#SurvivorGR:Δάντης, Λάμπρος, Ναυσικά, Σοφία & Κατσαούνης καρφώνουν την παραγωγή

#SurvivorGR All Star: Ο Χρήστος Δάντης δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του - Κωνσταντάρας: «Στο νοσοκομείο έκαναν όργια όλων των ειδών» - Μαργαρίτη: «Η οργάνωση της παραγωγής είναι σε όλα τα επίπεδα παροιμιώδης» - Κατσαούνης: «Με έδιωξαν σαν σκύλο γιατί υπερασπίστηκα την οικογένειά μου» - Γιώργος Λιανός: Απαντά πρώτη φορά για την αποβολή Κατερίνας Δαλάκα και Ασημίνας Χατζηανδρέου από το #SurvivorGR All Star

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Η αποβολή της Ασημίνας Χατζηανδρέου και της Κατερίνας Δαλάκα από το #SurvivorGR All Star λόγω της παραβίασης των κανονισμών του παιχνιδιού, έχει προκαλέσει αναστάτωση όχι μόνο στον Άγιο Δομίνικο αλλά και στους πρώην παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης που βρίσκονται στην Ελλάδα και συμμετείχαν σε αυτό σε προηγούμενους κύκλους.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

Το #SurvivorGR επιστρέφει απόψε στις οθόνες μας. Ωστόσο, φαίνεται ότι αυτά που θα παρακολουθήσουμε στο επεισόδιο δεν έχουν ξανασυμβεί στην ιστορία του reality επιβίωσης.

 

 

Απόψε έρχεται το "σπρώξε τον αντίπαλο" με έπαθλο 5 κομμάτια pizza για τον καθένα.

 

 

Αρχικά, όπως αποκάλυψε στο #PrwinoMas ο Νίκος Παρτσώλης: «Δεν θα ολοκληρωθεί το αγώνισμα. Ο λόγος είναι ότι θα υπάρξουν μικροτραυματισμοί σε όλους τους παίκτες. Δεν θα ολοκληρωθεί, λοιπόν, ο αγώνας στο 10».

Στη συνέχεια, ο δημοσιογράφος αποκάλυψε και την μεγάλη ανατροπή της βραδιάς. «Άλλος κερδίζει και άλλος πάει στο έπαθλο. Κάποια ομάδα φτάνει σε συγκεκριμένο σκορ όπου λήγει ο αγώνας και δεν θα είναι αυτή που θα πάει στο έπαθλο. Και εκεί, όταν πάει στο έπαθλο, θα υπάρξει ακόμα μια ανατροπή που δεν μπορώ να σας πω με τίποτα».

 

 

Στη ραδιοφωνική εκπομπή που κάνουν με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο Γιώργος Λιανός σχολίασε όλα όσα είδαμε τις τελευταίες μέρες στο #SurvivorGR.

«Τρέχουμε πανικόβλητοι γιατί είχαμε και αυτή την ιστορία με τα διπλά συμβούλια που προέκυψαν και χάσαμε μια μέρα γυρισμάτων και προσθέσαμε και μία μέρα και τώρα δεν παίρνουμε ανάσα», αποκάλυψε ο Γιώργος Λιανός μετά το περιστατικό που έγινε με την Ασημίνα Χατζηανδρέου και την Κατερίνα Δαλάκα.

«Δεν νομίζω να ξαναμπούν. Αυτό είναι μια συμφωνία που έκαναν όλοι οι παίκτες πριν αναχωρήσουν από την Αθήνα, ότι αν προκύψει κάποιο τέτοιο θέμα με επικοινωνία, αν πιαστεί κάποιος, ζητάμε την αποβολή του από το παιχνίδι», είπε ο Γιώργος Λιανός για τις δύο κοπέλες και την αποβολή τους.

Όπως είπε η Φαίη Σκορδά, μετά την προβολή των σχετικών δηλώσεων, Κατερίνα Δαλάκα και Ασημίνα Χατζηανδρέου δεν έχουν αναχωρήσει ακόμη από τον Άγιο Δομίνικο.

