Δαλάκα – Ασημίνα παραμένουν εξαφανισμένες χωρίς κινητά στον Άγιο Δομίνικο

#SurvivorGR All Star: Ή μήπως τα κορίτσια δεν θα επιστρέψουν και μ’ αυτές θα ξεκινήσει το παράλληλο παιχνίδι στο «Νησί της Απομόνωσης»; - Aναμένεται να φτάσει στον Άγιο Δομίνικο ο Ατζούν Ιλιτζαλί - H επιστροφή του Κώστα Αναγνωστόπουλου θα γίνει σήμερα - Οι δημόσιες ευχές Δάντη στην Ασημίνα 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Συνηθίζεται οι παίκτες που αποχωρούν από το #SurvivorGR All Star να δίνουν την πρώτη τους συνέντευξη μέσω Skype στην εκπομπή #PrwinoMas, ωστόσο η Κατερίνα Δαλάκα και η Ασημίνα Χατζηανδρέου δεν έχουν εμφανιστεί πουθενά.

Οι παίκτριες που αποβλήθηκαν από το ριάλιτι επιβίωσης όχι μόνο δεν έχουν εμφανιστεί τηλεοπτικά αλλά δεν έχουν κάνει την οποιαδήποτε ανάρτηση στα Social Media. Τι πραγματικά συμβαίνει;

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Στέφανου Κωνσταντινίδη στην εκπομπή SuperΚατερίνα η Κατερίνα Δαλάκα και η Ασημίνα Χατζηανδρέου βρίσκονται ακόμα στον Άγιο Δομίνικο και συγκεκριμένα στο ξενοδοχείο που διαμένουν οι παίκτες μετά την αποχώρησή τους.

Δεν έχουν πάρει στα χέρια τους τα κινητά τους, ενώ η παραγωγή έχει φροντίσει να επικοινωνήσει μέσω email με τις οικογένειές τους. Την Κυριακή αναμένεται να φτάσει στον Άγιο Δομίνικο ο Ατζούν Ιλιτζαλί και πρόκειται να συναντηθεί ο ίδιος μαζί τους, πριν μπούνε στο αεροπλάνο της επιστροφής. Μέχρι τότε κανείς δεν θα έχει νεότερά τους.

Ή μήπως τα κορίτσια δεν θα επιστρέψουν και μ’ αυτές θα ξεκινήσει το παράλληλο παιχνίδι στο «Νησί της Απομόνωσης»;

 

 

 

O «Μισθοφόρος-Πειρατής» επιστρέφει - Το καρφί για το #SurvivorGR All Star

Με μια ανάρτηση – καρφί για το #SurvivorGR All Star επέστρεψε στα social media o Κώστας Αναγνωστόπουλος μετά την αποχώρησή του.

Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος ο οποίος συμμετείχε πρώτη φορά στο #SurvivorGR 2017, είναι ο παίκτης που αποχώρησε από το τελευταίο συμβούλιο του νησιού του ριάλιτι επιβίωσης αφού σύμφωνα με τον Γιώργο Λιανό ήταν εκείνος που συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους.

Μάλιστα, μετά το άκουσμα του αποτελέσματος, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος είπε στον Γιώργο Λιανό ότι δεν θα ήθελε να σχολιάσει τίποτα παρά μόνο να αποχωρήσει ζητώντας παράλληλα από τους συμπαίκτες του να μη σηκωθεί να τον χαιρετήσει κανείς.

Πολλοί ήταν εκείνοι που μετά την αποχώρηση του Κώστα Αναγνωστόπουλου έκαναν λόγο για στημένο παιχνίδι ενώ σχολίασαν πως με τη στάση του κατά το άκουσμα του αποτελέσματος “πρόδωσε” το παιχνίδι που προσπαθεί να παίξει η παραγωγή. Την άποψη αυτή έρχεται μάλλον να επαληθεύσει ο ίδιος ο Κώστας Αναγνωστόπουλος με την πρώτη ανάρτηση που έκανε στον λογαριασμό του μετά την αποχώρησή του. 

Συγκεκριμένα, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος δημοσίευσε την αφίσα ενός τσίρκου βάζοντας την τοποθεσία του Άγιου Δομίνικου συμπληρώνοντας τη λέξη “soon”. 

 H επιστροφή του Κώστα Αναγνωστόπουλου στην Ελλάδα θα γίνει σήμερα

 

 

Τις δημόσιες ευχές του στην αγαπημένη του Ασημίνα Χατζηανδρέου θέλησε να στείλει ο Χρήστος Δάντης μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

Ο γνωστός τραγουδιστής τα τελευταία χρόνια διατηρεί σχέση με την πρώην παίκτρια του #SurvivorGR την οποία φροντίζει να στηρίζει με κάθε τρόπο σε κάθε της επιλογή. Η σχέση τους έγινε γνωστή πριν περίπου έναν χρόνο με αφορμή τη συμμετοχή της Ασημίνας Χατζηανδρέου στο #SurvivorGR. Ο ίδιος, όσο η σύντροφός του ήταν στο ριάλιτι επιβίωσης φρόντιζε να της στέλνει τη δική του ενέργεια και να εκφράζει μέσα από τα social media τη στήριξή του προς το πρόσωπό της.

Το ίδιο έκανε και τη φετινή σεζόν. Παρότι αρχικά διαφωνούσε με την επιλογή της συντρόφου του να μπει στο #SurvivorGR All Star, υπερασπίστηκε την επιλογή της ενώ πριν μερικές μέρες που αποβλήθηκε από το παιχνίδι, έσπευσε να τοποθετηθεί δημόσια λέγοντας πως ουδέποτε είχαν την επικοινωνία για την οποία την κατηγορούν.

Σήμερα, με αφορμή την ονομαστική της εορτή, και πριν ακόμη εκείνη επιστρέψει στη χώρα μας από τον Άγιο Δομίνικο, ο Χρήστος Δάντης δημοσίευσε μια φωτογραφία και της ευχήθηκε δημόσια χρόνια πολλά.

«Χρόνια πολλά για τη γιορτή σου» έγραψε ο Χρήστος Δάντης προσθέτοντας μια καρδιά.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  

 

Δειτε Επισης

Ο λόγος που η Silia Kapsis ενώ είναι στην Ελλάδα δεν βρέθηκε στο πάρτι της #Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι
«Special πράγματα»: Το καυτό φιλί στο στόμα Σταμάτη Γονίδη – Ζαφείρη Μελά σαν Madonna - Britney Spears
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη μετά το τέλος από το Mega
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι ξεσήκωσε τους fans της #Eurovision 2024 - Για πρώτη φορά Live το #Zari
Η σοβαρή περιπέτεια υγείας του Αλέξανδρου Αντωνόπουλου: «Είπα ήρθε και μένα η ώρα μου!»
Μιχάλης Ρακιντζής: Οι αποκαλύψεις για την #Eurovision και το Playback - Αινιγματικός και για τη Σοφία Αρβανίτη
#MasterChefGR: Από συμπαίκτες... αντίπαλοι! Πέντε μάγειρες για την τελική 10άδα και τρεις για αποχώρηση!
#SurvivorGR: O James εγκατέλειψε τη μονομαχία και αποχώρησε - Oι μάχες για την 4η ασυλία & το Coco Bongo
Η απάντηση του Δημήτρη Παπανώτα μετά τις αντιδράσεις στις δηλώσεις του για τις κακοποιημένες γυναίκες
Ιωάννα Μαλέσκου: «Θεωρώ “Περρη-ττό” να απαντάω σε καθετί που λέγεται για μένα»