Ανατροπή με τα δυο ζευγάρια που αποχώρησαν πριν τον Hμιτελικό του #J2USgr

#J2USgr: Οι αναθέσεις για τον ημιτελικό του Σαββάτου (24/12), οι live εμφανίσεις τα 4ααρια και ο Μαυρίκιος που επισκίασε και αδικεί την αγάπη του, Ιλάειρα

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Άλλη μία έναρξη έκανε ο Νίκος Κοκλώνης στο #J2USgr.

Ανεβασμένος πάνω σε χαλί ερμήνευσε το «Δώρο Θεού» της Καίτης Γαρμπή με μία δική του παραλλαγή, εστιάζοντας στις φωνητικές του ικανότητες.

Μας ταξίδεψε στο Bollywood με τους χορευτές που τον πλαισίωναν να «ξεσηκώνουν» τόσο το πλατό όσο και το τηλεοπτικό κοινό.

Λίγες εβδομάδες πριν από τον τελικό, ο Νίκος Κοκλώνης δεν σταματάει να μας εκπλήσσει με τις υπερπαραγωγές στο πλατό.

Ήδη έχει ανακοινώσει τις αλλαγές που έχει κάνει, ξεκινώντας από την διπλή αποχώρηση.

 

 

Στην τελική ευθεία για τον μεγάλο τελικό βρίσκεται το #J2USgr, με παραγωγό και παρουσιαστή τον Νίκο Κοκλώνη, μιας και σε λίγες ημέρες θα γνωρίζουμε ποιος θα αναδειχθεί ο μεγάλος νικητής για τη φετινή σεζον. Για μια ακόμα φορά, τη νύχτα του Σαββάτου, το λαμπερό μουσικό ήρθε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από το πρόγραμμα του Alpha.

Η Καίτη Γαρμπή, ο Σταμάτης Φασουλής, η Δέσποινα Βανδή και η Βίκυ Σταυροπούλου ήταν πιστοί στη θέση τους στην κριτική επιτροπή ενώ τα ζευγάρια του J2US υποδέχθηκε, όπως κάθε εβδομάδα, η Κατερίνα Στικούδη. Όλοι έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό πλάι στους επαγγελματίες παρτενέρ τους προκειμένου να γοητεύσουν τους κριτές και το τηλεοπτικό κοινό.

Για δύο ζευγάρια όμως, μιας και στο προηγούμενο live δεν υπήρξε αποχώρηση, αυτή έμελλε να είναι και η τελευταία εμφάνιση στη σκηνή του σόου αφού μετά τις δύο εμφανίσεις που κάθε ένα παρουσίασε ο πίνακας κατάταξης με την βαθμολογία της κριτικής επιτροπής ήταν σαφής. Στην κορυφή βρέθηκαν ο Πάνος Τριανταφύλλου με την Φωτεινή Δάρρα και ο Λευτέρης Μητσόπουλος με την Λόλα ενώ στην τελευταία θέση ο Παύλος Σταματόπουλος με την Άντζελα Δημητρίου.

Όπως σε κάθε επεισόδιο, όμως, το τηλεοπτικό κοινό έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο στο J2US μιας και μπορεί να ανατρέψει τα πάντα. Έτσι, λίγο μετά τις δύο τα ξημερώματα, ο Νίκος Κοκλώνης στάθηκε δίπλα στα ζευγάρια προκειμένου να ανακοινώσει τα αποτελέσματα όπως αυτά διαμορφώθηκαν σε συνδυασμό της βαθμολογίας των κριτών και της ψηφορίας των τηλεθεατών.

Και τα ζευγάρια του J2US που αποχώρησαν μια στροφή πριν το τέλος ανακοινώθηκαν προκαλώντας μεγάλη έκπληξη! Ο λόγος για τον Παύλος Σταματόπουλο με την Άντζελα Δημητρίου και την τον Τόλη Παπαδημητρίου με την Μπέσσυ Αργυράκη οι οποίοι και αποχώρησαν αμφότεροι με χαμόγελο.

