Νέα εξέλιξη στο #SurvivorGR All Star: Ο Ντάνος πάει Άγιο Δομίνικο για 2 μήνες

Λιανός: «Ο Τριαντάφυλλος είναι ακόμα σε συζητήσεις - Προσπαθούν να πείσουν τον Χανταπάκη - Τι συνέβη με τον Βασάλο στα εργομετρικά τεστ; - Ο Κόρομι άλα... παπασούζας - Οι υποψήφιοι παίκτες έχουν ξεκινήσει τα εργομετρικά τεστ! - Ο Αλέξης Παππάς ζήτησε ρήτρα τηλεθέασης

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

  

Το #SurvivorGR All Star αναμένεται να κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 8 Ιανουαρίου και οι υποψήφιοι παίκτες έχουν ξεκινήσει τα εργομετρικά τεστ!

Στο επόμενο 15νθημερο αναμένεται να κλειδώσουν οι συμμετοχές και να πέσουν οι τελικές υπογραφές, ενώ επίσημη ανακοίνωση δεν θα πρέπει να περιμένουμε πριν την αναχώρηση των παικτών για τον Άγιο Δομίνικο.

Εντύπωση, πάντως, προκαλεί το γεγονός πως ο Άρης Σοιλέδης δεν έχει δεχτεί καν πρόταση, παρότι ήταν φιναλίστ. Ο Τριαντάφυλλος παραμένει με το μεγάλο ερωτηματικό, καθώς δεν έχει συμφωνήσει στα οικονομικά αλλά και αν αυτό γίνει, η είσοδός του στο Survivor θα γίνει μεταγενέστερα.

 

 

Η κάμερα της εκπομπής #PrwinoMas βρέθηκε στο Γαλάτσι όπου οι παίκτες συνεχίζουν τις δοκιμασίες

 

 

Η δημοσιογράφος Ελένη Μουστάκη να κάνει μια αποκάλυψη «βόμβα» για τον Γιώργο Αγγελόπουλο.

«Ένας άλλος παίκτης που έχει αρνηθεί πολλές φορές ότι θα πάει, ο πιο δυνατός, τελικά έχουμε μάθει ότι θα πάει. Αλλά για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Για τον Ντάνο μιλάμε. Έλαβα μάλιστα και ένα μήνυμα στο κινητό μου, έχω αυτή την πληροφόρηση. Μπορεί να είναι αλλά για πολύ μικρό χρονικό διάστημα» είπε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος.

 

 

Ανάμεσα στα πρόσωπα που πέρασαν από το Γαλάτσι, όπου πραγματοποιούνται τα τεστ, ήταν και ο Κωνσταντίνος Βασάλος. Φαίνεται, όμως, πως τα πράγματα δεν κύλησαν κατά το αναμενόμενο.

Στην εκπομπή #MegaΚαλημέρα, η Βασιλική Μπασιούρη αποκάλυψε τα εξής: «Τη Δευτέρα το απόγευμα βρέθηκε εδώ ο Κωνσταντίνος Βασάλος, ενώ γνωρίζουμε ότι είναι ένας παίκτης πολύ δυνατός και κάνει και προπονήσεις όλο αυτό το διάστημα, δεν τα πήγε πάρα πολύ καλά στα αγωνίσματα».

Όπως ήταν αναμενόμενο, η πληροφορία αυτή προκάλεσε έκπληξη στην παρέα του #MegaΚαλημέρα.

 

 

 

Ανάμεσα στους παίκτες που φαίνεται ότι ετοιμάζεται για τον Άγιο Δομίνικο και το ριάλιτι επιβίωσης είναι ο… Γιώργος Κόρομι, που την είδε παπασούζας και… επειδή δεν ήθελε να κάνει δηλώσεις και ήταν με τη μηχανή του μεγάλου κυβισμού με μία γκαζιά έγινε Λούης

Ο Γιώργος Κόρομι δεν σταμάτησε στους δημοσιογράφους και το στιγμιότυπο προβλήθηκε στο #ΜegaΚαλημέρα, αλλά η Ελεονώρα Μελέτη δεν κατάλαβε ποιος είναι και όπως εύστοχα είπε: «Ο “παπασούζας” ποιος είναι;»!

Η ρεπόρτερ που βρισκόταν στο Γαλάτσι τόνισε ότι πρώην παίκτης του #SurvivorGR δεν ήθελε να κάνει δηλώσεις αλλά όπως φαίνεται θα είναι και… νυν παίκτης αφού θα τον δούμε στο all star!

O δε Κώστας Τσουρός τόνισε: «Δεν χρειάζεται να πας να σκοτώσεις τους ανθρώπους»!

 

 

Στην κάμερα μίλησε και ο Κώστας Παπαδόπουλος, με αφορμή την προετοιμασία για το πολυαναμενόμενο #SurvivorGR All Star. Ο ζαχαροπλάστης αποκάλυψε, μάλιστα, πως εδώ και έναν χρόνο ακολουθεί συγκεκριμένη προετοιμασία για να είναι καθ’ όλα έτοιμος να επανέλθει στους στίβους μάχης.

