Το πλάνο που έκαψε Δαλάκα & Ασημίνα - Η δήλωση της Κατερίνας - H επόμενη μέρα

#SurvivorGR All Star: Το μήνυμα Δάντη & Φιντιρίκου - «Χείμαρρος» ο Παππάς - Ξέσπασαν Σοϊλέδης & Ταλάτζεβ Οι αντιδράσεις των παικτών μετά την αποβολή & ο Τριαντάφυλλος

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Ο κακός χαμός έγινε το βράδυ της Τρίτης 1/2 στο επεισόδιο που παρακολουθήσαμε στο #SurvivorGR All Star.

Μετά τη “βόμβα” που πέταξε ο Νίκος Μπάρτζης αποκαλύπτοντας πως είδε στο δάσος την συμπαίκτριά του Ασημίνα Χατζηανδρέου με κινητό προκάλεσε αναστάτωση με πολλούς παίκτες να απειλούν με οικειοθελή αποχώρηση ενώ η ίδια η παίκτρια αρνούνταν κάθε κατηγορία με έντονο τρόπο. 

Στη συνέχεια μάλιστα, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε την οριστική αποβολή της Ασημίνας Χατζηανδρέου αλλά και της Κατερίνας Δαλάκα από το #SurvivorGR All Star καθώς όπως είπε, μετά από ενδελεχή έρευνα της παραγωγής διαπιστώθηκε πως και οι δυο παίκτριες είχαν επικοινωνία με τον έξω κόσμο.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο ισχυρισμός του Μπάρτζη επιβεβαιώθηκε - Εκτός #SurvivorGR Δαλάκα & Ασημίνα - Tέσσερις υποψήφιοι για αποχώρηση

 

Η δήλωση της Κατερίνας Δαλάκα και το πλάνο που "έκαψε" τις δύο παίκτριες

 

 

Στο αποψινό επεισόδιο, θα δούμε κάποιους από τους παίκτες να εκφράζουν την ικανοποίησή τους για την απόφαση της παραγωγής, αλλά και κάποιοι άλλοι να είναι εμφανώς απογοητευμένοι.

Ο Νίκος Μπάρτζης την επόμενη μέρα μετά το συμβούλιο λέει: «Το αποτέλεσμα στο έκτακτο συμβούλιο με δικαίωσε. Όταν υπάρχουν κάποιες συμφωνίες πρέπει να τηρούνται κιόλας».

Ο δε Ηλίας Μπόγδανος τονίζει: «Γιατί ρε κορίτσια; Γιατί; Άξιζε τελικά για μια τρέλα της

της στιγμής;»

Και Κώστας Παπαδόπουλος απογοητευμένος λέει: «Αν έβλεπα έναν ντόπιο με ένα κινητό δε θα έμπαινα ο πειρασμός και μένα να πάρω τα παιδιά μου να ρωτήσω; Δε ξέρω, μας έχει καταπιεί αυτό το παιχνίδι».

   

 

Ο λόγος που η Ασημίνα και η Κατερίνα δεν βρέθηκαν στο Συμβούλιο

 

 

Αν έλεγε ψέματα ο Νίκος Μπάρτζης για Ασημίνα και Δαλάκα θα απέβαλαν εκείνον

 

 

 
Χρήστος Δάντης: Το μήνυμα για την Ασημίνα Χατζηανδρέου μετά την αποβολή από το #SurvivorGR All Star

Ο Χρήστος Δάντης, λίγες ώρες μετά την αποβολή της Ασημίνας Χατζηανδρέου θέλησε να πάρει θέση για όσα συνέβησαν, μέσα από μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

​«Πιστεύω σε σένα και στη ψυχή σου που κάνει για διακόσιους. Πιστεύω μόνο εσένα και κανέναν άλλον. Καλή επιστροφή, σε περιμένουμε» έγραψε ο Χρήστος Δάντης, δημοσιεύοντας παράλληλα μια φωτογραφία της Ασημίνας Χατζηανδρέου.

 

Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης, ως φίλος του, αποκάλυψε στην εκπομπή #SuperΚατερίνα τι ειπώθηκε μεταξύ τους αφού η κοινή λογική δείχνει πώς ή θα μιλούσε με τον Χρήστο Δάντη ή με τους γονείς η Ασημίνα.