 

 

 

Οι αναθέσεις για τον ημιτελικό

Λευτέρης Μητσόπουλος – Λόλα: «Είμαι στα χάι μου»

Μπέσυ Αργυράκη – Τόλης Παπαδημητρίου: «Μου λες δε γίνεται»

Αφροδίτη Γεροκωνσταντή – Παναγιώτης Ραφαηλίδης: «Ποιος, ποιος, ποιος μωρό μου ποιος;»

Ιλάειρα Ζήση – Μαυρίκιος Μαυρικίου: «Γλύκα – γλύκα γλυκιά μου»

Ιωάννης Μελισσανίδης – Μελίνα Μακρή: «Έξω ντέρτια και καημοί»

Mατίνα Νικολάου – Βασίλης Πορφυράκης: «Αμάρτησε μαζί μου και έλα»

Παύλος Σταματόπουλος – Άντζελα Δημητρίου: «Περασμένα ξεχασμένα»

Πάνος Τριανταφύλλου – Φωτεινή Δάρρα: «Πήγα σε μάγισσες και χαρτορίχτρες»

 

 

 

Ο Γιώργος Τσαλίκης ξεσηκώνει τους πάντες με τα τραγούδια του

 

 

Ο Παναγιώτης Δελαβίνιας ερμηνεύει το νέο του τραγούδι

 

 

Ο Λευτέρης Μητσόπουλος και η Λόλα ερμήνευσαν Ματούλα Ζαμάνη και το τραγούδι «Πριν»

Στην σκηνή ανέβηκε και η μητέρα του Αντώνη (Λόλα), που νιώθει πολύ υπερήφανη για τα όσα έχει καταφέρει μέχρι στιγμής.

Η Βίκυ Σταυροπούλου πήρε πρώτη τον λόγο λέγοντας: «Υπέροχο δίδυμο, υπέροχα πλάσματα είπατε ένα τραγούδι που αγαπώ πολύ. Το είπατε καταπληκτικά. Οι φωνητικές σας δυνατότητες και οι ερμηνευτικές σας ικανότητες ξεπερνάνε κάθε φορά ότι λέτε. Μου άρεσε πολύ το στήσιμο και πώς αποφασίσατε να το πείτε. Παιδιά μπράβο, μπράβο, μπράβο για όλα».

Η Δέσποινα Βανδή εξομολογήθηκε πώς: «Όταν τελειώσει το J2US, θα είστε το ζευγάρι που θα μου λείψει περισσότερο. Δέσατε τόσο πολύ μεταξύ σας. Έχετε τη σοβαρότητα κάθε φορά που θέλει το εκάστοτε τραγούδι. Λευτέρη είσαι συγκινητικά καλός. Ήσασταν άψογοι, σας χαίρομαι κάθε φορά που σας βλέπω και σας ακούω».

Την ίδια άποψη είχε και ο Σταμάτης Φασουλής, λέγοντας: «Το αίσθημά σου Λευτέρη ήταν πιο σημαντικό από οποιαδήποτε φωνή. Μπράβο σας».

Η Καίτη Γαρμπή συμφώνησε με όλους αναφέροντας ότι αποδίδουν το τραγούδι κάθε φορά όπως πρέπει και την συγκίνησαν.

Το ζευγάρι συγκέντρωσε 40 βαθμούς.

 

 

Ο Πάνος Τριανταφύλλου και η Φωτεινή Δάρρα με φόντο τον βυθό της θάλασσας παρέσυρε τους κριτές, με τη Βίκυ Σταυροπούλου να ενθουσιάζεται με την ερμηνεία τους.

Το ζευγάρι τραγούδησε «Το καΐκι στη στεριά» και όλοι έμειναν εντυπωσιασμένοι.

«Μου άρεσε πολύ αυτό που είδα. Και Πάνο για να τελειώνουμε “Πέφτω χωρίς αναπνευστήρα στη θάλασσα της ψυχής σου και δεν θέλω να ξαναβγώ”. Είστε υπέροχο ζευγάρι. Ο Πάνος είναι μαγικός, βάζει τα πράγματα στη σωστή τους θέση», είπε η Βίκυ Σταυροπούλου.

Η Δέσποινα Βανδή εντυπωσιάστηκε με τον Πάνο Τριανταφύλλου και τις ερμηνευτικές του ικανότητες, και παρατήρησε στον «έλεγχό» του πώς σε όλα σχεδόν τα live έχει πάρει το 10αρι.

Για άλλη μία φορά το ζευγάρι συγκέντρωσε 40 βαθμούς, λαμβάνοντας ξανά το πολυπόθητο 10αρι από την κριτική επιτροπή.

