«Πήρα το αμάξι & έφυγα μετά τον γάμο, δεν ήξερα ότι η νύφη φεύγει με τον γαμπρό»

Η Κόνι Μεταξά και τα ευτράπελα που συνέβησαν κατά τη διάρκεια του γάμου της: «Κυκλοφορούσα με μια τρύπα τεράστια που φαινόταν από μέσα το βρακί μου! Σε όλο το πάρτι!»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Η Κόνι Μεταξά αποκάλυψε όσα συνέβησαν στον πολυσυζητημένο της γάμο με τον Μάριο Καπότση στην Κρήτη.

Καλεσμένη στο #AfterDark με τον Θέμη Γεωργαντά η Κόνι Μεταξά πέρασε αποκαλύψεις τόσο για την πρόταση γάμου, όσο και για την ημέρα που παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της.

«Μου έκανε δύο προτάσεις γάμου ο Μάριος Καπότσης. Επειδή είναι παραδοσιακός μου έκανε πρόταση αρραβώνα. Πήρα δύο δαχτυλίδια, αυτό είναι το φανταστικό. Τη δεύτερη φορά αυτό που έγινε και είναι αστείο, είναι ότι τον χαστούκισα. Ο λόγος είναι ότι ήταν μεγάλο το δαχτυλίδι. “Γιατί πήρες τόσο μεγάλο δαχτυλίδι;” του είπα, ότι ξοδεύτηκε» ανέφερε αρχικά η Κόνι Μεταξά. 

 

 

 

 

Κόνι Μεταξά: «Έφυγα μόνη μου μετά τον γάμο»

Η νεαρή τραγουδίστρια αναφέρθηκε και στα ευτράπελα που συνέβησαν κατά τη διάρκεια του.

Η Κόνι Μεταξά αποκάλυψε για όσα συνέβησαν αμέσως μετά το τέλος της τελετής: «Το αστείο ήταν πως με το που τελείωσε η τελετή στην εκκλησία εγώ έφυγα χωρίς τον Μάριο γιατί δεν ήξερα ότι πρέπει να φύγει η νύφη μαζί με τον γαμπρό. Πήρα το αμάξι και έφυγα.

Επίσης ξέχασα να υπογράψω τα χαρτιά του γάμου. Κάποιος με πήρε τηλέφωνο και μου έλεγε έφυγες και ο Μάριος πού είναι; πρέπει να γυρίσεις πίσω. Γύρισα στην εκκλησία υπέγραψα τα χαρτιά και ούρλιαζα γιατί δεν ήξερα που είχε πάει», ανέφερε η Κόνι Μεταξά καλεσμένη στο #AfterDark.

Η Κόνι Μεταξά σημείωσε χαρακτηριστικά πως «έγινε η ελληνική τελετή στην εκκλησία που φυσικά ήθελε ο Μάριος, το παραδοσιακό και εγώ ήθελα… τα φιλαράκια! Είχαν έρθει όλοι οι φίλοι μου από την Αμερική για να κάνουμε τα pre-wedding πάρτι. Πραγματικά, άμα μας έβλεπες, όλοι με σκισμένα πουκάμισα γιατί έσκισα τα πουκάμισα σε όλους. Κάποια στιγμή μου την βάρεσε, ρε παιδί μου, και άρχισα να σκίζω πουκάμισα! Όλων των καλεσμένων, σε όλα τα αγόρια».

«Ο κουμπάρας μου φόραγε μιας πολύ ακριβής μάρκας σετ, πάνω κάτω, του το έσκισα και η γυναίκα του μάζευε τα κουμπιά από την παραλία ένα ένα. Δεν θυμάμαι από που ξεκίνησε. Το έκανα σε έναν, έκανα μία χρατς και λέω «αχ αυτό ήταν τέλειο» και μετά πήγα και το έκανα σε όλους τους καλεσμένους. Δεν ήταν ούτε ένας άντρας με κλειστό πουκάμισο. Το ζήσαμε πάρα πολύ, χωρίς άγχος και ήμασταν πραγματικά σαν καλεσμένοι και εμείς. Κάτι που δεν το έχω ξανακούσει από κανένα άλλο ζευγάρι. Ότι δεν είχαμε ξανακάνει, το κάναμε εκείνο το βράδυ».

 

 

 

«Άλλαξα στην εκκλήσία, στην παραλία, στην είσοδο και μετά στο πάρτι τέσσερις φορές. Το τέταρτο όμως είχε μια ουρά και το έσκισα άρα ήταν σαν πέμπτο. Και μετά κυκλοφορούσα με μια τρύπα τεράστια που φαινόταν από μέσα το βρακί μου! Σε όλο το πάρτι! Χιλιάδες άλλα πράγματα πήγαν λάθος εκείνη την ημέρα γιατί δεν είχα πάρει βοήθεια, παρά μόνο εκεί την ίδια μέρα, και τα είχα κάνει όλα μόνη μου» πρόσθεσε, επίσης, η Κόνι Μεταξά στο late night του OPEN.

 

 

 

Η Κόνι Μεταξά στο εξομολογητήριο του Θέμη Γεωργαντά

 

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου κατέθεσε μήνυση κατά ατόμου για τα σχόλια του revenge porn της Ιωάννας Τούνη
Οι πρώτες δηλώσεις του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη μετά το οξύ εγκεφαλικό: «Πλέον βλέπω τη ζωή με άλλα μάτια»
Πίτσα Παπαδοπούλου: «Φώναξε η γειτόνισσα την μαμά μου και της είπε: Το παιδί σας το πάτησε το τραμ!»
Συγκινημένος ο Αντώνης Ρέμος στα θυρανοίξια του ναού που ανήγειρε με τον Κώστα Πηλαδάκη στη Μύκονο
Υποψήφιος ξανά στις Ευρωεκλογές o Αλέξη Γεωργούλης - Η ανακοίνωση του
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»
Emilia Vodos: «Έχω 68% αναπηρία στο αίμα. Δεν έπαιρνα τα φάρμακα & έφτασα κοντά στο να πεθάνω»
Μαριάνθη Κάσδαγλη: «Μετά το #SurvivorGR έπεσα θύμα χάκερ και έχασα όλα μου τα χρήματα»
H Δώρα Χρυσικού για τον αφορισμό της από την ταινία του Θόδωρου Αγγελόπουλου: «Ήθελαν να με πνίξουν»