 

 

Στις τηλεοπτικές κάμερες έκανε τις νέες του δηλώσεις ο Χρήστος Δάντης, μετά την αποβολή της Ασημίνας Χατζηανδρέου από το #SurvivorGR All Star

«Με αφορμή μια υποτιθέμενη συζήτηση ανάμεσα σε εμένα και την Ασημίνα που κυκλοφορεί σε κάποια fan blogs του #SurvivorGR, θέλω να πω ότι ουδέποτε από τις 4 Ιανουαρίου και μετά, η Ασημίνα επικοινώνησε μαζί μου ή με την οικογένειά της και το αντίστροφο. Είμαστε εδώ όλοι να ανοίξουμε τις γραμμές μας κι εγώ και η οικογένειά της για όποιον ιθύνοντα το ζητήσει», ανέφερε αρχικά ο Χρήστος Δάντης.

Και ξεκαθάρισε: «Ουδέποτε υπήρξε οποιαδήποτε μορφή επικοινωνίας με την Ασημίνα από μήνυμα ή τηλεφωνική κλήση σε κανέναν από εμάς, ούτε σε εμένα, ούτε στην οικογένειά της».

Ο Χρήστος Δάντης δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του σε ερώτηση για το εάν θεωρεί πως η Ασημίνα είχε κινητό στο #SurvivorGR

«Μα τι με ρωτάτε; Τι ερώτηση είναι αυτή; Είναι δυνατόν να πιστεύω ότι είχε κινητό;» αντέδρασε αμέσως ο τραγουδιστής.

«Δεν μου άρεσε καθόλου η στάση της Κατερίνα Δαλάκα. Η Μπλε ομάδα κατάφερε να διώξει δύο από τις καλύτερες παίκτριες για να φάει επιτέλους και αυτό που είδα ήταν έναν άνθρωπο από την κόκκινη ομάδα σαν συνεννοημένο με την μπλε. Την υπόλοιπή κόκκινη ομάδα να μην έχει ιδέα, η μπλε να λέει «έλα πες τα» που σημαίνει ότι είχε μιλήσει με τη Μπλε. Εμένα αυτό το πράγμα μου φαίνεται πάρα πολύ περίεργο», δήλωσε ο Χρήστος Δάντης.

 

 

 Ένας από αυτούς που θέλησε να εκφράσει την άποψή του και τη δυσαρέσκειά του με την παραγωγή είναι και ο Γιώργος Κατσαούνης ο οποίος αποβλήθηκε από προηγούμενο κύκλο του #SurvivorGR έπειτα από έναν έντονο τσακωμό που είχε με τον Τάκη Καραγκούνια.

Με αφορμή τα όσα εκτυλίχθηκαν, ο πρώην παίκτης του #SurvivorGR Γιώργος Κατσαούνης προχώρησε σε μια ανάρτηση στο Instagram.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Κατσαούνης δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο instagram μια φωτογραφία της Ασημίνας Χατζηανδρέου και έγραψε,

«Απίστευτοι πραγματικά, με τα κινητά κάθε χρόνο, αλλά όχι και από τον πρώτο μήνα. Ο ψεύτης τον πρώτο χρόνο χαίρεται» έγραψε και συμπλήρωσε,

«Είμαι περήφανος που με έδιωξαν σαν σκύλο, επειδή υπερασπίστηκα την οικογένειά μου κι αυτός που μου την έβρισε, είναι μέσα. Για αυτό η Θεσσαλία βλέπει άλλο κανάλι. Επίσης, είμαι περήφανος που δεν έγινα ρόμπα. Φεύγει ο Κατσαούνης από τον Άγιο Δομίνικο, αλλά δεν έφυγα, επειδή με βρήκαν με το iPhone. Κατά τα άλλα, είσαι survivor. Δεν νομίζω»..