 

 

«Λιανοχορταρούδια» ερμήνευσαν η Μελίνα Μακρή και ο Ιωάννης Μελισσανίδης με τον θρακιώτικο χορό να ξεσήκωσε το κοινό που βρισκόταν στο πλατό.

Η Δέσποινα Βανδή εκτίμησε ιδιαίτερα ότι ακούγονται μουσικές επιλογές από όλη την Ελλάδα.

«Ήταν πολύ ωραία όλη αυτή η προσπάθεια. Εάν μου έλειψε κάτι είναι το ισοκράτημα που είναι σημαντικό και έχει άλλη διάσταση», είπε η κριτής.

Ο Σταμάτης Φασουλής από την πλευρά του είπε: «Μου άρεσε όπως το είπατε αλλά δεν θα ήθελα αυτή την χαρά στην γυροβολιά. Θα ήθελα περισσότερο να το γειώσετε παρά να το χορέψετε με αυτόν τον τρόπο».

«Εμένα αυτό το πάθος που έχει ο Ιωάννης με συνεπαίρνει και θα βάλω έναν παραπάνω βαθμό λόγω της Μελίνας που το τραγουδάει υπέροχα», κατέληξε η Καίτη Γαρμπή.

Οι βαθμοί που συγκέντρωσαν από την κριτική επιτροπή ήταν 37.

 

 

Η Mατίνα Νικολάου και ο Βασίλης Πορφυράκης ερμήνευσαν το «Σήκωσε χόρεψε συρτάκι», φέρνοντας μνήμες από τον παλιό κινηματογράφο.

Ένα πλατό γεμάτο σκαλωσιές και τους χορευτές να χορεύουν ζεμπέκικο, το ζευγάρι γύρισαν τους τηλεθεατές στην εποχή της Αλίκης Βουγιουκλάκη και τη σειρά «Η κόρη μου η σοσιαλίστρια».

Η Καίτη Γαρμπή και η Δέσποινα Βανδή συμφώνησαν ότι κάτι έλειπε από την ερμηνεία τους.

«Μπήκατε γρήγορα στο γρήγορο μέρος. Το κάνατε χάριν χρόνου; Παρόλα αυτά Ματίνα, ήταν σωστή και πολύ καλή», ανέφερε η Καίτη Γαρμπή.

«Ήταν λίγο σφηνάκι αλλά ωραία το είπατε, μία χαρά ήσασταν», πρόσθεσε η Βίκυ Σταυροπούλου.

Το ζευγάρι συγκέντρωσε 36 βαθμούς.

 

 

Ο Παύλος Σταματόπουλος και η Άντζελα Δημητρίου ερμήνευσαν Βασίλη Καρρά και το «Ποια με καταράστηκε;», με την κριτική επιτροπή να εκτιμούν την προσπάθεια του πρώτου.

Η Καίτη Γαρμπή ανέφερε: «Παύλο μου, εμένα αυτό που άκουσα μου άρεσε. Το προσπάθησες, το είπες. Δύσκολα βέβαια. Όσο περνάει ο καιρός και φτάνουμε στο τέλος, τα τραγούδια γίνονται πιο δύσκολα και δεν ταιριάζουν στις φωνές σας. Σε βρήκα καλύτερο, πιο σταθερό στα ρεφρέν σου. Θα πω ότι μου άρεσες».

Ο Σταμάτης Φασουλής από την πλευρά του, είπε: «Ήσουν καλύτερος από την προηγούμενη φορά και εμένα μου άρεσες παρόλο που η σχέση σου με το τραγούδι απέχει πολύ».

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε η Δέσποινα Βανδή, η οποία τόνισε: «Παύλο μου, πιο εύκολο σου ήταν φωνητικά, είχε κάποια ατοπήματα αλλά οκ. Θεωρώ ότι είσαι σε πιο αλέγκρα τραγούδια από τα λαϊκά».

Η Βίκυ Σταυροπούλου κατέληξε: «Αρχικά, σταματήστε να ομορφαίνετε. Παύλο, θα ήθελα να σε δω να κάνεις τον Ντίνο Ηλιόπουλο. Ήσουν καλός. Δεν ξέρω εάν ήταν αμηχανία και έκανες μία κίνηση με το χέρι αλλά δεδομένο των συνθηκών ήσουν μια χαρά».

