Τα 4 νέα πρόσωπα του #GNTMgr! Ρεκόρ με 8 Κύπριες! Το θεαματικό makeover!

Η αλλαγή μετά το makeover στο #GNTMgr - Απαρηγόρητη Μιχαέλα με την αλλαγή της κόρης της - Ξέσπασε σε κλάματα η Αλεξία

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Στο επεισόδιο, διάφορες εκπλήξεις περίμεναν όλες τις διαγωνιζόμενες του σόου, μιας και το καθιερωμένο make over ξεκίνησε και οι κοπέλες είχαν ανάμεικρα συναισθήματα.  

«Πόσος χρόνος χρειάζεται για να λατρέψετε το είδωλό σας στον καθρέπτη;» έγραφε το χαρακτηριστικό μήνυμα που έφτασε στη βίλα του GNTM 5, με όλες τις κοπέλες να το διαβάζουν και να ξεκινούν τους πανηγυρισμούς. Αμέσως κατάλαβαν ότι πρόκειται για το make over, που κάθε χρόνο γίνεται στο ριάλιτι, ώστε να μπορέσουν τα κορίτσια να μεταμορφωθούν από απλές κοπέλες σε high fashion models.

Οι περισσότερες από τις διαγωνιζόμενες είχαν ανάμεικτα συναισθήματα, με κάποιες να χαίρονται υπερβολικά πάρα πολύ, ενώ άλλες να σκέφτονται ότι μπορεί να γίνει μια αλλαγή επάνω τους που να μην τους αρέσει και τόσο. Ορισμένες μάλιστα είπαν ότι σίγουρα θα βάλουν τα κλάμματα, μιας και φοβούνται τις αλλαγές πολύ και δεν θέλουν να κοπούν τα μαλλιά τους πάρα πολύ, αφού τα έχουν συνηθίσει έτσι.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

Λίγα λεπτά αργότερα, όλες οι διαγωνιζόμενες εμφανίστηκαν μπροστά στη Βίκυ Καγιά, τον Χρήστο Μπίρμπα και την Mary Vitinaros, οι οποίοι και ήταν έτοιμοι να τους ανακοινώσουν το τι θα συμβεί. Εξ αρχής τους ενημέρωσαν ότι θα κάνουν το καθιερωμένο make over, ενώ παράλληλα η Βίκυ Καγιά ανακοίνωσε ότι θα μπουν στο παιχνίδι και μερικές νέες παίκτριες.

Συγκεκριμένα, οι συνεχείς οικειοθελείς αποχωρήσεις ανάγκασαν τους τρεις κριτές να αναθεωρήσουν τους κανόνες του παιχνιδιού και να πάρουν την απόφαση να μπούνε τέσσερα κορίτσια από το bootcamp.

Οι παλιότερες παίκτριες σάστισαν καθώς ναι μεν μπορεί να περίμεναν κάποια επιστροφή αλλά τελικά δεν ήταν ούτε δύο, ούτε τρεις αλλά τέσσερις. Οι νέες παίκτριες που διεκδικούν τον τίτλο του #GNTMgr είναι η Ραφαέλα κι η Ειρήνη από την Κύπρο και η Γεωργιάνα με την Ντορέλα.

Με αυτήν την εξέλιξη δεν χάρηκαν όλες οι παίκτριες καθώς ορισμένες δήλωσαν ότι πάνω που είχαν βρει τις ισορροπίες τους και γνώριζαν η μία την άλλη, έρχονται ξαφνικά νέες παίκτριες που δεν ξέρουν καν τι άνθρωποι είναι. Ειδικά η Γέβα.

 

 

 

Η Αλεξία ήταν μια από τις παίκτριες που δεν ήθελε με τίποτα να αποχωριστεί τα μακριά μαλλιά της, μιας και ήταν λίγο πιο κάτω από τη μέση. Μόλις αποκαλύφθηκε το νέο της haircut, εκείνη έδειξε να είναι ενθουσιασμένη, μιας και δεν θα είχε πολύ μεγάλη διαφορά το χρώμα από αυτό που είχε ήδη, μιας και ήταν ένα καστανοκόκκινο.

Μόλις τα ψαλίδια ξεκίνησαν να κόβουν, η Αλεξία δεν μπορούσε με τίποτα να συγκρατήσει τα δάκρυά της, μιας και δεν πίστευε ότι θα έχανε τόσο πολύ ποσότητα από τα μαλλιά της. Από τη μια έκλαιγε, και από την άλλη γελούσε νευρικά, μέχρι να καταλάβει το πώς ακριβώς θα έδειχνε το αποτέλεσμα επάνω της.

