Στην Κύπρο ο Μπο - Νέες δηλώσεις - Η σχέση Καρολίνας & Ελευθερίας Ελευθερίου

Καρολίνα Καλύβα: «Ο Μάριος Πρίαμος ήθελε να κρατήσει τα προσχήματα» - Μπο: «Μου έστειλε ένα μήνυμα, το συμβάν αυτό το είδε όλη η Ελλάδα»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Λίγες ημέρες μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα από το #SurvivorGR All Star, η Καρολίνα Καλύβα εισέβαλε στο #ΚαλόΜεσημεράκι.

Ο Νίκος Μουτσινάς δεν θα μπορούσε να μη ρωτήσει την πρώην παίκτρια του Survivor για το συμβάν με τον Μάριο Πρίαμο και το πώς εκείνος δεν εξέφρασε τα συναισθήματά του με τον ίδιο τρόπο που το έκανε εκείνη.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

«100% ξέραμε ότι το drone μας κατέγραψε. Ήταν ένα έντονα θετικό συναίσθημα με τον Μάριο Πρίαμο. Κάνει καλό σε εσένα, εσωτερικά. Ο κόσμος βασίστηκε σε αυτό που είχα έξω στη ζωή μου και όχι σε αυτό που είχα μέσα και θα δημιουργούνταν μέσα στο παιχνίδι. Οι άνθρωποι είναι διαφορετικοί μεταξύ τους και στο πώς εκφράζονται.»

 

   

 

«Εγώ έβγαλα ένα μεγαλύτερο συναίσθημα, ποσοτικά, έχει να κάνει με το τι είμαι γυναίκα και είναι η καρδιά μου που μιλάει, ενώ ο Μάριος ήθελε να κρατήσει τα προσχήματα, χαμηλά και να μη δίνει δικαίωμα στους ανθρώπους να μιλάνε. Δεν αφορά κανέναν αυτό που έχει δημιουργηθεί, είναι προσωπικό. Εδώ καλά καλά δεν τα είχαμε πει μεταξύ μας, θα τα λέγαμε στον κόσμο;» ανέφερε αρχικά η Καρολίνα Καλύβα.

 

 

«Αυτό που σκέφτηκα στο Συμβούλιο είναι ότι τουλάχιστον θα μαθευτεί εκεί έξω μια ώρα αρχύτερα, γιατί σε κανέναν δεν αξίζει να περιμένει σε αυτή τη ζωή. Ούτε εγώ ήξερα τι με περιμένει έξω… Τίποτα δεν είναι δεδομένο. Ήταν ένας μήνας σχέση» σχολίασε η Καρολίνα Καλύβα για τον Μπο.

Για το τι της είπε τελικά ο Μάριος Πρίαμος λίγο πριν αποχωρήσει οριστικά από το παιχνίδι, η Καρολίνα απάντησε: «Ας μείνει ερωτηματικό».

 

 

Οι κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών το πρωί της Τρίτης 31/1 συνάντησαν τυχαια στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, τον Μπο, ο οποίος ταξίδεψε στην Κύπρο για την περιοδεία του.

Ο Μπο, μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε για τις πρώτες δηλώσεις της Καρολίνας Καλύβα, μετά την αποχώρησή της, για τη μητέρα της, αλλά και για τη στάση του Μάριο Πρίαμου.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

«Εννοείται ότι δεν θα την σκοτώσω, ξέρει τι άνθρωπος είμαι. Ό,τι έγινε έγινε, όλα είναι καλά. Μου έστειλε ένα μήνυμα, αλλά δε θεωρώ ότι υπάρχει λόγος να το συζητήσουμε περαιτέρω. Το συμβάν αυτό το είδε όλη η Ελλάδα, καθένας κρίνεται για τις πράξεις τους και όχι από εμένα. Δεν χρειάζομαι καμία εξήγηση», είπε αρχικά ο Μπο.

