Οι πρώτες δηλώσεις του «Μισθοφόρου-Πειρατή» & η ανάρτηση για Δαλάκα – Ασημίνα

#SurvivorGR All Star:  Ξεκινά το παράλληλο παιχνίδι στο «Νησί της Απομόνωσης» με Δαλάκα – Ασημίνα - Παππάς: «Στο δικό μας #SurvivorGR εκτός από τη Μαριαλένα και τον Σάκη και ο Νίκος είχε ερωτικές περιπτύξεις» - Κωνσταντάρας: «Στο δικό μας, βρήκαν συσκευή ευχαρίστησης»- Ζευγάρι ο Κώστας Αναγνωστόπουλος με την Ιλένια Ουίλιαμς

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Ζυμώσεις γίνονται στο παρασκήνιο της παραγωγής του ελληνικού #SurvivorGR με τα σενάρια να δίνουν και να παίρνουν για το τι θα συμβεί τελικά με την Κατερίνα Δαλάκα και την Ασημίνα Χατζηανδρέου μετά την απόφαση να αποβληθούν από το παιχνίδι. 

 

 

 

Πιθανότερο δε, είναι σύμφωνα με το #OpenWeekend οι δύο πλευρές να συζητήσουν την πιθανότητα επιστροφής της Κατερίνας και της Ασημίνας στο παιχνίδι παρά την παράβασή τους.

Όπως μάλιστα ακούστηκε στον αέρα της εκπομπής, εκείνο που δείχνει να έχει προβληματίσει την παραγωγή είναι το γεγονός ότι δεν αποδεικνύεται ότι κάποια από τις δύο χρησιμοποίησε το κινητό, ενώ σε ό,τι αφορά το τσιγάρο που φέρεται να κρατούσε η Κατερίνα Δαλάκα, δεν είναι συνθήκη που υποδεικνύει παράβαση των κανόνων του παιχνιδιού.

Κάπως έτσι λοιπόν και παίρνοντας ως δεδομένο το γεγονός ότι πρόκειται για δύο πολύ καλές παίκτριες, δεν αποκλείεται να ξαναδούμε Δαλάκα και Χατζηανδρέου μέσα στο παιχνίδι. Είναι άλλωστε πολύ ύποπτο το γεγονός ότι δεν έχουν επιστρέψει ακόμα στην Ελλάδα και δεν έχουν πάρει στα χέρια τους τα κινητά τους τηλέφωνα, κάτι που σημαίνει ότι υπάρχουν σκέψεις από την παραγωγή για την επιστροφή τους στο παιχνίδι.

 

 

Την επόμενη ημέρα στο #SurvivorGR All Star, μετά την αποχώρηση του Κώστα Αναγνωστόπουλου από την Mπλε ομάδα, καλούνται να διαχειριστούν πλέον οι Διάσημοι και οι Μαχητές.

Στο τρέιλερ για το νέο επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης μάλιστα, η Μπλε ομάδα φαίνεται πως βαδίζει καθαρά σε πολύ… τεντωμένο σχοινί.

Και αυτό μιας και οι συνεχείς ήττες έχουν δημιουργήσει πολλές κόντρες ανάμεσα στα μέλη της. Έτσι αναμένεται να δούμε μια ακόμα ανάμεσα στον Τάκη Καραγκούνια και τον Ηλία Γκότση και τον Ηλία Μπόγδανο. Αφορμή θα σταθούν οι καθημερινές δουλειές στην καλύβα τις οποίες ο μισθοφόρος συνεχίζει αδιάκοπα να κάνει, παρά τον τραυματισμό στο χέρι, σε αντίθεση με τους δυο γυμνασμένους συμπαίκτες του.

«Σήμερα εγώ κουβάλησα ξύλα δύο φορές. Κάνω τα πάντα, τα κάνω όλα και εσείς δηλαδή κάθεστε κάτω από τον φοίνικα» δηλώνει, εξοργισμένος, ο Τάκης Καραγκούνιας στην κάμερα του #SurvivorGR All Star. «Ρε φίλε, τότε και εγώ να καθίσω για να είμαι ξεκούραστος αύριο στον αγώνα για την ασυλία. Δεν μπορώ να κουβαλάω ξύλα και οι άλλοι δυο να κάθονται».

«Μου αρέσει, όποιος θέλει να μου πει κάτι, να μου το λέει μπροστά μου» υπογραμμίζει, μεταξύ άλλων, ο Ηλίας Γκότσης με τον Ηλία Μπόγδανο να συμπληρώνει πως «δεν είναι ωραίο να περιμένεις στη γωνία για να την πεις πάντα! Εγώ δεν έχω πει ποτέ ένα, που είναι ένας για να με βοηθήσει κρατώντας την κατσαρόλα ή κάνοντας κάτι άλλο».

Ως είθισται, βέβαια, στα τελευταία επεισόδια του #SurvivorGR All Star στο επερχόμενο συμβούλιο του νησιού θα γίνει για μια ακόμα φορά… κόλαση ανάμεσα στη Μπλε και την Κόκκινη ομάδα.

Για ακόμα μία φορά οι Κόκκινοι θα είναι εκείνοι που θα καταφέρουν να κερδίσουν την ασυλία σύμφωνα με το spoiler.

 

 

 

 

Στην Ελλάδα επέστρεψε το απόγευμα του Σαββάτου 4/2, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος και η άφιξή του σίγουρα δε θύμιζε καμία από αυτές των υπόλοιπων παικτών που έχουν αποχωρήσει, καθώς οι φίλοι του τον υποδέχτηκαν φορώντας αποκριάτικες μάσκες.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Ο μισθοφόρος του #SurvivorGR All Star αποχώρησε από το reality επιβίωσης την περασμένη Τετάρτη προκαλώντας έκπληξη σε όλους όσους παρακολουθούν το παιχνίδι αλλά και στους συμπαίκτες τους. Κανείς δεν περίμενε πως ο Κώστας Αναγνωστόπουλος θα ήταν αυτός που θα συγκέντρωνε τις λιγότερες ψήφους αφού πρόκειται για ένα αρκετά δημοφιλές και αγαπητό πρόσωπο προς το κοινό.

Kατά την άφιξή του λοιπόν στο αεροδρόμιο, όπως θα δεις τον υποδέχτηκαν οι φίλοι του, οι οποίοι έφτασαν στο σημείο φορώντας αποκριάτικες μάσκες που θύμιζαν κλόουν.

Εκείνος με τη σειρά του αφού τους χαιρέτησε και φόρεσε για λίγο μια από αυτές, απέφυγε τους δημοσιογράφους και τις κάμερες και μπήκε στο χαρακτηριστικό μαύρο βαν της παραγωγής.

 

 

Ο ίδιος μάλιστα, μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος, δεν έκρυψε την απογοήτευση και τη δυσαρέσκειά του αρνούμενος να σχολιάσει το παραμικρό στο συμβούλιο του νησιού. Χαρακτηριστικό είναι ότι όταν ο Γιώργος Λιανός του έδωσε τον λόγο εκείνος απάντησε πως δε θέλει να πει το παραμικρό παρά μόνο να αποχωρήσει ζητώντας από τους συμπαίκτες του να μη μπουν καν στη διαδικασία να σηκωθούν για να τον χαιρετήσουν.

 

  

  

  

Σε αντίθεση με όλους τους προηγούμενους παίκτες που αποχώρησαν, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος είναι ο μοναδικός που αρνήθηκε να μιλήσει μέσω skype στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά – άλλο ένα δείγμα της δυσαρέσκειάς του με την παραγωγή – ενώ σήμερα, μέσα από τον λογαριασμό του στο instagram, δε δίστασε να παρομοιάσει το #SurvivorGR All Star με… τσίρκο.

 

 

«Καλώς σας βρήκα. Δε μίλησα γιατί ήθελα να φύγω. Είχα κουραστεί, ήμουν κουρασμένος, νύσταζα. Τους συμπαίκτες μου τους είχα χαιρετήσει νωρίτερα. Το τσίρκο δε σας αρέσει; Δεν πάτε; Εμένα δε μου αρέσει με τα ζώα κτλ, οπότε… Ξέρω πολλά. Θα δούμε. Θα βγω στον ΣΚΑΪ να μιλήσω αφού το λέει το συμβόλαιο» ήταν όσα είπε στους δημοσιογράφους κατά της άφιξή του στο αεροδρόμιο σύμφωνα με το βίντεο που πρόβαλε η εκπομπή #OpenWeekend)

 

 

 

Λίγη ώρα αργότερα, ο μισθοφόρος προχώρησε σε μια αινιγματική ανάρτηση προμηνύοντας κάποιες αποκαλύψεις που σκοπεύει να κάνει σήμερα για τους λόγους που η Κατερίνα Δαλάκα και η Ασημίνα Χατζηανδρέου δεν έχουν επιστρέψει ακόμα παρότι έχουν αποβληθεί από το παιχνίδι εδώ και μέρες.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δαλάκα – Ασημίνα παραμένουν εξαφανισμένες χωρίς κινητά - Ξεκινά το «Νησί της Απομόνωσης»; O «Μισθοφόρος-Πειρατής» επιστρέφει - Το καρφί για το #SurvivorGR All Star

 

Να θυμίσουμε βέβαια ότι νωρίτερα, με άλλη ανάρτηση, είχε παρομοιάσει το #SurvivorGR All Star με τσίρκο.

 

 

Η αποχώρηση του Κώστα Αναγνωστόπουλου από το #SurvivorGR All Star και η δυσαρέσκεια του παίκτη σχολιάστηκε στην εκπομπή #GeiaSou. Μάλιστα δημοσιογράφος της εκπομπής αποκάλυψε, ότι ο γνωστός ως Μισθοφόρος, είναι ζευγάρι με την Ιλένια Ουίλιαμς.

