Τρίτη, 7 Φεβρουαρίου, 2023 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Ο Μάριος Πρίαμος επιβεβαίωσε έμμεσα τη συμμετοχή του στο #SurvivorGR All Star

  09/12/2022 10:58
Ο Μάριος Πρίαμος επιβεβαίωσε έμμεσα τη συμμετοχή του στο #SurvivorGR All Star

Ο Μάριος Πρίαμος επιβεβαίωσε έμμεσα τη συμμετοχή του στο #SurvivorGR All Star

  09/12/2022 10:58

O αναστεναγμός και η αντίδρασή του Μάριου Πρίαμου σε ερώτηση για την προσωπική του ζωή

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης, ο φιναλίστ του #SurvivorGR 2017 φαίνεται πως θα είναι ένα από τα πρόσωπα που θα δούμε να συμμετέχουν στο φετινό All Star #SurvivorGR.

Η κάμερα του #PrwinoMas και η Ελένη Μουστάκη εντόπισαν τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη έξω από το ιατρικό κέντρο που πήγαν οι παίκτες για να κάνουν τις ιατρικές του εξετάσεις και εκείνος παρότι δε μπορούσε να αποκαλύψει πολλά επιβεβαίωσε με έμμεσο τρόπο τη συμμετοχή του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

«Δε μπορώ να δώσω καμία πληροφορία. Μη με πιέζεις γι’ αυτό το πράγμα. Είναι πολύ δύσκολο και για μένα… Ψυχολογικά είμαι πάντα έτοιμος. Τώρα, τι θα γίνει και πως… δε μπορώ να δώσω περισσότερες λεπτομέρειες. Σας μιλάω με πολλή αγάπη αλλά υπάρχουν κάποιοι κανόνες που πρέπει να τηρούνται. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι ένα παιδί που μαζί παίζαμε έξι μήνες. Σίγουρα θα ήθελα να είναι γιατί είναι πάρα πολύ καλός αγωνιστικά» είπε ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης.

Όταν όμως η δημοσιογράφος τον ρώτησε αν υπάρχει κάποια κοπέλα που αναχωρώντας εκείνος για τον Άγιο Δομίνικο, θα μείνει πίσω να τον περιμένει, ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης έβγαλε έναν αναστεναγμό και αποχώρησε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας