Στο ίδιο έργο θεατές! Τις ξαναέβαλαν στο #GNTMgr για να τις ξανάδιώξουν!

#GNTMgr: Έβαλε τα κλάματα η Μιχαέλα - «Η μάνα δεν εγκαταλείπει ποτέ το παιδί της»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Το επεισόδιο του #GNTMgr ξεκίνησε με την Μιχαέλα, την Μάρα, την Αλεξία και την Coty να μιλούν για το θέμα των επιστροφών και για το γεγονός ότι από εκεί που είχαν μείνει επτά μόνο άτομα και θα πήγαιναν πολύ γρήγορα στην πεντάδα, που είναι ο αρχικός τους στόχος, πλέον είναι και πάλι οκτώ μετά την τελευταία αποχώρηση της Ραφαέλας.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Αυτές είναι οι τρεις φιναλίστ του #GNTMgr! Ανάμεσα τους και μία Κύπρια! - Θα ρίξει αυλαία την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου και θα έχει νικήτρια!

 

Μάλιστα, η Μιχαέλα είπε πώς η τελική ευθεία όσο πάει και απομακρύνεται από τα σχέδιά της, μιας και όλο κάτι συμβαίνει και πάνε βήματα πίσω. Οι συμπαίκτριές της διαφώνησαν εν μέρει μαζί της και αυτό που είπαν είναι πώς πρέπει να κάνει υπομονή και να προσπαθήσει ακόμα περισσότερο να φτάσει στην τελική ευθεία. Η Μάρα ειδικά είπε πώς εν μέρει την καταλαβαίνει, μιας και έξω από το σπίτι έχει τη ζωή της και τον πατέρα της, αλλά αφού της έχει δοθεί η ευκαιρία πρέπει να δώσει το εκατό τοις εκατό της.

Από την άλλη πλευρά, η Μύρια, που είναι πολύ κοντά με την Κάτια, χάρηκε πάρα πολύ που έχει και πάλι την φίλη της κοντά της και πλέον θα προσπαθήσει ακόμα περισσότερο, μιας και πλέον νιώθει πολύ πιο δυνατή.

 

 

Από την πρώτη στιγμή που μπήκε στο παιχνίδι, η Μιχαέλα μιλά για την ιδιαίτερη σχέση που έχει με τον σύζυγό της ενώ πολλές φορές έχει δηλώσει την ανυπομονησία της να τον ξαναδεί και πάλι, μετά το τέλος του διαγωνισμού.

Λίγο μετά τα πρώτα λεπτά και ένα παιχνίδι που έπαιξαν τα κορίτσια με τον Χρήστο Μπίρμπα και την Mary Vitinaros, σειρά είχε η καθιερωμένη τηλεφωνική επικοινωνία των κοριτσιών με τις οικογένειές τους. Oι παίκτριες μίλησαν με τα αγαπημένα τους πρόσωπα, με την Αλεξία και την Μιχαέλα να συγκινούνται ιδιαίτερα.

Η Μιχαέλα τηλεφώνησε φυσικά στον σύζυγό της Γιώργο, ο οποίος και συγκινήθηκε πολύ που την άκουσε να είναι καλά, ενώ φυσικά την συμβούλεψε και το πώς να διαχειριστεί το παιχνίδι από εκεί και πέρα, μιας και πλέον ο ανταγωνισμός θα χτυπάει κόκκινο...

Η 47χρονη παίκτρια εξέφρασε στον σύζυγό της την ανησυχία της, μιας και τον τελευταίο καιρό η Μάρα δείχνει να έχει αποπροσανατολιστεί, ενώ του είπε πώς αν φύγει η κόρη της, εκείνη δεν θα μπορέσει με τίποτα να το διαχειριστεί και να παραμείνει. Ο σύζυγός της της είπε να μην σκέφτεται έτσι και πώς η Μάρα πρέπει να μάθει να αγωνίζεται και να διεκδικεί όλα εκείνα που θέλει, χωρίς να σκέφτεται κάτι άλλο πέρα από τον στόχο της.

 

 

 

Στο επεισόδιο του #GNTMgr, τα κορίτσια έφτασαν στο set την φωτογράφησης και μετά από την επιμέλεια των μαλλιών και του make up τους, συνάντησαν τον Τάσο Σοφρωνίου, την Mary Vitinaros και τον Γιώργο Καράβα, οι οποίοι τους εξήγησαν αναλυτικά το concept, λέγοντας ότι τεχνικά είναι η πιο απαιτητική δοκιμασία που έχει γίνει μέχρι στιγμής στον διαγωνισμό.

Οι οκτώ κοπέλες φωτογραφήθηκαν για μια καμπάνια διάσημης εταιρίας υποδημάτων και στην ουσία έπρεπε να ποζάρουν από ύψος πάνω σε ένα γυάλινο δάπεδο, ενώ δεν έπρεπε να φαινόταν το κάτω μέρος του παπουτσιού.

 

 

 

Η Βικτώρια ήταν η νικήτρια της προηγούμενης δοκιμασίας και είχε ως advantage απεριόριστο χρόνο, όπως είχε γίνει και στην δοκιμασία, που είχε πραγματοποιηθεί πριν από μερικά επεισόδια στη Μύκονο.

Σε ο, τι αφορά τα disadvantage εκείνα ήταν δυο και τα κορίτσια που τα έλαβαν, δεν θα είχαν το δικαίωμα να χρησιμοποιήσουν τα χέρια τους καθόλου κατά τη διάρκεια της φωτογράφησης, μιας και δεν είχαν το δικαίωμα να τα ακουμπήσουν πάνω στο γυάλινο δάπεδο. Η Βικτώρια τα έδωσε στην Αλεξία και στην Μιχαέλα, με την δεύτερη να δηλώνει άμεσα τον εκνευρισμό της, μιας και όταν είχε εκείνη το "πάνω χέρι" δεν είχε φερθεί εκδικητικά σε καμία τους!

 

 

Η Coty αντιμετώπισε πολλά προβλήματα με το ρούχο της 

 

 

Τα γυαλιά φόρεσε η Μύρια στον Τάσο Σοφρωνίου. Ο κριτής δεν ήταν τόσο σίγουρος για τις δυνατότητές της, όταν μπήκε στο διαγωνισμό, και τελικά διαψεύστηκε. Ο ίδιος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τη νεαρή παίκτρια:

«Σε αυτό το σημείο, πριν δούμε τη φωτογραφία σου, θέλω να σου δώσω συγχαρητήρια. Ήμουν από τους πρώτους που, όταν επιλέχτηκες από την αρχή αρχή εδώ… Η Βίκυ κι ο Γιώργος ήταν πολύ πιο παθιασμένοι από ότι εγώ. Μύρια με έκανες να φάω τα λόγια μου και να μετανιώσω την ώρα και τη στιγμή που σε αμφισβήτησα.

Θεωρώ πως έχεις δουλέψει πάρα πολύ σκληρά για να είσαι εδώ χωρίς ποτέ να είσαι loud και να παραπονεθείς. Σε αυτήν τη φωτογραφία βλέπω ένα κορίτσι σπασμένο κι εξαιρετικά σουρεάλ…». Η Μύρια ανταποκρίθηκε με τον καλύτερο τρόπο στο ζητούμενο της φωτογράφισης του GNTM κι ο Τάσος Σοφρωνίου τής έδωσε τα εύσημα.

Η Μιχαέλα ξέσπασε σε κλάματα μετά την κριτική της κόρης της, μιας και δεν πίστευε ότι μπορεί να φύγει από τον διαγωνισμό. Οι υπόλοιπες κοπέλες προσπάθησαν να την στηρίξουν μοναδικά. Μάλιστα, μιλώντας στην κόρη της, της είπε πώς αν φύγει θα φύγει μαζί της, μιας και ήρθε στον διαγωνισμό για να την στηρίξει και έβαλε τον εαυτό της σε δεύτερη μοίρα.

 

 

Η Coty και η Βικτώρια είχαν τις καλύτερες εικόνες, με την Coty να ξεχωρίσει για την ευρηματικότητα στις πόζες της και να κερδίζει τελικά την καλύτερη εικόνα.

 

 

Η δοκιμασία «φώναζε» Coty και η προσπάθειά της, της χάρισε τη δουλειά!

 

 

Στην τριάδα με τις χειρότερες εικόνες, ήταν η Μάρα με την Μιχαέλα και την Κάτια, με την Μιχαέλα να πηγαίνει πρώτη ευθεία προς την τελική επτάδα του διαγωνισμού. Η Μιχαέλα μόλις είδε την κόρη της να είναι στο bottom, δεν μπορούσε να το διαχειριστεί με τίποτα, μιας και φοβόταν πολύ για την έκβαση της βραδιάς. Η Μάρα κατάφερε να παραμείνει στον διαγωνισμό, με την Κάτια να αποχωρεί για ακόμα μια φορά, λίγο πριν την τελική πεντάδα του.

Πολλές από τις κοπέλες αντέδρασαν με το αποτέλεσμα και το θεώρησαν άδικο, καθώς η Μικαέλα έχει δηλώσει πως δεν την ενδιαφέρει να κάνει καριέρα ως μοντέλο και θα αποχωρήσει αν φύγει η κόρη της, η Μάρα. Παρόλα αυτά συνεχίζει την πορεία της στο διαγωνισμό.

 

 

Όπως λέει και η ίδια, φεύγει με το κεφάλι ψηλά.

 

 

To trailer 26ου επεισοδίου - Παρασκευή 16.12.2022

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας-Υπέστη έμφραγμα
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»
Emilia Vodos: «Έχω 68% αναπηρία στο αίμα. Δεν έπαιρνα τα φάρμακα & έφτασα κοντά στο να πεθάνω»
Μαριάνθη Κάσδαγλη: «Μετά το #SurvivorGR έπεσα θύμα χάκερ και έχασα όλα μου τα χρήματα»
H Δώρα Χρυσικού για τον αφορισμό της από την ταινία του Θόδωρου Αγγελόπουλου: «Ήθελαν να με πνίξουν»
Ηρώ: «Ο γιος μου δέχτηκε επίθεση από συμμορία ανηλίκων και τρόμαξα πολύ»
Ζέτα Μακρυπούλια – Μιχάλης Χατζηγιάννης: H νυχτερινή έξοδος που τους έφερε ξανά κοντά
Συγκίνησαν Νιόβη Χαραλάμπους, Χριστίνα Παυλίδου & Δέσποινα Μπεμπεδέλη στην κηδεία του Νίκου Χαραλάμπους
Χρήστος Βασιλόπουλος: «Με άφησαν απλήρωτο και παραγωγός με απείλησε ότι αν το καταγγείλω»