#SurvivorGR All Star Spoiler: Αποβάλλεται η Ασημίνα; - Aπανωτές αποχωρήσεις

#SurvivorGR All Star: Η αποκάλυψη του Μπάρτζη για το κινητό της Ασημίνας τινάζει το #SurvivorGR  - Η πρώτη αντίδραση Δάντη - Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα 31/1

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Ούτε ένας μήνας δεν έχει περάσει από την πρεμιέρα του #SurvivorGR All Star, όμως όσα εξελλίσσονται στον Άγιο Δομίνικο φαίνεται πως ξεπερνούν κάθε προηγούμενο.

Κώστας Αναγνωστόπουλος, Εύη Σαλταφερίδου και Κρις Σταμούλης είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα, όμως όσα συμβαίνουν στις δύο ομάδες, φαίνεται πως απασχολούν περισσότερο τους παίκτες.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Χαμός στο νέο επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης. Και τι δεν θα γίνει…

Η καλύβα των Μπλε θα πάρει φωτιά και οι Μαχητές θα τα χάσουν, ενώ από την άλλη στο συμβούλιο θα επικρατήσει πανικός!

Στο επεισόδιο της Τρίτης, 31 Ιανουαρίου ξεσπά φωτιά σε μια από τις καλύβες των Μαχητών και ο Ηλίας Γκότσης αντί να ρίξει νερό, ρίχνει ξύλα, με αποτέλεσμα την αναζωπύρωσή της. Ο δε Κωνσταντίνος Βασάλος δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που έκανε ο Γκότσης ότι δηλαδή για να σβήσει τη φωτιά, πέταγε ξύλα!

Στο συμβούλιο ο Νίκος Μπάρτζης αποκαλύπτει ότι έπιασε παίκτη με κινητό και έδωσε το όνομά του προκαλώντας χαμό στο συμβούλιο και οι παίκτες μετά από αυτή την αποκάλυψη απειλούσαν με αποχωρήσεις!

«Εγώ έπιασα μέσα στο δάσος άνθρωπο με κινητό. Σας το λέω να το ξέρετε» λέει ο Νίκος Μπάρτζης και ακούγεται να λέει το όνομα της Ασημίνας Χατζηανδρέου.

Οι παίκτες ξεσπούν, με πρώτο τον Τάκη Καραγκούνια που λέει «εγώ αποχωρώ τώρα», ενώ τον ακολουθούν η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

Πώς θα τελειώσει αυτό το επεισοδιακό συμβούλιο; Τι θα γίνει με την Ασημίνα; Θα έχει ποινή; Θα αποχωρήσουν παίκτες;

Σας λέγαμε πριν καν ξεκινήσει το φετινό Survivor All Star ότι με τους παίκτες να γνωρίζουν πλέον τα... κόλπα για την παροχή κινητών και χρημάτων, από τους ντόπιους και τους εργαζομένους στην παραγωγή, τα πράγματα θα είναι κάτι παραπάνω από εκρηκτικά.

Αυτό, λοιπόν, που συνέβη στον Αγιο Δομίνικο, προηγούμενο δεν έχει, καθώς ο Νίκος Μπαρτζης στο Συμβούλιο του Νησιού, κατήγγειλε δημόσια την Ασημίνα Χατζηανδρέου πως την έπιασε με κινητό στο δάσος να επικοινωνεί, προφανώς με Ελλάδα...

Η αντίδραση ήταν άμεση από την πλευρά των Μαχητών, οργισμένη από τον Τάκη Καραγκούνια που αποχώρησε αμέσως -έξαλλος- και παρακίνησε σε αποχώρηση ολόκληρη την ομάδα των Μπλε.

Δεδομένα γνωρίζουμε πως δεν ολοκληρώθηκε ποτέ εκείνο το γύρισμα, το Συμβούλιο του Νησιού διεκόπη και η απαίτηση των Μαχητών ήταν να αποβληθεί η Ασημίνα Χατζηανδρέου από το παιχνίδι.

Αν, όντως, η Ασημίνα έχει παραβιάσει τον Νο 1 κανόνα του #SurvivorGR, αυτομάτως πρέπει να τεθεί εκτός συνέχειας.

Σύμφωνα με πληροφορίες μαζί με την Ασημίνα το κινητό τηλέφωνο χρησιμοποιούσε και η Κατερίνα Δαλάκα.

 

 

Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα 31/1 στο #SurvivorGR

Ο αγώνας ασυλίας που έρχεται σήμερα θέλει ταχύτητα, συγκέντρωση και βέβαια αντοχή. Οι Κόκκινοι έχουν ήδη δημιουργήσει ένα σερί, έχουν βρει τα πατήματα τους και θέλουν να κατακτήσουν και την τρίτη ασυλία, που χρειάζονται τόσο πολύ για διαφορετικούς λόγους.

Από την άλλη, οι Μπλε έχουν ρίξει πετσέτα, εύκολα ή (λίγο) πιο δύσκολα χάνουν τους αγώνες τον έναν μετά τον άλλον, έχουν ήδη παίκτες στον τάκο και καταρρέουν. Θα συνεχιστεί η κατρακύλα;

Ποιος ομάδα θα καταφέρει να φτάσει στη νίκη, oι διάσημοι ή οι μαχητές; Θα κάνουν οι κόκκινοι (Διάσημοι) το 3-0 ή οι μπλε θα περάσουν στην αντεπίθεση;

Σύμφωνα με τα πρώτα Spoiler λοιπόν, η ομάδα που κερδίζει την ασυλία σήμερα Τρίτη 31/1 είναι και πάλι η Κόκκινη. Οι Διάσημοι κάνουν το 3-0 στις νίκες και για πρώτη φορά πάνε στο συμβούλιο αποχώρησης χωρίς υποψήφιο παίκτη. Ένας κρίσιμος αγώνας ξεκινά με την ασυλία να βρίσκεται προ των πυλών. Η συνέχεια το βράδυ στις οθόνες μας!

