#SurvivorGR: Μάχη σώμα με σώμα - Ασταμάτητoι τραυματισμοί & η αποχώρηση έκπληξη

#SurvivorGR All Star: Η φωτιά του Χάρου, το μπουστάκι του Βασάλου, ο πνιγμός του «Πειρατή», οι τραυματισμοί και η μάχη για την πίτσα που δεν φαγώθηκε ποτέ

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος είναι ο παίκτης των Μαχητών που αποχώρησε από το #SurvivorGR All Star, με το τηλεοπτικό κοινό να αποφασίζει να κρατήσει στον Άγιο Δομίνικο τους συμπαίκτες του στη μπλε ομάδα που βρέθηκαν μαζί του στον τάκο Εύη Σαλταφερίδου, Ρία Κολοβού και Κρις Σταμούλη.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

Το επεισόδιο της Πέμπτης (2/2) ήταν γεμάτο εντάσεις, τραυματισμούς και έναν αγώνα με έπαθλο πίτσες που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, αφού η ομάδα που ήταν μπροστά στο σκορ αποφάσισε να χαρίσει τη... νίκη στον ηττημένο, ο οποίος με τη σειρά του έμεινε νηστικός.

 

 

Η «φωτιά» που θα άναβε στο ριάλιτι επιβίωσης φάνηκε με το καλημέρα. Την ώρα που οι Μαχητές σχολίαζαν  μπροστά από τη φωτιά τα όσα έχουν συμβεί μέσα στην εβδομάδα με τις συνεχόμενες ήττες τους και την αποβολή των Δαλάκα-Χατζηανδρέου, ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος στην προσπάθεια του να βάλει ξύλα χωρίς να το καταλάβει έπεσε μέσα στη φωτιά και όλοι πίστεψαν πως καιγόταν το πόδι του. Ο παίκτης της μπλε ομάδας γλίτωσε τα χειρότερα και καθησύχασε τους συμπαίκτες του.

Λίγο πριν κοιμηθούν οι μπλε, οι Κωνσταντίνος Βασάλος, Εύη Σαλταφερίδου και Μαριαλένα Ρουμελιώτη είχαν μια... επική συζήτηση. Όλα ξεκίνησαν λοιπόν όταν η Εύη είπε στην Μαριαλένα ότι θα της αφήσει τα κλινοσκεπάσματα, με τον Κωνσταντίνο να της ζητά να του δώσει ένα μπορντώ μπουστάκι που φορούσε κατά τη διάρκεια του αγώνα. «Μήπως θες το μαγιό;» τον ρώτησε εκείνη τη στιγμή η Εύη Σαλταφερίδου με τον Κωνσταντίνο να απαντά, «Το μαγιό όχι. θέλω εκείνο το μπορντό που φοράς ή και το κολάν αν θες» και συμπλήρωσε με χιούμορ, «Φαντάζεσαι να πήγαινα με αυτό στους αγώνες;», με την Μαριαλένα να του λέει ότι και να του το έδινε δεν θα χώραγε σωματικά να το φορέσει έστω και για πλάκα.

 

 

Στην παραλία των Διασήμων έγινε μεγάλη συζήτηση σχετικά με τα ματσαρίσματα που επιλέγουν οι Μπλε και τελικά καταφέρνουν τις τελευταίες φορές να χάνουν τα έπαθλα και να βρίσκονται σε δεινή θέση, και σε ο, τι αφορά το φαγητό και σε ο, τι αφορά τις ασυλίες. Όπως ανέφερε και ο Στάθης Σχίζας και ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης, πολλοί είναι εκείνοι από την αντίπαλη ομάδα, βάζοντας μέσα τον Ηλία Γκότση και τον Κωνσταντίνο Βασάλο που δεν υπολογίζουν όλους τους παίκτες τους και σκέφτονται πιο πολύ ατομικά και καθόλου ομαδικά.

 

 

Πριν ξεκινήσει το αγώνισμα με έπαθλο πίτσες για τους νικητές, Χάρος και Βασάλος ανέβασαν την ένταση. Ο παίκτης που μπήκε στο ριάλιτι επιβίωσης πριν από μερικές ημέρες, έριξε ευθύνες στον συμπαίκτη του, λέγοντας πως «ρίχνει βόμβες».

 

 

Ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος αναφέρθηκε με ειρωνική διάθεση στα ματσαρίσματα, λέγοντας ότι είναι ευθύνη του Τάκη και του Κωνσταντίνου.

