Ο Νίνο 20 χρόνια μετά έκραξε δημόσια τον Αντώνη Γούναρη και την Τζούλι Μασίνο

«Ο κύριος Γούναρης και η κυρία Μασίνο ή έχουν πάθει αμνησία ή τους απείλησαν να μην αναφερθούν καθόλου σε μένα ή το έκοψαν στο μοντάζ...»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Με μια μακροσκελή ανάρτηση στο instagram ο Νίνο σχολίασε τις δηλώσεις που έκαναν ο Αντώνης Γούναρης και η Τζούλι Μασίνο στην εκπομπή #ΠάμεΔανάη και στο αφιέρωμα για το #FameStory.

Το #FameStory ήταν η πρώτη μας τηλεοπτική εμφάνιση. Μπαίνω μέσα και είναι μέσα ένας Ολλανδός, η Τζούλι και μία κοπέλα της παράγωγης που δεν μιλάει», θυμήθηκε ο Αντώνης Γούναρης.

Εκείνοι που τους έκαναν εντύπωση ήταν ο Γρηγόρης Πετράκος, ο Θάνος Πετρέλης, ο Κώστας Καραφώτης και η Καλομοίρα.

«Εγώ ήθελα να πάει καλύτερα η Φωτεινή Τσιτσίγκου και η Μάρω Λύτρα. Ο Ανδρέας Κωνσταντινίδης δεν ήθελε να ακούει τίποτα από μένα στην αρχή. Είχε φύγει από το δωμάτιο και εγώ του φώναζα», είπε η Τζούλι Μασίνο.

Όπως αποκάλυψε ο Αντώνης Γούναρης η παράγωγη ήθελε να έχει το πάνω χέρι στην επιλογή τραγουδιών, κάτι που προκαλούσε τη διαφωνία του ίδιου και της Τζούλι Μασίνο, ενώ ο περισσότερος κόσμος δεν ξέρει ότι ο Κωνσταντίνος Αργυρός ήταν στο Fame Story 3.

«Ο χειρότερος τσακωμός ήταν αυτός ανάμεσα στην Άσπα και την Φωτεινή και μετά με την Ελεάνα Παπαϊωάννου. Είναι τρεις για αποχώρηση και έπρεπε να σώσουμε έναν. Μου λέει η γυναίκα μου ότι αν σώσω την Άσπα να μην γυρίσω σπίτι!», είπε ο Αντώνης Γούναρης.

Η Τζούλι Μασίνο θυμήθηκε με συγκίνηση όταν τα παιδιά του ριάλιτι της είχαν κάνει έκπληξη για τα γενέθλιά της, ενώ θυμήθηκε και τη φρενίτιδα του κοινού με το Fame Story. «Δεν μπορούσα τότε να βγω στο μπαλκόνι μου να ποτίσω, γιατί είχε παιδάκια από κάτω με γράμματα για να τα δώσω στα παιδιά στο #FameStory», είπε.

 

 

Ο γνωστός τραγουδιστής παρακολουθώντας το απόσπασμα αντιλήφθηκε πως δεν έγινε καμιά αναφορά στον ίδιο, αν και υπήρξε ένας από τους πιο δημοφιλείς τραγουδιστές που πέρασαν από το talent show.

Νίνο – Αναλυτικά η ανάρτησή του

«Ο κύριος Γούναρη και η κυρία Μασίνο ή έχουν πάθει αμνησία ή τους απείλησαν να μην αναφερθούν καθόλου σε μένα ή το έκοψαν στο μοντάζ. Εάν έχετε πάθει αμνησία, λυπάμαι περαστικά. Εάν σας απείλησαν να μην αναφερθείτε σε μένα, πάλι λυπάμαι για λογαριασμό σας που δεχθήκατε να κόψετε ένα τεράστιο κομμάτι από τη μνήμη σας, ενώ θυμάστε πολύ καλά ότι ήμουν ο πιο δημοφιλής παίκτης από την αρχή μέχρι την αποχώρησή μου – Την οποία θα την αντιμετωπίσω στο 100% .

Στο χώρο γνωρίζουν όλοι τι λέω -. Επίσης τα 20 χρόνια πέρασα. Στις 30 του Σεπτέμβρη του 2002 ήταν το πρώτο live. Δεν κλείνουμε 20 χρόνια τον Νοέμβριο που συμφωνήσατε και οι δύο. 24 Νοεμβρίου 2022 είναι 20 χρόνια από την ερμηνεία μου στο τραγούδι “Ομολογώ”. Μη λέτε ό,τι να ‘ναι στον κόσμο, να τα λέτε όπως έγιναν ακριβώς χαρτί και καλαμάρι. Ότι γράφει δεν ξεγράφει. Μην προσπαθείτε να το ξεγράψετε. Δεν γίνεται. Υπάρχουν όλα στο διαδίκτυο» έγραψε ο Νίνο.

Και επισήμανε: «Μπράβο και στην Δέσποινα και στην Δανάη που τα είπαν όπως ακριβώς συνέβησαν. Χωρίς επιλεκτικές αμνησίες», έγραψε ο Νίνο.

 

  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας - Υπέστη έμφραγμα
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»
Emilia Vodos: «Έχω 68% αναπηρία στο αίμα. Δεν έπαιρνα τα φάρμακα & έφτασα κοντά στο να πεθάνω»
Μαριάνθη Κάσδαγλη: «Μετά το #SurvivorGR έπεσα θύμα χάκερ και έχασα όλα μου τα χρήματα»
H Δώρα Χρυσικού για τον αφορισμό της από την ταινία του Θόδωρου Αγγελόπουλου: «Ήθελαν να με πνίξουν»
Ηρώ: «Ο γιος μου δέχτηκε επίθεση από συμμορία ανηλίκων και τρόμαξα πολύ»
Ζέτα Μακρυπούλια – Μιχάλης Χατζηγιάννης: H νυχτερινή έξοδος που τους έφερε ξανά κοντά
Συγκίνησαν Νιόβη Χαραλάμπους, Χριστίνα Παυλίδου & Δέσποινα Μπεμπεδέλη στην κηδεία του Νίκου Χαραλάμπους
Χρήστος Βασιλόπουλος: «Με άφησαν απλήρωτο και παραγωγός με απείλησε ότι αν το καταγγείλω»