Το ζευγάρι συγκέντρωσε 36 βαθμούς.

 

 

«Έχω μιαν αρραβωνιάρα» ερμήνευσε ο Μαύρικιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση σε σκηνικό που θύμιζαν Wild West με τους καουμπόηδες να τους πλαισιώνουν.

«Όμορφο, μέσα στη διάθεση αλλά θέλω να σας προετοιμάσω ότι θα είμαι σκληρή στο να δώσω το άριστα. Δεν άκουγα καλά τις δεύτερες εδώ που ήμουν, δεν ήταν πολύ ξεκάθαρο. Ήταν λίγο ασαφές αλλά ωραίο. Ήταν σωστό χωρίς να είναι συναρπαστικό», είπε η Δέσποινα Βανδή.

Ο Σταμάτης Φασουλής πρόσθεσε: «Το ρεφρέν ακούστηκε πολύ φάλτσο. Είδα έναν καθωσπρεπισμό και δεν με ενθουσιάσατε».

Την ίδια άποψη είχε και η Καίτη Γαρμπή, η οποία δεν ενθουσιάστηκε.

«Μπορεί να μην ακούμε καλά εδώ αλλά μου φάνηκε ότι κάτι περίεργο γινόταν στις δεύτερες φωνές. Αλλά ο Μαυρίκιος επιμένει ότι ήταν άρτιες οι δεύτερες. Μου βγήκε πιο χαριτωμένο από όσο ήθελα», τόνισε.

Η βαθμολογία που συγκέντρωσαν είναι 34 βαθμοί.

 

 

Η Μπέσσυ Αργυράκη και ο Τόλης Παπαδημητρίου ερμήνευσαν το «Πότε Βούδας, πότε Κούδας», με την κριτική επιτροπή να είναι αρκετά αυστηρή μαζί τους.

Το ζευγάρι δεν απέδωσε το τραγούδι όπως θα έπρεπε, με το κέφι να τους παρέσυρε λίγο παραπάνω.

«Παιδιά, δεν ξέρω. Ήταν καλό χωρίς να είναι ένα τραγούδι, η ερμηνεία του…Δεν ήταν μία παρουσία, Τόλη, λίγο πριν τον ημιτελικό. Έφταιγαν όλα. Το κομμάτι είναι γλετζέδικο αλλά είναι πώς θα το δεις. Αυτό το τόσο εμφανές που λέγεται σε μπουζούκια και πάει και η μπαγιέτα μαζί, εμένα με ενόχλησε», ανέφερε η Δέσποινα Βανδή.

Ο Σταμάτης Φασουλής συνέχισε: «Το τραγούδι αυτό είναι δύσκολο. Δεν είναι τσιφτετέλι, είναι ένα σκοτεινό τραγούδι. Να βάζεις ένα ποδοσφαιριστή δίπλα στον Βούδα και τον Ιησού, θέλει πολύ μεγάλο άλμα. Φάνηκε ότι δεν καταλαβαίνατε τους στίχους. Δεν είναι μόνο το κέφι εδώ».

Από την πλευρά της η Καίτη Γαρμπή διαφώνησε με τους υπόλοιπους και ανέφερε: «Παρατηρώ τον Τόλη και έχει γυρίσματα. Έχει κάτι πονηρά γυρίσματα και χρωματίζει τις λέξεις και παρατηρώ ότι πάντα παίζει ένα ρόλο. Σήμερα είχε τον ρόλο του μάγκα. Επειδή είναι ηθοποιός μπορεί να παίξει το κάθε τραγούδι. Άκουσα λεπτομέρεια στις λέξεις και για αυτό θα είμαι καλή στον βαθμό μου».

Το ζευγάρι συγκέντρωσε 33 βαθμούς.

 

 

Η Αφροδίτη Γεροκωνσταντή και ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης ερμήνευσαν Τζένη Βάνου, με την κριτική επιτροπή να μην ικανοποιείται με την ερμηνεία τους.

«Ήταν πολύ δύσκολο για σένα Didi μου, σε δυσκόλεψε πολύ αυτός ο τόνος σε σημείο που δεν μπορούσες να πεις το “ο”. Όσο και εάν ήθελα να σε υπερασπιστώ, και το ήθελα να το κάνω από τα βάθη της καρδιάς μου, φοβάμαι ότι ήταν πολύ χαμηλά», είπε ο Σταμάτης Φασουλής.

