Δοκάρι στο κεφάλι Τάκη & Ασημακόπουλoυ - Τους έφαγε ο Χάρος & το... κακό μάτι

#SurvivorGR All Star: Ο... κατάσκοπος κυρά Κατίνα Μαλάμω, το «κράξιμο» στον Γκότση, το δοκάρι, τα σκόρδα, οι χαμένες προμήθειες και η μάχη για την 2η ασυλία της εβδομάδας & ο τάκος 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη είναι οι άλλοι δυο υποψήφιοι προς αποχώρηση γι΄ αυτή την εβδομάδα από το Survivor All Star, αφού ούτε και στο αγώνισμα για τη 2η ασυλία κατάφεραν οι «ματιασμένοι» Μπλε να σηκώσουν κεφάλι γνωρίζοντας ακόμα μια ήττα αυτή τη φορά με 10-7 από τους Κόκκινους.

Οι Διάσημοι ξεκίνησαν με το δεξί και την 5η εβδομάδα του ριάλιτι επιβίωσης και γι΄ αυτό φρόντισε η Σταυρούλα που στο ντέρμπι για την πρώτη ασυλία και τον μουσακά έκανε το 3Χ3 στους στόχους του flag race και έστειλε τους Μπλε ξανά στην κάλπη για να βγάλουν υποψήφιο για ακόμα μια φορά τον Κρις Σταμούλη.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Ο 35χρονος δικηγόρος των Μαχητών όσο κι αν δέχθηκε την απόφαση των συμπαικτών του να αναδείξουν εκείνον ως τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση παραδέχθηκε πως δεν περίμενε μία τέτοια εξέλιξη, κάνοντας λόγο για "μαγείρεμα" των ψήφων. Όπως είπε, κάποιος από την ομάδα του, που δεν θέλησε να κατονομάσει, τον πλησίασε και του είπε πως ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση θα ήταν ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος, κάτι που στη συνέχεια άλλαξε και ενημερώθηκε πως τελικά θα είναι εκείνος, όπως και τελικά έγινε.

«Το έχουν πάει σε άλλο επίπεδο το μαγείρεμα με τους υποψήφιους, πραγματικά», δήλωσε ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση αυτή την εβδομάδα.

Την ψηφοφορία των Μαχητών σχολίασε και ο Σπύρος Μαρτίκας, ο οποίος για άλλη μια φορά ήταν καυστικός, κάνοντας λόγο για δύο κατηγορίες ανθρώπων τους έξυπνους και τους ηλίθιους.

«Οι μπλε έχουν περάσει σε άλλο στάδιο κι είναι απρόβλεπτοι. Η πρώτη σκέψη που μου έρχεται στο μυαλό είναι σκληρή. Η βλακεία με την εξυπνάδα έχει τεράστια διαφορά, ότι η εξυπνάδα έχει όριο. Υπάρχουν δύο κατηγορίες ανθρώπων οι έξυπνοι κι οι ηλίθιοι. Οι πρώτοι δεν το λένε κι οι δεύτεροι δεν το ξέρουν. Οπότε αν κάποιος δεν ξέρει το μεγαλείο της αντίληψής του, σημαίνει ότι θα κάνει μόνιμα λάθη, απρόβλεπτα», είπε ο 45χρονος φαρμακοποιός.

 

 

 

Τις συνεχόμενες ήττες τους σχολίασαν οι Μαχητές προσπαθώντας να αναλύσουν τι φταίει. Είναι τα ματσαρίσματα, η στρατηγική, η συνεννόηση, η έλλειψη σύμπνοιας και κοινής γραμμής ή τα σχέδια του Μαρτίκα;

«Νιώθω ότι ό, τι και να κάνουμε, ό, τι και να πούμε, πάντα θα υπάρχει ένας Μαρτίκας και ένας Μπάρτζης», σχολίασε χαρακτηριστικά ο Μπόγδανος.

Με τον Μαρτίκα τα έχει και ο Ηλίας Γκότσης, ο οποίος πιστεύει ότι ο φαρμακοποιός πρέπει να στεναχωρήθηκε πολύ που κέρδισε το 2018.

 

«Νιώθω ότι ό, τι και να κάνουμε, ό, τι και να πούμε, πάντα θα υπάρχει ένας Μαρτίκας και ένας Μπάρτζης», σχολίασε χαρακτηριστικά ο Μπόγδανος.

Με τον Μαρτίκα τα έχει και ο Ηλίας Γκότσης, ο οποίος πιστεύει ότι ο φαρμακοποιός πρέπει να στεναχωρήθηκε πολύ που κέρδισε το 2018.

 

 

 

Από την άλλη οι Διάσημοι δεν μπορούσαν να κατανοήσουν και τις 3 ψήφους που πήρε ο Γιώργος Ασημακόπουλος και «κατακεραύνωσαν» τους αντιπάλους τους, οι οποίοι δεν έχουν κερδίσει σε ασυλία εδώ και δυο εβδομάδες.

Ο Ασημακόπουλος έδειξε να συμφωνεί με τα όσα είπε στο συμβούλιο ο Μαρτίκας για τον Γκότση και τις επιλογές αντιπάλων, ενώ οι Μπλε «τρόλαραν» και τις αντιδράσεις των Κόκκινων σχετικά με τον «κατάσκοπο» Τάκη. «Λέμε να σε στείλουμε καμουφλαρισμένο σήμερα με καλαμάκι από τη θάλασσα», είπε χαριτολογώντας ο Γκότσης.

 

 

Με την κατασκοπεία του Τάκη, ο οποίος κρυφάκουγε κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος της 1ης ασυλίας, οι Κόκκινοι έδειξε να είναι ενοχλημένοι.

«Όσο ήμασταν στο αγώνισμα και κάναμε τα ματσαρίσματα ήταν όλη η ομάδα μου συγκεντρωμένη και ξαφνικά είδα στο πίσω μέρος του πάγκου μας τον Τάκη να έχει φύγει από την ομάδα του και να κρυφακούει. Προσπαθούσε να κρυφτεί κι έπινε νερό. Είπα στα παιδιά μην φωνάζετε…» ανέφερε η Ελένη Χαμπέρη.

«Έχουμε τα δικά μας, έχουμε και την κυρά Κατίνα την Μαλάμω, που με αυτές τις κατινιές κατέστρεψε την ομάδα του» σχολίασε από την μεριά της η Αφροδίτη Σκαφιδά.

Ο Σάκης Κατσούλης πρόσθεσε ότι το περίμενε από τον Τάκη γιατί λειτουργεί σαν παιδάκι! «Αποφάσισε να κρυφακούσει αντί να δει τα ματσαρίσματα της ομάδας του», είπε χαρακτηριστικά.

 

 

Οι δυο ομάδες συναντήθηκαν στο στίβο μάχης με τον Γιώργο Λιανό να τους εξηγεί το αγώνισμα το οποίο θα είχε και λίγο ποδόσφαιρο.

Τότε ο Τάκης Καραγκούνιας αποκάλυψε πως ήταν διαιτητής και έφτασε να είναι υποψήφιος και για τη Super League.

 

 

 

Ο παρουσιαστής του Survivor All Star μίλησε και στον Νίκο Μπάρτζη, ο οποίος επίσης έχει παίξει μπάλα αλλά όπως τόνισε o παίκτης της κόκκινης ομάδας τον κέρδισε τελικά η ταβέρνα και το παϊδάκι.

 

 

Οι Κόκκινοι ήταν αυτοί που ξεκίνησαν εντυπωσιακά και προηγήθηκαν με 6-1 με τις Ρια-Στέλλα να φέρνουν τον μοναδικό πόντο για τους Μπλε.

Οι Ασημακόπουλος και Κρις κατάφεραν να κάνουν το 6-2 και κάπου εκεί οι Μαχητές άρχισαν να παίρνουν τα πάνω τους μειώνοντας σε 7-6

 

 

Χαμπέρη και Μάριος έδωσαν απόσταση ασφαλείας στους Κόκκινους κάνοντας το 9-6, με τη Μελίνα να κρατάει τους μπλε προσωρινά στο παιχνίδι πριν ο Στάθης σφραγίσει τη νίκη για τους Διάσημους απέναντι από τον Κρις γράφοντας το τελικό 10-7 και στέλνοντας τους Μαχητές ξανά στην κάλπη για να βγάλουν αυτή τη φορά δυο υποψήφιους.

Η ήττα απογοήτευσε τους Μπλε και πιο πολύ απ’ όλους την Μαριαλένα Ρουμελιώτη, η οποία πλάνταξε στο κλάμα γιατί δεν την πιστεύει η ομάδα της.

 

 

«Εδώ είναι ένα παιχνίδι και ήρθαμε να το ζήσουμε. Αν είναι να αποκτήσω εδώ μέσα με ψυχολογικά προβλήματα καλύτερα να φύγω. Όλο αυτό που ζούμε εδώ μέσα είναι πάρα πολύ δύσκολο. Μας λείπει η οικογένειά μας, πεινάμε, κοιμόμαστε μέσα στη ζούγκλα πάνω σε σανίδες και το τελειωτικό χτύπημα είναι ότι η ομάδα μου δεν με πιστεύει. Θα κάνω μια κουβέντα και δεν θα αλλοιώσω τον χαρακτήρα μου ούτε για την τηλεόραση ούτε για κανέναν», είπε μεταξύ άλλων η 27χρονη καρατέκα.

 

 

Την ανησυχία του για την αγαπημένη του, η οποία αγωνίζεται με την αντίπαλη ομάδα, εξέφρασε ο Σάκης Κατσούλης, ενώ οι υπόλοιποι παίκτες της κόκκινης ομάδας σχολίασαν την ήττα των αντιπάλων τους και «έκραξαν» για ακόμα μια φορά τον Ηλία Γκότση.

 

 

Οι τελευταίες δυο εβδομάδες δεν έχουν πάει καλά για τους Μαχητές οι οποίοι όχι μόνο κατάφεραν να χάσουν τις προμήθειές τους και να μείνουν νηστικοί, αλλά... έφαγαν και ξύλο.