 Όλες οι πληροφορίες

Η εκπομπή της Φαίης Σκορδά και ο Νίκος Παρτσιώλης αποκάλυψαν ότι το αποψινό επεισόδιο θα έχουμε απανωτές αποχωρήσεις.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Νίκου Παρτσώλη, όλα ξεκίνησαν όταν δύο γυναίκες έφυγαν και πήγαν στη ζούγκλα.

Ο Νίκος Μπάρζης τις ακολούθησε και είδε πως μία από αυτές επικοινώνησε με άνθρωπο που δεν έχει σχέση με την παραγωγή.

Ο Νίκος περιγράφει τα όσα είδε στο συμβούλιο του νησιού και οι Μαχητές γίνονται έξαλλοι και αποχωρούν.

Ο Νίκος Παρτσώλης ανέφερε τα όσα θα δούμε και η Φαίη Σκορδά τότε τόνισε: «Εγώ σίγουρα θεωρώ πως θα έχουμε αποχώρηση ή αποχωρήσεις, άσχετα με τους προτεινόμενους».

 

 

Η κάμερα της εκπομπής #SuperΚατερίνα συνάντησε τον Χρήστο Δάντη στο αεροδρόμιο, ο οποίος αρκέστηκε να δηλώσει αφού είδε το επίμαχο trailer:

«Το είδα το trailer. Βάση μόνο ενός βίντεο, δεν μπορώ να σας πω κάτι. Είδα έναν “Ιούδα” που καταδίδει και έναν “Κιάφα” που σκίζει τα ιμάτιά του».

 
 
 
«Κάγκελο» η Μπέττυ Μαγγίρα: «Αν έπρεπε μία φορά να κάνει έκρηξη ήταν τώρα»
 
Ο Δημήτρης Μακαλιάς είπε: «Πρώτη φορά θα του το δώσουμε του Τάκη, μπράβο. Αν έπρεπε μία φορά να κάνεις έκρηξη, ήταν τώρα.
 
Και ο Παναγιώτης Χατζηδάκης ανέφερε: «Δύο χρόνια το περίμενε αυτό. Του συνέβαιναν πράγματα και δεν τον πίστευαν, πάντα ήθελε το πάτημα και το άλλοθι και το ‘χει τώρα».
 
Με την Μπέττυ Μαγγίρα να δηλώνει: «Του ‘χω σούρει εγώ πέρσι του Τάκη… Όσοι παίκτες ήρθαν πέρσι εδώ μας είπαν ότι είχαν μέσα κινητά. Δεν μιλάμε για έναν, μιλάμε για πολλά άτομα».
 
Ο Γιώργος Ταβλαδάκης είπε: «Βέβαια είχαν κινητά μέσα στο παιχνίδι. Όλοι είχαμε δει τον Τζέιμς να έχει κινητό, γι’ αυτό ήξερε πως να κινηθεί και τι να πει. Για μένα αυτοί δεν είναι Survivors, γιατί πρέπει να τηρείς τους κανόνες του παιχνιδιού: δεν πρέπει να έχεις κινητό και άρα επικοινωνία με τους δικούς σου, δεν πρέπει να πληρώνεις για να τρως κρυφά, να κάνεις delivery»!
 
Και η Μπέττυ ανέφερε: «Αν οι παίκτες είπαν στην παραγωγή ότι είδαν κάποιον με κινητό και η παραγωγή δεν έκανε κάτι για αυτό, για να τον τιμωρήσει ή να του επιβληθεί κάποιο πρόστιμο, τι θα κάνουν κι οι παίκτες; Θα πουν φεύγουμε όλοι μαζί;»!
 
Με τον Ταβλαδάκη να τονίζει: «Αν θέλει η παραγωγή, σε κρατάει προφανώς. Κι εγώ αν είχα κινητό κι ήξερα τι να πω και μου έλεγαν ότι αυτό πουλάει, κι εγώ reality θα έκανα»!

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

​​​​​​​

 

Δειτε Επισης

Η απάντηση του Δημήτρη Παπανώτα μετά τις αντιδράσεις στις δηλώσεις του για τις κακοποιημένες γυναίκες
Ιωάννα Μαλέσκου: «Θεωρώ “Περρη-ττό” να απαντάω σε καθετί που λέγεται για μένα»
Το ‘πε και το ‘κανε ο Lavadom! Ο Ισπανός youtuber συνάντησε τη Μαρίνα Σάττι!
Η Τατιάνα Στεφανίδου, έσφαξε on air, περίτεχνα και με το γάντι τον Γιώργο Λιάγκα: «Ξεχνάς, γρήγορα!»
Αιφνίδια αποχώρηση βόμβα της Πρωθιέρειας του Mega - H συνεργασία της Ελένης Μενεγάκη ολοκληρώνεται
Φωκάς Ευαγγελινος: «Θα πω ότι υπάρχουν τρία ευρηματικά λεπτά! Με εμπνέει η αμεσότητά της Μαρίνας Σάττι»
#MasterChefGR: Το μαγειρικό δίδυμο από την Κύπρο μπήκε στην 10άδα! Αποθέωση Χριστίνας & Μάριου!
#SurvivorGR: Aνατροπή στη νέα υποψηφιότητα: «Ζήτησα από όλη την ομάδα να με ψηφίσει»
Eίκοσι Έλληνες αυτοαποκαλούμενoι «influencers», στη λίστα για παραπλάνηση των καταναλωτών
Απασφάλισαν Χατζίδου, Γκουντάρας, Κωνσταντάρας & Τσιμτσιλή για την Super Κική