαστο ενώ όλοι αναρωτιούνται τι τρέχει ανάμεσα στους δύο παίκτες της Μπλε ομάδας.

 

 

  

  

  

 

 

Ο Τριαντάφυλλος, βλέποντας το χθεσινό επεισόδιο, δεν δίστασε να «καρφώσει» την παραγωγή του reality επιβίωσης και να αποκαλύψει ότι Βασάλος και Μαριαλένα έφυγαν από την καλύβα για να συναντήσουν τον Σάκη Κατσούλη και την Σταυρούλα Χρυσαειδή!

Ο γνωστός τραγουδιστής άφησε υπονοούμενα έτσι για τη σχέση του personal trainer με την φρεσκοχωρισμένη Σταυρούλα, υποστηρίζοντας για άλλη μια φορά τους καλούς του φίλους, Σάκη και Μαριαλένα.

«Μη μασάτε ρε κόλπα της παραγωγής να ανεβάσει λίγο τηλεθέαση. Βρίσκονται στο δάσος Μαριαλένα, Σάκης, Βασάλος, Σταυρούλα. Ακούτε λίγο τον πρόεδρο. Πώς τα ξέρω όλα, είμαι ένα βήμα πιο μπροστά από την παραγωγή. Συγγνώμη παραγωγή μου, φιλάκια. Ωραίος ο Βασάλος και η Μαριαλένα βρίσκονται με Σάκη και Σταυρούλα, όποιος κατάλαβε κατάλαβε. Απλά μη τρώτε ότι σας σερβίρουν. Η Μαριαλένα δεν είναι χθεσινή ξέρει ότι έχει κάμερες, δεν τη νοιάζει γιατί ξέρει ότι πάει να δει τον Σάκη, ότι ο αδερφός Σάκης θα τη δει οπότε μη μασάτε!» έγραψε ο Τριαντάφυλλος.

 

  

  

Πάντως, σε συνέχεια των αποκαλύψεών του, ο Μισθοφόρος υποστήριξε πως δεν εννοοούσε ποτέ πως ο Βασάλος τρώει μυστικά και εξήγησε πως ο ίδιος βγήκε εκτός παιχνιδιού:

Α. Γιατί όσα λέει και μετά την αποχώρησή του, τα έλεγε και όσο ήταν στο παιχνίδι και έγραφαν οι κάμερες αλλά οι δηλώσεις του δεν έπαιξαν ποτέ.

Β. Ο ίδιος εξήγησε πως δεν έκανε ριάλιτι οπότε βρέθηκε εκτός παιχνιδιού ενώ ο Μάριος, ο Κωνσταντίνος ή η Μαριαλένα που έχουν ζουμί στο ριάλιτι, θα παραμείνουν. Εξήγησε επίσης, πως επειδή η παραγωγή θέλει να μείνει μέσα η Μαριαλένα, θα βρεθεί ακόμα ένας πιο αδύναμος υποψήφιος για να εξασφαλιστεί αυτό.

«Άρα που καταλήγουμε; Ότι η παραγωγούλα μας πέταξε εμένα και την Ευρυδίκη σαν τρίχα από ζυμάρι γιατί δεν δίναμε ριάλιτι, κι εμείς περάσαμε ως παλτά», κατέληξε ο Μισθοφόρος.

Ειδικότερα, μετά το ξέσπασμα της Μαριαλένας Ρουμελιώτη, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος έγραψε: «Μαριαλένα μου! Εγώ στα είχα πει για όλους και όλα! Δεν άκουγες… Μπόγδανε τα ίδια έκανες και σε μένα! Στο δέντρο μου έλεγες δεν θα σε ψηφίσω και την άλλη μέρα με ψήφισες. Ο καθένας εκεί είναι για πάρτη του. Αν παρατηρήσετε οι καλοί παίκτες όταν κερδίζουν, όλα καλά, όταν χάνουν, όλο προβλήματα. Έρχονται κι άλλα». 

Δες τις αναρτήσεις του Κώστα Αναγνωστόπουλου:

​​

​​

​​

​Λίγο αργότερα, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος έγραψε: «Τώρα που βγήκε η Μαριαλένα (που είναι παλτό) απέναντι στον Χάρο και στον Κρις (που είναι αδιάφοροι), θα πετάξουν αυτή τη φορά σίγουρα αδύναμο στο  κοινό για να κρατήσουν τη Μαριαλένα γιατί έχει ζουμάκι τώρα με τον Βασάλο. Όπως αν θυμάστε καλά, έγινε με την Ευρυδίκη και την Καρολίνα που είχαν ζουμάκι με τον Μάριο. Άρα που καταλήγουμε; Ότι η παραγωγούλα μας πέταξε κι εμένα και την Ευρυδίκη σαν τρίχα από το ζυμάρι, γιατί δεν δίναμε ριάλιτι. Και εμείς περάσαμε ως παλτά». 

 

​​

 

Η Ευρυδίκη δεν έχει αντιδράσει ακόμα στις φήμες για τον Κωνσταντίνο και τη Μαριαλένα. Tόνισε απλά πως συνεχίζει να εμπιστεύεται τον Μισθοφόρο και το ομορφόπαιδο με τα κοτσιδάκια!

