#MasterChefGR: Ξένο σώμα ο Πορφύρης - «Υπερόπτης, προσβλητικός, ασεβής»

#MasterChefGR: Τρελές μπηχτές! «Από χθες που ήρθες έπεσαν οι μάσκες» - Ο ιδρώτας του Θεόδωρου έσταξε πάνω στον Κοντιζά - Έγλειψε το κουτάλι και πήγε να το βάλει μέσα στην κατσαρόλα - Έξαλλος ο Χρήστος

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Στον τόπο του εγκλήματος και στην κουζίνα του #MasterChefGR επέστρεψε ο Γιώργος Πορφύρης… επτά σεζόν μετά. Ο γνωστός σεφ έστειλε εκτός διαγωνισμού τον Νίκο και πλέον συμμετέχει και επίσημα, ξανά, στον διαγωνισμό μαγειρικής.

Μια ημέρα αργότερα μάλιστα, το βράδυ της Πέμπτης, οι διαγωνιζόμενοι του φετινού #MasterChefGR κλήθηκαν να αναμετρηθούν για πρώτη φορά σε ομαδική δοκιμασία. Πρώτος αρχηγός ήταν ο Αλέξανδρος, ο οποίος επέλεξε το κόκκινο χρώμα για την δική του ομάδα και είχε την ευκαιρία να διαλέξει τον αρχηγό της αντίπαλης ομάδας.

Έτσι, αιφνιδιάζοντας τόσο τους συμπαίκτες του όσο και το τηλεοπτικό κοινό, ο νεαρός διαγωνιζόμενος επέλεξε να ρίξει στα βαθιά με το καλησπέρα τον Γιώργο Πορφύρη. Μάλιστα, δίχως να κρύψει τίποτα, εξέφρασε σε όλους τους λόγους για τους οποίους έκανε αυτή την επιλογή στην πρώτη ομαδική δοκιμασία του #MasterChefGR. «Έπεσαν οι μάσκες και έχει να κάνει με τον τρόπο που μπήκες στο σπίτι, που εμένα προσωπικά με πείραξε. Κάποιους μάλλον δεν τους πείραξε γιατί μπορεί να έχουν άλλο συμφέρον, δεν ξέρω. Η ασέβεια, η υπεροψία, η ειρωνία και ότι κάποιος μπορεί να υποτιμάει τη νοημοσύνη μου εμένα με πειράζουν. Στο λέω με πολλή αγάπη και αν κάτι χρειαστείς στο σπίτι δεν έχω πρόβλημα μαζί σου αλλά αυτό με πείραξε. Ήθελα να σου πω ότι εγώ προσωπικά σε μένα, από δω και πέρα, δεν σου το επιτρέπω. Το όριο μου είναι μέχρι εδώ. Μπορείς να το κάνεις αυτό με όποιον θέλεις, το δικό μου όριο όμως είναι εκεί. Καλωσήρθες στο #MasterChefGR».

«Τα επίθετα με τα οποία με χαρακτήρισε όπως υπερόπτης, προσβλητικός, ασεβής δεν είναι κάποια που με χαρακτηρίζουν. Προσωπικά αναπαρήγαγα τα λόγια των κριτών όπως κάνει πάντα αυτός που γυρίζει. Θεώρησαν όμως ότι αυτά τα λόγια είναι δικά μου, δικές μου προσωπικές απόψεις και φάνηκα αρκετά προσβλητικός» αποκρίθηκε με τη σειρά του ο πρώην και… νυν παίκτης του ριάλιτι μαγειρικής.

«Το πρώτο μου βράδυ στο σπίτι ήταν αρκετά ψυχοφθόρο. Κάποια παιδιά μού εναντιώθηκαν για δικούς τους προσωπικούς λόγους που αφορούν την «εισβολή» μου στο σπίτι. Είχαμε συζητήσεις μέχρι πολύ αργά το βράδυ, που πλέον μου έμειναν τρεις ώρες μόνο για ύπνο. Τα τρία βασικά τους ζητήματα ήταν πρώτον για ποιο λόγο μπήκα, δεύτερον ποια είναι τα κίνητρα μου και τρίτον τι δουλειά έχω εγώ να επιστρέψω στο MasterChef. Πράγματα τα οποία τα θεωρώ προσωπικά και δεν έχω σκοπό ούτε υποχρέωση να δικαιολογηθώ» εξομολογήθηκε νωρίτερα ο Γιώργος Πορφύρης στην κάμερα του #MasterChefGR.

 

 

Η πρώτη ομαδική δοκιμασία είναι γεγονός! Ο Αλέξανδρος Αντωνελάκης, ως νικητής στη δοκιμασία του Mystery Box, είναι εκείνος που είχε στη διάθεσή του τα πλεονεκτήματα.

Επέλεξε την Κόκκινη ποδιά και τον Γιώργο Πορφύρη ως αρχηγό την αντίπαλης ομάδας, δηλαδή της Μπλε.

«Γιώργο, θέλω να σε βάλω αρχηγό για να σε ευχαριστήσω. Από χθες που ήρθες έπεσαν οι μάσκες στο σπίτι. Μπήκες με πολύ αέρα μέσα και αυτό δε μου άρεσε.», είπε ο Αλέξανδρος με πολλούς από τους παίκτες να πιστεύουν πως έκανε αυτή τη δήλωση, επειδή κάποιοι παίκτες του επεφύλαξαν θερμή υποδοχή

«Ο Αλέξανδρος με χαρακτήρισε ασεβή, υπερόπτη. Δε με χαρακτηρίζουν αυτά τα επίθετα. Προσωπικά αναπαρήγαγα τα λόγια των κριτών», πρόσθεσε με τη σειρά του ο Γιώργος Πορφύρης.

