#AsiaExpressGR: Αυτό το ζευγάρι αποχώρησε πριν τον Μεγάλο Τελικό της Κυριακής!

Το συναρπαστικό #AsiaExpressGR διανύει την 11η και τελευταία εβδομάδα, την εβδομάδα του τελικού! - Έφτασαν στην πηγή αλλά δεν ήπιαν νερό

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Η μοναδική περιπέτεια στα χνάρια του δράκου, που ξεκίνησε στην Καμπότζη και συνεχίστηκε σε Λάος και Ταϊλάνδη, πλησιάζει στον τελευταίο προορισμό, την Μπανγκόκ!

 

 

Τα τρία ζευγάρια-φιναλίστ, ο Fipster με τον Κωνσταντίνο, ο Παύλος με τον Χρήστο και η Χριστίνα με τη Μαρία, θα διανύσουν τα 100 τελευταία χιλιόμετρα έως την πρωτεύουσα και θα διεκδικήσουν τις δύο θέσεις, που οδηγούν στη νίκη και το έπαθλο αξίας έως 50.000 ευρώ!

 

 

 

H Ζενεβιέβ Μαζαρί ντύθηκε... σακούλα, όπως είπε η ίδια χαριτολογώντας, για να μπει μέσα στη «Σπηλιά της ιερής νυχτερίδας»! Εκεί έζησε έναν «εφιάλτη», αφού υπήρχαν χιλιάδες νυχτερίδες και πάρα πολλά αηδιαστικά έντομα και κυρίως πάρα πολλές κατσαρίδες!

 

 

Σε μία διαδρομή, γεμάτη αποστολές, θα αναζητήσουν τυχερούς αριθμούς, θα σφυρίξουν έναν γνώριμο σκοπό, θα έρθουν αντιμέτωποι με ιερές νυχτερίδες, θα αποστηθίσουν το πραγματικό όνομα της Μπανγκόκ και θα συμπληρώσουν το περίφημο παζλ τού δράκου!

Η Χριστίνα Κολέτσα και η Maria Maroulis ξέσπασαν σε κλάματα μόλις έφτασαν στην Μπανγκόκ και είδαν τα ψηλά κτίρια και τον πολιτισμό!

 

 

Τα top 3 ζευγάρια του #AsiaExpressGR!

Το πρώτο race τού τελικού βασίζεται στις εμπειρίες, που έχουν ζήσει στην Ασία. Τα ζευγάρια θα απαντήσουν σε ερωτήσεις των συμπαικτών τους, που έχουν αποχωρήσει. Δεν αρκεί όμως μόνο αυτό για να κερδίσουν μια θέση στον τελικό! 

Μάλιστα, o Fipster και ο Κωνσταντίνος Βασάλος δεν έκρυψαν την κούραση τους κατά τη διάρκεια του νέου αγωνίσματος.

Έτσι, ο νεαρός Youtuber δεν άφησε για μια ακόμα φορά την… γκρίνια του παρτενέρ του να πέσει κάτω στο ταξιδιωτικό ριάλιτι του STAR.

«Μπορείς να μην γκρινιάζεις; Μας πήγε μια μέρα καλά! Μπορείς να το χαρείς; Μην είσαι μίρλας» τόνισε αρχικά ο Fipster στον Κωνσταντίνο Βασάλο για να συνεχίσει ακάθεκτος και σε έντονο ύφος στη συνέχεια, «ότι είσαι δηλαδή γκρινιάρης δεν το ξέρεις; Ωραία, περίμενε. Κωνσταντίνε είσαι γκρινιάρης, ναι ή όχι;».

«Είμαι γκρινιάρης! Οκ; Μην το ξαναπούμε όμως γιατί θα γκρινιάξω ακόμα περισσότερο! Τέλος! Είμαι γκρινιάρης, τέλος. Τέλος. Στοπ. Πάμε παρακάτω» αποκρίθηκε, εμφανώς ενοχλημένος, ο γοητευτικός personal trainer στην κάμερα του Asia Express. «Τουρισμό κάνεις και βγαίνεις και από πάνω τώρα. Πρέπει να πάρω το βραβείο της υπομονής σαν άνθρωπος. Όταν θα πεθάνω, θα με κάνουν άγιο. Αλήθεια».

Η κούραση όμως και η δυσκολία που υπάρχει στην επικοινωνία φέρνει ένταση ανάμεσα στα ζευγάρια. Ο εκνευρισμός που υπάρχει ανάμεσά τους είναι ολοφάνερος της ώρα που προσπαθούν να φτάσουν στον προορισμό τους.

Η Χριστίνα απευθύνεται στη Μαρία θέλοντας να μάθει αν έχει καταλάβει σωστά για το πού πρέπει να πάνε, αλλά εκείνη δεν της απαντά με αποτέλεσμα να της βάλει τις φωνές στη μέση του δρόμου.

Από την άλλη πλευρά, τα «γαλλικά» ανάμεσα σε Παύλο και Χρήστο δίνουν και παίρνουν.

 

 

Μπαίνοντας στην πρωτεύουσα, δύο ζευγάρια προκρίνονται στο τελευταίο race του τελικού και ένα ζευγάρι, θα επιστρέψει στην Ελλάδα. Γιατί στο τέλος του race έχουμε την τελευταία αποχώρηση στο #AsiaExpressGR!

Μία ανάσα πριν από τον μεγάλο τελικό αποχώρησε η Χριστίνα Κολέτσα και η Maria Maroulis, οι οποίες συγκινημένες αποχαιρέτησαν τους συμπαίκτες τους και είπαν ότι το περίμεναν!

Στον μεγάλο τελικό πέρασαν ο Fipster με τον Κωνσταντίνο και ο Παύλος με τον Χρήστο!

 

 

#AsiaExpressGR: Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ! Κυριακή 11/12 στις 21:00

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Το viral βίντεο με το σιδέρωμα του Χρήστου Μάστορα: «Όταν σου λέει ότι της αρέσουν οι τακτικοί»
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι τραγούδησε σε live τους στίχους με τις ψηλές νότες του #Zari και έγινε viral
Άγρια επίθεση με μπουνιές από αγνώστους δέχθηκε ο Sin Boy την ώρα που έκανε live σε κομμωτήριο
Γιάννης Πλούταρχος: «Όχι και να μου πάρει και το όνομα του καλύτερου παιδιού ο Γρηγόρης Αρναούτογλου»
Οι μάχες για την επικοινωνία και την παραμονή στο #SurvivorGR - Αποχώρησε στην τρίτη και φαρμακερή
#MasterchefGR: Τον καθαίρεσαν από αρχηγό & δεν θέλει ούτε τον Θεό για αντίπαλο - Οι υποψήφιοι αποχώρησης
Μαριάντα Πιερίδη: «Μου αρέσει που προκαλώ ενδιαφέρον και με φωτογραφίζουν με τον σύντροφό μου»
#SATTIsfaction: Το πρώτο βίντεο από τις πρόβες της Μαρίνας Σάττι με το δυναμικό χορευτικό για την #Eurovision
#MasterchefGR: Πυρ και μανία έγινε ο Ηλίας με τα νεύρα του Γιάννη για τα... τσίλερ στη νέα ομαδική!
#SurvivorGR: Συμπληρώθηκε, το κουαρτέτο των υποψηφιοτήτων - Στον τάκο και η «βασίλισσα» των Μπλε