O Ημιτελικός του #GNTMgr μετατράπηκε σε Τελικό! Το σοκαριστικό ατύχημα της Κότυ

Ανατροπή και πέναλτι στο 90' για την Κότυ - Έπεσε στην πασαρέλα και αντί για τον τελικό του #GNTMgr βρέθηκε στο νοσοκομείο!

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Οι εκπλήξεις για τις τέσσερις φιναλίστ διαδέχονταν η μια την άλλη. Η είσοδος των παικτριών που είχαν αποχωρίσει 'πάγωσαν' τις νεαρές διαγωνιζόμενες.

Η πιο σημαντική φάση στο κομμάτι του διαγωνισμού ξεκίνησε, με τις τέσσερις φιναλίστ, Αλεξία, Βικτώρια, Κότυ, Μαρίτα, να είναι μια ανάσα πριν αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για τις δοκιμασίες του μεγάλου τελικού!

Τα τέσσερα κορίτσια ήταν έτοιμες να δώσουν το 100% των δυνατοτήτων τους, καθώς όλες ήθελαν να πάρουν το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό του #GNTMgr 5.

Ο ενθουσιασμός ήταν στα ύψη, η βραδιά σπουδαία και τα μοντέλα ξεκίνησαν τις ετοιμασίες για την πρώτη τους πασαρέλα. Χωρίς να το γνωρίζουν οι φιναλίστ, σε έναν ξεχωριστό και απομονωμένο χώρο, ετοιμαζόντουσαν παράλληλα τα δεκαεννέα μοντέλα, που αποχώρησαν κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού και είχαν έρθει για να στηρίξουν την τελική προσπάθεια της Αλεξίας, της Βικτώριας, της Κότυ και της Μαρίτας.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: H «κυρά Βίκυ» Καγιά, διαβάζει τα tweets για το #GNTMgr και στέλνει... φιλάκια! 

 

Η Βίκυ Καγιά ήταν εκεί για να τις εμψυχώσει και δίχως να το γνωρίζουν οι υπόλοιπες 19 παίκτριες του διαγωνισμού μόδας ετοιμάζονταν σε έναν ξεχωριστό κι απομονωμένο χώρο με στόχο να στηρίξουν την προσπάθειά τους.

Λίγο πριν οι φιναλίστ περπατήσουν στη μαγική πασαρέλα μήκους 50 μέτρων, οι «επιστροφές» εμφανίζονται ξαφνικά μπροστά τους και η χαρά και η συγκίνηση ήταν διάχυτες στην ατμόσφαιρα.

Όσο οι τέσσερις κοπέλες περίμεναν με αγωνία να ξεκινήσει η δοκιμασία, όταν έκαναν την εμφάνισή τους οι υπόλοιπες κοπέλες, «παγώνοντας» τις φιναλίστ. Όπως ήταν φυσικό η συγκίνηση ήταν μεγάλη και όλες έδωσαν τις καλύτερες ευχές στους στις νεαρές κοπέλες.

Ο ενθουσιασμός ήταν στα ύψη, η βραδιά σπουδαία και τα μοντέλα ξεκίνησαν τις ετοιμασίες για την πρώτη τους πασαρέλα. Η ώρα της πασαρέλας έφτασε και ένα απρόβλεπτο συμβάν ανέτρεψε όλα τα δεδομένα για τις φιναλίστ.

 

 

Ωστόσο, η πασαρέλα δεν ξεκίνησε με το δεξί για την Coty, καθώς φάνηκε να δυσκολεύεται αρκετά να ισορροπήσει επάνω στα τακούνια.

Η πιο άβολη κι επίπονη στιγμή της ήταν όταν έπεσε στη μέση της διαδρομής, με τους κριτές να παγώνουν.

Η ίδια επέλεξε να συνεχίσει, αλλά το επίπεδο δυσκολίας αυξήθηκε για την ίδια κι ένιωθε αδυναμία στο βάδισμά της. Ξαφνικά έπεσε για δεύτερη φορά κι ήταν σίγουρα πιο σοκαριστική από την πρώτη. Οι κριτές τρόμαξαν κι έσπευσαν να τη βοηθήσουν.

Η Coty σφάδαζε από τους πόνους και δεν μπορούσε να περπατήσει κι αμέσως ήρθε ο γιατρός να αξιολογήσει την κατάστασή της. Ο γιατρός έκρινε πως πρέπει να μεταφερθεί στο νοσοκομείο για να κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις κι η Coty το δέχτηκε με κλάματα. Μοιραία η νεαρή παίκτρια βρέθηκε εκτός #GNTMgr.

Τότε, όλοι συνειδητοποίησαν πως τα πράγματα είναι άσχημα και άρχισαν να φωνάζουν τον διασώστη, ενώ λίγη ώρα αργότερα, οι δύο κριτές την πήραν... σηκωτή για να την βγάλουν από το πλατό.

Η Coty πονούσε αρκετά και τότε ο διασώστης την ενημέρωσε πως πρέπει να μεταφερθεί στο νοσοκομείο για περαιτέρω εξετάσεις.

