Τσιμτσιλή, Καινούργιου, Χατζίδου, Μελέτη, Λιάγκας με έναρξη μέσα στα χιόνια!

Πάγωσε η ψυχαγωγία - Η #Μπάρμπαρα άφησε εκτός αέρα Σκορδά, Μουτσινά, Mπάρκα, Μενεγάκη και Μαγγίρα

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Η κακοκαιρία «Μπάρμπαρα» έχει κάνει αισθητή την παρουσία της ήδη από το πρωί της Κυριακής και σήμερα για δεύτερη ημέρα πολλές περιοχές της Αττικής «ξύπνησαν» ντυμένες στα λευκά.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Έτσι υποδέχθηκαν οι Έλληνες celebrities την κακοκαιρία #Μπάρμπαρα

 

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έκανε μια διαφορετική έναρξη στο #HappyDay βγαίνοντας από τα στούντιο, καλημερίζοντας το τηλεοπτικό κοινό μέσα από τα χιόνια.

«Καλημέρα, μια happy λευκή ημέρα! Η κατάσταση εδώ στα στούντιο γίνεται πιο δύσκολη, έχουμε σφοδρή χιονόπτωση, ενώ οι δρόμοι ήταν ανοιχτοί. Τα πράγματα γίνονται πιο δύσκολα. Μη βγείτε από το σπίτι αν δεν υπάρχει λόγος»

 

 

 

Η Κατερίνα Καινούργιου δεν θα μπορούσε να μη κάνει και εκείνη έναρξη στην #SuperΚατερίνα μέσα από το χιονισμένο τοπίο. Η παρουσιάστρια καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό και με χιούμορ τόνισε πως μόνο για εκείνη τη στιγμή αποχωρίστηκε τα ψηλά της παπούτσια.

«Καλημέρα αγαπημένοι μου τηλεθεατές! Όπως καταλαβαίνετε κάθε παρουσιάστρια που σέβεται τον εαυτό της πρέπει να βγει έξω στα χιόνια. Ελπίζω να είστε όλοι καλά και ασφαλείς. Ξεκίνησα από το κέντρο της Αθήνας που ήταν χιονισμένα. Ευχαριστώ την Barkingwell που μας έφερε στο στούντιο με ασφάλεια εμένα και τους συνεργάτες μας. Πάμε μέσα αν και μου αρέσει πάρα πολύ εδώ έξω στα χιόνια!» ανέφερε ενθουσιασμένη η Κατερίνα Καινούργιου.

 

 

Μία διαφορετική καλημέρα είπαν το πρωί της Δευτέρας, η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου με ένα κάτασπρο τοπίο για φόντο, στην εκπομπή #Breakfast@Star.

Η κακοκαιρία «Μπάρμπαρα» έχει κάνει αισθητή την παρουσία της και δεν είναι λίγες οι περιοχές της Αττικής που έχουν ντυθεί στα λευκά.

Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου μας καλημέρισαν με ενθουσιασμό μέσα στα χιόνια, λίγο πριν μπουν στο στούντιο.

«Χιονισμένες καλημέρες! Το έχει στρώσει για τα καλά! Είμαστε όμως εδώ! Ελπίζουμε ή να παίζετε χιονοπόλεμο ή να μας βλέπετε από κάπου ζεστά» ανέφερε η τραγουδίστρια.

 

 

Από τα χιόνια έκανε έναρξη και ο Γιώργος Λιάγκας το πρωί της Δευτέρας. Μαζί του ήταν η Φωτεινή Πετρογιάννη και η Άρια Καλύβα.

«Το στούντιο του ΑΝΤ1 για να καταλάβετε είναι στα Σπάτα. Αυτή τη στιγμή έχει ένα άνοιγμα ο καιρός. Πριν από 2 ώρες που ήρθαμε ήταν πάρα πολύ δύσκολα τα πράγματα. Γενικά η περιοχή εδώ έχει πρόβλημα στο μη κεντρικούς δρόμους. Από το μεσημέρι και μετά μαθαίνουμε ότι θα κλείσει ξανά ο καιρός», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

«Στον ΑΝΤ1 έχουμε έρθει οι μισοί των μισών, ωστόσο, θα κάνουμε εκπομπή, μη φοβάστε», σημείωσε ο παρουσιαστής. Στη συνέχεια, ο Γιώργος Λιάγκας και οι συνεργάτες του μπήκαν στο πλατό.

