Νέο κύμα σχολιασμού για Μενεγάκη - Ουγγαρέζο μετά την «ψευδόφωτογραφία» χαράς!

Μελέτη: «Είχα γαλουχηθεί, μου λέγανε εάν δω την Μενεγάκη να μην της μιλήσω» - Καινούργιου: «Όπου πάει ο για Ουγγαρέζος τσακώνεται, δεν έχει αυτό που του αξίζει λόγω συμπεριφορών» - Κωνσταντάρας: «Δεν θα δούλευα με την Ελένη, δεν θα ήθελα να πάθω Ουγγαρέζο» - Γραμμέλη: «Η φωτογραφία δεν εκπέμπει αληθινή χαρά»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ήδη από χθες Τετάρτη 22/11 επέστρεψε στο πάνελ της εκπομπής #Ελένη μετά από κάποιες εβδομάδες που απουσίαζε. 

Η Ελένη Μενεγάκη υποδέχτηκε στο πάνελ τον παρουσιαστή αλλά και την Ελιάνα Χρυσικοπούλου, ενώ στη συνέχεια στο πλατό προστέθηκαν και ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος με την Νάνσυ Νικολαϊδου, ενώ ο Σάββας Πούμπουρας βρέθηκε στην κουζίνα μαζί με τον Γιώργο Τσούλη.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Μάλιστα, λίγο αργότερα η αγαπημένη παρουσιάστρια θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους στα social media το όμορφο κλίμα που υπάρχει στη μεσημεριανή της εκπομπή.

Η Ελένη Μενεγάκη δημοσίευσε μια κοινή φωτογραφία με τους συνεργάτες της, γράφοντας χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησης: «Τι μας είπε ο Δημήτρης και ξεκαρδιζόμαστε;».

 

 

 

Το θέμα σχολιάστηκε στο #PrwinoMas και η Αφροδίτη Γραμμέλη είχε τελείως διαφορετική άποψη.

«Είδα τη φωτογραφία, δεν με πείθει ότι υπάρχει ένα χαρούμενο κλίμα και ένιωσα μια ανακούφιση ότι διαβάζοντας τα περί τα 350 σχόλια μετά, εκ των οποίων τα 300 ήταν αρνητικά και υπήρχε μια δυσπιστία ως προς τη χαρά που εκπέμπει η φωτογραφία», είπε αρχικά η Αφροδίτη Γραμμέλη και στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Εγώ τον κόσμο διαβάζω, δεν πείθεται. Ο κόσμος έχει καταλάβει ότι υπάρχει πρόβλημα και ότι αυτή η φωτογραφία δεν εκπέμπει αληθινή χαρά».

 

 

 

 

Με αφορμή την ανάρτηση της Ελένης Μενεγάκη με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και τους υπόλοιπους συνεργάτες της ομάδας της, η Κατερίνα Καινούργιου και το πάνελ της τοποθετήθηκαν σχετικά.

Με αφορμή το σχόλιο του Ανδρέα Μικρούτσικου ότι ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είναι «ταλαντούχος αλλά πιεσμένος», η Κατερίνα Καινούργιου είπε: «Να πω κάτι με πολλή αγάπη για τον Δημήτρη. Ο Δημήτρης έχει ένα θέμα, για μένα είναι από τους πιο ταλαντούχος αλλά όπου κι αν πάει τσακώνεται. Δεν ξέρω για ποιον λόγο δημιουργεί τόσες κόντρες και τόσες εντάσεις, ενώ είναι ένα φανταστικό παιδί…

Με μένα που δεν έχει κανένα λόγο, χωρίς λόγο έγραφε σε sites τα χειρότερα, ενώ έχουμε μοιραστεί στιγμές. Με μπλοκάρει, με κάνει, με ράνει… Το ίδιο έχει κάνει με όλο το σύμπαν. Θεωρώ λοιπόν ότι δεν έχει αυτό που του αξίζει αυτή τη στιγμή – και δικιά του εκπομπή και να είναι στην κορυφή- λόγω συμπεριφορών».

Στη συνέχεια η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στην περίοδο της «πεντάδας του Mega», στον Όμορφο Κόσμο, όσο συνεργαζόταν με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο.

