Αποχώρησε από το #GNTMgr, έπαθε κρίση πανικού & λιποθύμησε! - Παρενέβη η Καγιά!

«Δεν είναι δυνατόν να είσαι εσύ ο Στάθης Ψάλτης με περούκα» - Αποχώρησε από το πλατό με κλάματα, η Ζωή από την Κύπρο  - Άλλη μια φορά που Καγιά και Σωφρονίου μοίρασαν απλόχερα, με υπερφίαλο τρόπο, την... ξινίλα τους, στα κορίτσια

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Η νέα μέρα στο σπίτι του #GNTMgr 5, μετά την αποχώρηση της Ντορέλας, ξεκινάει ήρεμα και γαλήνια. Τα μοντέλα έχουν καλή διάθεση ενώ η Γιέβα και η Βικτώρια ανακαλούν μνήμες από το τελευταίο πλατό και κάνουν την αυτοκριτική τους.

Η model instructor Mary Vitinaros και ο coach Χρήστος Μπίρμπας, φθάνουν στο σπίτι με όμορφη παρέα. Η training specialist της Dust+Cream, Μαρία Γρηγοροπούλου, ήρθε για να κάνει στα κορίτσια ένα mini masterclass, μαθαίνοντάς τους τα μυστικά του σύγχρονου μακιγιάζ. Το μάθημα μακιγιάζ είναι διαδραστικό και τα μοντέλα, με την καθοδήγηση της ειδικού, κάθονται σε ζευγάρια και μακιγιάρουν η μία την άλλη, δείχνοντας ζήλο και ιδιαίτερη όρεξη για μάθηση. 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

Το γράμμα, στην οθόνη της τηλεόρασης, αναφέρεται σε βασιλική ομορφιά, παρελθόν, παρόν και μέλλον και τα μοντέλα αναρωτιούνται για τη δοκιμασία, που τα περιμένει. Πριν προλάβουν να ολοκληρώσουν τις μαντεψιές, εμφανίζεται άλλο ένα γράμμα στην οθόνη, το οποίο απευθύνεται μόνο στην Κότυ και στη Μαρία, που έχουν το πλεονέκτημα, μετά το τελευταίο πλατό. Ποιο είναι το μειονέκτημα που μπορούν να δώσουν στις αντιπάλους τους και πως θα αντιδράσουν οι υπόλοιπες υποψήφιες, στις επιλογές τους;

Η Μιχαέλα και η Ειρήνη από την Λάρνακα ήταν εκείνες που δέχτηκαν τα disadvantage από τη Μαρία και την Cotty, με την πρώτη να μην μπορεί να το δεχτεί εύκολα. 

Από την αρχή που της ανακοίνωσης του σημερινού disadvantage, το σίγουρο ήταν ότι πολλές εντάσεις θα προέκυπταν, όπως και έγινε τελικά.

Μόλις η Cotty με τη Μαρία ανακοίνωσαν την απόφασή τους για το ποιές κοπέλες θα πάρουν το σημερινό disadvantage, η Μάρα έτρεξε στην μητέρα της, η οποία δεν ήταν στο σαλόνι, μαζί με τις υπόλοιπες κοπέλες, αφού δεν αισθανόταν καλά και ήθελε να ξεκουραστεί. Μόλις η Μιχαέλα έμαθε ότι είχε πάρει το disadvantage από τα κορίτσια ένιωσε ότι κάτι τέτοιο δεν της άξιζε, ίσα ίσα που είχε και πρόβλημα με την υγεία της.

Όλο αυτό ακούστηκε και λίγο πριν από την φωτογράφιση από την Μιχαέλα η οποία είπε ότι δεν την σεβάστηκαν τα κορίτσια και ήθελαν να της βάλουν τρικλοποδιά για να φύγει από το παιχνίδι.