«Λοιπόν ο Κωνσταντίνος βλέπει τους ανθρώπους που έχουνε κοντό φυτίλι και σου λέει εκεί θα μπουμπουνίσω πρώτα και τσαφ ρίχνει την πρώτη μπόμπα, σκάει από δω σκάει από 'κει και έχει αυτό το χαμόγελο που φωτίζει το πρόσωπό του, του λέει και ο Κρις ναι το έχει φαίνεται παιδιά φαίνεται, γελάει από μέσα του».

«Να μιλήσουμε αντικειμενικά, ο Τάκης και ο Σώζων χρειάζονται κάποιο φυτίλι; Δεν κατάλαβα το γιατί, εγώ όταν μπήκα μέσα είπα Τάκης και Χάρος - το δίδυμο του θανάτου» απάντησε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

 

 

Οι εντάσεις συνεχίστηκαν και κατά τη διάρκεια του αγώνα στο στίβο μάχης, που είχε να κάνει με δύναμη και με ισορροπία.

 

 

Οι Mπλε προηγήθηκαν με τους Κρις και Βασάλο, με την Αφροδίτη να μειώνει σε 2-1.

 

 

Στον αγώνα του Χανταμπάκη με τον Ηλία δεν υπήρξε πόντος, ενώ σε αυτόν του Αναγνωστόπουλου με τον Κόρο, μπορεί ο «πειρατής» να έκανε το 3-1 για τους Μπλε, όμως παραλίγο να πνιγεί. «Ήπια νερό, πανικοβλήθηκα», είπε ο Αναγνωστόπουλος όταν βγήκε από την πισίνα και έβαλε τα κλάματα.

 

 

Οι Μαχητές έκαναν και το 4-1 με τη Μαριαλένα, με τον Στάθη να μειώνει σε 4-2, τη Στέλλα να αυξάνει τη διαφορά σε 5-2 και τους Νίκο, Σάκη και Αφροδίτη να ισοφαρίζουν σε 5-5, ενώ χρειστηκε να γίνουν αλλαγές στους κανονισμούς λόγω των τραυματισμών.

 

 

Ο Κρις με 2η νίκη έκανε το 6-5 για τους Mπλε, ο Γκότσης το 7-5 και στον αγώνα της Ελένης με την Εύη, η παίκτρια της Kόκκινης ομάδας τραυματίστηκε, με αποτέλεσμα να την βγάλει από τον αγωνιστικό χώρο το ιατρικό προσωπικό του Survivor All Star.

Αμέσως μόλις βγήκε από την πισίνα, όμως, η Εύη Σαλταφερίδου δέχθηκε απρόσμενα τα πυρά από τον απέναντι πάγκο, αυτόν της κόκκινης ομάδας και συγκεκριμένα από τον Στέλιο Χανταμπάκη. «Αφήστε με, παιδιά, χτύπησε η κοπέλα. Δεν θέλω να ακούσω τίποτα» αναφώνησε η Εύη Σαλταφερίδου με τον Στέλιο Χανταμπάκη να της ορμάει λεκτικά, παρά τις συστάσεις που επιχείρησε να του κάνει ο Σπύρος Μαρτίκας. «Εύη! Λες πράγματα, δεν θα ακούσεις; Ας μην έπαιζες βρε Εύη μου! Ας μην έπαιζες! Αφού παίζεις, λες τώρα ότι φταίνε η άλλοι; Έπαιξες! Έπαιξες! Ας έλεγες όχι!» φώναζε εν εξάλλω ο παίκτης της Kόκκινης ομάδας με την κάμερα του Survivor All Star να διακόπτει τα πλάνα από αυτόν τον τσακωμό.

 

 

Ο αγώνας συνεχίστηκε με τον Μπόγδανο να κάνει το 8-5 και το Νίκο να μειώνει σε 8-6 πριν η μάχη των δυο ομάδων οδηγηθεί σε διακοπή με τους μπλε να κατηγορούν τους κόκκινους για «ψεύτικους» τραυματισμούς και να εγκαταλείπουν το στίβο μάχης.

Ο Ηλίας Γκότσης στοχοποίησε τους αντιπάλους ότι όλοι οι αδύναμοι παίκτες έβγαιναν εκτός παιχνιδιού προφασιζόμενοι προβλήματα υγείας και έμεναν στον στίβο μάχης μόνο οι δυνατοί παίκτες.

«Τους κερνάμε τις πίτσες για να απαλύνουν τις πληγές τους» είπε ενοχλημένος ο Γιώργος Ασημακόπουλος αναφορικά με το έπαθλο φαγητού.

Μαζί τους συμφώνησαν και οι συμπαίκτες τους, αποχωρώντας από τον αγώνα με νικητές τους Κόκκινους.

 

 
 
 
Η απόφασή τους δημιούργησε αντιδράσεις και ακολούθησε μία έντονη συζήτηση με τον έναν να μιλά πάνω στη φωνή του άλλου. «Δεν το έχω ξαναδεί αυτό» σχολίασε με τη σειρά του ο Γιώργος Λιανός.

Οι Μαχητές αποχώρισαν από το αγώνισμα λέγοντας στους Διάσημους να φάνε εκείνοι τις πίτσες, μιας και προτιμούν να έχουν καθαρή τη συνείδησή τους, ενώ από την πλευρά τους οι Κόκκινοι επέλεξαν να μην φάνε, μιας και όπως τόνισαν έχουν συνηθίζει να κερδίζουν το φαγητό τους και όχι να τους το χαρίζουν.

 
 
 

 

Η μάχη των δυο ομάδων συνεχίστηκε και στο συμβούλιο αποχώρησης του Νησίου.

Κανένας από τους παίκτες δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα νεύρα του, με τον Σπύρο Μαρτίκα να επιτίθεται στον Ηλία Γκότση, τον οποίο και χαρακτήρισε άνανδρο και δειλό, ενώ τόνισε πως ο «ηγέτης» των μπλε παρακίνησε όλη την ομάδα για να λειτουργήσει κατ' αυτόν τον τρόπο και να διακόψει τον αγώνα επάθλου, μόνο και μόνο επειδή φοβήθηκε να παίξει με τους δυνατούς παίκτες, επειδή όλοι οι πιο αδύναμοι είχαν τραυματιστεί και με εντολή γιατρού ήταν εκτός του αγώνα.

 

 

Τον λόγο πήραν και οι υπόλοιποι παίκτες με τους μεν να κατηγορούν τους δε και τον Γιώργο Λιανό να αναγκάζεται να βάλει τέλος στον καυγά, ανακοινώνοντας τον παίκτη της μπλε ομάδας που θα αποχωρούσε, ο οποίος ήταν ο Κώστας Αναγνωστόπουλος.

 

 

Οι Κόκκινοι επιλέγουν ποιος αντίπαλος θα ήταν, για εκείνους, καλύτερο να αποχωρήσει 

 

 

Η ανακοίνωση του ονόματος του «Πειρατή» προκάλεσε έκπληξη στους υπόλοιπους, οι οποίοι θεωρούσαν πιθανότερο να ακούσουν ένα από τα ονόματα των Εύη Σαλταφερίδου, Ρία Κολοβού και Κρις Σταμούλη.

Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος που θα ακολουθήσει στη φυγή από τον Άγιο Δομίνικο την Ασημίνα Δαλάκα και την Ασημίνα Χατζηανδρέου δεν το περίμενε και σηκώθηκε και έφυγε χωρίς καν να χαιρετήσει τους συμπαίκτες του.

«Δεν θέλω να πω κάτι. Θέλω να πάρω τη δάδα μου και να φύγω. Δεν θέλω να σηκωθεί κανείς παιδιά, θέλω απλώς να φύγω» δήλωσε, λιτά, ο πρώην παίκτης των Μαχητών με τον Mπλε πάγκο να μην μπορεί να πιστέψει στα αυτιά του για το αποτέλεσμα.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Τα κορίτσια του Scorpios Music Bar, ΠΑΜ! σε κοινή συνέντευξη: «Οι Έλληνες άντρες είναι μαμάκηδες κάργα»
Άννα Βίσση: Το prive party στην Λεμέσο και το ζεϊμπέκικο της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου
Σύννεφα στη συνεργασία της Έλενας Παπαρίζου με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη - Ακυρώνουν τις συναυλίες τους;
Λάκης Γαβαλάς: «Στη φυλακή είχα μηδέν λίμπιντο, δεν ξέρω αν βάζουν κάτι στο φαγητό. 15 μήνες, τίποτα»
H Διαμαντένια Ελένη Φουρέιρα στην απονομή του album της με τον Αλμπέρτο Μποτία στο πλευρό της
#MasterChefGR: H απίθανη Χριστίνα Χριστοφή πέρασε στον τελικό του Silver Award! Θα αντιμετωπίσει τον Κυψίδη
#SurvivorGR: Η Σταυρούλα ξανασυστήθηκε με την κορυφαία: «Γιατί, ποια είσαι εσύ;» - «Eίμαι η Κατερίνα Δαλάκα!»
On air σκοτωμός Λιάγκα - Καλύβα για το... περιεχόμενο του Γιώργου Αυτιά & το «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια»
Η Ελένη Τσολάκη για το viral σχόλιο του Elon Musk: «Χαιρετίστε με, κάνω βαλίτσες φεύγω! Aναλάμβανω θέση CEO!»
Το grand finale, τα δώρα του Ρέμου στη Φουρέιρα για τον γιο της και τον Μποτία, και οι λαμπερές παρουσίες