«Μου λέγανε τότε στο Mega, ότι δεν θα κάνω καριέρα, ένας από αυτούς είναι ο Πέτρος Μπούτος, ο οποίος είναι τώρα στην Barking Well. Εγώ τα λέω, δεν έχω θέμα. Ήμασταν τότε η πεντάδα, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, η Μαρία Αραμπατζή, ο Νίκος Παπαδάκης, η Δούκισσα Νομικού και εγώ. Ξέρετε τι λέγανε; Όλοι θα κάνουν καριέρα εκτός από την Καινούργιου. Δεν άρεσα στον Μπούτο και μετά από χρόνια, όταν τελείωσε (το πρωινό) μου είπε δεν θα κάνεις τίποτα εσύ», ανέφερε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Και στη συνέχεια είπε όλο νόημα: «Εγώ λοιπόν που λες, είμαι πολύ ατάλαντη, το ταλέντο και την ευστροφία του Δημήτρη μπορεί να μην τα έχω, αλλά ίσως να δούλεψα πάρα πολύ και ίσως είχα και καλύτερη συμπεριφορά σε κάποιους συναδέλφους», ήταν τα λόγια της Κατερίνας Καινούργιου.

 

 

Αμέσως μετά το διαφημιστικό διάλειμμα, η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να ξεκαθαρίσει τι εννοούσε στα προηγούμενα λεγόμενά της, ώστε να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις.

«Αχ τσίτωσα τώρα. Να διευκρινίσω κάτι για πριν, για να μην παρεξηγηθώ. Επειδή πήγαμε στον Όμορφο Κόσμο και στην πεντάδα που ήμασταν τότε, και μου στέλνουν μηνύματα, δεν εννοούσα ότι ο Δημήτρης δεν έχει δουλέψει, είπα ότι εγώ δούλεψα. Ούτε ότι είχε κακιά συμπεριφορά σε κάποιον από τους συνεργάτες που έχει δουλέψει. Είπα ότι γενικότερα τσακώνεται χωρίς λόγο, αυτό που έκανε και με μένα. Δηλαδή, αρνητικά σχόλια, τσακωμούς, μπλοκαρίσματα, χωρίς λόγο. Μην υπάρχουν παρεξηγήσεις. Δεν είπα ποτέ ότι δεν έχει δουλέψει, έκανε πέντε δουλειές ταυτόχρονα για να τα βγάλει πέρα. Σε αυτό να είμαστε δίκαιοι. Μην παρερμηνεύετε τα λόγια μου» είπε και κατέληξε:

«Το ότι είπα ότι χωρίς λόγο τσακώνεται και βγάζει κάποιες τοξικότητες σε ανθρώπους χωρίς να του έχουμε κάνει κάτι. Εμένα αρχίζει να με βρίζει κάθε εβδομάδα σε sites, τη Σίσσυ την έχει μπλοκάρει, εμένα με έχει μπλοκάρει από παντού. Δεν θέλει να με βλέπει μπροστά του, δεν του έχω κάνει τίποτα. Με έχει μπλοκάρει από το whats app, από το Instagram, από το twitter. Όταν με βρίζουν στο twitter πάει και κάνει retweet, να μην με έχει στενοχωρήσει; Πολλές φορές ο Θέμης Μάλλης μου τον προτείνει για την ομάδα, απλά δεν θέλει να με βλέπει μπροστά του. Πώς θα συνεργαστώ με έναν άνθρωπο που δεν θέλει να με βλέπει μπροστά του; Ξεμπλόκαρέ με όταν είμαστε οι δύο μας, όχι τηλεοπτικά».

 

 

 

Συνέντευξη στην εκπομπή #Breakfast@Star και στη Μαίρη Αργυριάδου παραχώρησε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

Ο γνωστός δημοσιογράφος μίλησε, μεταξύ άλλων, για τους τηλεκριτικούς που λαμβάνουν μέρος σε τηλεοπτικές εκπομπές, την Κατερίνα Καινούργιου και την Ελένη Μενεγάκη.

Πιο συγκεκριμένα, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας σημείωσε χαρακτηριστικά πως «με πειράζουν οι τηλεκριτικοί που δουλεύουν σε εκπομπές. Κάτι που για μένα είναι τελείως λάθος. Θεωρώ ότι οποιοσδήποτε τηλεκριτικός δεν είναι δίκαιο να δουλεύει στην τηλεόραση. Δεν μπορεί να εκφραστεί όπως θέλει. Δεν μπορεί να γράψει κάτι κακό για την εκπομπή του ή το κανάλι του. Δεν θα το κάνει ή θα έγραφε αλλιώς αν δεν εργαζόταν σε αυτή την εκπομπή».

«Θα πω ότι θα ζοριζόμουν να πάω να δουλέψω με φίλους μου γιατί δεν θα ήθελα να δημιουργηθούν τριγμοί στη δουλειά. Ας πούμε, δεν θα ήθελα να πάθω αυτό που παθαίνει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος τώρα οπότε δεν θα πήγαινα να δουλέψω με την Ελένη Μενεγάκη», πρόσθεσε ο δημοσιογράφος.

