O Δημήτρης Φιντιρίκος μιλά πρώτη φορά για την Δαλάκα και το #SurvivorGR All Star

Ο Χρήστος Δάντης ξεσπά για τα fake news που τον θέλουν να ανταλλάσσει μηνύματα με την Ασημίνα στο #SurvivorGR All Star 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Ο Δημήτρης Φιντιρίκος μίλησε πρώτη φορά για τη συμμετοχή της Κατερίνας Δαλάκα στο #SurvivorGR All Star και την οριστική αποβολή της από το παιχνίδι, μετά την παραβίαση βασικών κανόνων.

Ο γνωστός επιχειρηματίας – πρώην σύντροφος της Κατερίνας Δαλάκα με δηλώσεις του στο #PrwinoMas ξεκαθάρισε πως από την αρχή ήταν αντίθετος με τη συμμετοχή της στο #SurvivorGR All Star.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

«Μετά την απόφασή της να πάει στο παιχνίδι εγώ ήμουν αντίθετος, της το είχα ξεκαθαρίσει πριν ταξιδέψει και αυτό γιατί η γνώμη μου ήταν ότι είχε λάβει μέρος σε δύο παιχνίδια, είχε φτάσει και στα δύο στον τελικό, είχε κερδίσει το ένα και δεν είχε να αποδείξει τίποτα και σε κανέναν», ανέφερε αρχικά ο Δημήτρης Φιντιρίκος.

Για την παραβίαση των κανόνων και την αποβολή της Δαλάκα: «Από την στιγμή που δεν έχω επικοινωνία μαζί της και δεν γνωρίζω τι έχει γίνει ακριβώς, δεν μπορώ να εκφέρω καμία απολύτως γνώμη γιατί από την στιγμή που δεν ήμουν εκεί και δεν έχω δει με τα μάτια μου, αλλά και ούτε και έχω ακούσει με τα αυτιά μου τι έχει γίνει ακριβώς, δεν μπορώ να ξέρω. Το σίγουρο είναι πως πρόκειται για ένα παιχνίδι το οποίο έχει κανόνες για όλους τους παίκτες και οι κανόνες πρέπει να τηρούνται στο έπακρο» δήλωσε ο Δημήτρης Φιντιρίκος.

Και κατέληξε: «Ήθελα να ξεκαθαρίσω ότι εγώ ήμουν αντίθετος με τη συμμετοχή της στο παιχνίδι και επειδή γράφτηκαν πολλά  φυσικά και δεν θα ανακατευόμουν με το τι γίνεται μέσα, ειδικά όταν δεν βρίσκομαι εκεί και όταν είναι ένα παιχνίδι το οποίο εμένα δεν με ενδιαφέρει καθόλου η εξέλιξή του, καθώς ζω στον αληθινό κόσμο και δίνω τους αγώνες μου έξω», ανέφερε μεταξύ άλλων, ο Δημήτρης Φιντιρίκος στο #PrwinoMas.

 

 

Ο Χρήστος Δάντης μετά την αποβολή της Ασημίνας από το #SurvivorGR All Star αφού την έπιασαν με κινητό, δέχεται πυρά από παντού.

Ο τραγουδιστής έχει καταστήσει σαφές πώς δεν έχει συνομιλήσει μαζί της όσο ήταν στον Άγιο Δομίνικο ούτε η οικογένειά της αντίστοιχα.

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, δημοσίευσε ένα μακροσκελές κείμενο όπου αναφέρεται σε ένα ψεύτικο δημοσίευμα με την υποτιθέμενη συνομιλία του με την Ασημίνα.

«Πάμε πάλι! Με αφορμή κάποια υποτιθέμενη συνομιλία μου με την Ασημίνα, η οποία περιφέρεται από σελίδα σε σελίδα, έχω να δηλώσω τα εξής. Ουδέποτε επικοινώνησε η Ασημίνα μαζί μου ή με την οικογένειά της και το αντίστροφο φυσικά από τις 4 Ιανουαρίου και μετά. Μάλιστα, προτίθεμαι και εγώ και η οικογένειά της να “ανοίξουμε” οποιαδήποτε τηλεφωνική γραμμή έχουμε στην κατοχή μας σε όποιον ιθύνοντα το ζητήσει. Η εν λόγω συνομιλία είναι τρολιά. Όσον αφορά τις υπόλοιπες ασυναρτησίες που διαβάζω πώς θα κινηθώ νομικά κτλ, δεν είπα ποτέ κάτι τέτοιο. Άλλωστε δεν είμαι πληρεξούσιος της Ασημίνας», γράφει στην ανάρτησή του.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

  

 

 

Δειτε Επισης

Τα κορίτσια του Scorpios Music Bar, ΠΑΜ! σε κοινή συνέντευξη: «Οι Έλληνες άντρες είναι μαμάκηδες κάργα»
Άννα Βίσση: Το prive party στην Λεμέσο και το ζεϊμπέκικο της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου
Σύννεφα στη συνεργασία της Έλενας Παπαρίζου με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη - Ακυρώνουν τις συναυλίες τους;
Η σοκαριστική αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τον θάνατο του πατέρα του: «Tους είπα αφήστε τον να φύγει»
Συγκινεί η Κωνσταντίνα: «Έχουν περάσει πλέον 50 χρόνια, χάθηκαν όλες οι ελπίδες για τον πατέρα μου»
Όλα τα νεότερα για τoν Δημήτρη Κόκοτα: «Οι γιατροί του μίλησαν και ανταποκρίθηκε, αποκτά συνείδηση»
Λάκης Γαβαλάς: «Στη φυλακή είχα μηδέν λίμπιντο, δεν ξέρω αν βάζουν κάτι στο φαγητό. 15 μήνες, τίποτα»
H Διαμαντένια Ελένη Φουρέιρα στην απονομή του album της με τον Αλμπέρτο Μποτία στο πλευρό της
Ηλίας Βρεττός: «Έσκασα με την σπονδυλική στήλη. Αν είχα σκάσει με το κεφάλι στην άσφαλτο δεν θα ήμουν εδώ»
Πέθανε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου - Το συγκλονιστικό ξέσπασμα του, οι αντιδράσεις & σειρά δηλώσεων