Αλλάζουν οι ημέρες προβολής του #SurvivorGR All Star - H Καρολίνα επέστρεψε

#SurvivorGR All Star: Η παραγωγή έχει βρει παίκτη να προσπαθεί να κλέψει φαγητό - «Ούτε ένα δάκρυ για την Καρολίνα ο Μάριος» - Εντάσεις λίγο πριν την 1η ασυλία - Καρολίνα Καλύβα: Μάζεψε τα… ΜΠΟγαλάκια της και επέστρεψε στην Ελλάδα

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Το #SurvivorGR All Star παίζεται σχεδόν καθημερινά από Κυριακή, έως και Τετάρτη και πλέον μας χαρίζει ακόμη μία ημέρα προβολής του reality επιβίωσης.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Το κανάλι του Φαλήρου αποφάσισε να κάνει μια προσθήκη στις ημέρες προβολής του και έτσι θα βλέπουμε #SurvivorGR All Star Κυριακή, Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη στις 21:00.

 

 

 

Μάλιστα, στο ολοκαίνουργιο επεισόδιο που θα προβληθεί την Κυριακή, ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος θα εισβάλλει στο παιχνίδι!

Ενώ την Τετάρτη σύμφωνα με τις πληροφορίες μπαίνεις στο παιχνίδι και η Ελευθερία Ελευθερίου.

 

 

Σε αποκαλύψεις για όσα δεν βλέπουμε στα επεισόδια του #SurvivorGR All Star πέρασε ο Γιώργος Λιανός.

Ο παρουσιαστής «κάρφωσε» το περιστατικό με παίκτη που προσπάθησε να κλέψει φαγητό.

«Είναι λίγο δύσκολοι οι παίκτες τώρα. Ξέρουν τα κατατόπια, ξέρουν πώς να κλέψουν. Είμαστε συνέχεια “μη, μη, μη”. Είναι δύσκολα διαχειρίσιμοι, αλλά το καταλαβαίνουν ότι πρέπει να συμμορφωθούν με τους κανόντες. Κι εμείς ξέρουμε ότι θα προσπαθήσουν να κάνουν τα πάντα, οπότε είμαστε προσεκτικοί, κλειδώνουμε πράγματα», εξήγησε ο Γιώργος Λιανός.

 «Η παραγωγή στα καταλύματά της έχει βρει παίκτη κάτω από τα σανίδια να προσπαθεί να κλέψει φαγητό. Θα σας πω όταν τελειώσει ποιος ήταν».

 

 

Το #SurvivorGR All Star επιστρέφει την Κυριακή 29 Ιανουαρίου με την αποχώρηση της Καρολίνας Καλύβα να έχει γίνει θέμα συζήτησης στις δύο καλύβες, ενώ τα σχόλια για τη στάση του Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη δεν έλειψαν. 

Καρολίνα και Μάριος είχαν έρθει πολύ κοντά με αποτέλεσμα την παρατήρηση από τον παρουσιαστή Γιώργο Λιανό για τις συναντήσεις τους στη ζούγκλα.

Όπως φαίνεται στο τρέιλερ του αυριανού επεισοδίου, οι δυο ομάδες εισέρχονται σε λεπτές συζητήσεις στις δυο καλύβες που φέρνουν ένταση.

«Όταν έφυγε το κορίτσι μας, η Καρολίνα πλάνταξε! Αλλά αυτό το παιδί, ο Μάριος, ούτε ένα δάκρυ δεν έτρεξε» σημειώνει χαρακτηριστικά η Αφροδίτη Σκαφίδα στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης.

«Δεν αφορά κανέναν η προσωπική μας ζωή. Αυτό που είπαν δηλαδή κάποιοι για την προσωπική ζωή της Καρολίνας, εμένα με έθιξε. Όχι για τη Κάρολ» ξεκαθαρίζει, με τη σειρά της, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

«Ο Ηλίας Γκότσης συνεχίζει να ματσάρει αδύναμους παίκτες ενώ ο ίδιος είναι δυνατός. Κατά πλειοψηφία ο Ηλίας Γκότσης επιμένει και θέλει συνέχεια, κατ’ εξακολούθηση, να ματσάρει είτε εμένα είτε τον Κώστα» επισημαίνει ο Σπύρος Μαρτίκας στο επερχόμενο συμβούλιο του νησιού με τον ισχυρό παίκτη της μπλε ομάδας να καλείται να δικαιολογήσει τις κινήσεις και τις επιλογές του.

Δείτε το τρέιλερ της Κυριακής

 

 

Το βράδυ της Παρασκευής (27/1), η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα επέστρεψε στην Ελλάδα.

