Η συγκίνηση του Αργυρού, η αποθέωση για τον 50 Cent - Όσα έγιναν στο ΟΑΚΑ

Οι δύο καλλιτέχνες έζησαν την αποθέωση από 50.000 θεατές, με τον Έλληνα τραγουδιστή πολλές φορές να συγκινείται από την αγάπη του κόσμου

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Ούτε ο ίδιος ο Κωνσταντίνος Αργυρός δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που έζησε χθες στο ΟΑΚΑ, ενώπιον 50.000 θεατών στη συναυλία του με τον 50Cent που διοργάνωσε η Panik Live.

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή ήταν η πρώτη green συναυλία στην Ελλάδα, ενώ ο Κωνσταντίνος Αργυρός θα δώσει μέρος από την αμοιβή του σε καμπάνια για την καταπολέμηση της υπογεννητικότητας στη χώρα.

 

 

Οι δύο καλλιτέχνες έζησαν την αποθέωση, με τον Έλληνα τραγουδιστή πολλές φορές να συγκινείται και να δείχνει στο κοινό ότι όσα έζησε χθες ήταν από τις πιο μεγάλες στιγμές στην καριέρα του.

Δεν ήταν μόνο ότι μοιράστηκε τη σκηνή με τον θρυλικό 50Cent. Ήταν και η αγάπη που εισέπραξε από τον κόσμο που από νωρίς το απόγευμα της Κυριακής γέμισε αρένα και κερκίδες στο ΟΑΚΑ.

Ο Αργυρός βγήκε για πρώτη φορά στη σκηνή στις 20:30 και δεν κατάφερε να κρύψει τη συγκίνησή του. Βέβαια το ίδιο ακριβώς σκηνικό, γινόταν σε όλες του τις συναυλίες, ακόμα και στην Κύπρο.

 

 

@georgevenetis1 #fyp #argiros #oaka #foryoupage ♬ πρωτότυπος ήχος - George Venetis

 

 

Αφού ευχαρίστησε τον κόσμο για την αγάπη και τη στήριξη, έδωσε το σύνθημα για να αρχίσει το πάρτι, με τις μεγάλες επιτυχίες του και κάλεσε τους φαν του να ακολουθούν πάντα τα όνειρά τους.

Πυροτεχνήματα φώτισαν τον ουρανό, κάνοντας ακόμα πιο εντυπωσιακό το μουσικό υπερθέαμα.

 

 

 

Ο θρυλικός 50 Cent έβαλε τη μοναδική του σφραγίδα στη συναυλία, όπου εμφανίστηκε με full band και full programme, παρασύροντας τους πάντες με τη μουσική του για περισσότερο από μιάμιση ώρα, ενώ καλησπέρισε την Αθήνα και δήλωσε fan της Ελλάδας. Είπε μάλιστα ότι σκοπεύει να ξανάρθει και για άλλες συναυλίες στη χώρα.

 

 

 

Μεταξύ εκείνων που παρακολούθησαν τη συναυλία ήταν η Μαριάννα Λάτση, πλήθος τραγουδιστών, ηθοποιών, αθλητών & ανθρώπων της showbiz, όπως ο Λευτέρης Πετρούνιας, ο Σάκης Ρουβάς, ο Γιώργος Τσαλίκης, η Κατερίνα Λιόλιου, η Μαρία Σολωμού με τον Mente Fuerte, η Ιωάννα Τούνη με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, η Κέλλυ Κελεκίδου, ο Πέτρος Ιακωβίδης και η Ανδρομάχη, καθώς και άνθρωποι από τον χώρο των επιχειρήσεων και των ΜΜΕ.

Το κλίμα ζέσταναν με τα opening acts τους οι Kings, o FY και η Josephine. Special guests, που έκαναν ντουέτα με τον Κωνσταντίνο Αργυρό, ήταν ο Light και ο Rack. Στα decks ήταν ο DJ Bobito. Την παρουσίαση έκανε ο Αλέξανδρος Κοψιάλης.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Η αποκάλυψη του Γιάννη Χατζηγεωργίου: «Έπαθα έγκαυμα στα γεννητικά όργανα, υπέφερα!»
Ιβάν Σβιτάιλο: «Βρήκα διέξοδο στο αλκοόλ γιατί φοβόμουν να αντιμετωπίσω τα τραύματά μου»
Αιμίλιος Χειλάκης: «Mπήκα στο χειρουργείο με χαμόγελο και οι άλλοι κλαίγανε!»
Δεν προχώρησε ούτε σήμερα η διαδικασία αποσωλήνωσης του Δημήτρη Κόκοτα - Οι τελευταίες εξελίξεις
Η στιγμή που o Αντώνης Ρέμος ζητά συγγνώμη από τους Αλβανούς: «Η Ελλάδα σας πλήγωσε»
Ανακοινώθηκαν οι υποψήφιοι Ευρωβουλευτές της ΝΔ & ΣΥΡΙΖΑ – Οι εκπλήξεις, τα ηχηρά ονόματα & οι celebrities
Λευτέρης Ελευθερίου για την οικονομική βοήθεια στον Θανάση Βισκαδουράκη: «Άμα τα λες τι νόημα έχει…»
Μετά από 7 σεζόν η Έλενα Παπαρίζου αποχαιρετά το #TheVoiceGR - Στην θέση της στο νέo κύκλο η Απόλυτη
Ορέστης Τζιόβας: «Έλαβα πολύ αρνητικά, άσχημα σχόλια και βρισίδι. Δεν το μετάνιωσα, ήταν αναμενόμενo»
To ατύχημα στο κεφάλι του Άρη Σοϊλέδη και τα ράμματα: «Η κατάρα συνεχίζεται... μου άνοιξε το κεφάλι»