Η Καίτη Γαρμπή πρόσθεσε: «Το προσπάθησες τίμια Didi μου. Είναι ένα τραγούδι που δεν ταιριάζει στη χροιά της φωνής μου. Δεν μου έφταιγε ο τόνος αλλά δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο.

Από την πλευρά της η Βίκυ Σταυροπούλου, ανέφερε: «Παιδιά μπράβο σας, ήταν μία φιλότιμη προσπάθεια σε ένα δύσκολο τραγούδι. Δεν έμεινα πολύ ευχαριστημένη και αισθάνθηκα ότι δεν είχε το αίσθημα “δεν ξέρω αγόρι μου τι με πιάνει”.

Το ζευγάρι συγκέντρωσε 32 βαθμούς.

 

 

Λευτέρης Μητσόπουλος και Λόλα ερμήνευσαν Στέλιο Καζαντζίδη και το «Αγριόλουλουδο» στο δεύτερο μέρος του #J2US

Το ζευγάρι είπε ένα αρκετά δύσκολο ερμηνευτικά τραγούδι, ωστόσο το απέδωσαν άρτια, με τον Λευτέρη να εντυπωσιάζει ξανά την κριτική επιτροπή.

«Έμεινες στην ησυχία σου, χωρίς προσπάθειες εντυπωσιασμού. Το παρατηρώ και το κάνεις σε κάθε live. Ως Λευτέρης είσαι ένας άνθρωπος από το πρωινό που δουλεύεις μέχρι και εδώ, είσαι ένας loudy άνθρωπος. Σε έχω δει να ησυχάζεις και να είναι οι στιγμές που μας επιτρέπεις να σε δούμε διαφορετικά, στην σκηνή όταν ερμηνεύεις. Μου γεννιούνται πράγματα όταν σε ακούω και σε βλέπω», είπε η Δέσποινα Βανδή.

Ο Σταμάτης Φασουλής πρόσθεσε: «Είσαι υπέροχος! Δεν καταδέχτηκες την μίμηση και άρχισες να το τραγουδάς σαν δική σου προσωπικότητα, είναι μεγάλη στιγμή. Ο τρόπος σου ήταν αυστηρός και συγχρόνως πλούσιος σε συναισθήματα. Μπράβο σου! Η φωνή σου είναι “αγριολούλουδο”».

Από την πλευρά της, η Καίτη Γαρμπή ανέφερε: «Με εντυπωσιάζει η ταπεινότητα του Λευτέρη, όπως και του Πάνου. Μοιάζετε! Αυτή η σεμνότητα και η ταπεινότητα μου αρέσει πάρα πολύ και την εκτιμώ!».

Το ζευγάρι συγκέντρωσε 40 βαθμούς!

 

 

O Πάνος Τριανταφύλλου και η Φωτεινή Δάρρα ερμήνευσαν το ελληνοιταλικό τραγούδι Vivo Per Lei – Σε θέλω εδώ.

Με σκηνικό που θύμιζε την ταινία La la land, μας μετέδωσαν το ρομαντικό στοιχείο του τραγουδιού.

Η Βίκυ Σταυροπούλου μαγεύτηκε από το ζευγάρι και εξομολογήθηκε: «Οι αισθητήρες μου βάρεσαν κόκκινο. Ήσασταν εκπληκτικοί! Μου προκαλέσατε δόνηση στην ψυχή. Υποκλίνομαι και προσκυνώ στο ταλέντο κάθε φορά».

«Σε άκουγα Πάνο και οι καταλήξεις σου είναι γεμάτες και σταθερές. Από όλους τους διαγωνιζόμενους, εσύ και ο Λευτέρης έχετε την καλύτερη απόδοση σε όλα τα τραγούδια. Δεν είστε τραγουδιστές και ερμηνεύετε σαν τραγουδιστές», πρόσθεσε η Δέσποινα Βανδή.

Ο Σταμάτης Φασουλής παραδέχτηκε ότι έχει πάντα τρακ όταν είναι να εμφανιστούν γιατί θέλει να τα πάνε καλά.

Η Καίτη Γαρμπή κατέληξε: « Ο τρόπος που το είπατε ήταν καταπληκτικός. Ο Πάνος είναι άξιος θαυμασμού!».