 

 

Η εκπομπή, #MegaΚαλημέρα καθυστέρησε να βγει στον αέρα λόγω της κακοκαιρίας Μπάρμπαρα αλλά και της έκτακτης επικαιρότητας και  η Ελεονώρα Μελέτη όταν ξεκίνησε την εκπομπή της μας έδειξε το χιονισμένο τοπίο στον Γέρακα.

Αρχικά ανέφερε η παρουσιάστρια: «Καλημέρα από το #MegaΚαλημέρα και τον χιονισμένο Γέρακα. Όλο το τοπίο γύρω μας είναι κατάλευκο, με αρκετό χιόνι να έχει πέσει…».

Και υπογράμμισε η Ελεονώρα Μελέτη: «Το τοπίο είναι μαγευτικό και ιδιαίτερο, όλα είναι ντυμένα στα λευκά. Οι θερμοκρασίες εδώ είναι πολικές. Έχουμε βγει με μια μικρή καθυστέρηση λόγω της επικαιρότητας, αλλά ξεκινάμε αμέσως».

Και ενώ βγήκε με τις μπότες και το ζεστό μπουφάν της, στη συνέχεια την είδαμε με τις ψηλοτάκουνες γόβες της…

 

 

Eκτός αέρα ΣΚΑΙ, MEGA και OPEN

Φαίη Σκορδά και #PrwinoMas και Νίκος Μουτσινάς και #KaloMesimeraki θα μείνουν εκτός αέρα λόγω της κακοκαιρίας #Μπάρμπαρα.

Η κακοκαιρία χτύπησε και την Ελένη Μενεγάκη και την Δανάη Μπάρκα δεν προβλήθηκε, όπως ανακοίνωσε και ο σταθμός.

Η κακοκαιρία #Μπάρμπαρα αφήνει εκτός «αέρα» και το «Ποιος είναι πρωινιάτικα» με τη Μπέττυ Μαγγίρα.

 

 

 

 

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

  

 

 

 

Δειτε Επισης

Η Άννα Βίσση απαντά για τον Νίκο Καρβέλα και την πρόταση του Acun για το #TheVoiceGR
Φουρέιρα Vs. Αργυρός: Κόντρα του N.1 και Ν.2 της ελληνικής δισκογραφίας για το πρώτο Diamond άλμπουμ!
Κόλαφος o Γιώργος Λιάγκας κατά Κυριάκου Βελόπουλου: «Ξεπέρασες τα εσκαμμένα. Χυδαίες οι αναφορές σου»
Απίστευτο! Ο Elon Musk αποθεώνει την Ελένη Τσολάκη: «Πολύ όμορφος τρόπος να ξυπνάς στην Ελλάδα»
H Μαρίνα Σάττι εντυπωσιάζει ξανά την #Eurovision με live διασκευή, παραδοσιακού τραγουδιού της Νάουσας
Ζαφείρης Μελάς: «Απρόβλεπτος είναι ο Σταμάτης! Δεν είναι η πρώτη φορά που με φίλησε! Ήταν πάρα πολύ καλό!»
Η Νεκταρία Γιαννουδάκη αποκάλυψε το λόγο που αποχώρησε από τον #Sasmo για τις #Ψυχοκόρες
#Maestro: Απόσπασμα από το πρώτο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου – Το spoiler της Στεφανίας Γουλιώτη
Ο Αχιλλέας Μπέος καταγγέλλει δημόσια, σεξουαλική παρενόχληση από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου
#MasterChefGR: Ξεκίνησε το Silver Week με νέες μπριγάδες & νέους αρχηγούς ! Ο νικητής θα λάβει 20.000 ευρώ!