#MasterChefGR: Οι βαθμολογίες των κριτών και ο παίκτης που αποχώρησε!

#MasterChefGR: Αυτοί είναι οι νικητές της πρώτης ομαδικής δοκιμασίας! - Το παρ' ολίγον ατύχημα του Λεωνίδα Κουτσόπουλου - Η πρώτη ασυλία & οι 4 παίκτες που ψηφίστηκαν για την δοκιμασία αποχώρησης! 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Η ώρα για το πρώτο συμβούλιο της χρονιάς έφτασε και μαζί η στιγμή να μάθουν οι διαγωνιζόμενοι ποια ομάδα είναι η νικήτρια της πρώτης Ομαδικής Δοκιμασίας του #MasterChefGR

Πριν όμως από αυτή την διαδικασία είδαμε ένα απολαυστικό σκηνικό καθώς η αντίδραση του Κουτσόπουλου στο παρ' ολίγον ατύχημά του στο πλατό ήταν επική!

«Πήγε να με σκοτώσει, ρε φίλε! Εδώ θα είμαι όμως όσο και να θες», είπε απευθυνόμενος στον Σωτήρη Κοντιζά, ο οποίος είπε: «κάτσε, κάτσε έτσι! Το ίδιο είναι! Κάτσε έτσι»

 

 

Αυτοί είναι οι νικητές της πρώτης ομαδικής δοκιμασίας!

 

 

Που έδωσε την ασυλία ο Αλέξανδρος;

 

 

Η ομάδα που έχασε ήταν η Kόκκινη κι έτσι οι παίκτες οδηγηθήκαν άμεσα σε ψηφοφορία και Δοκιμασία Αποχώρησης.

Οι αρχηγοί κλήθηκαν να πάρουν νέες, δύσκολες αποφάσεις, που θα κρίνουν τις εξελίξεις.

Η διαδικασία της ψηφοφορίας αποδείχθηκε δύσκολη υπόθεση για τα μέλη της χαμένης ομάδας και κάποιοι ήταν ιδιαίτερα φορτισμένοι συναισθηματικά. Οι τέσσερις παίκτες που ψηφίστηκαν για την δοκιμασία αποχώρησης είναι ο Αλέξανδρος Αντωνελάκης, o Σταύρος Παπαδόπουλος, ο Θοδωρής Γαλάνης και ο Έλσον Γιάννης Μπεντάι.

 

 

Ποιοι θα κληθούν να υπερασπιστούν τη θέση τους στο διαγωνισμό στη Δοκιμασία Αντιγραφής πιάτου, που ακολουθεί;

Οι τρεις chef κριτές, Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, υποδέχονται στην κουζίνα του #MasterChefGR τον ταλαντούχο και καταξιωμένο chef Μίλτο Αρμένη, ο οποίος έχει ετοιμάσει δημιουργικούς μεζέδες για τους διαγωνιζόμενους, που παντρεύουν την ελληνική και την ισπανική κουζίνα.

 

 

 

Η συγκεκριμένη δοκιμασία λοιπόν απαιτούσε ψυχραιμία, σωστή διαχείριση χρόνου, μαγειρική αντίληψη και μεθοδικότητα. Η έλλειψη συγκέντρωσης και η βιασύνη, όμως, δεν ήταν και οι καλύτεροι σύμμαχοι όπως παρατήρησαν και οι τρεις κριτές του #MasterChefGR με αποτέλεσμα να οδηγήσουν σε αστοχίες. Κάποιες από αυτές έμελλε και να θα στοιχίσουν σε έναν τη θέση στο διαγωνισμό μαγειρικής.

 

 

Έτσι, αμέσως μετά την δοκιμή των πιάτων, ο Σωτήρης Κοντιζάς, ο Πάνος Ιωαννίδης και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έπρεπε να ανακοινώσουν το όνομα του παίκτη που θα αποχωρούσε από το #MasterChefGR για να επιστρέψουν οι έτεροι τρεις στο σπίτι.

 

 

Εκείνος που ξεχώρισε θετικά, όμως, από τα τέσσερα πιάτα ήταν ο Αλέξανδρος ο οποίος και ηρέμησε νωρίς νωρίς.

Ο διαγωνιζόμενος που αποχώρησε οριστικά από τον διαγωνισμό μαγειρικής είναι ο… Έλσον Γιάννης Μπεντάι μιας και συγκέντρωσε μόλις 20 βαθμούς.