Το ζευγάρι συγκέντρωσε εκ νέου 40 βαθμούς!

 

 

Σε σκηνικό που θύμιζε παλιό Hollywood, η Ματίνα Νικολάου και ο Βασίλης Πορφυράκης εμφανίστηκαν με το Amado Mio.

Η κριτική επιτροπή μαγεύτηκε με την ερμηνεία της Ματίνας Νικολάου, παρότι στο πρώτο σετ δεν τα πήγαν τόσο καλά όσο θα ήθελαν.

«Ματίνα μου ήταν υπέροχο. Εντυπωσιάστηκα με το πώς κατέβηκες την σκάλα, ήσουν υπέροχη. Ήσουν πάρα πολύ καλή, κάρφωσες την νότα όπως έπρεπε», ανέφερε η Βίκυ Σταυροπούλου.

Με τη Δέσποινα Βανδή να προσθέτει: «Ήσουν femme Fatale, το είπες τόσο ωραία. Δηλαδή τρελάθηκα. Το είδαμε το όνειρο και σε ευχαριστούμε που μας κάνατε κοινωνούς».

Σταμάτης Φασουλής και Καίτη Γαρμπή συμφώνησαν με όσα είπαν οι προλαλήσασες, με την ψηλή νότα της Ματίνας να είναι το θέμα συζήτησης.

Το ζευγάρι κατάφερε να συγκεντρώσει 40 βαθμούς.

 

 

Την τιμητική του έχει σήμερα το ιταλικό τραγούδι, με τον Τόλη Παπαδημητρίου και τη Μπέσυ Αργυράκη να ερμηνεύουν το «24000 baci»

Η κριτική επιτροπή ενθουσιάστηκε με την ερμηνεία τους αλλά και με την «κραυγή» της Μπέσυ Αργυράκη ως άλλη ροκ σταρ.

«Το είπατε υπέροχα, το χαρήκατε. Μπέσυ θα μας αποτελειώσεις. Μπράβο Τόλη, μπράβο σας», ανέφερε η Βίκυ Σταυροπούλου.

Η Δέσποινα Βανδή εξίσου εκστασιασμένη με την ερμηνεία παραδέχτηκε «Ο Τόλης που όλοι αγαπήσαμε».

Το ζευγάρι συγκέντρωσε 40 βαθμούς και πήραν 10αρι από όλη την κριτική επιτροπή.

 

 

Ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης και η Αφροδίτη Γεροκωνσταντή ερμήνευσαν το «Μου έχεις κάνει την ζωή μου κόλαση»

Ο τρόπος που αποδόθηκε το τραγούδι, με τους χορευτές να έχουν κάνει ένα κύκλο σαν αυτό στα group therapy, δίνοντας ένα ισχυρό μήνυμα.

Η Δέσποινα Βανδή ενθουσιάστηκε με την ερμηνεία της Αφροδίτης από την στιγμή που δεν είναι λαϊκή τραγουδίστρια.

Ο Σταμάτης Φασουλής εξέφρασε την δυσαρέσκειά του αφού η Didi δεν πήρε πάνω της την ψηλή νότα και πήρε τα ηνία ο Παναγιώτης.

Την ίδια άποψη είχε και η Καίτη Γαρμπή αλλά εκτίμησε ότι είχαν το συναίσθημα και το απέδωσαν σωστά.

Το ζευγάρι συγκέντρωσε 38 βαθμούς.

 

 

Ένα διαφορετικό κομμάτι αποφάσισαν να ερμηνεύσουν ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση.

Το ζευγάρι ερμήνευσε το Grande amore – Όλα περνούν, με τον Μαυρίκιο να δείχνει τις φωνητικές του δυνατότητες στο κομμάτι της όπερας.

«Ιλάειρα, ήσουν καταπληκτική, πολύ προσεκτική και έβγαζες μία γλύκα και ήσουν και σωστή», ανέφερε η Καίτη Γαρμπή.

Ο Σταμάτης Φασουλής είπε: «Ρε Μαυρίκιε, κάνε λίγο πίσω. Την επισκίασες. Την αδικείς, αδικείς την αγάπη σου. Η Ιλάειρα το είπε πολύ καλά αλλά ήταν διστακτική. Δεν βάζω άριστα για τη στάση σου και όχι για την Ιλάειρα».