 

 

Λίγο πριν από την φωτογράφιση, σειρά είχε η προετοιμασία των μοντέλων στο σπίτι από την ειδική ομάδα που επιμελείται τα μαλλιά τους και το μακιγιάζ τους. Η Μιχαέλα ρωτούσε συνέχεια τους ειδικούς, ενώ η Γρηγοριάνα, ενώ την άκουσε να ψιθυρρίζει με τις υπόλοιπες, δεν δίστασε να πει την άποψή της.

Η ίδια τόνισε ότι η Μιχαέλα έχει στρατηγική και συμπεριφέρεται με περίεργο τρόπο, κυρίως για στρατηγικούς λόγους, μιας και αυτό που θέλει μόνο είναι να κάνει την κόρη της να φτάσει στον τελικό και με μερικά σχόλια που κάνει κατά καιρούς στις υπόλοιπες κοπέλες, αυτό που κάνει είναι να τις αποδυναμώσει και να τις διώξει από το παιχνίδι.

 

 

 

Η Mary Vitinaros κάνει την εμφάνισή της ως το ζωντανό reference της εποχής, αφήνοντας τα κορίτσια άφωνα. Στη συνέχεια χωρίζονται σε τετράδες και μετά από κλήρωση τους μοιράζονται τέσσερα συναισθήματα, που θα πρέπει να εκφράσουν στη φωτογράφισή τους.

Η δυσκολία μοιάζει να μην έχει τέλος, γιατί παράλληλα με τα βασιλικά ρούχα, τα αξεσουάρ και τις τεράστιες περούκες, τα κορίτσια έχουν να διαχειριστούν και σύγχρονα αντικείμενα της καθημερινής ζωής, τα οποία λειτουργούν ως props στη φωτογράφισή τους.

Ο φακός της Όλγας Τζήμου πιάνει τις καλές στιγμές των μοντέλων, παρόλο που οι περισσότερες φαίνονται να δυσκολεύονται πολύ.

 

 

 

Η Γιέβα, έτσι και αλλιώς, έχει δείξει από την αρχή των οντισιόν, ότι είναι ένας πολύ χαρούμενος άνθρωπος και παντοτε θέλει να κάνει τους υπόλοιπους να γελούν.

Το  concept της φωτογράφισης είχε κάτι από παραμύθι και η αλήθεια ήταν ότι οι περισσότερες από τις διαγωνιζόμενες το διασκέδασαν. Αυτό συνέβη μέχρι τη στιγμή που τους ανακοινώθηκε συνολικά το σετ της φωτογράφισης. Πολύ πιο συγκεκριμένα, οι διαγωνιζόμενες είχαν τρία συνολικά λεπτά για να φωτογραφηθούν, ενώ θα έπρεπε να έχουν ένα συγκεκριμένο συναίσθημα, το οποίο και προέκυψε μετά από κλήρωση, ενώ παράλληλα η Cotty και η Μαρία τους είχαν μοιράσει μερικά props.

Για την Γιέβα επέλεξαν ένα σουβλάκι, με την παίκτρια να φωτογραφίζεται ενώ παράλληλα το δαγκώνει. Οι κριτές είχαν πεθάνει στα γέλια μαζί της ενώ μετά την προσπάθειά της, η παίκτρια έφαγε το σουβλάκι της και το ευχαριστήθηκε κιόλας. Εν τέλει, ο Γιώργος Καράβας, ψάχνοντάς την λίγα λεπτά αργότερα, της είπε: «Καλά ρε συ Γιέβα, έφαγες το prop»

 

 

Η επόμενη μέρα βρίσκει τα μοντέλα στο πλατό του #GNTMgr 5 με guest κριτή την Αρετή Ντάρμα, ιδιοκτήτρια fashion PR agency. Οι κριτές κρίνουν τα μοντέλα για την beauty campaign της Dust & Cream και για το αν κατάφεραν να συνδέσουν το styling εποχής και το εκάστοτε prop με το συναίσθημα, που τους δόθηκε να αποδώσουν φωτογραφικά. Κάποιες υποψήφιες ακούν διθυραμβικά σχόλια, κάποιες πέφτουν στα…Τάρταρα.

Η διαφωνία ανάμεσα σε Βίκυ Καγιά και Γιώργο Καράβα με αφορμή τη φωτογραφία της Μαρίτας!