Σχετικά με τις δηλώσεις της μητέρας της Καρολίνας Καλύβα, ο Μπο σχολίασε: «Η μάνα είναι μάνα, αγαπάει το παιδί της και προσπαθεί να το προστατέψει το παιδί της. Είναι μάνα, μην το ξεχνάμε, δεν μπορώ να την κρίνω εγώ. Τη σχέση δεν την κοινοποίησα εγώ, ξεκίνησαν όλα από δικά της stories που έκανα repost, στη συνέχεια μίλησαν οι φίλες της και εγώ απλά το επιβεβαίωσα».

«Νιώθω απογοητευμένος από τις ανθρώπινες σχέσεις. Η σχέση αυτή, ήταν κάτι ωραίο, δυνατό, είχε προοπτικές στα δικά μου τα μάτια, αλλά κράτησε ένα μήνα οπότε δεν θα με στιγματίσει κιόλας. Δεν με νοιάζει τι κάνουν ο Μάριος και η Καρολίνα. Δεν μπορώ να αξιολογήσω ποιο ήταν πιο βαρύ και οι δύο άνθρωποι ήταν στη ζωή μου, ένας σε ερωτικό επίπεδο ένας σε φιλικό και είναι κρίμα», κατέληξε ο Μπο.

 

 

Καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής #PrwinoMas ήταν σήμερα η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα. Η πρώην παίκτρια απάντησε για τις δηλώσεις του Μπο, τονίζοντας πως ο γνωστός τραγουδιστής έκανε φάουλ και ότι έπρεπε πρώτα να περιμένει να την ακούσει.

«Τα είπε τέλεια ο Μπο και μπράβο του. Κάπου μπερδεύτηκε η ιστορία, αλλά εντάξει. Όταν γίνεται δημόσια όχι, δεν του δίνω δίκιο. Έκανε repost stories φίλων του που σχολίαζαν και ήταν φάουλ γιατί εγώ δεν μπορούσα να απαντήσω. Θα έπρεπε να περιμένει να με ακούσει. Του έστειλα μήνυμα και δεν μου απάντησε. Το αν ζήτησα συγγνώμη είναι προσωπικό δεδομένο», είπε αρχικά η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα.

«Με τη φωνή και τα μάτια μου έξω ο Μπο τα είπε τέλεια. Κάπου μπερδεύτηκε η ιστορία αλλά εντάξει. Δεν δικαιολογώ κάποια πράγματα που είδα, γιατί όλο αυτό γινόταν δημόσια.

Όταν πατάς το πληκτρολόγιο του κινητού σου και απαντάς στα stories και τα δημοσιεύεις κιόλας, αυτό ήταν λίγο περίεργο. Θα έπρεπε να περιμένει να πρέπει να με ακούσει. Του έστειλα μήνυμα και δεν πήρα απάντηση. Αυτό που έπρεπε να περαστεί, περάστηκε», είπε η Καρολίνα Καλύβα για τις δηλώσεις του Μπο. 

Λίγο νωρίτερα, η Καρολίνα Καλύβα αποκάλυψε πως μετά την αποχώρησή της δέχτηκε μέχρι και απειλητικά μηνύματα, μετά από όσα έγιναν με πρωταγωνίστρια την ίδια και τον Μάριο Πρίαμο.

«Πιστεύω πως όλο αυτό πήρε περισσότερη προβολή από όσο έπρεπε. Δεν είχα σκεφτεί μέσα στο παιχνίδι ότι θα πάρει τέτοιες διαστάσεις. Δέχτηκε απειλητικά μηνύματα, για κακοποιητικές συμπεριφορές. Μπορείτε να τα δείτε αυτά τα μηνύματα υπάρχουν δημόσια και δεν θα τα σβήσω, υπάρχουν εκεί για κάποιο λόγο», ανέφερε η Καρολίνα Καλύβα. 

Η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα είπε στη συνέχεια: «Δεν χρειάζεται να απολογηθώ για κάτι».

