And the winner is.... Αλεξία Τράικο! To #GNTMgr έχει μεγάλη νικήτρια!

Τα δάκρυα της Βικτώριας για τη Ραφαέλα: «Την πλήγωσα» - Η ηχηρή απουσία της Μαρίτας από το πλατό

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Η Μαρίτα, η Βικτώρια και η Αλεξία, έχοντας δώσει τον καλύτερο τους εαυτό για περισσότερους από τρεις μήνες, θα βρεθούν μπροστά στους τρεις κριτές, Βίκυ Καγιά, Τάσο Σοφρωνίου και Γιώργο Καράβα, ελπίζοντας πως η πορεία, η εξέλιξη και η προσπάθειά τους αξίζει την πολυπόθητη κορυφή! 

Μια μελαχρινή, μια ξανθιά, μια κοκκινομάλλα, τρία εντελώς διαφορετικά, μεταξύ τους, μοντέλα έχουν το βλέμμα τους στραμμένο μόνο στην κορυφή του #GNTMgr 5!

Λίγο πριν ξεκινήσει η τρίτη και τελευταία δοκιμασία του #GNTMgr 5, οι τρεις φιναλίστ ξύπνησαν με διάθεση αυτοανάλυσης και εξομολόγησης. Κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο τους περιμένουν κάποιες υπέροχες εκπλήξεις και εκτός από την καρδιά τους, ανοίγουν και τα δώρα τους.

Η model instructor Mary Vitinaros και ο coach Χρήστος Μπίρμπας, έκαναν την τελευταία τους επίσκεψη και εκεί τους δόθηκε η ευκαιρία να αποκαλύψουν όλα όσα έχουν κρατήσει από αυτόν το διαγωνισμό.

Τα κορίτσια συγκινήθηκαν, έκλαψαν, ζήτησαν συγγνώμη για κάποιες συμπεριφορές που δεν ήθελαν να έχουν αλλά πλέον έχουν μάθει να διαχειρίζονται τις καταστάσεις, όπως είπαν.

Λίγο πριν αναδειχθεί η μεγάλη νικήτρια του #GNTMgr 5 η Βικτώρια γύρισε τον χρόνο πίσω και αναφέρθηκε στο περιστατικό με τη Ραφαέλα και το σχόλιο που της είχε κάνει σε μια φωτογραφία.

«Στο #GNTMgr μαθαίνεις να δέχεσαι την κριτική, ότι δεν μπορείς να αρέσεις σε όλους και δεν χρειάζεται να αρέσεις σε όλους. Υπήρξαν πάρα πολλά πράγματα. Κάποια έμειναν off-camera, κάποια ήταν on-camera. Υπήρχαν πάρα πολύ ωραίες στιγμές, οι οποίες δυστυχώς δεν υπήρχε μία κάμερα εκεί να τις τραβήξει εκείνη τη στιγμή. Θα είναι μόνο στις μνήμες μας», είπε και συνέχισε:

«Υπήρξαν και άσχημες στιγμές που ήμασταν τυχερές γιατί ήταν ελάχιστες. Αυτό που μου έχει μείνει πάρα πολύ έντονα είναι το πλατώ με τη Ραφαέλα. Πλήγωσα τη Ραφαέλα, αν την πλήγωσα δεν ξέρω. Δεν ξέρω πώς το πήρε αλλά είπα κάτι που δεν θα το ‘λεγε η Βικτώρια. Αν είχα το μυαλό που έχω τώρα, σίγουρα κάποια πράγματα θα τα χειριζόμουν τελείως διαφορετικά», είπε.

 

 

Kι ενώ η «αγία τριάδα», όπως τις αποκάλεσε ο Τάσος Σοφρωνίου, περιμένει πώς και πώς το αποτέλεσμα, η ανακοίνωση πως στην τελευταία δοκιμασία τα τρία κορίτσια θα κληθούν να διεκδικήσουν την καρδιά του Ηρακλή Τσουζίνοβ κάνοντας τις αντίστοιχες πόζες, αλλά χωρίς ο Ηρακλής να είναι παρών, έφερε αντιδράσεις.

Πιο συγκεκριμένα στο σετ, οι τρεις φιναλίστ καλούνται να χρησιμοποιήσουν όλα όσα έχουν μάθει μέχρι τώρα, πρωταγωνιστώντας σε ένα διαφημιστικό βίντεο, όπου θα πρέπει να δείξουν τις δυνατότητές τους στο πιο commercial κομμάτι του modelling.

Το ζητούμενα πολλά, δύσκολα και απαιτητικά, καθώς καλούνται να φλερτάρουν με το ιδανικό, με το τέλειο, με τη νίκη και αυτό δεν μπορεί να αντιπροσωπεύεται καλύτερα από τον νικητή του #GNTMgr 3, Ηρακλή Τσουζίνοβ, το είδωλο του οποίου προβάλλεται μέσω ενός προτζέκτορα σε έναν τοίχο.

 

 

Ο έντονος ανταγωνισμός εναλλασσόταν με τον ασυγκράτητο ενθουσιασμό ενώ για πρώτη φορά οι διαγωνιζόμενες παρακολουθούσαν την επίδοση του εκάστοτε μοντέλου από τις θέσεις των κριτών, δίπλα στον Τάσο Σοφρωνίου.

Παρά τις δυσκολίες, η συγκίνηση για το τελευταίο challenge ήταν εμφανής, έντονη και διάχυτη. Τα μοντέλα κλήθηκαν να βάλουν τα δυνατά τους, καθώς γνώριζαν πολύ καλά πως μία θα ήταν η νικήτρια.

