Απασφάλισαν Σκορδά - Γραμμέλη για το on air επεισόδιο Βαρεμένου – Καραμανλή

Η απάντηση Οικονόμου & ΠαυλόπουλουΣκορδά: «Πώς σκέφτηκες να το κάνεις; Απαράδεκτη συμπεριφορά» - Γραμμέλη: «Να ζητήσουν και οι δύο συγγνώμη στις οικογένειες των παιδιών»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Έντονη αντιπαράθεση μεταξύ του δημοσιογράφου και βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργου Βαρεμένου και της δημοσιογράφου και βουλευτού της ΝΔ, Άννας Καραμανλή, σημειώθηκε στον τηλεοπτικό αέρα. 

Αφορμή στάθηκε μια φωτογραφία που απεικόνιζε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ σε θεατρική παράσταση την ημέρα της πτώσης του Phantom της Πολεμικής Αεροπορίας και του επιβεβαιωμένου θανάτου του ενός πιλότου.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αδιανόητο επεισόδιο με χειρονομία on air - «Άρπαξε το χαρτί & το πέταξε πάνω μου» - Άννα Καραμανλή: Η πρώτη αντίδραση μετά τον άγριο καβγά με τον Γιώργο Βαρεμένο - «Προφανώς ήταν σεξιστική επίθεση» 

 

Η κα Καραμανλή καυτηρίασε το γεγονός με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να της αρπάζει τη φωτογραφία από τα χέρια και να την πετά, κατηγορώντας την για αθλιότητες.

 

 

 

Το επεισόδιο προκάλεσε την αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας που παρομοίασε το επεισόδιο με αντίστοιχες εικόνες με πρωταγωνιστές εκπροσώπους της Χρυσής Αυγής.

 

 

Απόσπασμα από το έντονο επεισόδιο ανάμεσα στον Γιώργο Βαρεμένο και την Άννα Καραμανλή προβλήθηκε στο #PrwinoMas με τη Φαίη Σκορδά να μην μασάει τα λόγια της στον τηλεοπτικό αέρα.

«Θεωρώ – δική μου γνώμη- ότι πάνω στο γεγονός, ούτε καν να το προφέρεις μπορείς, μπροστά στους γονείς και σε όλη την οικογένεια, στον χαμό των δύο παιδιών και στον τρόπο που φύγανε, δεν μπορείς καν να μιλήσεις. Όποιος αναφέρεται σε αυτό και συσχετίζεται με άλλα πράγματα, είτε έχουν πολιτική διάσταση, είτε έχουν κοινωνική διάσταση», ήταν το γενικό σχόλιο της παρουσιάστριας.

Στη συνέχεια η Φαίη Σκορδά αναφέρθηκε στα σχόλια που ακολούθησαν στα social media αλλά και στη συμπεριφορά της Άννας Καραμανλή η οποία τύπωσε φωτογραφία του Αλέξη Τσίπρα και της Πόπης Τσαπανίδου, ξεκινώντας έτσι τον έντονα διάλογο με τον Γιώργο Βαρεμένο.

«Για μένα είναι απαράδεκτο. Σε αυτό – χρειάζεται για’ μένα- μόνο σιωπή. Δεν μιλάς, σκύβεις το κεφάλι, κάνεις την προσευχή σου και λες δύναμη και κουράγιο σε αυτές τις οικογένειες.

Όποιος πάει προετοιμασμένος σε μια εκπομπή, έχοντας στο πίσω μέρος του μυαλού του αυτό το τραγικό γεγονός και σκέφτηκε να τυπώσει κάτι, δεν ξέρω πως να το χαρακτηρίσω σε ανθρώπινο επίπεδο. Πώς σκέφτηκες να το κάνεις, όταν από πίσω, στον κορμό της σκέψης σου, υπάρχει αυτό το τραγικό γεγονός», είπε η Φαίη Σκορδά, ενώ καταδίκασε και τη συμπεριφορά του Γιώργου Βαρεμένου.

«Απαράδεκτη και μια συμπεριφορά που είναι βία – κίνηση», ανέφερε η Φαίη Σκορδά και κατέληξε: «Με αφορμή ένα γεγονός θέλουμε να τους βάλουμε όλους στο ίδιο καζάνι; Για κάτι ανθρώπινο, για μία συμπεριφορά. Είναι δυνατόν;»

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

  

 

 

Δειτε Επισης

Μαριάντα Πιερίδη: «Μου αρέσει που προκαλώ ενδιαφέρον και με φωτογραφίζουν με τον σύντροφό μου»
#MasterchefGR: Πυρ και μανία έγινε ο Ηλίας με τα νεύρα του Γιάννη για τα... τσίλερ στη νέα ομαδική!
#SurvivorGR: Συμπληρώθηκε, το κουαρτέτο των υποψηφιοτήτων - Στον τάκο και η «βασίλισσα» των Μπλε
#Μονομάχος: Ο Νίκος Κωστόπουλος έκανε ένα φανταστικό παιχνίδι και κέρδισε 20.193 ευρώ!
Τραϊάνα Ανανία: «Δεν ξαναέκανα θέατρο από τότε, τραυματίστηκα πάρα πολύ από τον Γιώργο Κιμούλη»
Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης ανακοίνωσε την πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου του #Maestro
Aμήχανoς o Χάρης Γρηγορόπουλος για την απομάκρυνση Πολυδερόπουλου – Κατσαφάδου: «Υπάρχουν φαγωμάρες»
Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Πολλοί σύντροφοί μου δεν μπόρεσαν να με διαχειριστούν, γι’ αυτό και δεν μείναμε μαζί»
«Μπράβοι & πρωτοπαλίκαρα» του πατέρα Αντώνιου επιτέθηκαν σε δημοσιογράφο: «Με απείλησαν»
#Eurovision 2024: Σε αυτή τη θέση θα εμφανιστεί η Κύπρος στον Α’ Ημιτελικό & η Ελλάδα στον Β’ ημιτελικό