 

 

 

 

Έντονες είναι τα δημοσιεύματα τις τελευταίες ημέρες που θέλουν την Ελευθερία Ελευθερίου να μπαίνει στο #SurvivorGR All Star, χωρίς ωστόσο, η ίδια να έχει κάνει κάποια δήλωση.

Μέχρι στιγμής η τραγουδίστρια δεν έχει επιβεβαιώσει ούτε τις φήμες που την θέλουν να είναι ζευγάρι με τον Μάριο Πρίαμο εδώ και δύο μήνες ενώ σε πρόσφατες δηλώσεις που έκανε στην εκπομπή #OpenWeekend τόνισε πως λυπάται.

 

 

«Όταν δεν γνωρίζεις κάτι δεν μπορείς και να πεις κάτι. Αυτά με τον Μάριο σίγουρα δεν μπορώ να τα σχολιάσω με τίποτα. Απλά το μόνο που έχω να πω είναι ότι λυπάμαι, προφανώς δεν γνωρίζουν το τι έχει γίνει, δεν είναι εις γνώσιν τους, οπότε όταν έρθει η ώρα θα διαχειριστούν όπως είναι», σχολίασε η Ελευθερία Ελευθερίου.

Όταν ρωτήθηκε από τον δημοσιογράφο για εάν είναι ζευγάρι με τον Μάριο Πρίαμο, η τραγουδίστρια δεν θέλησε να απαντήσει: «Αυτό δεν θέλω να το σχολιάσω, ευχαριστώ», είπε η Ελευθερία Ελευθερίου στην κάμερα του ΣΚΑΪ.

 

 

Την ίδια ώρα, που η Ελευθερία Ελευθερίου και η Καρολίνα Καλύβα φαίνεται να έχουν εμπλακεί σε ένα ερωτικό τρίγωνο με τον Μάριο Πρίαμο, η εκπομπή #SuperΚατερίνα την Δευτέρα 30/1 παρουσίασε ένα ρεπορτάζ στο οποίο, είδαμε πως οι δύο γυναίκες στο παρελθόν ήταν αρκετά κοντά, κάνοντας κοινές δημόσιες εμφανίσεις, ενώ γυμναζόντουσαν και στο ίδιο γυμναστήριο. 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Η Καρολίνα Καλύβα μάλιστα, είχε δημοσιεύσει αρκετές φορές stories από την προπόνησή τους, ωστόσο, μέχρι στιγμής κανείς δεν γνωρίζει αν η τραγουδίστρια και η πρώην παίκτρια του Survivor έχουν έρθεi σε επαφή. 

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Ο λόγος που η Silia Kapsis ενώ είναι στην Ελλάδα δεν βρέθηκε στο πάρτι της #Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι
«Special πράγματα»: Το καυτό φιλί στο στόμα Σταμάτη Γονίδη – Ζαφείρη Μελά σαν Madonna - Britney Spears
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη μετά το τέλος από το Mega
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι ξεσήκωσε τους fans της #Eurovision 2024 - Για πρώτη φορά Live το #Zari
Η σοβαρή περιπέτεια υγείας του Αλέξανδρου Αντωνόπουλου: «Είπα ήρθε και μένα η ώρα μου!»
Μιχάλης Ρακιντζής: Οι αποκαλύψεις για την #Eurovision και το Playback - Αινιγματικός και για τη Σοφία Αρβανίτη
#MasterChefGR: Από συμπαίκτες... αντίπαλοι! Πέντε μάγειρες για την τελική 10άδα και τρεις για αποχώρηση!
#SurvivorGR: O James εγκατέλειψε τη μονομαχία και αποχώρησε - Oι μάχες για την 4η ασυλία & το Coco Bongo
Η απάντηση του Δημήτρη Παπανώτα μετά τις αντιδράσεις στις δηλώσεις του για τις κακοποιημένες γυναίκες
Ιωάννα Μαλέσκου: «Θεωρώ “Περρη-ττό” να απαντάω σε καθετί που λέγεται για μένα»