Η Μιχαέλα ανησυχούσε περισσότερο για την κόρη της, μιας και καθώς έβλεπε το πόσο μεγάλη θα ήταν η αλλαγή της είχε... φρικάρει. Η Μάρα είχε ένα χαρακτηριστικό look από την πρώτη στιγμή που μπήκε στο παιχνίδι, μιας και ήταν με φυσικές μπούκλες και ginger μαλλιά. Η αλλαγή της είχε να κάνει και με το χρώμα των μαλλιών της, αλλά και με το κούρεμα.

Η μητέρα της μόλις είδε ότι γίνεται μελαχρινή και ότι δεν θα υπάρχουν πλέον οι μπούκλες της, δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της, λέγοντας: «Γιατί το παιδάκι μου να γίνει έτσι;», με τις υπόλοιπες κοπέλες να προσπαθούν διαρκώς να την ηρεμήσουν την παρεμβατικότητα της σε ότι αφορά την κόρη της..

 

 

Στο τέλος της ημέρας, οι μεταμορφώσεις των κοριτσιών ήταν εντυπωσιακές και οι περισσότερες έμειναν με το στόμα ανοιχτό!

Οι διαγωνιζόμενες του #GNTMgr 5 αφέθηκαν στα χέρια του hair expert, Τομ Ζώης για τις φετινές αλλαγές, ο οποίος ήταν και ο επικεφαλής του makeover.

 

 

 

Κάποιες μάλιστα έδειξαν να έχουν άρνηση, ενώ άλλες αντέδρασαν με ενθουσιασμό στη νέα τους εικόνα.

 

 

 

  • Μαρίτα Καθητζιώτη

 

 

 

  • Βικτώρια Μυροφορίδου  

 

 

 

  • Κάτια Κιζίμα

 

 

 

  • Μάρα Μάρλη

 

 

 

  • Ζωή Ιωαννίδου

 

 

 

  • Κότυ Γουγούση 

 

 

 

  • Αλεξία Τράικο

 

 

 

  • Γρηγοριάνα Πλυτά

 

 

 

  • Μύρια Κυριακίδου

 

 

 

  • Μαρία Κώστα

 

 

 

  • Γιέβα Μπονταρένκο

 

 

 

  • Δέσποινα Σαρρή

 

 

  • Μικαέλα Νόβακ – Μάρλη

 

 

 

Οι μεγάλες αλλαγές στα κορίτσια που επέστρεψαν στο σπίτι του GNTM, μετά τις συνεχόμενες οικειοθελής αποχωρήσεις

  • Ραφαέλα

 

 

 

  • Ειρήνη

 

 

 

  • Γεωργιάνα

 

 

  • Ντορέλα

 

 

 

Το αποψινό concept στέλνει ένα ηχηρό μήνυμα και απαιτεί συνεργασία, χημεία και άνεση. Τα όρια των επίδοξων μοντέλων δοκιμάζονται στα ζευγάρια, την ευθύνη την έχουν και οι δύο

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

 

Δειτε Επισης

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας-Υπέστη έμφραγμα
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»
Emilia Vodos: «Έχω 68% αναπηρία στο αίμα. Δεν έπαιρνα τα φάρμακα & έφτασα κοντά στο να πεθάνω»
Μαριάνθη Κάσδαγλη: «Μετά το #SurvivorGR έπεσα θύμα χάκερ και έχασα όλα μου τα χρήματα»
H Δώρα Χρυσικού για τον αφορισμό της από την ταινία του Θόδωρου Αγγελόπουλου: «Ήθελαν να με πνίξουν»
Ηρώ: «Ο γιος μου δέχτηκε επίθεση από συμμορία ανηλίκων και τρόμαξα πολύ»
Ζέτα Μακρυπούλια – Μιχάλης Χατζηγιάννης: H νυχτερινή έξοδος που τους έφερε ξανά κοντά
Συγκίνησαν Νιόβη Χαραλάμπους, Χριστίνα Παυλίδου & Δέσποινα Μπεμπεδέλη στην κηδεία του Νίκου Χαραλάμπους
Χρήστος Βασιλόπουλος: «Με άφησαν απλήρωτο και παραγωγός με απείλησε ότι αν το καταγγείλω»