Ανατροπή στο  #AsiaExpressGR! Άλλοι τερμάτισαν τελευταίοι κι άλλοι αποχώρησαν!

#AsiaExpressGR: Τεταμένες οι σχέσεις ανάμεσα στους παίκτες και αυτή τη φορά ο Γιάννης Αϊβάζης ξεπέρασε τα όρια! - O καβγάς και το «Άντε γ@@@σου», εξόργισαν το Twitter! - Ο Γιώργος Μαυρίδης και η Κρίστη Καθάργια στο πιο τρυφερό τετ α τετ - Το «είδωλο» Κλόντια ζαλίστηκε και σωριάστηκε στο πάτωμα

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

 

Το ταξίδι στα χνάρια του δράκου συνεχίζεται για 2η εβδομάδα στο Λάος, τον τελευταίο παράδεισο της Ασίας!

Ο Γιώργος και ο Γιάννης ξεπέρασαν τα θέματα υγείας, που τους ανέκοψαν, προσωρινά, την πορεία τους στο παιχνίδι και μαζί με την Κρίστη και τον Λευτέρη είναι πανέτοιμοι να επιστρέψουν δυναμικά στις συναρπαστικές διαδρομές του #AsiaExpressGR!

Τα ζευγάρια θα πάρουν μια γεύση από τη ζωή των ντόπιων στα παράκτια χωριά του ποταμού Mekong και για να καταφέρουν να ολοκληρώσουν το race θα πρέπει να ξεπεράσουν το πρόβλημα συνεννόησης, που προέκυψε στη νέα χώρα.

Ακολουθώντας πάντα τη φιλοσοφία του βουδισμού, που παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στο Λάος, τα ζευγάρια μας θα διαγωνιστούν σε ένα παιχνίδι επάθλου, το οποίο έχει να κάνει με τον διαλογισμό και την αυτοσυγκέντρωση. Ο πιο… ζεν θα κερδίσει τα μενταγιόν αξίας 2.500 ευρώ!

Για πρώτη φορά σε αποστολή, τα ζευγάρια καλούνται να ανταγωνιστούν μεταξύ τους στο εθνικό παιχνίδι του Λάος, το petang και όποιος καταφέρει να τερματίσει πρώτος, θα κερδίσει την ασυλία! Ένα έντονο race, με τεντωμένα νεύρα αλλά και απουσίες.

 

 

Στην αρχή του επεισοδίου είδαμε κάποιους από τους διαγωνιζόμενους να απολαμβάνουν πρωινό και ξεκούραση. Δείτε παρακάτω το βίντεο:

Οι δοκιμασίες που κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν αργότερα βέβαια, αν και αρκετά αστείες, ήταν και... επώδυνες για κάποιους όπως για τον Φίλιππο ο οποίος δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που του συνέβαινε. 

Βέβαια υπήρξαν και τα δυσάρεστα καθώς μόλις στο ξεκίνημα της νέα δοκιμασίας η Κατερίνα Καλίνογλου ή Κατ Κατ, αισθάνθηκε υπερβολική κόπωση και έχασε τις αισθήσεις της, πέφτοντας στο έδαφος. Η παρτενέρ της στο #AsiaExpressGR Βιβή Μπασινά δεν θα μπορούσε να λείπει από το πλευρό της και αμέσως έτρεξε για να την βοηθήσει και να τη συνεφέρει. «Δεν νιώθω καθόλου καλά! Βιβή, σήκωσε με γιατί ζαλίζομαι. Τον αυχένα μου. Με ενοχλεί πάρα πολύ ο ήλιος» πρόλαβε να ψελλίσει εξουθενωμένη η Κατερίνα Καλίνογλου.

«Λίγο νερό, λίγο νερό, λίγο νερό» φώναξε έντρομη η Βιβή Μπασινά προς τους ανθρώπους της παραγωγής του #AsiaExpressgr θέλοντας να της παράσχουν τις πρώτες βοήθειες, όπως και έγινε.

 

 

 

 

Η περιπέτεια για τα διαγωνιζόμενα ζευγάρια συνεχίστηκε με τον Γιώργο Μαυρίδη και την εκλεκτή της καρδιάς του, Κρίστη Καθάργια όμως να απολαμβάνουν τα πλεονεκτήματα της ασυλίας τους. Ένα επειδόσιο νωρίτερα, το ερωτευμένο ζευγάρι κατόρθωσε να τερματήσει στην πρώτη θέση με αποτέλεσμα αυτή τη νύχτα να είναι ξέγνοιαστο.
 
Έτσι και ο παρουσιαστής μαζί με την γοητευτική σύντροφο του έμελλε να απολαύσουν ένα πολύ ρομαντικό δείπνο για δυο. Όταν η Κρίστη Καθάργια συνάντησε τον αγαπημένο της στο τραπέζι του για το υπέροχο τους δείπνο ακολούθησε ένας πολύ τρυφερός και παιχνιδιάρικος διάλογος.
Γ.Μ.: Κοπελιά, συνοδεύεσαι;
Κ.Κ.: Τι έγινε; Συγνώμη, κύριε, ποιος είστε;
Γ.Μ.: Πόσο όμορφη είσαι… Πες μου λίγο, σε παρακαλώ πάρα πολύ.
Κ.Κ.: Αγάπη μου!
«Ετοιμάζομαι, κάνω το μπάνιο μου για να έρθω να φάμε στο εστιατόριο του ξενοδοχείου και μου λέει το αγόρι μου να κλείσω τα μάτια γιατί μου έχει ετοιμάσει μια πολύ ωραία έκπληξη. Είναι πολύ όμορφο, πολύ ωραίο, πολύ γλυκό να καθόμαστε να πίνουμε το κρασάκι μας δίπλα στη φωτιά και να τα λέμε» σημείωσε χαρακτηριστικά η Κρίστη Καθάργια.