Η Δέσποινα Βανδή «Ιλάειρα, είχες ακριβώς το αίσθημα που έπρεπε πάνω στην σκηνή. Εγώ σε άκουσα εκτεθειμένη σε πολλά σημεία».

Το ζευγάρι συγκέντρωσε 37 βαθμούς.

 

 

Το διαχρονικό «Ξημερώνει και βραδιάζει» ερμήνευσαν ο Ιωάννης Μελισσανίδης και η Μελίνα Μακρή

Το ζευγάρι σε αρκετά vintage διάθεση, ξεσήκωσε το πλατό και ξύπνησε μνήμες παλιάς εποχής.

«Ωραίο το στήσιμο. Υπάρχει η εξής δυσκολία. Κάνω προσπάθεια να απομονώσω την Μελίνα που με παρασύρει και να ακούσω εσένα Ιωάννη. Βρήκα στιγμές που ήταν ατονάλε αλλά γενικότερα όμορφο», ανέφερε η Δέσποινα Βανδή.

Ο Σταμάτης Φασουλής ανέφερε: «Ήταν πολύ ωραία η παρουσίαση. Η Μελίνα ξεκλειδώνει όλες τις πόρτες. Ιωάννη μου, είχες μερικές αστοχίες και το βασικό πρόβλημα ήταν ο ρυθμός. Δεν είναι δωρικός, είναι πολύ πιο κοφτός. Κατά τ’ άλλα πολύ καλό».

Η Βίκυ Σταυροπούλου συμφώνησε και για τις αστοχίες αλλά και το ότι ο Ιωάννης Μελισσανίδης το ευχαριστιέται.

Το ζευγάρι συγκέντρωσε 36 βαθμούς.

 

 

«Που ‘ναι τα χρόνια» ερμήνευσαν ο Παύλος Σταματόπουλος και η Άντζελα Δημητρίου.

Η εμφάνισή τους δεν ήταν αυτή που περίμεναν, με τους κριτές να είναι αρκετά αυστηροί απέναντί τους.

Η Καίτη Γαρμπή χαρακτήρισε «φλατ» την ερμηνεία του Παύλου, με την Δέσποινα Βανδή να προσθέτει όταν ήταν «λάθος» αυτό που βγήκε προς τα έξω.

Η Βίκυ Σταυροπούλου ανέφερε: «Ήταν σαν να φτιάξετε το αγαπημένο μου φαγητό και να λείπει κάτι, το αλατοπίπερο. Δεν έδεσε το γλυκό. Μου άρεσαν και λίγο πριν τον τελικό τους έβαλα 8».

Το ζευγάρι συγκέντρωσε 32 βαθμούς από την κριτική επιτροπή.

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Φουρέιρα Vs. Αργυρός: Κόντρα του N.1 και Ν.2 της ελληνικής δισκογραφίας για το πρώτο Diamond άλμπουμ!
Κόλαφος o Γιώργος Λιάγκας κατά Κυριάκου Βελόπουλου: «Ξεπέρασες τα εσκαμμένα. Χυδαίες οι αναφορές σου»
Απίστευτο! Ο Elon Musk αποθεώνει την Ελένη Τσολάκη: «Πολύ όμορφος τρόπος να ξυπνάς στην Ελλάδα»
H Μαρίνα Σάττι εντυπωσιάζει ξανά την #Eurovision με live διασκευή, παραδοσιακού τραγουδιού της Νάουσας
Ο Αχιλλέας Μπέος καταγγέλλει δημόσια, σεξουαλική παρενόχληση από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου
Νίκος Πολυδερόπουλος: «Δεν έχασα χρυσόψαρο, τον αδελφό μου έχασα! Βίωσαν τον πόνο μου, που είναι η ανθρωπιά;»
Θοδωρής Κατσαφάδος: «Παίζω σε παράσταση που ξέρω ότι δεν με θέλουν! Με στενοχωρεί, το ζω πρώτη φορά!»
Δημήτρης Παπανικολάου για τον αυτισμό: «Δεν θέλουμε ούτε οίκτο, ούτε να μας αποκαλούν super ήρωες»
Αμάντα Μανωλάκου: «Έχω πολλαπλές εστίες σκλήρυνσης στο κεφάλι»
Αρετή Πασχάλη: «Δεν είχα καμία σύνδεση με το μωρό μου, δεν μπορούσα να βρω νόημα στη ζωή»