Αδιανόητο επεισόδιο με χειρονομία on air - «Άρπαξε το χαρτί & το πέταξε πάνω μου»

Άννα Καραμανλή: Η πρώτη αντίδραση μετά τον άγριο καβγά με τον Γιώργο Βαρεμένο - «Προφανώς ήταν σεξιστική επίθεση» 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Ένταση ανάμεσα στον Γιώργο Βαρεμένο και την Άννα Καραμανλή το πρωί της Πέμπτης στην εκπομπή #Simera στον ΣΚΑΙ.

Στο πλαίσιο της κουβέντας για το δυστύχημα με τους δύο πιλότους της πολεμικής μας αεροπορίας,  η Άννα Καραμανλή έδειξε στην κάμερα μία φωτογραφία του Αλέξη Τσίπρα, ο Γιώργος Βαρεμένος έγινε έξαλλος, της άρπαξε τη σελίδα, την τσαλάκωσε και την πέταξε στον αέρα.

Η φωτογραφία του Αλέξη Τσίπρα ήταν από το Θέατρο Παλλάς και η πολιτικός της Νέας Δημοκρατίας είπε ότι προχθές ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μετά την συντριβή του μοιραίου F – 4 Φάντομ στην Ανδραβίδα και την εύρεση της σορού του συγκυβερνήτη του αεροσκάφους, υποσμηναγού Μιχαήλ Μάριου Τουρούτσικα πήγε στο θέατρο Παλλάς και ήταν χαμογελαστός.

Ο διάλογος που είχαν ο Γιώργος Βαρεμένος και η Άννα Καραμανλή

Γιώργος Βαρεμένος: Είναι αθλιότητα αυτό! Αθλιότητα!

Άννα Καραμανλή: Αθλιότητες είναι αυτές που λέγατε εσείς! Δείτε τους χαμόγελα Colgate.

Γιώργος Βαρεμένος: Αυτό είναι αθλιότητα!

Άννα Καραμανλή: Αυτό είναι το πραγματικό τους πρόσωπο, να επιτίθεται σε μία γυναίκα.

 

 

Η Άννα Καραμανλή μίλησε στο #ToPrwino του ΑΝΤ1 και τη Φωτεινή Πετρογιάννη, λίγη ώρα μετά το πρωτοφανές επεισόδιο με τον Γιώργο Βαρεμένο στον «αέρα» του ΣΚΑΪ και της εκπομπής #Simera.

Η δημοσιογράφος και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας ανέφερε ότι πρόκειται για μία σεξιστική επίθεση και ότι σοκαρίστηκε.

«Ήταν μία επίθεση από τον κ. Βαρεμένο, είναι μία κίνηση απρέπειας σε μία γυναίκα βουλευτή, σε μία συνάδελφο. Εγώ διατύπωσα την άποψή μου πάνω σε ένα θέμα, άσκησα μία πολιτική κριτική και είπα ότι “ορθά κράτησαν ενός λεπτού σιγή στο Περιστέρι, όμως προχθές ενώ ανακοινώθηκε ο θάνατος του πρώτου παιδιού ο κ. Τσίπρας συνοδευόμενος από δύο κυρίες, την κα Τσαπανίδου και την κα Σβίγγου είχαν τη διάθεση να πάνε στο θέατρο και να παρακολουθήσουν μία παράσταση.

Προφανώς και θεωρώ ότι ήταν μία σεξιστική επίθεση. Μου αρπάζει το χαρτί μέσα από τα χέρια, το διπλώνει και μετά μου το πέταξε πάνω μου… Σοκαρίστηκα γιατί δεν περίμενα από τον κ. Βαρεμένο μία τέτοια συμπεριφορά. Και μετά από παρέμβαση των παρουσιαστών, αναγκάστηκε να ζητήσει συγγνώμη. Δεν μιλήσαμε κατ’ ιδίαν γιατί κράτησα την ψυχραιμία μου αλλά δεν σας κρύβω ότι ταράχτηκα.