Ο τραγουδιστής επιμένει πώς δεν υπήρξε επικοινωνία μεταξύ τους και μάλιστα είναι διατεθειμένος να κάνει άρση τηλεφωνικού απορρήτου για να αποδειχθεί!

 

 

Το post του Δημήτρη Φιντιρίκου την ώρα της αποβολής της Κατερίνας Δαλάκα 

Ο Δημήτρης Φιντιρίκος, ο οποίος διατηρεί εδώ και χρόνια μια on-off σχέση με την Κατερίνα Δαλάκα, την ώρα των όσων συνέβαιναν στο Survivor και αφού αποβλήθηκαν οι δύο κοπέλες, έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, θέλοντας να περάσει το δικό του μήνυμα.

 

 

«Το πιο δύσκολο στις μέρες μας, δεν είναι να παλεύεις με τα λιοντάρια, αλλά να συμβιώνεις με τα φίδια», έγραφε η ανάρτηση του Δημήτρη Φιντιρίκου. 

 

 

Ο Αλέξης Παππάς πήρε θέση για την αποκάλυψη του Νίκου Μπάρτζη 

O Αλέξης Παππάς «κάρφωσε» τον Νίκο Μπάρτζη, καθώς στο δικό τους #SurvivorGR έκανε παρέα με τον Τζέιμς Καφετζή και οι δυο τους, όπως γράφει έκαναν καθημερινά βόλτες στο δάσος και άφησε να εννοηθεί πως ο Τζέιμς Καφετζής είχε κατά τη διάρκεια του ριάλιτι κινητό.

 

Συγκεκριμένα ο Αλέξης Παππάς πήρε θέση και έγραψε στην ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram: «Σωστά έπραξε η παραγωγή και τιμώρησε την παράβαση με αποχώρηση. Ο Ατζούν στην αναφορά που έκανε όταν ήταν στην Αθήνα πριν 2 μήνες, είπε ότι δεν θα επιτρέψει ξανά συμπεριφορές όπως αυτή του James, αφήνοντας να εννοηθεί πως είχε κινητό. Να θυμίσω ότι ο Τζέιμς ήταν κολλητός του Νίκου και τους άρεσε πολύ να κάνουν βόλτες στο δάσος σε καθημερινή βάση. Τότε μάλλον ήταν δίκαιο για όλους τους άλλους παίκτες».

 

 

Στη συνέχεια, ο Αλέξης Παππάς επανήλθε με νέα ανάρτηση, στην οποία πρόσθεσε το εξής σχόλιο: «Ρουφιάνα ζωή, που κάποιους τους κάνεις να σου μοιάζουν τόσο», βάζοντας με νόημα τα hashtags #judaspriest και #nikos.

 

 

Ξέσπασαν Σοϊλέδης & Ταλάτζεβ 

Την αποβολή των Δαλάκα και Χατζηανδρέου, φρόντισαν να σχολιάσουν και οι δύο παίκτες του περσινού #SurvivorGR, που κατηγορήθηκαν επίσης για χρήση κινητού.

​ 

 

​Άρης Σοϊλέδης και Γιώργος Ταλάτζεβ ξέσπασαν στο Instagram με τον φιναλίστ του περσινού τελικού, Άρη, να υποστηρίζει πως η παραγωγή δεν έπιασε τον ίδιο ή τον Ταλάτζεβ ποτέ με κινητό στο χέρι, γι' αυτό και δεν αποβλήθηκαν ποτέ από το παιχνίδι.

 

 ​

 

Ο Γιώργος Ταλάντσεβ, ο πρώην παίκτης του Survivor, βρέθηκε καλεσμένος στο πάνελ της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και σχολίασε τις τελευταίες εξελίξεις στο reality επιβίωσης.

Με αφορμή το περιστατικό με το κινητό τηλέφωνο και την αποβολή της Ασημίνας Χατζηανδρέου και της Κατερίνας Δαλάκα, ο Γιώργος Ταλάντσεβ αναφέρθηκε στη δική του αντίστοιχη περίπτωση πέρσι.