Ειδικότερα, ο Κώστας Παπαδόπουλος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δεν μπορώ να πω πολλά για το Survivor All Star γιατί είναι λεπτή η θέση μου. Πήγαμε για ένα καφεδάκι, ήπιαμε το καφεδάκι μας και θεωρώ πως ήμουν πάρα πολύ καλός στον καφέ. Πήγε καλά, πιστεύω ότι ξεπέρασα τον εαυτό μου και όλα κομπλέ. Προετοιμάζομαι έναν χρόνο τώρα».

«Πήγαινα και κολυμπούσα πήγαινα στο γυμναστήριο, έκανα τρέξιμο… Δηλαδή το περιμέναμε ότι θα γίνει κάποτε το Survivor All Star και είμαι πολύ τυχερός που θα μπορέσω να… Μακάρι να μπω, μακάρι να μπορέσω» πρόσθεσε ο Κώστας Παπαδόπουλος. «Έχουμε υπογράψει πάρα πολλοί αλλά το θέμα είναι ποιος θα μπει. Ούτε οι μισοί δεν θα μπουν από αυτούς που έχουν υπογράψει. Η αίσθηση μου, όμως, λέει ότι είμαι καλά».

 

 

Στο Γαλάτσι, όπου πραγματοποιούνται τα τεστ για τους υποψήφιους παίκτες βρέθηκε και ο Γιώργος Λιανός. Οι δημοσιογράφοι τον εντόπισαν και ακολούθησαν αρκετές ερωτήσεις.

«Μου αρέσει πολύ η διαδικασία και ήθελα να δω οι παίκτες σε τι κατάσταση βρίσκονται. Πραγματικά δεν ξέρω ποια είναι η λίστα των καλεσμένων. Έχω καταλάβει ότι εδώ και αρκετούς μήνες έχουν αρχίσει προπονήσεις», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιανός για τους παίκτες και όταν τον ρώτησαν για το αν θα χωριστούν τα ζευγάρια στις παραλίες, εκείνος απάντησε:

«Νομίζω ότι η ζωή είναι περίεργη, όπως η Jennifer LOPEZ χώρισε… θα έχουμε περίεργες καταστάσεις».

«Θα φύγουν 24 άτομα που χρειαζόμαστε για τις δύο ομάδες. Έχουν υπογράψει παραπάνω από αυτούς που χρειαζόμαστε και μένει να δούμε πώς θα τα πάνε με τα τεστ και με τις ιατρικές εξετάσεις. Ο Τριαντάφυλλος είναι ακόμα σε συζητήσεις, είναι ένας παίκτης που θα είναι ωραίο να μπει», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιανός και σχετικά με τις απολαβές των παικτών ανέφερε: Είναι καλά τα χρήματα και είναι δίκαιο να υπάρχει πλαφόν»

Στη λίστα με τους υποψήφιους παίκτες για το #SurvivorGR All Star και ο Αλέξης Παππάς. Όπως αποκάλυψε χτες ο Νίκος Γεωργιάδης  ο γνωστός ηθοποιός – μοντέλο ζήτησε από την παραγωγή ρήτρα τηλεθέασης.

Αυτό σημαίνει πως αν οι δύο πλευρές συμφωνήσουν για το οικονομικό κομμάτι, το χρηματικό ποσό θα λαμβάνει ο Αλέξης Παππάς, θα αυξάνεται, αν υπάρχει και αύξηση στα ποσοστά τηλεθέασης του ριάλιτι.

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

 

 

 

Δειτε Επισης

«Special πράγματα»: Το καυτό φιλί στο στόμα Σταμάτη Γονίδη – Ζαφείρη Μελά σαν Madonna - Britney Spears
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη μετά το τέλος από το Mega
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι ξεσήκωσε τους fans της #Eurovision 2024 - Για πρώτη φορά Live το #Zari
Η σοβαρή περιπέτεια υγείας του Αλέξανδρου Αντωνόπουλου: «Είπα ήρθε και μένα η ώρα μου!»
Μιχάλης Ρακιντζής: Οι αποκαλύψεις για την #Eurovision και το Playback - Αινιγματικός και για τη Σοφία Αρβανίτη
#MasterChefGR: Από συμπαίκτες... αντίπαλοι! Πέντε μάγειρες για την τελική 10άδα και τρεις για αποχώρηση!
#SurvivorGR: O James εγκατέλειψε τη μονομαχία και αποχώρησε - Oι μάχες για την 4η ασυλία & το Coco Bongo
Η απάντηση του Δημήτρη Παπανώτα μετά τις αντιδράσεις στις δηλώσεις του για τις κακοποιημένες γυναίκες
Ιωάννα Μαλέσκου: «Θεωρώ “Περρη-ττό” να απαντάω σε καθετί που λέγεται για μένα»
Το ‘πε και το ‘κανε ο Lavadom! Ο Ισπανός youtuber συνάντησε τη Μαρίνα Σάττι!