 

 

Η Coty λίγο μετά το ατύχημα που είχε στο #GNTMgr 5 παραχώρησε τις πρώτες της δηλώσεις.

Η Coty κατά την διάρκεια της δοκιμασίας της πασαρέλας παραπάτησε δύο φορές και χτύπησε το πόδι της. Η παίκτρια άρχισε να φωνάζει από τους πόνους και αμέσως οι Βίκυ Καγιά, ο Γιώργος Καράβας και ο Τάσος Σοφρωνίου έτρεξαν να δουν τι έχει συμβεί.

Τότε, όλοι συνειδητοποίησαν πως τα πράγματα είναι άσχημα και άρχισαν να φωνάζουν τον διασώστη, ο οποίος στη συνέχεια ενημέρωσε πως πρέπει να μεταφερθεί στο νοσοκομείο για περαιτέρω εξετάσεις.

Η παίκτρια αποχώρησε κλαίγοντας από το πλατό, καθώς ήξερε ότι έπρεπε να αποχωρήσει αναγκαστικά, κάτι που επιβεβαίωσε η Βίκυ Καγιά λίγα λεπτά αργότερα.

Η Coty μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό του ριάλιτι στο Instagram μίλησε για πρώτη φορά μετά το ατύχημα και όπως ανέφερε δεν θα τα παρατήσει και πως θεωρεί τον εαυτό της «ειδωλάρα», ενώ δεν δίστασε να δηλώσει πως το #GNTMgr χωρίς εκείνη δε θα ήταν το ίδιο.

 

 

 

Το σκηνικό που είχε στηθεί για την τελευταία δοκιμασία πριν τον μεγάλο τελικό του φετινού κύκλου του ριάλιτι μοντέλων έμοιαζε σαν να είχε βγει από σκηνικό κινηματογραφικής παραγωγής εποχής! 

Οι τρεις φιναλίστ, Αλεξία, Βικτώρια, και η Μαρίτα βρέθηκαν σε ένα πολύ λαμπερό location για ακόμα μία δοκιμασία τελικού.

 

 

 

Στο concept της φωτογράφισης έπρεπε τα μοντέλα, ως broadway stars, να αναδείξουν τον εαυτό τους σε τρία διαφορετικά χορευτικά acts το κάθε ένα, φορώντας δημιουργίες υψηλής ραπτικής της Σήλιας Κριθαριώτη.

 

 

Ο star φωτογράφος Bill Georgoussis ανέλαβε τα «κλικ» των μοντέλων του #GNTMgr, τα οποία χόρεψαν, πόζαραν και έδειξαν αντάξιες του δύσκολου και πολύπλοκου concept.

 

 

 

Η βραδιά έκλεισε με party mood, με τους κριτές να ανακοινώνουν στα μοντέλα την τρίτη και τελευταία δοκιμασία, λίγο πριν τον μεγάλο τελικό!

Όταν έκλεισαν οι κάμερες και τα φώτα προβολής, η Βίκυ Καγιά, πιο όμορφη από ποτέ, με ένα υπέροχο βελούδινο φόρεμα με φτερά και με καβαλιέρους τον Γιώργο Καράβα και τον Τάσο Σωφρονίου, του έδωσαν και κατάλαβε σε χορό με πολύ κέφι και μπρίο.

 

  

  

  

 

 

Mετά τη δοκιμασία τα τρία κορίτσια έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό προκειμένου να διεκδικήσουν τη μεγάλη νίκη του τελικού που θα δούμε στις οθόνες μας την ερχόμενη Παρασκευή, 23 Δεκεμβρίου.

 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια, Mandisa-Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της
Ο λόγος που η Silia Kapsis ενώ είναι στην Ελλάδα δεν βρέθηκε στο πάρτι της #Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού η αδελφή της Χριστίνας Μηλιού, από τον σύντροφό της - Η κατάθεση της
Η αντίδραση της Ιωάννας Τούνη για τον έλεγχο παραπλάνησης των «influencers»: «Δεν κατάλαβα, τι ακριβώς;»
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη μετά το τέλος από το Mega
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι ξεσήκωσε τους fans της #Eurovision 2024 - Για πρώτη φορά Live το #Zari
Έλλη Κοκκίνου: «Δεν έχω κάνει πλαστικές. Βλέπω πράγματα που με ενοχλούν στο πρόσωπό μου στα 54 μου!»
Έλλη Στάη: «Πέρασαν χρόνια για να ισορροπήσω. Ήμουν πάρα πολύ αγριωπή, σκληρή και αυστηρή»
Παναγιώτα Βλαντή: «Μου έλεγαν: έλα μωρέ, το μουτράκι σου έχεις να δείξεις & με έκαναν να νιώθω άσχημα»
Συγκινημένη η Μιμή Ντενίση για την απώλεια του Γιάννη Φέρτη: «Νόμιζα ότι θα ήμουν πιο ψύχραιμη»