Λίγο μετά τις 22:00 η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης βγήκε από το αεροδρόμιο όπου την περίμεναν οι άνθρωποι της παραγωγής ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι έφτασε με καθυστέρηση 25 λεπτών με πτήση από τη Ζυρίχη. 

 

 

Καθώς έβγαινε, όταν αντιλήφθηκε τις τηλεοπτικές κάμερες και τους δημοσιογράφους, γύρισε πάλι προς τα πίσω και έκανε ένα τηλεφώνημα. 

   

 

 

Η παίκτρια φαίνεται πως κάλεσε κάποιον από την παραγωγή ενώ δεν θέλησε να κάνει καμία δήλωση, παρόλο που ήταν ευδιάθετη και χαμογελαστή.

 

 

 

Η κολλητή φίλη του Μπο, Γεωργία Βρανά, μιλώντας στο #OpenWeekend αποκάλυψε τα μηνύματα που είχαν ανταλλάξει ο Μπο με την μητέρα της Καρολίνας, αλλά και την μεταξύ τους συνάντηση που ακολούθησε…

 

 

Τα μηνύματα ανάμεσα σε Μπο και μητέρα Καρολίνας

«Το πρώτο μήνυμα ήταν δύο μέρες πριν αποχωρήσει η κόρη της για το Survivor και τον ρώταγε πού είναι και αν μπορεί να της μιλήσει. Εκείνος της απάντησε πως όταν επιστρέψει από την Acun medya θα έρθουν σε επικοινωνία. Στη συνομιλία, αφού επέστρεψε η Καρολίνα, πήρε το κινητό του Μπο και από το chat του Μπο με τη μητέρα της, της έστειλε βίντεο – μήνυμα και της έλεγε: “Μαμά μην στέλνεις στον Μπο, ότι θες ρώτα εμένα”»

«Στις 5 Ιανουαρίου του έστειλε το δεύτερο μήνυμα, ένα screenshot που είχε να κάνει με το Survivor».

«Του είχε πει ότι στεναχωριέται πάρα πολύ  για όλο αυτό, δεν ξέρω τι έχει συμβεί στο παιδί μου, είναι μέσα και δεν μπορούμε να έχουμε επικοινωνία, είχε την έγνοια του Μπο, μιλάγανε και συναντηθήκανε 5 μέρες πριν αποχωρήσει η Καρολίνα, η μαμά της Καρολίνας, ο αδελφός της και ο Μπο», αποκάλυψε η Γεωργία Βρανά.

Η συνάντηση

«Η μάνα της Καρολίνας έφερε τα ρούχα του Μπο που υπήρχαν εκεί στο σπίτι της Καρολινας, ο Μπο έδωσε κάποια ρούχα της Καρολίνας στη μαμά της και της έδωσε και κάποια κομποσκοίνια τα οποία τα διάβασαν σε κάποια εκκλησία και ήθελε να της τα στείλει ο Μπο, με κάποιον από τους παίκτες που θα έμπαινε», ανέφερε η κολλητή φίλη του Μπο στο Open Weekend.

 

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Ο λόγος που η Silia Kapsis ενώ είναι στην Ελλάδα δεν βρέθηκε στο πάρτι της #Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι
«Special πράγματα»: Το καυτό φιλί στο στόμα Σταμάτη Γονίδη – Ζαφείρη Μελά σαν Madonna - Britney Spears
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη μετά το τέλος από το Mega
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι ξεσήκωσε τους fans της #Eurovision 2024 - Για πρώτη φορά Live το #Zari
Η σοβαρή περιπέτεια υγείας του Αλέξανδρου Αντωνόπουλου: «Είπα ήρθε και μένα η ώρα μου!»
Μιχάλης Ρακιντζής: Οι αποκαλύψεις για την #Eurovision και το Playback - Αινιγματικός και για τη Σοφία Αρβανίτη
#MasterChefGR: Από συμπαίκτες... αντίπαλοι! Πέντε μάγειρες για την τελική 10άδα και τρεις για αποχώρηση!
#SurvivorGR: O James εγκατέλειψε τη μονομαχία και αποχώρησε - Oι μάχες για την 4η ασυλία & το Coco Bongo
Η απάντηση του Δημήτρη Παπανώτα μετά τις αντιδράσεις στις δηλώσεις του για τις κακοποιημένες γυναίκες
Ιωάννα Μαλέσκου: «Θεωρώ “Περρη-ττό” να απαντάω σε καθετί που λέγεται για μένα»