Χείμαρρος ο Γιώργος Λιάγκας με τα όσα είπε ο Λαζόπουλος για την εκπομπή του

Καταπέλτης Λάκης Λαζόπουλος για τις πρωινές εκπομπές - Τα απίστευτα «καρφιά» του Γιώργου Λιάγκα - «Δεν μπορεί να γίνονται δίπλα μας τέρατα και εμείς να ασχολούμαστε με το #SurvivorGR»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Με αφορμή το podcast του Λάκη Λαζόπουλου, ο οποίος είναι καταπέλτης για τις πρωινές εκπομπές που –κατά τη γνώμη του- έχουν μετατραπεί σε δικαστήρια και κρατητήρια, ο Γιώργος Λιάγκας ξέσπασε στο #ToPrwino, το πρωί της Πέμπτης 2/2.

«Κάποια στιγμή να αποφασίσουμε τελικά, επειδή όλοι αυτοί οι κύριοι που βγαίνουν και λένε τσιτάτα -και δεν μιλάω για τον Λαζόπουλο αλλά γενικότερα- να αποφασίσουν ποια είναι η χειρότερη ζώνη της ελληνικής τηλεόρασης. Κάποτε είχαμε τα μεσημεριανάδικα, μετά είχαμε τα απογευματινιάδικα και τώρα τα πρωινάδικα. Ας αποφασίσουν τέλος πάντων…

Σε αυτές τις εκπομπές δουλεύουν δημοσιογράφοι. Να καταλάβει ο κόσμος ότι η τηλεόραση που κάνουμε εμείς είναι φθηνή τηλεόραση και θρέφει οικογένειες. Η τηλεόραση που κάνουν οι ηθοποιοί ή το ριάλιτι είναι ακριβή. Οποιαδήποτε ζωντανή εκπομπή στοιχίζει 10 με 15 χιλιάδες ευρώ η ώρα σε ένα κανάλι. Ένα σίριαλ στοιχίζει 100 με 150 χιλιάδες ευρώ, ένα ριάλιτι 150 με 200 χιλιάδες ευρώ η ώρα. Όλα πρέπει να υπάρχουν προφανώς.

Γιατί όμως ξαφνικά πυροβολούμε τις ζωντανές εκπομπές που ζούνε οικογένειες; Τι να κάνουμε; Μία τηλεόραση με εν δυνάμει celebrities από τα γυμναστήρια, αυτή την τηλεόραση ονειρευόμαστε μόνο; Να μην υπάρχει η τηλεόραση των επαγγελματιών δημοσιογράφων και παρουσιαστριών; Δεν καταλαβαίνω» είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας εκνευρισμένος.

Μετά την προβολή των λεγομένων του Λάκη Λαζόπουλου, ο Γιώργος Λιάγκας σχολίασε πως «εγώ στενοχωριέμαι, που ο Λάκης τα γράφει και δεν τα λέει από μόνος του. Παλιά ο Λάκης είχε ελεύθερο λόγο. Διάβαζε autocue παλιά, δεν φαινόταν, ήταν καλός. Τώρα που διαβάζει το χαρτί φαίνεται περισσότερο και δεν μ’ αρέσει. Και η σάτιρα βία κρύβει, απλώς έχει τον μανδύα της σάτιρας. Τώρα θα πεις ότι και η δημοσιογραφία κρύβει βία επειδή τα θέματα αφορούν στη βία; Πιθανόν. Να το καταργήσουμε;

Να γίνονται βιασμοί και θάνατοι και να μην αναφέρονται από καμία εκπομπή ή να θέλουμε μονίμως την αποβλάκωση του lifestyle; Είμαι ο άνθρωπος που έχω υπηρετήσει το lifestyle κι ακόμα το υπηρετώ, όμως άλλαξε η τηλεόραση και είμαι πολύ χαρούμενος που αυτή εδώ η εκπομπή, αυτή η ομάδα έχει πάει στην επόμενη γενιά τηλεοπτικών εκπομπών. Είναι η εκπομπή που κάνει αυτό που λέμε infotainment. Δεν μπορεί να γίνονται δίπλα μας τέρατα και εμείς να ασχολούμαστε με το Survivor. Θα ασχοληθούμε όσο του αναλογεί. Πέντε λεπτά; Παίζουν οι άλλοι 2 ώρες και κάνουν νούμερα; Καλά κάνουν. Δεν με αφορά. Δεν θα μπω στο παιχνιδάκι αυτό του κυνηγιού του ευτελούς, του τίποτα και του ανύπαρκτου.

Προτιμώ να βγάζω λίγο θυμό για θέματα που συμβαίνουν δίπλα μας από το να ασχολούμαι με το ευτελές και το τίποτα που την επόμενη ημέρα θα διεκδικήσει αυτό το τίποτα, το ευτελές τη δικιά μου θέση. Όχι τη δικιά μου, του οποιουδήποτε επαγγελματία που θρέφει την οικογένειά του με τη δουλειά αυτή» κατέληξε ο Γιώργος Λιάγκας στον ΑΝΤ1. =

Δες στο παρακάτω βίντεο το απόσπασμα με όσα είπε ο Λάκης Λαζόπουλος και ο Γιώργος Λιάγκας:

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

Σπύρος Χατζηαγγελάκης: «Είμαι ελεύθερος και ανοιχτός στις απόψεις μου για τα ερωτικά. Μοιάζω σαν αναίσθητος»
Λάκης Γαβαλάς: «Στη φυλακή είχα μηδέν λίμπιντο, δεν ξέρω αν βάζουν κάτι στο φαγητό. 15 μήνες, τίποτα»
Το καλοκαίρι στην Πύλο ο γάμος του Γιάννη Αντετοκούνμπο - Καλεσμένα όλα τα Σεπόλια
H Διαμαντένια Ελένη Φουρέιρα στην απονομή του album της με τον Αλμπέρτο Μποτία στο πλευρό της
Η Μαίρη Συνατσάκη μιλά για την πρώτη της ερωτική επαφή: «Μετά από 2,5 εβδομάδες χωρίσαμε»
Αλέξης Κούγιας για Εύη Βατίδου: «Έδωσε το 25% σε δικηγόρους για να πάρουν την περιουσία των παιδιών μας»
#MasterChefGR: H απίθανη Χριστίνα Χριστοφή πέρασε στον τελικό του Silver Award! Θα αντιμετωπίσει τον Κυψίδη
#SurvivorGR: Η Σταυρούλα ξανασυστήθηκε με την κορυφαία: «Γιατί, ποια είσαι εσύ;» - «Eίμαι η Κατερίνα Δαλάκα!»
On air σκοτωμός Λιάγκα - Καλύβα για το... περιεχόμενο του Γιώργου Αυτιά & το «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια»
Η Ελένη Τσολάκη για το viral σχόλιο του Elon Musk: «Χαιρετίστε με, κάνω βαλίτσες φεύγω! Aναλάμβανω θέση CEO!»