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος μέχρι εδώ που έφτασα. Πιστεύω ότι είναι νωρίς που αποχωρώ αλλά δεν πειράζει» εξομολογήθηκε, μεταξύ άλλων, ο παίκτης του #MasterChefGR.

 

 

Οι ισορροπίες θα αλλάξουν την επόμενη Τρίτη με την είσοδο ενός ακόμη παίκτη στον διαγωνισμό. Σε πολλούς από τους παλαιότερους παίκτες είχε γίνει πρόταση από το καλοκαίρι για να τους δούμε ξανά στην οθόνη μας.

Υπήρχαν όμως δύο πρακτικές δυσκολίες με τους περισσότερους. Αφενός γιατί είχαν πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις - κανείς δεν ήθελε να αφήσει τη συνεργασία του με γνωστά εστιατόρια - και αφετέρου γιατί ζητούσαν να λάβουν και τις αντίστοιχες απολαβές.

Γιατί θα άφηναν τις δουλειές τους και γιατί γνωρίζουν ότι είναι χρήσιμοι για λόγους τηλεθεάσης στο παιχνίδι. Υπήρξαν αρκετά σκληρά παζάρια. Δεν ζητήθηκαν υπέρογκα ποσά, αλλά δεν υπήρχαν και γενναιόδωρες αντι-προσφορές. Σε καμία μα καμία περίπτωση δεν θύμιζαν Survivor All Star. Για αυτό το λόγο πιστεύουμε ότι δεν θα υπάρξει #MasterChefGR All Star στο μέλλον. Ο προυπολογισμός θα έφτανε πολύ ψηλά.

Δεν ξέρουμε πως πραγματικά αισθάνεται ο Γιώργος Πορφύρης μετά την είσοδό του για δεύτερη φορά στο #MasterChefGR, αλλά φανταζόμαστε πως θα νιώθει άβολα με τις επιθέσεις τις οποίες δέχεται από τους συμπαίκτες του.

Θα δούμε ωστόσο μέχρι τα τέλη Φεβρουαρίου να μπαίνουν και άλλοι γνωστοί μας παίκτες. Και ναι, θα δούμε τον Ηλία Καζιόλι από το #MasterChefGR 4, αγαπημένη φυσιογνωμία του Twitter για τις γκάφες του και την μεγάλη του κόντρα με τον Δημήτρη Μπέλλο, ο οποίος και του στέρησε κάθε μα κάθε ευκαιρία για να επιστρέψει στον διαγωνισμό, μετά την πρώτη του αποχώρηση.

Ο Ηλίας έχει σχεδόν 3 μήνες να κάνει ανάρτηση στο Instagram και υποψιαζόμαστε πως αυτό έγινε και λόγω γυρισμάτων.

 

Περιμένουμε όμως να δούμε και άλλες αγαπημένες φυσιογνωμίες των social media. Μαρίνα Ντεομολάι, «Μπόμπενας» ή αλλιώς Δημήτρης Ταϊρίδης, Κατερίνα Λένη έσω έτοιμη.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  

 

Δειτε Επισης

Το viral βίντεο με το σιδέρωμα του Χρήστου Μάστορα: «Όταν σου λέει ότι της αρέσουν οι τακτικοί»
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι τραγούδησε σε live τους στίχους με τις ψηλές νότες του #Zari και έγινε viral
Άγρια επίθεση με μπουνιές από αγνώστους δέχθηκε ο Sin Boy την ώρα που έκανε live σε κομμωτήριο
Ο Νίκος Μουρατίδης κράζει τον... Χριστόφορο Παπακαλιάτη - H epic Κλέλια Ανδριολάτου απάντησε
Γιάννης Πλούταρχος: «Όχι και να μου πάρει και το όνομα του καλύτερου παιδιού ο Γρηγόρης Αρναούτογλου»
Οι μάχες για την επικοινωνία και την παραμονή στο #SurvivorGR - Αποχώρησε στην τρίτη και φαρμακερή
Μαριάντα Πιερίδη: «Μου αρέσει που προκαλώ ενδιαφέρον και με φωτογραφίζουν με τον σύντροφό μου»
#SATTIsfaction: Το πρώτο βίντεο από τις πρόβες της Μαρίνας Σάττι με το δυναμικό χορευτικό για την #Eurovision
#MasterchefGR: Πυρ και μανία έγινε ο Ηλίας με τα νεύρα του Γιάννη για τα... τσίλερ στη νέα ομαδική!
#SurvivorGR: Συμπληρώθηκε, το κουαρτέτο των υποψηφιοτήτων - Στον τάκο και η «βασίλισσα» των Μπλε