Σχετικά με τον αν θα συνεργαζόταν με την Κατερίνα Καινούργιου, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας απάντησε: «Δεν θεωρώ ότι θα ταίριαζα στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου. Έχει πάρα πολύ κόσμο ήδη και είναι φουλ, είναι τίγκα. Περιεχομενικά δεν μου αρέσει που ασχολείται τόσο πολύ με την επικαιρότητα. Εμένα θα μου μαύριζε η ψυχή και είναι ο λόγος για τον οποίο πέρυσι, που το κάναμε και εμείς, στη μισή εκπομπή δεν πέρναγα καλά».

«Με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν θα συνεργαζόμουν γιατί δεν θα συνεργαζόμουν με ανθρώπους που δεν εκτιμώ. Όσα κι αν ήταν τα λεφτά, όχι. Αν ήμουν τώρα σε μια φάση που θα είχα οικονομική ανάγκη, πάλι δεν θα συνεργαζόμουν και θα διάλεγα να κάνω μια άλλη δουλειά», κατέληξε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

 

 

Η Ελεονώρα Μελέτη, με αφορμή την τηλεοπτική συνάντηση της Ρούλας Κορομηλά με την Ελένη Μενεγάκη (αύριο, Παρασκευή 25 Νοεμβρίου στην εκπομπή #Ελένη) μίλησε για την εποχή που ξεκίνησε στην πρωινή ζώνη του ANT1 ως νέα παρουσιάστρια του «Πρωινού Καφέ».

Όπως ξεκαθάρισε η Ελεονώρα Μελέτη, ουδέποτε υπήρξε κόντρα ανάμεσα στην ίδια και στην Ελένη Μενεγάκη, ωστόσο έχει να θυμάται αρκετά περιστατικά με το πώς παρουσίαζαν τη σχέση τους τα media.

«Μου λέγανε, εάν δεις έξω στα μπουζούκια την Ελένη Μενεγάκη μην της μιλήσεις, γιατί να μην της μιλήσω; Θα σε φέρει σε δύσκολη θέση μπροστά στον κόσμο.

Είχα γαλουχηθεί, προσπαθούσε και ο σταθμός να προστατέψει διάφορα πιθανά ατοπήματα της δικής μου τότε απειρίας και λόγω ότι δεν ξέρεις πώς θα αντιδράσει ένας άνθρωπος που έχει φύγει μετά από τόσα χρόνια από έναν σταθμό, όντως υπήρξαν στιγμές που έμπαινα σε ένα μαγαζί και μέσα ήταν η Ελένη Μενεγάκη. Έβγαινα στις 4 το πρωί και έπαιρνα τηλέφωνο τους ανθρώπους του ANT1 και έλεγα: Να μπω; Και αν μπω να μιλήσω;» ανέφερε η Ελεονώρα Μελέτη.

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Ραγίζει καρδιές ο Γιώργος Γιαννιάς για την απώλεια των γονιών του: «Νιώθω μισός»
Κώστας Αποστολάκης: «Αισθάνθηκα ότι αδίκησα την κόρη μου σε πράγματα άυλα, μη φθαρτά, ψυχολογικά»
Το βίντεο του Γιάννη Καλλιάνου με δάκρυα στα μάτια: «Αυτό που έκαναν στον πατέρα μου θα το πληρώσουν»
Ο Πύρρος Δήμας μιλά για την αλλαγή επιθέτου της κόρης του και το θέμα που κάποιοι δημιούργησαν
Το δημόσιο μήνυμα του Γρηγόρη Πετράκου - Μετά τον κορωνοιό, αμφισβητεί και την αφρικανική σκόνη
Ο Μπάμπης Στόκας υποψήφιος στις Ευρωεκλογές: με την Πλεύση Ελευθερίας - Μαζί του ο Κωστής Σαββιδάκης
Φουρέιρα Vs. Αργυρός: Κόντρα του N.1 και Ν.2 της ελληνικής δισκογραφίας για το πρώτο Diamond άλμπουμ!
Κόλαφος o Γιώργος Λιάγκας κατά Κυριάκου Βελόπουλου: «Ξεπέρασες τα εσκαμμένα. Χυδαίες οι αναφορές σου»
Απίστευτο! Ο Elon Musk αποθεώνει την Ελένη Τσολάκη: «Πολύ όμορφος τρόπος να ξυπνάς στην Ελλάδα»
H Μαρίνα Σάττι εντυπωσιάζει ξανά την #Eurovision με live διασκευή, παραδοσιακού τραγουδιού της Νάουσας