Δεν είναι αυτές συμπεριφορές να επιτίθεσαι σε μία γυναίκα με τέτοιο τρόπο. Σύρθηκε να ζητήσει συγγνώμη, την έκανα δεχτή αλλά πραγματικά σας μιλώ, ταράχτηκα. Ο κ. Τσίπρας δεν θα καταδικάσει το γεγονός. Μέχρι στιγμής ό,τι έχει γίνει, δεν έχει καταδικάσει ποτέ τίποτα» δήλωσε η Άννα Καραμανλή στον ΑΝΤ1.

 

 
 

Ο γνωστός δημοσιογράφος και πολιτικός μίλησε στην εκπομπή #SuperΚατερίνα και ξεκαθάρισε τη θέση του για την έντονη αντιπαράθεση που είχε στον αέρα του ΣΚΑΪ με τη βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας.

Ο πολιτικός και γνωστός δημοσιογράφος απάντησε ότι κατά τη γνώμη του δεν πρόκειται για επιθετική κίνηση και ότι η τηλεοπτική εικόνα κάποιες φορές αλλοιώνει τα πάντα.

«Το να λέει κανείς ότι αυτό είναι μία επίθεση στην κυρία Καραμανλή δεν είναι κάτι σοβαρό. Δεν ήταν επιθετική κίνηση, το διευκρίνισα όσο πιο εμφατικά μπορούσα. Η τηλεοπτική εικόνα κάποιες φορές μπορεί να αλλοιώνει τα πάντα» είπε ο Γιώργος Βαρεμένος στον Alpha.

«Το ότι μου κράδαινε την ημέρα της κηδείας δύο παλικαριών της Πολεμικής Αεροπορίας ένα χαρτί, με το οποίο υπονοούσαν non-paper της Νέας Δημοκρατίας και του κύριου Μητσοτάκη; Υπονοώντας τι δηλαδή; Ότι δεν συμμεριζόμαστε τον πόνο, την απελπιστική κατάσταση των οικογενειών; Ότι δεν έχουμε συνείδηση της τραγικής απώλειας; Ότι είναι αυτοί πιο πατριώτες από εμάς;» συμπλήρωσε ο Γιώργος Βαρεμένος και κατέληξε:

«Σε αυτή τη χώρα πρέπει να ασχοληθούμε κάποια στιγμή και με την ουσία. Δεν είναι όλα εντυπώσεις» τόνισε αμέσως μετά ο Γιώργος Βαρεμένος, με τον Ανδρέα Μικρούτσικο να σχολιάζει: «Ήταν τυμβωρυχία αυτό. Κατά τη γνώμη μου οι προκλήσεις έληξαν 1-1».

 
 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια, Mandisa-Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της
Ο λόγος που η Silia Kapsis ενώ είναι στην Ελλάδα δεν βρέθηκε στο πάρτι της #Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού η αδελφή της Χριστίνας Μηλιού, από τον σύντροφό της - Η κατάθεση της
«Special πράγματα»: Το καυτό φιλί στο στόμα Σταμάτη Γονίδη – Ζαφείρη Μελά σαν Madonna - Britney Spears
Η αντίδραση της Ιωάννας Τούνη για τον έλεγχο παραπλάνησης των «influencers»: «Δεν κατάλαβα, τι ακριβώς;»
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη μετά το τέλος από το Mega
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι ξεσήκωσε τους fans της #Eurovision 2024 - Για πρώτη φορά Live το #Zari
Έλλη Κοκκίνου: «Δεν έχω κάνει πλαστικές. Βλέπω πράγματα που με ενοχλούν στο πρόσωπό μου στα 54 μου!»
Έλλη Στάη: «Πέρασαν χρόνια για να ισορροπήσω. Ήμουν πάρα πολύ αγριωπή, σκληρή και αυστηρή»
Παναγιώτα Βλαντή: «Μου έλεγαν: έλα μωρέ, το μουτράκι σου έχεις να δείξεις & με έκαναν να νιώθω άσχημα»