«Είναι ένα παιχνίδι. Εμείς το βλέπουμε από τον καναπέ μας, με τα πατατάκια μας. Όταν είσαι μέσα, το ξεχνάς αυτό, είναι ο τρόπος ζωής σου, η επιβίωσή σου. Είναι ψυχολογική υποστήριξη ένα τηλέφωνο, μπορεί να σου δώσει μεγάλο μπουστάρισμα» δηλώνει ο Γιώργος Ταλάντσεφ.

Σε ερώτηση για τη δική του περίπτωση πέρσι, αναφέρει: «Εγώ ήμουν μέσα 3,5 μήνες και ο Άρης 4 και κάτι. Αυτό που βλέπουμε τώρα έγινε στις 3 βδομάδες. Όταν αρχίσουν και σου λείπουν πρόσωπα και έχεις την ευκαιρία να το κάνεις, δύσκολα θα πεις σε ένα κινητό. Σε καμία περίπτωση εμείς δεν καθόμασταν να πούμε τι συμβαίνει έξω. Εμείς θέλαμε απλώς να ενημερώσουμε τους δικούς μας ανθρώπους ότι είμαστε καλά και ότι τους αγαπάμε. Η Ασημίνα δεν ξέρουμε τι ήθελε και γιατί το χρησιμοποιήσε».

«Κάναμε λάθος και το δεχθήκαμε κατευθείαν. Απολογηθήκαμε πανελληνίως και αυτό θα μας κυνηγάει για πάντα. Από την άλλη λες δεν ήμασταν τελικά οι μόνοι. Την πληρώσαμε μόνο εμείς βέβαια» συμπληρώνει ο Γιώργος Ταλάντσεβ.

«Εγώ προσωπικά ποτέ δεν θα μπορούσα να καρφώσω άλλον άνθρωπο. Είναι πολλά τα λεφτά βέβαια αλλά εγώ και ο Άρης δεν θα μπορούσαμε να το κάνουμε εκδικητικά» σημειώνει για τον Νίκο Μπάρτζη ο Γιώργος Ταλάντσεβ.

 

 

 

Η Μαίη Εμμανουηλίδου αποκαλύπτει τι είχαν συμφωνήσει οι παίκτες πριν μπουν στο #SurvivorGR σχετικά με τα κινητά.

Η πρωταθλήτρια κωπηλασίας και πρώην παίκτρια σχολίασε τις τελευταίες εξελίξεις στο reality επιβίωσης και εξέφρασε το παράπονό της για τις παρατυπίες της παραγωγής στον προηγούμενο κύκλο του παιχνιδιού.

«Όλοι οι παίκτες ξέρουμε τι γινόταν στο περσινό, άσχετα που μόνο δύο άτομα ακούστηκαν, ο Άρης και ο Γιώργος. Και είναι άδικο αυτό. Η παραγωγή αυτή τη φορά δεν θέλει να καλύψει κανέναν. Το είδαμε με το ειδύλλιο της Καρολίνας» αναφέρει η Μαίη Εμμανουηλίδου, σημειώνοντας ότι σε προηγούμενους κύκλους του Survivor η παραγωγή έκανε τα στραβά μάτια σε διάφορα περιστατικά.

Πώς είδε την κίνηση του Νίκου Μπάρτζη να «δώσει» την Ασημίνα Χατζηανδρέου για το σκηνικό με το κινητό τηλέφωνο;

«Ο Νίκος τα λέει έξω απ’ τα δόντια, είναι σαν τον Σπύρο Μαρτίκα. Όλο αυτό το παρεάκι σίγουρα συζητάνε πράγματα από πίσω, γι’ αυτό είναι λογικό να μας πιάνουν κάποιες φορές στα εξ απίνης στα Συμβούλια και να λένε διάφορα» απαντά η Μαίη Εμμανουηλίδου, ενώ παραδέχεται ότι είχαν υποπέσει στην αντίληψή της αντίστοιχα «παράνομα» περιστατικά στον περσινό κύκλο.

Τέλος, όσον αφορά το ειδύλλιο μεταξύ της Καρολίνας και του Μάριου Πρίαμου στο Survivor All Star, η Μαίη Εμμανουηλίδου παραδέχεται ότι έχει μιλήσει με τον Μπο, πως ο ίδιος κράτησε έντιμη στάση απέναντί της και πως η κάθε πλευρά θα προσπαθήσει να στηρίξει τη θέση της.