Λίγο πριν ξεκινήσει η διαδικασία ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος σημείωσε πως και οι δυο αρχηγοί στην πρώτη ομαδική δοκιμασία θα έχουν ασυλία κι ως εκ τούτου δε θα μπορούν να ψηφιστούν από τους συμπαίκτες τους.

 

 
 

Οι αρχηγοί των δυο ομάδων, ο Αλέξανδρος και ο Γιώργος Πορφύρης επέλεξαν τους παίκτες που θα είχαν στο πλευρό τους στην πρώτη Ομαδική Δοκιμασία.

Ο Πάνος Ιωαννίδης είπε στον Αλέξανδρο πως ένα από τα πλεονεκτήματα που είχε ήταν να ανταλλάξει έναν παίκτη από τη δική του ομάδα και να τον δώσει στην αντίπαλη, αλλά εκείνος δεν ήθελε να κάνει αυτή την ανταλλαγή.

Λίγα λεπτά αργότερα, οι παίκτες αποχώρησαν και στην κουζίνα έμειναν οι δυο αρχηγοί με τον Γιώργο να λέει στον Αλέξανδρο πως δεν υπήρχε λόγος να του «επιτεθεί» και να υπάρχει αυτό το… πολεμικό κλίμα.

Από την πλευρά του ο Αλέξανδρος επέμεινε ότι δεν ήταν επίθεση, αλλά ένας τρόπος να του εκφράσει τη δυσαρέσκειά του για τον τρόπο με τον οποίο μπήκε στο σπίτι.

Ο Γιώργος του εξήγησε με τη σειρά του ότι δεν ήταν δικά του λόγια, αλλά λόγια των κριτών.

«Ένιωσα άβολα γιατί είναι ένα παιχνίδι που αγαπάω. Δε θα ήθελα για κανένα λόγο να υπάρχουν προστριβές και μάλιστα τόσο νωρίς. Δεν πέφτω από τα σύννεφα, ξέρω τι θα επακολουθήσει. Προσβλήθηκα εκείνη τη στιγμή. Είναι κάτι που δε μου αξίζει», εξήγησε μιλώντας στην κάμερα ο Γιώργος Πορφύρης.

 
 
 

 

Κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας ο Θεόδωρος Γαλάνης πήγε να δοκιμάσει μέσα από την κατσαρόλα και αφού έγλειψε το κουτάλι, έκανε την κίνηση να το ξαναβάλει μέσα.

Αυτό το γεγονός έκανε έξαλλο τον Χρήστο Πολιτάκη, ο οποίος ούρλιαξε από τον εξώστη! «Έλα ρε! Τα βασικά;», είπε χαρακτηριστικά με έντονο ύφος ο παίκτης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε αυτή τη δοκιμασία, οι δύο αρχηγοί ήταν οι μόνοι που θα έβλεπαν τα βασικά υλικά, θα έμπαιναν στην αποθήκη τροφίμων και θα αποφάσιζαν τα πιάτα, που θα σέρβιρε η ομάδα τους.

 

 

Ο ιδρώτας του Θεόδωρου έσταξε πάνω στον Σωτήρη Κοντιζά!

 

 

Οι κριτές δοκιμάζουν και βαθμολογούν τα πιάτα των δύο ομάδων

 

 

 

To trailer 9ου επεισοδίου - Παρασκευή 3.2.2023

 

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

Μαριάντα Πιερίδη: «Μου αρέσει που προκαλώ ενδιαφέρον και με φωτογραφίζουν με τον σύντροφό μου»
#SATTIsfaction: Το πρώτο βίντεο από τις πρόβες της Μαρίνας Σάττι με το δυναμικό χορευτικό για την #Eurovision
#MasterchefGR: Πυρ και μανία έγινε ο Ηλίας με τα νεύρα του Γιάννη για τα... τσίλερ στη νέα ομαδική!
#SurvivorGR: Συμπληρώθηκε, το κουαρτέτο των υποψηφιοτήτων - Στον τάκο και η «βασίλισσα» των Μπλε
#Μονομάχος: Ο Νίκος Κωστόπουλος έκανε ένα φανταστικό παιχνίδι και κέρδισε 20.193 ευρώ!
Τραϊάνα Ανανία: «Δεν ξαναέκανα θέατρο από τότε, τραυματίστηκα πάρα πολύ από τον Γιώργο Κιμούλη»
Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης ανακοίνωσε την πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου του #Maestro
Aμήχανoς o Χάρης Γρηγορόπουλος για την απομάκρυνση Πολυδερόπουλου – Κατσαφάδου: «Υπάρχουν φαγωμάρες»
Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Πολλοί σύντροφοί μου δεν μπόρεσαν να με διαχειριστούν, γι’ αυτό και δεν μείναμε μαζί»
«Μπράβοι & πρωτοπαλίκαρα» του πατέρα Αντώνιου επιτέθηκαν σε δημοσιογράφο: «Με απείλησαν»