 

 

Η πρώην παίκτρια του #SurvivorGR, η οποία μάλιστα διεκδικεί αποζημίωση από την παραγωγή λόγω τραυματισμού της, Σοφία Μαργαρίτη, σε ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ανέφερε πως σε καμία περίπτωση δε θα μπορούσε να βρεθεί κάποιος ντόπιος στη ζούγκλα για να δώσει στους παίκτες κινητό και φαγητό.

Μάλιστα, στην ίδια ανάρτηση η Σοφία Μαργαρίτη αναφέρει πως αυτό μάλλον έγινε από κάποιον άνθρωπο που εργάζεται στην παραγωγή του Survivor καθώς όπως λέει οι μισθοί τους, είναι μισθοί πείνας.

«Όσο υπάρχουν locals στη ζούγκλα, άλλο τόσο η Γη είναι επίπεδη. Οι μισθοί των υπαλλήλων για το χαμαλίκι που τραβάνε είναι μισθοί πείνας. Οπότε η ανταλλαγή προϊόντων είναι θεμιτή. Η οργάνωση της παραγωγής σε όλα τα επίπεδα είναι παροιμιώδης» έγραψε η Σοφία Μαργαρίτη.

 

 

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας και η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου εισέβαλαν στο #ΚαλόΜεσημεράκι και μαζί με τον Νίκο Μουτσινά σχολίασαν τις παραβάσεις.

Μάλιστα, ο γνωστός δημοσιογράφος προχώρησε και σε κάποιες… αποκαλύψεις, σχετικά με τα παλιά #SurvivorGR.

«Δεν τρως στο νοσοκομείο. Αυτά τέλειωσαν από τον περσινό κύκλο. Πέρσι στο νοσοκομείο ήμασταν υπό αυστηρή επιτήρηση επειδή στα προηγούμενα Survivor έκαναν όργια όλων των ειδών» αποκάλυψε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

«Θέλω να προτείνω να επιτρέπονται όλες οι κλεψιές στο Survivor, να επιτρέπονται τα πάντα» δήλωσε επίσης ο Λάμπρος Κωνσταντάρας στο #ΚαλόΜεσημεράκι.

Οι δυο πρώην Survivors αναφέρθηκαν στο πόσο εύκολο είναι να βρει κάποιος τρόπο να επικοινωνήσει με τον έξω κόσμο δίνοντας διάφορες εκδοχές για το πως μπορεί αυτό να επιτευχθεί.

Μάλιστα, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου δε δίστασε να παρομοιάσει την Ασημίνα Χατζηανδρέου με ηθοποιό μετά την αντίδραση που είχε μπροστά στις δυο ομάδες έπειτα από την αποκάλυψη του Νίκου Μπάρτζη.

«Η ερμηνεία της Ασημίνας ήταν ασυναγώνιστη. Είναι για Όσκαρ» είπε χαρακτηριστικά η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια, Mandisa-Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της
Ο λόγος που η Silia Kapsis ενώ είναι στην Ελλάδα δεν βρέθηκε στο πάρτι της #Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού η αδελφή της Χριστίνας Μηλιού, από τον σύντροφό της - Η κατάθεση της
«Special πράγματα»: Το καυτό φιλί στο στόμα Σταμάτη Γονίδη – Ζαφείρη Μελά σαν Madonna - Britney Spears
Η αντίδραση της Ιωάννας Τούνη για τον έλεγχο παραπλάνησης των «influencers»: «Δεν κατάλαβα, τι ακριβώς;»
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη μετά το τέλος από το Mega
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι ξεσήκωσε τους fans της #Eurovision 2024 - Για πρώτη φορά Live το #Zari
Έλλη Κοκκίνου: «Δεν έχω κάνει πλαστικές. Βλέπω πράγματα που με ενοχλούν στο πρόσωπό μου στα 54 μου!»
Έλλη Στάη: «Πέρασαν χρόνια για να ισορροπήσω. Ήμουν πάρα πολύ αγριωπή, σκληρή και αυστηρή»
Παναγιώτα Βλαντή: «Μου έλεγαν: έλα μωρέ, το μουτράκι σου έχεις να δείξεις & με έκαναν να νιώθω άσχημα»