 

 

 

 

Εννοείται πως και ο Τριαντάφυλλος έκανε τα δικά του αστεία stories από το Instagram:

 

  Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Σίμος Βασίλης

 

 

 

Ο Περικλής Κονδυλάτος για την Ασημίνα και την Ελευθερία Ελευθερίου

Πώς σχολιάζει το ότι πιάστηκε η Ασημίνα με κινητό και τι πιστεύει; Θα μπει η Ελευθερία Ελευθερίου στο Survivor;

 

 

Δηλώσεις στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών έκανε και η Ασημίνα Ιγγλέζου.

«Πολιτισμός στο Survivor πια, καλύβες, βίλες, τηλέφωνα, έρωτες. Τελικά, δεν το βρίσκεις εδώ στην Αθήνα, πας στο Survivor στην άλλη άκρη της Γης και ερωτεύεσαι» ανέφερε χαριτολογώντας η Ασημία Ιγγλέζου για το reality show του ΣΚΑΪ.

«Κι εγώ να έβρισκα ένα κινητό σε εκείνη την παραλία και με τις συνθήκες που ζεις, σίγουρα θα έκανα την παρασπονδία μου. Στο να κάνεις ό,τι μπορείς για να επιβιώσεις είναι και το να κλέψεις τροφή και να πάρεις κινητό» συμπληρώνει η Ασημίνα Ιγγλέζου, μετά και την αποβολή της Ασημίνας Χατζηανδρέου και της Κατερίνας Δαλάκα από το παιχνίδι.

Πώς σχολιάζει το τρυφερό ειδύλλιο που αναπτύχθηκε στον Άγιο Δομίνικο μεταξύ της Καρολίνας και του Μάριου Πρίαμου;

«Δεν την στήριξε πολύ ο Μάριος. Όταν έσκασε όλο αυτό, τον είδα να είναι λίγο απ’ έξω, απόμακρο. Και η Καρολίνα έπρεπε να προστατεύσει λίγο μόνη της τον εαυτό της» τόνισε η Ασημίνα Ιγγλέζου.

Στο σχολιαστικό κομμάτι της εκπομπής, που ακολούθησε, ο Δημήτρης Μακαλιάς επισήμανε: «Δεν είναι έτσι. Για να επιβιώσουμε κάπου δεν θα γίνουμε ζώα. Υπάρχουν κάποιοι κανόνες στο παιχνίδι. Φάε ό,τι σου δίνει η φύση αλλά το να πας να κλέψεις ή το να πάρεις κινητό είναι απάτη. Χαλάς το παιχνίδι».

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

  

 

Δειτε Επισης

#SurvivorGR: Η νέα αλλαγή στις ομάδες και ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση
Σίσσυ Χρηστίδου για Ιωάννα Μαλέσκου: «Ώπα κούκλα μου, που νομίζεις ότι πας;»
Μπέττυ Μαγγίρα: «Παρουσιάστρια ήμουν από πριν, ο Δημήτρης Παπανώτας το ζει μόνος του»
Κώστας Τσουρός: «Θα μας ξεβλαχέψει η Μαρίνα Σάττι; Τουλάχιστον ντροπιαστικό» - H epic απάντηση της
Σοκάρε η 71χρονη Βίκυ Λέανδρος το κοινό της - Έπεσε από τη σκηνή στο κενό ενώ τραγουδούσε το «I love life»
#J2US: «Βόμβα» από την Άντζελα Δημητρίου: «Πρέπει να φύγω, η ψυχή και η καρδιά μου είναι στη μητέρα μου»
#Eurovision 2024: Οι μεγάλες αλλαγές της φετινής διοργάνωσης – Οι ανακοινώσεις της EBU
Η Μαρία Σολωμού «κέρδισε» τις Απόκριες! Μεταμφιέστηκε σε Απόλυτη - Τo σχόλιο της iconic Άννας Βίσση
Ακυρώνονται οι εμφανίσεις του Νίκου Οικονομόπουλου για αυτό το Σαββατοκύριακο, λόγω ίωσης
#MasterChefGR: Τον έκαψαν οι λεπτομέρειες και αποχώρησε δακρυσμένος από τον διαγωνισμό