«Δύο του μήνα αποχώρησε και δύο του μήνα έχει γενέθλια η Ιλένια Ουίλιαμς. Πώς τα φέρνει η ζωή; Είναι ζευγάρι. Δεν το ήξερες; Με κοινούς φίλους που έχουμε μιλήσει έχουν κάνει εξόδους μαζί, τον παρακολουθούσε» είπε ο δημοσιογράφος με τη Νάνσυ Παραδεισανού να προσθέτει: «Μετά το τέλος της σχέσης της με τον Δημήτρη δεν έχει απασχολήσει με την προσωπική της ζωή. Δεν θέλει να δώσει έκταση στη σόουμπιζ για την προσωπική της ζωή».

 

 

Ο Αλέξης Παππάς έδωσε συνέντευξη στο #GeiaSou και αποκάλυψε ποιος παίκτης είχε ερωτικές περιπτύξεις στο Survivor, όταν συμμετείχε κι ο ίδιος. Ο ηθοποιός, αφού μίλησε για τον λόγο που δεν βρίσκεται στο παιχνίδι επιβίωσης, συνέχισε:

«Αν με ρωτάς για το πλάνο Μάριου – Καρολίνας, καλά κάνουν τα παιδιά και τη βρίσκουν στο δάσος. Στο δικό μας #SurvivorGR πέρα από τον Σάκη και τη Μαριαλένα θυμάμαι και κάτι άλλο αλλά δε θέλω να το αναφέρω. Πρόκειται για άνθρωπο που είναι τώρα στο #SurvivorGR All Star» είπα αρχικά ο Αλέξης Παππάς.

«Κάτι είχε ειπωθεί για τον Νίκο, δε θέλω να το σχολιάσω αλλά νομίζω ότι είναι δικαίωμα του καθενός, και το βρίσκω και όμορφο, να εκδηλώνει το συναίσθημά του κάτω από συνθήκες που δεν είναι καθόλου ευνοϊκές» πρόσθεσε ο Αλέξης Παππάς.

 

 

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας αποκαλύπτει την ιδιαίτερη συσκευή που βρέθηκε σε έλεγχο της παραγωγής στο#SurvivorGR

Ο γνωστός δημοσιογράφος, απαντώντας σε σχετική ερώτηση που του έκανε η Ελένη Τσολάκη, ανέφερε στον αέρα της εκπομπής #OpenWeekend για τον έκτακτο έλεγχο που έκαναν αρκετές φορές οι άνθρωποι της παραγωγής στα πράγματα των παικτών αλλά και το ξεχωριστό… εύρημα που προέκυψε.

«Επειδή ήμασταν πάντα alert και εκτεθειμένοι σε έλεγχο, είδα 3-4 φορές έκτακτο έλεγχο. Και βρήκαν 2-3 φορές πραγματάκια. Βρήκαν μία συσκευή που θέλει φόρτιση και δεν είναι κινητό. Χρησιμοποιείται για τη γενικότερη ευχαρίστηση και φορτίζεται» αποκάλυψε με χιούμορ ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, με το πάνελ να μένει έκπληκτο και να κάνει εικασίες.

«Δεν κάνει ήχο, δεν είναι σεξουαλική η ευχαρίστηση. Τέλος πάντων, είναι καπνικό προϊόν» συμπλήρωσε ο δημοσιογράφος.

«Σιγά την ευχαρίστηση βρε συ Λάμπρο» του απάντησε χαριτολογώντας η Ελένη Τσολάκη.

«Σιγά την ευχαρίστηση; Τι ήθελες δηλαδή να είναι; Σεξουαλικό βοήθημα; Προσπάθησα να το περιγράψω ευγενικά» ανταπάντησε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

 
 
 

 

 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

 

 

Δειτε Επισης

On air σκοτωμός Λιάγκα - Καλύβα για το... περιεχόμενο του Γιώργου Αυτιά & το «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια»
Η Ελένη Τσολάκη για το viral σχόλιο του Elon Musk: «Χαιρετίστε με, κάνω βαλίτσες φεύγω! Aναλάμβανω θέση CEO!»
Το grand finale, τα δώρα του Ρέμου στη Φουρέιρα για τον γιο της και τον Μποτία, και οι λαμπερές παρουσίες
Η μακροσκελής ανάρτηση του Αλέξη Παππά μετά το #SurvivorGR: «Δεν σημαίνει ότι τελείωσαν όλα»
Η μεγάλη αλλαγή που αποφάσισε τελευταία στιγμή, για την εμφάνισή της η Μαρίνα Σάττι στην #Eurovision
#Eurovision 2024: Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΡΤ για την Έλενα Παπαρίζου
#SurvivorGR: Τέλος και ο Γκέντσογλου, χαμός με Σταυρούλα και Γιάννη και τα... πυρά στον Φάνη
Η Άννα Βίσση απαντά για τον Νίκο Καρβέλα και την πρόταση του Acun για το #TheVoiceGR
Φουρέιρα Vs. Αργυρός: Κόντρα του N.1 και Ν.2 της ελληνικής δισκογραφίας για το πρώτο Diamond άλμπουμ!
Κόλαφος o Γιώργος Λιάγκας κατά Κυριάκου Βελόπουλου: «Ξεπέρασες τα εσκαμμένα. Χυδαίες οι αναφορές σου»