 

 

 

Η ώρα της κριτικής για την Ζωή έφτασε και το αποτέλεσμα της φωτογράφισής της δεν ήταν το αναμενόμενο. Οι κριτές την κατσάδιασαν καθώς η ίδια δεν έχει δείξει κάποια σημαντική εξέλιξη από την έναρξη του διαγωνισμού μόδας, ωστόσο μία ατάκα του Τάσου Σοφρωνίου ήταν αρκετή για να την κάνει να νιώσει άσχημα.

«Ζωή μου σε αγαπώ, σε λατρεύω, αλλά θα τα ακούσεις. Δεν είναι δυνατόν να είσαι εσύ ο Στάθης Ψάλτης με περούκα». Τα κορίτσια ξέσπασαν σε γέλια, αλλά η ίδια φάνηκε ότι προσβλήθηκε από το σχόλιο. Ο Τάσος Σοφρωνίου συνέχισε: «Ένα το κρατούμενο. Ήσουν αλλού χθες. Γιατί βρε κορίτσι μου; Πρέπει να είμαστε δίκαιοι. Σε όλες έχω αδυναμία, ακόμα κι όταν δεν κάνετε καλή δουλειά, σας εκτιμώ και σας λατρεύω. Δεν ξέρω τι άλλο να πω. Ζωή είναι δύσκολα τα πράγματα».

Η Ζωή δεν άντεξε την αυστηρή κριτική και τα συγκεκριμένα σχόλια και έφυγε από το πλατό του GNTM δακρυσμένη. Στην πορεία οι κριτές πήγαν να τη βρούνε έξω από το πλατό για να λυθεί η παρεξήγηση με τον Τάσο Σοφρωνίου. Η ίδια ανέφερε στο τέλος: «Είχα ξεσπάσει σε κλάματα, γιατί απογοητεύτηκα και από τον εαυτό μου και με πείραξαν τα σχόλια του Τάσου. Αυτό ήταν μια πολύ άσχημη στιγμή , γιατί από το κλάμα δεν μπορούσα ούτε να αναπνεύσω. Είχε έρθει και η διασώστης και μου πήρε την πίεση. Γενικά δεν ήμουν καθόλου καλά εκείνη τη στιγμή δεν μπορούσα να είμαι στο πλατό και να είμαι όρθια. Δεν ήθελα να θίξω ούτε τους κριτές, ούτε να φανεί ότι δεν τους σέβομαι. Δεν έφυγα γιατί ήθελα απλά να φύγω. Ζητώ συγνώμη που έγινε αυτό το πράγμα, απλά δεν μπορούσα να κάνω κάτι. Δεν ήμουν καλά».

 

 

Πτωτική πορεία σημειώνει η Γιέβα και «τα άκουσε» από τους κριτές για τις επιδόσεις της. Ο Τάσος Σοφρωνίου δεν χαρίστηκε και της επισήμανε ότι το αποτέλεσμα που έφερε στο πλατό ήταν τραγικό.

«Λοιπόν Γιέβα είσαι ένα κορίτσι, που έχεις αποδείξει πως μπορείς να κάνεις καριέρα. Μέχρι στιγμής είσαι η μοναδική που έχει πάρει δύο φορές τη φωτογραφία της εβδομάδας. Δεν είναι δυνατόν, μετά από το προηγούμενο πλατό, που για εμένα ήταν σπαρακτικό γιατί πιστέψαμε ότι -επειδή έχεις δείξει τόσο καλά δείγματα- αυτήν την εβδομάδα θα τα έσπαγες. Εγώ Γιέβα μου σε αγαπώ, σε εκτιμώ, το ξέρεις, αλλά πρέπει να σου ότι αυτό είναι tragic» σημείωσε ο Τάσος Σοφρωνίου στο #GNTMγρ

Η Μιχαέλα, μόλις βρέθηκε κοντά στην κριτική επιτροπή και είδε την φωτογραφία της, απογοητεύτηκε πάρα πολύ με τον εαυτό της. Η ίδια ήξερε ότι δεν είχε δώσει το εκατό τοις εκατό των δυνατοτήτων της γιατί δεν πίστευε εξ αρχής ότι θα μπορούσε να φέρει σε πέρας το συγκεκριμένο concept.