 

 

Λίγη ώρα μετά εισέβαλαν στο πλατό και οι δυο φιναλίστ, Βικτώρια Μυροφορίδου και Αλεξία Τράικο και ενώ περιμέναμε να δούμε και την Μαρίτα Καθητζιώτη αλλά αντί για εκείνη είδαμε την Μary Vitinaros.

Η απουσία του μοντέλου ήταν ηχηρή καθώς είναι μία από τις τρεις φιναλίστ του φετινού #GNTMgr.

Ωστόσο, λίγο μετά, την είδαμε ξαφνικά μέσω μιας οθόνης. Η Βίκυ Καγιά την καλησπέρισε και εκείνη είπε μεταξύ άλλων:

«Τι έπαθα; Δεν ξέρω. Με έχουν κλείσει εδώ πέρα και δεν ξέρω γιατί. Εγώ τρέμω. Είναι πάρα πολύ περίεργο. Είναι πολύ έντονο. Το συναίσθημα είναι άγχος, αγωνία».

«Λείπω επειδή έχω κόβιντ. Είμαι μια χαρά, πρέπει να είμαι στα τελευταία μου», εξήγησε λίγο μετά η ίδια αφού την ρώτησε πρώτα η Βίκυ Καγιά.

«Κρίμα που δεν είσαι εδώ μαζί μας στο πλατό», είπε η Καγιά.

 

 

Τα κορίτσια κρίθηκαν στις τρεις φάσεις της τελευταίας δοκιμασίας του #GNTMgr, λαμβάνοντας βαθμολογία από το 1-10 σε κάθε μία από αυτές.

Στο κομμάτι της πασαρέλας η Μαρίτα συγκέντρωσε 27 βαθμούς (9-9-9 από Βίκυ Καγιά, Γιώργο Καράβα και Τάσο Σοφρωνίου αντίστοιχα), η Βικτώβρια 25 (8-8-9), ενώ η Αλεξία 23 (8-7-8).

Ακολούθησε η φωτογράφηση σε στυλ καμπαρέ η Μαρίτα έλαβε 24 πόντους (8-8-8), η Βικτώρια 26 (9-8-9) και η Αλεξία 27 (8-10-9).

Τέλος, το challenge με το διαφημιστικό βίντεο χάρισε στη Μαρίτα 26 βαθμούς (9-9-8), στη Βικτώρια 27 (9-9-9) και στην Αλεξία επίσης 27 (8-10-9).

 

 

Με την ψηφοφορία του κοινού σε Ελλάδα και Κύπρο να ολοκληρώνει τη βαθμολογία, λίγο πριν το τέλος της ημέρας είχαμε την ανάδειξη της μεγάλης νικήτριας του #GNTMgr 5 που είναι η Αλεξία Τράικο!

Στο τέλος της βαθμολογίας της κριτικής επιτροπής, η Βικτώρια Μυροφορίδου συγκέντρωσε 78 βαθμούς, ενώ η Μαρίτα Καθητζιώτη και η Αλεξία Τράικο ακολούθησαν με 77.

Το κοινό έδωσε στη Βικτώρια 4 πόντους, κατατάσσοντάς στην τρίτη θέση.

Η Αλεξία έλαβε 17 βαθμούς από το κοινό, καταλήγοντας πρώτη με 94 και η Μαρίτα δεύτερη με 86, αφού οι τηλεθεατές της χάρισαν 9 πόντους.

Η Αλεξία πήρε τον τίτλο και η χαρά της ήταν έκδηλη! Το απόλυτο Greece’s Next Top Model, εκτός από τον σπουδαίο τίτλο, κέρδισε το χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ, μία υποτροφία διετούς φοίτησης για οποιαδήποτε ειδικότητα επιλέξει από τα ΙΕΚ Άλφα, ένα ρολόι και κοσμήματα αξίας 20.000 ευρώ από την εταιρεία Georg Jensen, ένα ετήσιο συμβόλαιο με την Dust and Cream και ένα αυτοκίνητο Citroen Ami!

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

Ορκίστηκε ο Στέφανος Κασσελάκης ανήμερα των γενεθλίων του στο πλευρό του ο πατέρας & ο σύζυγός του
O Πέτρος Κουσουλός κατά Πισπιρίγκου: «Είναι Μήδεια. Αυτή η γυναίκα είχε χειραγωγήσει τους πάντες»
Ξέσπασε ο Λιάγκας μετά την απόφαση για Πισπιρίγκου: «Είναι ντροπή να λέμε ότι βγάζει η τηλεόραση αποφάσεις»
Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου κατέθεσε μήνυση κατά ατόμου για τα σχόλια του revenge porn της Ιωάννας Τούνη
Το viral βίντεο με το σιδέρωμα του Χρήστου Μάστορα: «Όταν σου λέει ότι της αρέσουν οι τακτικοί»
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι τραγούδησε σε live τους στίχους με τις ψηλές νότες του #Zari και έγινε viral
Άγρια επίθεση με μπουνιές από αγνώστους δέχθηκε ο Sin Boy την ώρα που έκανε live σε κομμωτήριο
Ο Νίκος Μουρατίδης κράζει τον... Χριστόφορο Παπακαλιάτη - Η Κλέλια Ανδριολάτου απάντησε επικά
Γιάννης Πλούταρχος: «Όχι και να μου πάρει και το όνομα του καλύτερου παιδιού ο Γρηγόρης Αρναούτογλου»
Διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση ο Δημήτρης Κόκοτας μετά το έμφραγμα - Το ιατρικό ανακοινωθέν