 

 

 

Τι πραγματικά συμβαίνει αποκάλυψαν στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά - Οι δυο φίλοι πηγαίνουν για την.. ανάγκη τους 

Η Μαριαλένα και ο Βασάλος έφυγαν μαζί δύο βράδια. Το ένα έλειψαν 9 λεπτά και το δεύτερο 11 λεπτά. Ανάμεσά τους δεν υπάρχει τίποτα ερωτικό μεταξύ τους, ούτε πήγαν στη ζούγκλα για να συναντηθούν με τον Σάκη Κατσούλη και τη Σταυρούλα Χρυσαειδή, όπως άφησε υπονοούμενα ο Τριαντάφυλλος.

Σύμφωνα με το #PrwinoMas, οι δυο τους πήγαν στη ζούγκλα για τη φυσική τους ανάγκη, καθώς η Μαριαλένα Ρουμελιώτη φοβάται να πάει μόνη τους και είναι καλοί φίλοι από την εποχή που ο Κωνσταντίνος είχε σχέση με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Μάλιστα, στο #PrwinoMas προβλήθηκε και ένα απόσπασμα στο οποίο η Μαριαλένα Ρουμελιώτη δήλωσε στην κάμερα του survivor all star πως δε μπορεί να ψηφίσει τον Κωνσταντίνο Βασάλο, καθώς έχουν έρθει πολύ κοντά.

 

 

Η Μπέττυ Μαγγίρα έδωσε το δικό της «ρεπορτάζ» για τη φημολογούμενη σχέση του Κώστα Αναγνωστόπουλου με την Ιλένια Ουίλιαμς μέσα από την πρωινή της εκπομπή στο ΟΡΕΝ.

Μετά τις τελευταίες δηλώσεις της τραγουδίστριας, η οποία αρνήθηκε να επιβεβαιώσει τα δημοσιεύματα γύρω από την προσωπική της ζωή με τον πρώην παίκτη του Survivor, η Μπέττυ Μαγγίρα, επικαλούμενη τις δικές της «ξεχωριστές» πηγές, έδωσε την τελική απάντηση.

«Έχω αποκλειστικό. Ο πειρατής Αναγνωστόπουλος μένει πίσω από το σπίτι μου σε ένα στενό. Έχω γειτόνισσα-κατάσκοπο που μου επιβεβαίωσε ότι είναι μαζί με την Ιλένια Ουίλιαμς εδώ και μήνες. Βγάζουν τα σκυλιά στο πάρκο μαζί βόλτα» ανέφερε η παρουσιάστρια του ΟΡΕΝ.

Όταν το πάνελ της εκπομπής προσπάθησε να εκφέρει αντίλογο και να χαρακτηρίζουν «φιλική» τη σχέση τους, η Μπέττυ Μαγγίρα τόνισε: «Τι κάνει νιάου-νιάου στα κεραμίδια; Το επιβεβαιώνουμε απλά. Καλά να είναι τα παιδιά, χαρούμενα να είναι. Κάποια στιγμή θα βγουν και έξω μαζί, θα φανεί».

«Εντάξει, κυρα-Μπέττυ μου, τα παιδιά δεν ήθελαν να το πουν. Βγήκες εσύ και το ‘πες. Αφού το έκρυβαν. Η γειτόνισσα το είπε, έχεις δίκιο. Θα κατηγορήσουμε τη γειτόνισσα. Εξώδικο στη γειτόνισσα της Μπέττυς» σχολίασε με χιούμορ ο Δημήτρης Μακαλιάς.

«Ε βέβαια. Αφού κυκλοφορούν μαζί, τι να κάνω τώρα εγώ;» του απάντησε η Μπέττυ Μαγγίρα.

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Τα κορίτσια του Scorpios Music Bar, ΠΑΜ! σε κοινή συνέντευξη: «Οι Έλληνες άντρες είναι μαμάκηδες κάργα»
Σύννεφα στη συνεργασία της Έλενας Παπαρίζου με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη - Ακυρώνουν τις συναυλίες τους;
Λάκης Γαβαλάς: «Στη φυλακή είχα μηδέν λίμπιντο, δεν ξέρω αν βάζουν κάτι στο φαγητό. 15 μήνες, τίποτα»
H Διαμαντένια Ελένη Φουρέιρα στην απονομή του album της με τον Αλμπέρτο Μποτία στο πλευρό της
#MasterChefGR: H απίθανη Χριστίνα Χριστοφή πέρασε στον τελικό του Silver Award! Θα αντιμετωπίσει τον Κυψίδη
#SurvivorGR: Η Σταυρούλα ξανασυστήθηκε με την κορυφαία: «Γιατί, ποια είσαι εσύ;» - «Eίμαι η Κατερίνα Δαλάκα!»
On air σκοτωμός Λιάγκα - Καλύβα για το... περιεχόμενο του Γιώργου Αυτιά & το «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια»
Η Ελένη Τσολάκη για το viral σχόλιο του Elon Musk: «Χαιρετίστε με, κάνω βαλίτσες φεύγω! Aναλάμβανω θέση CEO!»
Το grand finale, τα δώρα του Ρέμου στη Φουρέιρα για τον γιο της και τον Μποτία, και οι λαμπερές παρουσίες
Η μακροσκελής ανάρτηση του Αλέξη Παππά μετά το #SurvivorGR: «Δεν σημαίνει ότι τελείωσαν όλα»