Μάλιστα, όταν οι κριτές την ρώτησαν γιατί δεν μπορούσε να βγάλει πάθος, εκείνη απάντησε: «Μου έχετε στερήσει τον άντρα μου εδώ και δυο μήνες, που να το βρω το πάθος για να το βγάλω;»

 

 

 

 

 

Μετά την ολοκλήρωση της κριτικής όλων των φωτογραφιών, οι κριτές αποφάσισαν και η Βίκυ Καγιά ανακοίνωσε ότι η Γρηγοριάνα και η Γεωργιάννα είχαν τις καλύτερες φωτογραφίες, με εκείνη της Γρηγοριάνας να είναι καλύτερη σε μικρές λεπτομέρειες και για αυτόν τον λόγο κατάφερε να πάρει και την καλύτερη λήψη.

 

 

Στο bottom two βρέθηκαν η Ζωή και η Γιέβα και η Βίκυ Καγιά τους μίλησε για το θέμα της αυτοπεποίηθησης που ίσως αντιμετωπίζουν. Η Γιέβα ήταν εκείνη που τελικά αποχαιρέτησε τον διαγωνισμό και η Ζωή κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση, διότι είχε από τους κριτές μια τελευταία ευκαιρία.

Λίγα λεπτά αργότερα, η Γιέβα δεν άντεξε και έπαθε κρίση πανικού από την στενοχώρια της, μιας και δεν μπορούσε με τίποτα να πιστέψει ότι το ριάλιτι τελείωσε για εκείνη. Η διασώστρια μαζί με την Βίκυ Καγιά έσπευσαν αμέσως για να την βοηθήσουν, μέχρι που συνήλθε και είπε ότι φοβάται να γυρίσει στην πραγματικότητα στον έξω κόσμο.

 

 

 

Μπήκε με φόρα και με όρεξη στο σπίτι του #GNTMgr, όμως στην πορεία έχασε τη συγκέντρωσή της. Αυτή την φορά της στοίχισε.

 

 

 

 

Το trailer 15ου επεισοδίου - Τρίτη 8.11.2022

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Ανακοινώθηκαν οι υποψήφιοι Ευρωβουλευτές της ΝΔ & ΣΥΡΙΖΑ – Οι εκπλήξεις, τα ηχηρά ονόματα & οι celebrities
Λευτέρης Ελευθερίου για την οικονομική βοήθεια στον Θανάση Βισκαδουράκη: «Άμα τα λες τι νόημα έχει…»
Μετά από 7 σεζόν η Έλενα Παπαρίζου αποχαιρετά το #TheVoiceGR - Στην θέση της στο νέo κύκλο η Απόλυτη
Ορέστης Τζιόβας: «Έλαβα πολύ αρνητικά, άσχημα σχόλια και βρισίδι. Δεν το μετάνιωσα, ήταν αναμενόμενo»
To ατύχημα στο κεφάλι του Άρη Σοϊλέδη και τα ράμματα: «Η κατάρα συνεχίζεται... μου άνοιξε το κεφάλι»
Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του Νίκου Βέρτη - «Λήξη... συναγερμού»
Το άλμπουμ της ζωής του κορυφαίου του θεάτρου και κινηματογράφου, Γιάννη Φέρτη
Αλέξανδρος Μπουρδούμης: «Έμαθα τον θάνατο του αδερφού μου πέντε λεπτά πριν βγω στη σκηνή»
Απίστευτη ιστορία με τον πατέρα του James από το #SurvivorGR: Ναυάγησε στον Ειρηνικό Ωκεανό
Θανάσης Βισκαδουράκης: «Eίχα τεράστια αγωνία. Προσευχόμουν κάθε μέρα να μη γεννηθεί κωφός ο γιος μου»