 

 

Οι άτυχοι της υπόθεσης ήταν οι Τάκης Καραγκούνιας και Γιώργος Ασημακόπουλος, οι οποίοι πλήρωσαν τα κακομαστορέματα των συμπαικτών τους και έφαγαν ένα ξύλινο δοκάρι στο κεφάλι.

 

 

 

Στην περίπτωση του Τάκη υπήρξε και ένταση καθώς ο Σώζων έκανε πλάκα με τον τραυματία «μισθοφόρο» κάτι που τον έκανε έξαλλο.

 

 

Τα πλάνα που προβλήθηκαν από κάμερα νυχτερινής λήψης, με παίκτες να φεύγουν κρυφά το βράδυ, έγιναν αντικείμενο συζήτησης.

Κάποιοι παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης σηκώνονται και φεύγουν το βράδυ από την καλύβα, όμως, δεν έχουν περάσει απαρατήρητοι από τους υπολοίπους, οι οποίοι δεν δίστασαν να σχολιάσουν τα όσα έχουν δει, on camera.

«Το βράδυ κοιμάμαι στη σκοπιά. Έχω παρατηρήσει πολλές φορές να φεύγουν άτομα της ομάδας το βράδυ. Άλλοι γυρνάνε πιο γρήγορα άλλοι αργότερα. Θέλω να πιστεύω και ελπίζω ότι πάνε για το ένα ή το δύο και γυρνάνε πίσω. Δεν θέλω να μπω στη διαδικασία να σκεφτώ κάτι άλλο πέρα από αυτούς τους δύο λόγους», είπε χαρακτηριστικά η Μελίνα Μεταξά μιλώντας στην κάμερα του Survivor.

«Στο παρελθόν έλεγαν για εμένα και τον Ηλία ότι φεύγαμε. Βλέπουμε πλέον ότι αυτό γίνεται ξεκάθαρα και από άλλα άτομα και δεν έχει πει κανείς τίποτα γι΄αυτό. Όταν φεύγει ο Βασάλος με την Μαριαλένα που τα λένε οι δυο τους, δεν έχει πει κανείς κάτι... Δηλαδή, δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται σε αυτή την ομάδα», είπε με τη σειρά του ο Ηλίας Μπόγδανος.

 

 

Την ώρα που οι Μαχητές μοιάζουν να είναι σαν «ματιασμένοι», οι Διάσημοι απολαμβάνουν την αφθονία της θάλασσας και συνεχίζουν να έχουν καλές ψαριές.

 

 

Η κακοδαιμονία που έχει χτυπήσει τους Μπλε έγινε θέμα συζήτησης και στο Συμβούλιο με τον Γιώργο Λιανό να μοιράζει σκόρδα και να ζητάει από τους παίκτες να γράψουν τα ονόματα των μανάδων τους για να τους ξεματιάσουν.

 

 

 

Στην κάλπη οι Μπλε έριξαν 7 ψήφους στον Σώζωντα Παλαίστρο Χάρο και 4 στην Μαριαλένα Ρουμελιώτη και τους έβγαλαν στον τάκο, με τον πρώτο να δηλώνει πως το περίμενε και την δεύτερη να αφήνει υπονοούμενα για συνεννόηση συμπαικτών της.

 

 

Trailer | 06/02/2023

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Η Άννα Βίσση απαντά για τον Νίκο Καρβέλα και την πρόταση του Acun για το #TheVoiceGR
Φουρέιρα Vs. Αργυρός: Κόντρα του N.1 και Ν.2 της ελληνικής δισκογραφίας για το πρώτο Diamond άλμπουμ!
Κόλαφος o Γιώργος Λιάγκας κατά Κυριάκου Βελόπουλου: «Ξεπέρασες τα εσκαμμένα. Χυδαίες οι αναφορές σου»
Απίστευτο! Ο Elon Musk αποθεώνει την Ελένη Τσολάκη: «Πολύ όμορφος τρόπος να ξυπνάς στην Ελλάδα»
H Μαρίνα Σάττι εντυπωσιάζει ξανά την #Eurovision με live διασκευή, παραδοσιακού τραγουδιού της Νάουσας
Ζαφείρης Μελάς: «Απρόβλεπτος είναι ο Σταμάτης! Δεν είναι η πρώτη φορά που με φίλησε! Ήταν πάρα πολύ καλό!»
Η Νεκταρία Γιαννουδάκη αποκάλυψε το λόγο που αποχώρησε από τον #Sasmo για τις #Ψυχοκόρες
#Maestro: Απόσπασμα από το πρώτο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου – Το spoiler της Στεφανίας Γουλιώτη
#MasterChefGR: Ξεκίνησε το Silver Week με νέες μπριγάδες & νέους αρχηγούς ! Ο νικητής θα λάβει 20.000 ευρώ!
#SurvivorGR:Ο αγώνας για την 2η ασυλία, η δεύτερη υποψήφια, οι... άχρηστες & οι... άμυαλοι