 

 

 

 

Αφορμή για τον καβγά του με τον «συνοδοιπόρο» του Λευτέρη στάθηκε το γεγονός ότι χρειάστηκε να πληρώσουν για το φαγητό τους καθώς πεινούσαν πολύ αλλά δεν μπορούσαν να τα βρουν στο είδος που θα έπαιρναν.

Πιο συγκεκριμένα ο Γιάννης Αϊβάζης προσπαθούσε να πείσει μία πωλήτρια να πάρει δωρεάν φαγητό.

Και αφού αποφάσισαν τελικά να πληρώσουν η παρεξήγηση δημιουργήθηκε για ένα ψάρι.

Ο ηθοποιός δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα νεύρα του λέγοντας στον Λευτέρη: «Άντε γ@@@σου!», με τον δεύτερο να τον «κυνηγάει» προκειμένου να καταλάβει τι έχει συμβεί!

 

 

Το twitter από την πλευρά του «καταδίκασε» τον ηθοποιό για την συμπεριφορά του, αφού έχουν διαπιστώσει πως δεν είναι η πρώτη φορά που ο ηθοποιός δε μπορεί να είναι ήρεμος.

 

  

  

  

  

  

  

 

Σε αυτό τα ζευγάρια που παραμένουν στο #AsiaExpressGR έδωσαν, για μια ακόμη φορά, τον καλύτερο τους εαυτό με μοναδικό στόχο να μην τερματίσουν τελευταίοι και επιστρέψουν πίσω στην Ελλάδα. Ένα ζευγάρι όμως έμελλε να πάρει τη συγκεκριμένη θέση στο τέλος του επεισοδίου.

Εκεί δηλαδή που όλοι οι παίκτες συνάντησαν τον παρουσιαστή του #AsiaExpressGR, Πέτρο Πολυχρονίδη προκειμένου να μάθουν ποιο ζευγάρι θα αποχωρήσει και θα τελειώσει εδώ την διαδρομή στο ταξιδιωτικό ριάλιτι. Από την δύσκολη δοκιμασία εξαιρέθηκαν ο Γιώργος Μαυρίδης και η Κρίστη Κριθαργια ενώ με το μεινέκτημα της… σιωπής αγωνίστηκαν η Θεοδώρα Ρασέλ και η μητέρα της.

Προς έκπληξη όμως πολλών, αν και τελευταίοι τερμάτησαν ο Γιάννης και ο Λευτέρης, ο παρουσιαστής του παιχνιδιού ενημέρωσε τους παίκτες πως το ζευγάρι που καλείται σε αυτό το σημείο να αποχωρήσει από το #AsiaExpressGR είναι η Κατερίνα Καλίνογλου και η Βιβή Μπασινά . «Για λόγους υγείας και για την δική σου ασφάλεια Κατερίνα δεν μπορείς να συνεχίσεις στο παιχνίδι» τόνισε, μεταξύ άλλων, ο Πέτρος Πολυχρονίδης.

Από εβδομάδα σε εβδομάδα, όλα κρίνονται, όλα αλλάζουν, και όλα ανατρέπονται! Αν χάσατε έστω λεπτό από το #AsiaExpressGR, δείτε EΔΩ το επεισόδιo

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο Νότης Σφακιανάκης – Αντιμέτωπος με νέα απώλεια
Αιφνίδια αποχώρηση βόμβα της Πρωθιέρειας του Mega - H συνεργασία της Ελένης Μενεγάκη ολοκληρώνεται
Ελεονώρα Μελέτη: «Δεν είμαι άνεργη παρουσιάστρια και αποφάσισα να κατέβω στις Ευρωεκλογές»
Κλέλια Ρένεση για Κωνσταντίνο Πολυχρονοπούλο: «Δεν τον ρώτησα ποτέ και δεν με ένοιαξε αν έπαιξε φρουτάκια»
Κατερίνα Στανίση: «Όταν μίλησα για την κακοποίησή μου δε μου συμπαραστάθηκε καμία γυναίκα»
Γιώργος Λιάγκας: «Ο σταθμάρχης είχε πόρνη για να σκοτώνει την ώρα του ενώ οι επιβάτες σκοτώθηκαν κανονικά»
Αλέξης Γεωργούλης: «Δεν αναγνωρίζω τίποτα στην καταγγελία εις βάρος μου. Δεν πιστεύω ότι θα καταδικαστώ»
Η Αλέξια, έψαλλε τον Εθνικό Ύμνο στην Νέα Υόρκη: «Είμαι βαθειά συγκινημένη που είχα αυτή την τιμή»
Το ευχαριστώ της Μαρίνας Ψάλτη στην κηδεία του συζύγου της, Γιάννη Φέρτη
Η αποκάλυψη του Γιάννη Χατζηγεωργίου: «Έπαθα έγκαυμα στα γεννητικά όργανα, υπέφερα!»